Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbe teljesen igazad van. Szerencsére jóbaráttól veszem, aki 1 éve szinte be se kapcsolta, ezáltal ár is = lol 😊 az se érdekel milyen, eddig ignoráltam mindent ami konzollal kapcsolatos. Most a GTA V tette billentette ki a mérleget úgy hogy megütötte a konzol-vége az "interested" mércét 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Snexi
van valamilyen komolyabb videó ami a los santos helyszíneit hasonlítja össze a valódi los angelessel?

LocalPatriot
Na ettõl félek én is... ha már 19-es szinten ilyen küldi van, mi lesz 200-nál?😄😄

Ebben amúgy nem tudtok segíteni? "Ám azt nem tudjátok, hogy mitõl lehet, hogy egyszer lefoglalták a zsaruk a kocsim, utána elloptam a telephelyrõl, de minden alkalommal kiírja a játék, hogy megint el kell lopnom, vagy bezúzzák... elég idegesítõ."
Tikal
persze, már volt. mondjuk sokat segit ha tudtok kommunikálni ( headset )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha 2"normális"ember csinálja akkor egész egyszerû és hamar megvan.Én személy szerint 3x vagy 4 x csináltam meg.De nekem is volt olyan akivel nem tudtam mert egyszerûen nem tudta mit hogyan kell meg merre.Csak hogy megnyugtassalak lesznek olyan küldik majd kicsit feljebb,hogy befonod majd a szemöldöködet is.

PSN-ID:SanyaBoss

LocalPatriot
Ezt a küldit maximum ketten csinálhatják.
És kb 10-szer próbáltam mással, de hiába voltak lvl30+, annyira bénák voltak, hogy csak néztem. Egyedül ezt a küldit könnyebb megcsinálni. Legalábbis szerintem.
De nyilván, ha egy normális player csatlakozik, lehet könnyebb. Neked volt már ez a küldi?
Tikal
Ezert kell a kuldiket többen csinalni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok!

A ház elõtt parkoló kocsikat le lehet cserélni? Ha igen tudnátok segíteni hogyan?
LocalPatriot
Húú gyerekek, ez az online nem könnyû.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
19-es szintü vagyok, eddig semmi nehéz nem igazán volt. De Lester barátom olyan küldit adott, hogy azt hittem föladom. A küldi neve Cops Capacity. Elõször fel kell robbantani két rendõrautót, utána egy rendõrségi teherautót, utána 4 vagy 5 rendõrmotort, és utoljára a börtönbe parkoló rabszállító buszt. Majd a zsarukat le kell rázni. Hát ilyen nehézségû küldi a story-ban egy sem volt. Nem tudom milyen küldik lehetnek késõbb, de ez... kiba nehéz volt.

Ám azt nem tudjátok, hogy mitõl lehet, hogy egyszer lefoglalták a zsaruk a kocsim, elloptam a telephelyrõl, de minden alkalommal kiírja a játék, hogy megint el kell lopnom, vagy bezúzzák... elég idegesítõ.
ja, ps? azt hittem boxról volt szó, sorry
arty
Ebben kétségtelenül igazad van. Valamit valamiért.

Forza.

Én úgy tudtam ps3-on nem tudsz rá játékokat installálni. Mert, hogy sok játék igényli. GTA 5 is felrak 8 gb-t. Ezt elvileg nem tudod pendrive-ra installálni, csak ha raksz bele új 2,5"-os winyót.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És arra tudsz is telepíteni játékokat?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

32gb usb3-as pendrive megvan ~6k-ból, és halkabb is mint a vinyó
Használt cucc mindig kockázatosabb a szememben.

arty
Jah, még a végén jobban jár 😉))

(keret + használd notebook hdd olcsobb, mint amivel a gyári superslim 500gigása drágább mint a 12gigása)

Forza.

wollnerd
Hihetetlen..<#wow3> Azt egyáltalán nem gondoltam volna hogy az index hírportál jön be épp....<#wilting>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

DarkSector
Ja hogy léteznek még idióták?

Steam aktiválás elõtt nem lesz soha warez.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Csak arra ügyelj, hogy ne 12 gb-s superslimet vegyél az szarra sem elég. Tanulj az én káromból, ugyanis én elkövettem ezt a hibát!

Most vehetek bele winyót, meg rögzítõkeretet.

Nesuten
Vazze ,most láttam ,hogy Trevornak megskalpolták a pöcsét <#eplus2><#vigyor><#mf1><#action>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Én is monitorra veszek PS3-at soon... röhögve megéri, már ha van legalább 2 exkluzív ami érdekel. TV-t büdös életbe nem veszek, ha csak nem szakad rám a bank 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Karácsony táján venni fogok egy nagyobbat, lehet akkor meggondolom mondjuk 😊 Mindig elfelejtem ezt az opciót. De addig talán hír is lesz a PC-srõl. Igazából abban gondolkodtam még, hogy tekintve a játékokra nagyjából semennyi idõráfordításomat + a kényelmetlen sarkomat a gépemmel, inkább venni kéne valami PS4-et vagy nemtom. Csak elég kemény lesz azoknak is a nyitó ára.
LeWyTy
#9532 Igen kérlek 2x holtra játszottam azt a szart amire harmadszorra nem fogok beruházni egy játék kedvéért <#idiota>

#9542 És ha nem? de ha igen? a lényeg hogy nem az enyém... de nem is érdekel, csak itt van.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

arty
nincs monitorod? 16:9-es monitoron, vga kábellal vagy hdmi kábellel teljesn jól elhasználható a box

Forza.

