27719
  • SweeneyTodd
    Cdgalaxyn már lehet előrendelni , mondjuk csak a sima verziót , nekem egy szép dízdobozos darabra fáj a fogam :D
  • TomStorm
    Jézusom ne fárassz így Brazil meccs elött:D
  • Fpocok
    Kivéve a magasabb felbontást és több fps-t. Gyanítom konzolon nem lesz 1080p 60fps.
  • Overburner
    Ugyan azt kapjuk mint a ps4-esek. Hogy ne érintene?
  • TomStorm
    Mondjuk ez konzol,minket itt nem érint
    van pár olyan pont is azért a videóban, amit nem sikerült reprodukálnia, pedig a ps3-as motor is tudja és ezért még élettelenebbnek néz ki esetleg. Sok kis apró részlet van, ami hozzáad persze.
  • Overburner
    Ja még a törés az amire nagyon kíváncsi vagyok jelenleg hogy mennyire lesz imprúvólva.
  • Overburner
    Király vidi faszán lehet látni minden különbséget. Csávót hogy eltolja a Dömper xD. A kocsik belseje nagyon tré ps3-on de amúgy simán el tudnám viselni azt a verziót is. Jó lesz ez kérem nem is volt kérdés soha. :D
  • Tomsteel
    A gyakorlatban:

• Overburner
    "increased resolution and graphical detail, denser traffic, greater draw distances, upgraded AI, new wildlife, and advanced weather and damage effects"

Ezt találtam hogy mi fog javulni ha még idáig nem rakta fel vki.
  • Overburner
    Sztem is ok a cucc.
  • RYO21
    Nagyon jó videói vannak az emberkének. Érdemes megnézni a többit is nem csak ezt az egyet.
  • TomStorm
    Most ez miért szánalmas?Bemutatják miért adunk ki újra pénzt,legalábbis mi akik már egyszer megvettük.Teljesen rendben van a video
  • TomStorm
  • kill3r21
    Lesz Mopsz kutya! Shut up and take my money! :D
  • Tomsteel
    Nézőpont kérdése.
  • Lacika1992
    Egyesek nagyon ráérnek... :D
  • Tikal #10651
    olyan szánalmasak már ezek a videók :D
  • Overburner
    Nekem se annyira tetszett ez a 3 karakteres dolog de megbarátkoztam vele azt hiszem és sokan mondták hogy jó is lett szóval adok neki szívesen egy esélyt. Nem akarok régimódi lenni xD
  • Overburner
    Az lehetséges mert eléggé régen volt 1 fájl ami tele volt pc-s hibajavitásokkal meg stb ha emlékeztek rá. Kb azóta csinálják ha igaz az a fájl mióta kijönn x360-ra meg ps3-ra ha nem régebb óta és abba szemfüles emberek már észrevettek olyan különbségeket időjárási tényezőket pl amik nem kerültek be a régi konzolokba.
  • Tomsteel
    Videó összehasonlítás:
  • Fpocok
    Mit tartottak titokban? Nyilt titok volt, hogy jön :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az is lehet akár, hogy eleve PC-s verziót butítottak le konzolra... és most meg ráfekszenek az elavult elemekre, hogy "up 2 date" legyen.
  • bakvarnyu
    Amúgy ha már ősszel kijön gondolom eléggé előrehaladott állapotban lehet a portolás,nem 3 hónap alatt dobják össze.Csoda, hogy eddig titokban tudták tartani.
  • TomStorm
    Most így nem rémlik ez a Badsport.Lehet elővenném ismét a játékot akkor beugrana de már eladtam.Készülök a Pc-re:-)
  • TomStorm
    Ilyen van?Nem is figyeltem
  • Tikal #10642
    Bad Sport mindig volt, csak nem működött valami jól, most már egész jól megy...
  • Tikal #10641
    persze hogy lesz :) mint ahogy annak is hallod a hangját amikor leállítod az autot és kiszálsz és elkezd hűlni a motor :)
  • CS@
    Saját nézőpontomból: én tökre örülök, hogy nem kell egyik karakterrel sem azonosulnom, mint a régebbi GTAkba, hanem a saját magam által kreált „én” –nel (online) játszhatok, aki időnként találkozik a singleből megismert másik 3 karakterrel (és további NPCkel) is. Az ő történetüket a story módnak köszönhetően már megismertem, tetszett. A single csak amolyan hab maradt a tortán, néha elindítom, hogy egy jó fényképet csináljak, vagy, hogy egy járművet leteszteljek mielőtt megvenném vagy megcsinálnám online, hiszen az ottani 3 karakter bármelyikének több pénze van, mint amennyit én valaha is látni fogok egyben. Ezek ellenére nem irigylem őket, mert megdolgoztak érte és nekem sokkal jobb házam, garázsom, autóim vannak, mint nekik :)
  • Fpocok
    placeholder. Ősszel jön.
  • RYO21
    Amazon szerint megjelenés Dec 31.
  • MerlinW
    Valszeg még az R* sem tudja, megy a portolás gőzerővel:)
  • Fpocok
    Aggasztó, hogy nem írnak gépigényt.
  • Skypack
    Már Steamen is elérhető!
  • TomStorm
    De próbáljunk meg mindent Spoiler mentesen kitárgyalni,lehet másokat zavar.
    Sőt szerintem hagyjuk is a sztori részét:)
  • TomStorm
    Én mind a hárommal tökéletesen azonosultam.Szerintem kevés időt raktál a játékba,esetleg csak úgy végigrohantál a sztorin?
    Mert az nagy hiba!
    Azért érdekes mindez amit írsz mert sztori közben is lehet bármi mást csinálni bármelyik karakterrel addig amíg akarsz.
    Ez egy hatalmas extra,hogy 3 karakterrel lehetünk bárhonnan is nézzük.

Tankok.Volt nekem is.Nagy ütközetekre vittem magammal,aki az utamba került ott bohóckodott vagy nekem rontott az így járt de a többség nem vadászott szerintem csak kimondottan játékosokra,szó szerint nem gankelt.Én se lőttem csak úgy ki bárkit,egyébként meg a Wpvp ilyen.BADSport még nem is volt jelen mikor én voltam online és már akkor is voltak normális körülmények.
  • Neoncsoves
    Sztori lehet, hogy überjó, de a régi GTAkban pont azt lehetett szeretni, hogy a történet során "azonosultál" a karakterrel. Itt az örökös váltogatástól ez egyáltalán nem megy, illetve az egyik legidegesítőbb dolog az, amikor hármas küldi van és egymás között kell váltogatni az embereket a küldikben... Ha engem Trevor érdekel akkor hadd játsszam már csak az ő sztoriját... és még sorolhatnám.

Az online mókáról: modokat felejtsétek el, a GTA Online modul teljesen zárt, szvsz csak Rockstarék tudnak modot (DLC) kiadni hozzá. Ja, és ha nem tudnátok róla, akkor más playerek autójának felrobbantásáért és lelövéséért BAD SPORTS jár, amiből ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor csak BAD SPORTSos emberekkel rak össze. Azokról meg ne is beszéljünk akik kifarmolják a tankot és 24/7 playereket ölnek...
  • arty
    LOL
  • Overburner
    Sztornó megvan semmi xD Látom a macskát csak idő kellett
  • Overburner
    Ezen most mit kellene látni?:D