27719
  • Lacee86
    Pontosan. Még egy i5 sem 4 magos notebookban, sőőőt, az i7-ek egy része sem.
  • Fpocok
    Aztán nehogy megint így járjunk :D

• matecsavo
    Gondolom notebookról még nem hallottál. Azokban 200e forint alatt, sőt még afelett is egy kicsivel, csak 2 magos processzorok vannak, és nem 10 évesek.
  • bakkerman
    2013 januárjában vadásztam le egy X4 965 procit 23 ezerért! Lassan két és fél éve! Azóta már bőven visszahozta az árát! Hardveraprón,vaterán,egyéb oldalakon már 10 ezer forintért utánad hajítanak egy 4 magos procit,ami persze nem a legjobb,meg használt,de a mai világban a 4 mag a minimum.
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.04.11. 10:19:53
  • Lacee86
    Az sok éve volt, ez meg most van. Kétlem, hogy még1x elkövetnek ekkora hibát.
  • Fpocok
    GTA4 után? Inkább ne beszéljünk róla :D
  • Lacee86
    Optimalizálásról gondolom nem hallottál még.
  • IMYke2.0.0.0
    Elolvastam én a beszólásodat, de el nem fogadom, miközben fikarcnyit sem tudsz a helyzetemről.
  • Rita79
    Igen, végül is logikus következtetés. Sokkal szebb, részletesebb, újabb, tágabb terű játék = egyre kisebb erőforrás igény
  • Lacee86
    Sztem egy i3-al is menni fog, ami tképpen 4 szálat kezel. A Q6600, amit megadtak minimumnak, egy 1000 éves proci.
  • Rita79
    4 magos procik már majd 10 éve a piacon vannak. Szal nem értem ezt a 2 magos ráizgulást, pláne a legújabb játékoknál miért reménykedik benne bárki is? A gépigény a kor haladtával csak növekedik, nem visszafejlődik. Persze lehet megy 2 magos procival is élvezhető sebességen, minden ultra lowon 640x480 felbontásban.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ez a Core 2 Duo-s dolog akkor tekinthető biztatónak is?
    Mert 2 magos CPU-m van...
  • TBTPumpa
  • kill3r21
    Szerintem Core 2 Duo-n még azis belefér, ha fut élvezhető sebeséggel :D
  • Borg
    Csak remélhetőleg ez nem bénán csökkentette forgalommal, meg prop távolsággal, stb jár... mint pl a 4-ben, hogy távcsőre váltasz, és ott már nincsenek sofőrök a kocsikban... hátmég a watchdogsban, ahol már kocsik sincsenek távolabb...
  • koltony
    Szimpatikus nekem amúgy ez a sok + amit adnak. Ezzel az editoros dologgal is nagyon ott vannak.
  • Rayden02
    Frissült a GTA V weboldala, új részletek a Rockstar Editorról
  • Antimat
    OK. köszi!
  • Fpocok
    Ha dobozosan veszed meg, akkor is le tudod tölteni. A dobozos nem steames, de rockstar oldaláról le lehet szedni. Szerintem vedd meg magyarban, dobozosan. Ennél olcsóbban nagyon nem kapsz máshol sem, ha biztosra akarsz menni. Ajánlom konzolokszervizet.
  • Antimat
    Köszi a választ!

Valami megbízható tipp? Elsősorban letöltőset perferálnám a dobozossal szemben.
  • Fpocok
    allkeyshop csak gey gyűjtő oldal. Az megbízható. Viszont ahova vezetnek a linkek... azok vagy nem, vagy igen.
    Nuuvem-en általában régiózárasak a cuccok. Ha az oldalon azt írják, hogy az, akkor valszeg az.
  • Antimat
    Némileg off:
    Gyereknek szeretném megvenni, szerintetek az http://www.allkeyshop.com/ oldal megbízható?
    Nuuvem.en már nem tudom megvenni erre a régióra, a fenti oldalon meg azt írják, hogy teljesen regiolock-free.
  • Meridius
    "the game works flawlessly even with a simple Core 2 Duo and 9800GT, and if you are lucky enough to own the recommended rig (Intel i5 3470 et GTX 660), truly shines.
    FOV has been considerably increased, to the point you can see the whole map when parachuting and, during your fall you will witness perfectly smooth gameplay and very fast loading of all the elements in the game.
    Of course, textures and effects are on par, since Rockstar was able to use every features of modern graphic cards to enhance the textures and remake almost entirely the lightning system.
    You can see the tremendous work done when diving into the sea, watching the ocean floor illuminated with the character's torch."
  • wollnerd #13334
    Ezt láttuk már mind. :)
  • KiruHoshino
  • koltony
    Ez aztán a nehéz döntés fuhhh, 4 k ft-t megér az, hogy még egy + alkalmazást kell fölösen futtatnod? Mert még azt megértem, hogy ha valaki játékcsomagokat vesz akkor jó, mert a sok ismeretlen játékot nem jegyzi meg az ember.

Várós játék oké, én is várom, de nem fog érdekelni hogy kedden vagy csak szombaton játszok vele, mert lesz egy halom időm kipróbálni a dolgokat, nem kell már az első héten csutkára rágni a játékot, úgy hogy egy hónapig undorodsz tőle.
  • tommygear
    ezen komolyan gondolkozni kell?
  • Laza
    Mit lehet ezen csodálkozni? Van aki 1,5 éve várja, hát hagy bambulja :) Ha nem vettem volna meg a PS3-asat éjféli átvétellel mikor megjelent, akkor lehet én is bambulnám ... azért két évente jó ha egy ilyen várós játék jön, hadd engedjék már meg maguknak :)
  • Laza
    Még nem sikerült eldöntenem, h 14k-ért vegyem e a dobozost, vagy 18k-ért a Steamest ...........
  • koltony
    Elképzelem ezt a momentumot amint valaki bámulja amonitort, h mikor játszhat már vele, mintha nem lenne rá elég az a pár év amit esetleg játszik vele.
  • ldavid
    hát, kinek mi...

btw a letöltősök már hétfő éjszaka tolhatják (1:00 kedd) [link]
  • Meszi212
    És akkor van esetleg más oldal amit javasoltok?
  • Lacika1992
    A 4-ről beszélek hidd el, nekem az egyáltalán nem tetszett sose, akkor már inkább san andreas. :D
  • ldavid
    az a san andreas lesz inkább.
    a 4 és az 5 is hd generációs, csak utóbbi nyilván több, korszerűbb.
  • Meridius
    Nuuvem a legolcsóbb hivatalos viszonteladó, de úgy tudom már kifogytak a kulcsokból
  • Meszi212
    Melyik a legmegbízhatóbb és olcsó aktiváló kód vásárlós oldal?
  • Lacika1992
    Szerintem a 4 meg az 5 között ég és föld a különbség. :D
  • ldavid
    ha 4-et még nem próbáltad akkor itt az ideje.
    aztán képzeld el hogy arra rápakolnak pár lapáttal és megkapod az 5-öt.
    csak olvass utána, mik vannak benne.
  • VJP
    Tehát ha Steam-en veszed, akkor sem nem viszi figyelembe az ottani barátokat csak a Social Clubban szereplőket?
  • Skypack
    Social clubon lehet jelölgetni az embereket, mindkét esetben itt kell aktiválni.
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.04.10. 16:44:08