DarkSector
Miaz hogy anyáméké....nem te vagy a férfi a háznál?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zeller01
Így van!! AGYÁK KI!! 😊

. : Z E L L E R : .

én is vennék már komolyan mondom, mert akkor még ott a red-dead is stb, csak kéne egy normális TV is, az meg már így húzós...
En is csak ezert vettem boxot. Az utolso forintot is megerte.
Shiver
mellékesen jegyzem meg én is ezért vettem most ps3at, egyébként én is pc-s vagyok, de nem volt kedvem várni rá

A felhők felett mindig süt a nap

xxdani
a telefonkönyvben ott a neve. belemész . view gamer card (azt hiszem így hívják) ott meg van egy olyan hogy join active session vagy mifene (fejbõl nem az igazi) ekkor becsatlakozol oda feltéve ha van hely. Ha meg éppen host-ols valamit akkor ott meg my friend alatt meghívható a küldetésre.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

samsung123
Értettem Fõnõk!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Hellosztok!
Kérdésem , mi módon lehet megtalálni havert a gta online-ban?

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

menj már a hülyeségeiddel a francba plz
arty
mert a netes videok homályosak, ezért nem látni az apró részleteket - ugymint pixel 😊

Forza.

arty
tehát már kétszer vettél egy tök felesleges sz*rt?

okos lehetsz 😉))

Forza.

samsung123
Tv-den is lehet állítani, attól is sok függ. Legfõképp a "sharpness"-t vedd le szinte nullára, de Tvje válogatja.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Nézegettem neten a videókat és ott tök simának tûnik a játék. Nálam viszont nagyon élsimítatlanok a dolgok a HD tv-n. Ez ilyen vagy csak valami beállítás kérdése? (Játék mód be van kapcsolva a tv-men)
samsung123
Jó várakozást!

LeWyTy
Azért azt is hozzátenném hogy most is van itthon egy szinte vadonat új gyári Xbox360, csak az anyáméké. De azért hogy játszogassak vele picit még a játékot sem éri meg megvenni.. AGYÁK KI PCRE!!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Akár menyire is szeretnék játszani, csak ezért az egy játékért nem vennék harmadszor is egy Xbox360at <#idiota>(mer PS3 meg sosem kellene)... ha meg chippelem akkor ugrik a netes móka... a játékon kívül semmire nem jó a konzol... már volt pár szerintem rohadt felesleges...egyáltalán konzolt gyártani felesleges ....<#crazya>

Rayden02
Úgy tûnik a japán löncs is sikeres volt!<#idiota>
Report: GTA V Had The Best Launch Of Any Grand Theft Auto Game In Japan

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

samsung123
A kulcs szó a mégtöbb pénz, DE ha Pc-re is megjelenne, nemhogy több kevesebb lenne a bevétel, hiszen PC-n 1)olcsóbb 2)több warez 3 konzolgyártók igy jobban járnak, hiszen minden kópiából csöppen nekik 4) és mikor a jobb/játékélmény miatt kiéhezve várják a PC-sek többen veszik meg mint ha megjelenéskor jött volna ki.
Ez az elmélet nem igaz használható minden játékra!!! Egyébiránt így növelik a Konzolok exkluzivitását hosszútávra hogy csak adott platformokon elérhetõ, így aki GTA-ni akar még gépet is vesz, így generálva mégtöbb bevételt, de ehhez tényleg minõségi azaz ilyen húzócímnek kell lennie. Saját példámból kiindulva pl 80%-ban GT5 miatt vettem PS3-mat, és ezzel nem vagyok egyedül aki játék miatt megveszi alá gépet is, mert nincs pc-re! Meg mostmár tényleg nevetséges áron vannak a konzolok, nemhogy használtan...

Kandurex
Pénzt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LeWyTy
Ez már nem marketing? a rekord kiadású játék hányszorosát keresték meg már csak a meglévõ két platformal? még hátra van 3-4-5? mitakarnak ezek?

Szabi
pénz

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
De mért nem lehet egyszerre mindenre kiadni?

eredetileg csak egy tavasz volt bejelentve, de miután elhalaszották szerintem mindenki nyugodtan törölhette volna még csak az emlékét is, hiszen abszolút jelentéktelen, és ezért teljesen felesleges vele foglalkozni.

arra ki emlékszik a 4 mikor jött volna ki elõszört? senki

#9510 ki ígéri? a gémsztár? semmi hivatalos info nincs még.
persze nyilván bejelentik majd talán év vége körül.