Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rgh-n nem hiszem hogy gondot okoz <#smile>

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ha "csak" olyan lesz a graf mint gta 4 ..az már teljesen elég.. persze.. hulyeseg azt mondani hogy "a grafika nem lenyeges" .. mert ezigy teljesen nem igaz.. viszont tok korrektul elvezheto.. ha olyan lesz mint az elõdje (persze nem tudnak olyat kihozni mint majd next genbol vagy PCn..az a hulye aki ezt allitja) de fogjad mar fel.. hogy ha a grafika meguti a szintet onnantol mar nem szamit.. es nagyon is meguti azt a szintet mar igyis.. es mibol huzzanak ki penzt ha nem konzolbol? .. megtehettek volna azt is hogy majd csak nextgen cim lesz meg PC.. de akkor egy rakas lovetol esnek el..

most azert sir a PCsek szaja, .. mert kiadjak erre a genre is.. hamarabb mint hogy ok jatszhatnanak vele.. krdem en minek? ki akarod probalni veszel fillerekert 1 hasznalt boxot.. ha meg nem, akkor nyuszitesz a sarokba még egy fel evet PCs megjelenesre varva..aztan vered a nyaladat, hogy pcn szebb a graf..

(megjegyzem PC párti vagyok.. )

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Vraaanyek
Csak nem warez verzsönrõl van szó? mert ha igen, akkor kell új flash a játék miatt, ha utoljára talán Modern Warfare 2-nél volt flashelve?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Morphin
RGH...<#idiota>

Hol olvastad am?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

kill3r21
Új védelem van az xbox360 verzió, 2. lemezén....várhatunk még....
Seangaijin
Ez tényleg így van <#pias>

wollnerd
"Filght School" <#taps>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Kongy
és?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

N3suten
GYEREKEK A gta 5 ÁLLÍTÓLAG CSAK AZ ELÕRENDELÕKBÕL MEGHOZTA A BEFEKTETETT ÖSSZEGET

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Myselor
akkor mer min futnak azok mi?meg a képek?tök hülyék vagyunk akkor igen meg akik már tesztelik újságírók,õk mér nem mondták hogy kamu volt a dolog?hagyjuk már hagyjuk már.
Malakai
2013 december bejelentik nextgenre.
2014 március GTA V Next a nextgen konzolokra egybe gyúrva az elsõ, kissebb DLC-vel.
2014 nyár bejelentik PC-re.
2014 október PC-s megjelenés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

JethroHUN
Ne mondjad már nekem, hogy te azt beveszed, hogy azok a videók xbox-on vannak? Ennyire buta bazd ne legyél már. Keress rá GTA 4 grafika összes hasonlításokra, meg fogod látni.

@Master91: szerinted fél percenként nézem ezt a topik, az olyan lényegtelen hsz miatt mint most a tiéd, nem igazán szoktam.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Seangaijin
Túl nagy hülyeséget nem álmodtál, mert a videókból is az jön le hogy a régi konzolokon okádék lesz a grafika <#nevetes1> El ne kezdjetek szídni, de lássuk be, hogy így lesz <#wave>

tipitmi
amúgyn em tudom miért de pont a GTA 5 rõl álmodtam, hogy xboxon játszottam vele (ne kérdezzétek miért sose volt xboxom), és tiszta rece volt az egész a textúráknál.
arty
Talán a ~140 millió potenciális, fizetésre hajlandóbb játékos miatt? 😉

Forza.

Myselor
hát nemtudom neked mi a gagyi azon a grafikán amit mutatnak,mindez az õsrégi xboxon meg ps-eken fut.csak fáj nektek hogy nem jön pcre egybõl ez a bajotok😊
tipitmi
naneee 😄DD
ez így kora reggel ütött 😄
Master91
Hányszor lett már meg beszélve hogy miért nem hozzák azonnal PC-re..
JethroHUN
PC megjelenésrõl gondolom semmi információ nem volt eddig. Nem is értem miért nem jön azonnal PC-re, kíváncsi leszek mennyire butított grafikán fog menni a játék az õsrégi Xbox-on... Nem tudom minek erõltetik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Malakai
Gondolom olyan lesz, mint LC-ben a "mûvészszínház", meg a kabaré, hogy pár perces mûsorból lesz egy pár darab. Gondolom itt is majd betolnak valami mûvészmozit, ahhol a béna "vinewoodi rendezõ akarok lenni" emberkéket fogják kifigurázni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kill3r21

Cinema, mekkora lenne teljes filmet nézni....😄
Arra szavakat nem lehet találni, nagyon bugyuta egy ötlet volt.
Németországban gondolom, a játékbesorolásról és a hónap nevérõl.

Szabi
hol ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

N3suten
Nálunk így emlékeztetnek ,hogy már nincs sok hátra :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Kongy
Ez komoly??XDDDD ugye nem

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
Azért kivi leszek, biztos mindenki Trevort terelgeti legelõször 😄
kill3r21
Az biztos...😊
Myselor
lol bazd+ xd
arty
ha már most elkezded a hitelfelvételt, nem lesz boldog a felnõttkorod ...

Forza.

Vraaanyek
Ha azt vesszük, hogy a videókon milyen baromi nagy volt a sivatagos terület, itt a térképen meg hogy eltörpül...nem semmi 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
A nagy része mezõ, víz meg hegység, de jah😊

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
az elég jól hangzik <#vigyor>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

MerlinW
127

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
Hány négyzetkilométer a map?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

felvenném én is csak ugye nincs számlám meg fieztésem se és már nem adnak nullszaldósan hitelt
ak lesz még olyan aki hitelre veszi majd + a játékot? szüleimtõl nem akarok kérni, esetleg valaki megvenné nekem hitelre amit leirtam és havonta küldeném neki a pénzt és 500 forinttal többet azt úgy megköszönném össze tudnám gyûjtögetni havonta
Myselor
hát igen,nagyon le fog esni az állunk szerintem😊 de már csak 6nap.
Lélegzik a város, ez bõven elég + a z életszimulátor jellegû dolgok.
Myselor
hát igen én is ezt mondom,de sok a buta itt azt már nem csak a recéken de ezen is fentakadnak 😞 xd
ProGabe
Aki szerint ez így kevés, az húzza le magát a retyón. Ez egy elnagyolt térkép, ahogy nézem, pl. az autópálya körgyûrûi kicsi szarok rajta, miközben jó pár száz méterrõl van szó.

Szóval ez sokkal-sokkal több, mint amit a térkép sugall!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Myselor
nefossatok amúgy,megtévesztõ a térkép,elvileg mi nagyon eltörpülünk majd az egész térképen pl vannak ezt bizonyítõ részletesebb térképek,egy nagyon kis rész a városból már hatalmasnak tûnik úgy😊 nagyon kiváncsi leszek amúgy azért erre én is😊
Hunter of Deer
hát azért ez így eléggé nagynak tûnik.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Jobban megnezve a terkepet nem is lesz ez rossz. Kicsit fura, hogy a terkep masik vegeben nincs egy masik nagyobb varos, de a tobb a helyen van.
Kanyonnal meg tanyával megint el leszünk látva...<#wow1>
Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

mér' Los Angeles-ben több van? <#banplz>

Rayden02
Szerintem sok embernél (legalább is magyarosságon) így is úgy is az lesz!<#gonosz1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition