27719
-
#13317 Igen, akár megveszem majd akár nem a megjelenés utáni első benyomásokat mindenképpen megvárom. -
VJP #13316 Kérdés:
A barátokat a játék honnan szedi? Van különbség ha DVD-n vagy Online veszem meg? Barátokat tekintve érdekel a különbség! -
súter #13315 Kérdezni nem gáz, csak egy ilyen topicban általában elvetemült fanok vannak (vagy megjelenés után csalódott emberek akik mindenáron le akarják húzni a játékot) szóval messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, hogy Neked tényleg bejönne-e. Érdemes videókat streameket nézni, esetleg várni egy kicsit megjelenés után, hogy a most itt lelkesedő emberekből mennyi jön vissza csalódva trollkodni, ha van olyan haver nála kipróbálni stb.
Utoljára szerkesztette: súter, 2015.04.10. 16:10:20 -
#13314 Köszi a választ! :) Hát remélem addig nem kell várni... -
Falusi27 #13313 Attól, hogy például nekem az évtized játéka lesz, attól neked nem biztos. :) -
#13312 Steam-en minden nap este hétkor szokott lenni a váltás itteni idő szerint, akkor válnak elérhetővé az új cuccok.
Persze itt lehet, hogy másképp lesz, de kétlem. -
#13311 Sziasztok! Tudjátok pontosan mikor lehet majd játszani a játékkal Steamen? Elvileg 14.-e reggel 8-9 vagy rosszul tudom? -
#13310 állítólag a legújabb Durex gumival lesz becsomagolva minden lemez,így az indításkori nem várt terhességek 99%-a kiszűrhető lesz -
#13309 A kérdést azért tettem fel, mert ez a játék egy iszonyatosan jó játék(nak kell hogy legyen). Eladási statisztikák, a csapból is ez folyik, mindenki erről beszél stbstb.
Felkeltette az érdeklődésemet, ezért érdekel, hogy miért olyan nagyon jó. Nem akarok lemaradni az évtized játékáról ha tényleg az, csak nem akarom hogy megvegyem és utána ne tetsszen, ezért feltettem itt a kérdésemet ami lehet nem volt jó ötlet utána kell néznem neten, videókat nézni stb :).
Ennyi a lényeg :) -
Falusi27 #13308 Kajakra nem értelek. Akkor miért tetted fel a kérdést? Játszottál Te már GTA-val? Elkanyarodtunk, persze, hogy el. Már a saját lakásodnál elkanyarodtunk, aminek a hitelét még 18 évig nyögöd. Nah, nem erőlködöm. -
#13307 Köszi szépen, hmm. -
#13306 Jajjajj :) Flame szagot érzek. Elkanyarodunk a témától, nem a hobbiról van szó, imádok rengetek játékot eszem ágában sincs más hobbit keresni :) És döntést sem kérek magam helyett, csak konkrétan ez a játék érdekel.
Például Whitelies kommentje:
"Az hogy nem egy csőjáték ahol mész egy kib....ott pályán oszt helló :D A szabadság,az a rengeteg lehetőség!"
Na a rengeteg lehetőség kirészletezve. Azon kívül hogy kapod a küldetéseket és vezethetsz motoron, autót , helikoptert, repülőt stb azon kívül mit tudsz csinálni ? Mondom példát Sandboxra, vegyünk egy ismertet Skyrim. Ott frakciókhoz tudsz csatlakozni, kifosztani sírboltokat, housing , enchantolgatás, italfőzés, minijátékok(zárnyitás) stbstb. Szóval ott ezek a "pluszok" a sandbox miatt a "küldetéscsinálgatás" mellett. De majd utánanézek. :) És utána eldöntöm érdekel e, leköthet e.:)
-
Falusi27 #13305 Jó meglátás! Bár én a legyeket gond nélkül kivégzem... :)
Utoljára szerkesztette: Falusi27, 2015.04.10. 15:45:13 -
súter #13304 Én se vágyom semmi olyasmire a valóságban, amit a játék hangulata átad, de talán pont ezért is szeretem, mert kiszakít a mindennapokból, és mindenféle hülyeséget meg lehet benne csinálni, és sztem bármilyen videojáték ettől szórakoztató, hogy nem a normál életedet éled benne, és nem aszerint cselekszel mint a valóságban. RPG-kben gyakran az ősgonoszt testesítem meg, a valóságban meg egy légnek sem tudok ártani. Másrészt ha figyelmes vagy, a gta mindig is egyfajta társadalomkritikát is bemutatott, érdemes figyelni a játékban a rádiók beszélgetős műsorait, a tv műsorokat, az utcán a plakátokat, hirdetéseket, meg a szereplők motivációit, és hozzáállásukat az "életükhöz". Meg ahogy kifigurázzák az épp aktuális valóságos divattrendeket, amiket mindenki majmol, mert attól menőnek hiszi magát az ember....
Utoljára szerkesztette: súter, 2015.04.10. 15:37:00 -
Falusi27 #13303 Ez egy játék, ne vedd már véresen komolyan. Ha úgy érzed, hogy tudnád élvezni és jó kikapcsolódást nyújtana hosszú távon,akkor vedd meg, nem fogod megbánni. Ha viszont csak egy újabb felesleges cucc lenne, akkor válassz más hobbit. Én nem sajnálom rá azt az x ezer forintot, nem pöfékelem el a levegőbe 2 hét alatt az árát, nem dobom a gépbe és nem kocsmázom el. Meló után igazán jó kis kikapcsolódást biztosít, ez a lényeg. Tedd amit szeretnél, helyetted nem tudunk mi dönteni, de egyáltalán, hogy feltetted ezt a kérdést, gyanítom, ez nem a te hobbid lesz. :) Béke. -
#13302 576:
Szép napot
Addig amíg a termék nem érkezik be és nem tudjuk számlázni és küldeni addig az előrendeléseknél külön előre nem szoktunk telefonálni
Azt viszont tudni kell, hogy sok előrendelő van így elképzelhető csúszás a számlázásnál és a kézbesítéseknél
-
#13301 Én is 576 tól rendeltem, és a Crew nál is hívtak, eddig nekem nem volt velük bajom.Előtte viszont nem volt e-mail, szóval ne aggódj
Ha viszont közlik velem, hogy elfogyott, vagy nem jött meg, esetleg nem azt kapom amit ígértek (este 6 ra) akkor kicsapom náluk balhét a boltban, úgyhogy ajánlom, hogy minden rendbe legyen. Főleg úgy hogy több mint egy hónapja rendeltem meg.
Én is maradnék az angolnál, mivel ha tud valaki angolul, akkor jobban átjönnek a poénok. -
WhiteLies #13300 Az hogy nem egy csőjáték ahol mész egy kib....ott pályán oszt helló :D A szabadság,az a rengeteg lehetőség! A San andreassal ne gyere mert ez fényévekkel jobb lesz! -
#13299 Az nem baj, hogy buta kérdés felvállalom :) Bírom a kritikát is.
És körülbelül a hozzászólásodban találok is választ ha mélyen magambanézek arra hogy engem miért nem vonz annyira a játék.
Én például való életben se vágyok például gazdagságra, amerikai álomra mint -talán- az emberek nagyrésze. Én max nyugalomra és anyyagi biztonságra vágyom ami az életet illeti, de nincsenek nagy igényeim :) Van egy saját lakásom aminek nyögöm a hitelét még 18 évig de nem vágyok b*szomf*szom nagy házra óriási telekkel, hatalmas amerikai autóra stbstb... Lehet hogy nem az én játékom ez, de ettől még elhiszem, hogy egy nagyon csúcsszuper játék csak feleslegesen nem akarok kiadni rá pénzt, ha lehet hogy nem én vagyok a célközönsége :) -
ldavid #13298 plusszolom -
ArmaGeddonfo #13297 amúgy milyen védelem lesz rajta :)?? -
#13296 Angolnál maradnék én személy szerint. xD Valahogy magyarul olyan elcsépeltnek néz ki. Hála istennek én vágom már az angoltot . De mindenképp hasznos azoknak akik nem értik. Mostanában azt vettem észre hogy azokban a játékokban amikben van magyar is azokban is angolt használok.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.10. 15:09:22 -
Falusi27 #13295 Tényleg buta kérdés.
Szabadság, gazdagság, őrültség, izgalom, gyönyörű tájak, amerikai álom. Ezt adja ez a játék. Nálam a GTA sorozat a Videojáték. Olyan dolgokat tehetsz meg benne, amit a való életben nemigazán... Ha bele tudod élni magad, akkor hatalmas élmény. Volt, hogy órákig motoroztam, szerencsétlenkedtem, őrültködtem. Volt, hogy egy rossz nap után, csak leültem és halomra öltem az embereket és jókat röhögtem a zsaruk idiótaságain. Jobb kedvre derített. Így mindent összevetve, nálam ez a GTA. :) -
Alien1024 #13294 Amúgy érdekes hogy az előző részeket sose játszottam ki csal el bohóckodtam velük az 5 részt pedig halálra toltam ps3on még annó szóval nem biztos hogy érvényes ez az összefüggés az ötödik résznél.
MAGYARÍTÁS
amúgy konzolokra javában készül a magyarítás ami át lesz majd hozva pc re is akinek van kedve ideje tudása csatlakozzon hogy minél hamarabb kész legyen!
