Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ebben amúgy nem tudtok segíteni? "Ám azt nem tudjátok, hogy mitõl lehet, hogy egyszer lefoglalták a zsaruk a kocsim, utána elloptam a telephelyrõl, de minden alkalommal kiírja a játék, hogy megint el kell lopnom, vagy bezúzzák... elég idegesítõ."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN-ID:SanyaBoss
És kb 10-szer próbáltam mással, de hiába voltak lvl30+, annyira bénák voltak, hogy csak néztem. Egyedül ezt a küldit könnyebb megcsinálni. Legalábbis szerintem.
De nyilván, ha egy normális player csatlakozik, lehet könnyebb. Neked volt már ez a küldi?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A ház elõtt parkoló kocsikat le lehet cserélni? Ha igen tudnátok segíteni hogyan?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ám azt nem tudjátok, hogy mitõl lehet, hogy egyszer lefoglalták a zsaruk a kocsim, elloptam a telephelyrõl, de minden alkalommal kiírja a játék, hogy megint el kell lopnom, vagy bezúzzák... elég idegesítõ.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(keret + használd notebook hdd olcsobb, mint amivel a gyári superslim 500gigása drágább mint a 12gigása)
Forza.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Steam aktiválás elõtt nem lesz soha warez.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most vehetek bele winyót, meg rögzítõkeretet.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
#9542 És ha nem? de ha igen? a lényeg hogy nem az enyém... de nem is érdekel, csak itt van.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A felhők felett mindig süt a nap
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Kérdésem , mi módon lehet megtalálni havert a gta online-ban?
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Report: GTA V Had The Best Launch Of Any Grand Theft Auto Game In Japan
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ez az elmélet nem igaz használható minden játékra!!! Egyébiránt így növelik a Konzolok exkluzivitását hosszútávra hogy csak adott platformokon elérhetõ, így aki GTA-ni akar még gépet is vesz, így generálva mégtöbb bevételt, de ehhez tényleg minõségi azaz ilyen húzócímnek kell lennie. Saját példámból kiindulva pl 80%-ban GT5 miatt vettem PS3-mat, és ezzel nem vagyok egyedül aki játék miatt megveszi alá gépet is, mert nincs pc-re! Meg mostmár tényleg nevetséges áron vannak a konzolok, nemhogy használtan...
arra ki emlékszik a 4 mikor jött volna ki elõszört? senki
#9510 ki ígéri? a gémsztár? semmi hivatalos info nincs még.
persze nyilván bejelentik majd talán év vége körül.