Utoljára szerkesztette: Alien1024, 2015.04.10. 14:59:57 -
#13293 ha azzal jol el voltal ezzel is... ennyi. felesleges bonyolitani.
#13291 <- -
#13292 Nem mondom hogy nem fogtak meg, nem tudom megmondom őszintén olyan régen játszottam a San Andreassal. Az én koromban már nem emlékszik mindenre pontosan az ember :) Emlékszem arra hogy jól elvoltam vele, de ennyire kb. -
#13291 ha az előző részek sem fogtak meg téged akkor nincs miről beszélni :) (az hogy most valaki leírja neki mi teccik benne attól még neked nem lesz nagyobb élmény a játék ) -
#13290 https://www.youtube.com/watch?v=8v1TECc0HiI -
#13289 Egy kis olvasnivaló a játékról:
http://gtaplace.hu/cikkek/gta-v/
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.04.10. 14:48:07 -
#13288 Egy nagy kérdésem lenne hozzátok srácok :) Elég buta kérdés lesz. Szóval mi olyan jó ebben a játékban hogy mindenki ennyire várja? Utoljára a San Adreassal játszottam( meg egy kicsit a GTA3 al) de azon kívül hogy elvoltam vele nem emlékszem, hogy annyira nagyon lekötött volna mint sok más játék. Szóval "mik azok" az élmények ami miatt ekkora "hype" várakozás stb van ekörül a játék körül? Maga a hatalmas város? De elég korlátozott amit lehet tenni benne nem? Vannak küldetések ami küld ide oda de eléggé korlátozott a sandbox része nem? Tényleg halványak az emlékeim, viszont egyre jobban érdekel mitől lesz jó/több az 5. rész, kinek mi az az élmény azok a momentumok , hangulati elemek ami miatt várja ezt a játékot? Tudom utánakereshetnék googleban is, de legalább addigis megy másról is a téma mint a különböző boltokról...cdgalaxis, 576 stb. -
#13287 Én is 576-ból rendeltem, de még én sem kaptam semmiféle infót azon a visszaigazoló emailen tőlük. Ajánlom hogy keddre itt legyen... Gondolom majd kb hétfőn írnak valamit vagy felhívnak, nemtom. -
#13286 Szerintem is mindegy csak azért mondtam mert szerintem ezt a boltot kevesebben ismerik és eddig nagyon rendesek voltak és időben kiküldték ráadásul árakkal is egész jól bánnak. -
#13285 szerintem mindegy honnan rendeli meg az ember, persze a nagy boltok közül.
Az hogy valakinek becsúszik egy negatív tapasztalat még nem minősíti a céget.
én mindig a cdgalaxistól rendeltem és fogok is, hibátlanok voltak eddig, de egy ismerősöm pont az 576-ra esküszik :D -
#13284 Igen, nálam is ez van, csak a Westend-es 576-tal. Engem hívni szoktak.
Lehet, hogy a házhozszállításuk szar, arról nem tudok nyilatkozni. -
#13283 Nekem semmi bajom nincsen az 576-tal.....
Én mindig a Pólusi 576-ra, SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL rendeltem elő eddig már 4-5 játékot, és mindig kaptam aznap/megjelenési nap előtti napon az sms-t hogy átvehető mától/holnaptól. És mindig is tudtam gond nélkül átvenni ezeket a előrendelt játékokat a megjelenésüknek a napjain.... -
#13282 Akkor Kb. 1-2 nap
Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.04.10. 12:20:35 -
Leky #13281 Én is innen rendeltem meg.
Egyszer volt velük egy afférom rendeltem 2 db BF3 Premiumot és helyette sima alapjátékot küldtek. Azt akarták, hogy küldenek futárt és én adjam oda neki, majd ha beérkezik akkor kiküldik újra a rendelésemet. Erről gyorsan lebeszéltem őket így maradt a csere-bere, persze a futár nem tudott erről (az sem lett volna baj, ha nem adok neki semmit). Majd hívtak a boltból, hogy visszaérkezett egy csomag. Nekem kellett felvilágosítanom őket mi volt a legutolsó megállapodás (lehetett volna 2 ingyen példányom a BF3ból).
Aki pedig az 576-tól rendel az meg is érdemli. Magas ár, kamú akciók (pl. karácsonyi adventi hihetetlen akciók, RÖHEJ!) -
ldavid #13280 ez szerintem boltfüggő, lehet már aznap lesz vagy másnap -
#13279 #12948 ? -
#13278 Nekem soha semmi ilyen gondom nem volt velük, pedig tucatnyi alakalommal vásároltam náluk day 1 purchase-szel.
A Westend boltot szoktam favorizálni, lehet, hogy vidéken akadozik kicsit az ellátásuk, azt nem tudom...