Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
te meg már most vered a bréd, hogy majd PC-n neked úgy is szebb lesz.. te sem vagy különb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Overburner
1. Ezt nem tudtam még nem sûrûn írogattam ide de a remény hal meg utoljára ahogy mondani szokták. 😄
2. Elismerem. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Egyáltalán nem vita szítás miatt jöttem és kezdtem el írogatni csak meg akartam osztani az én nézõpontom és az információim amit hónapok alatt gyûjtögettem. Teljesen egyetértek veled abban amit leírtál. Ha valakit rosszul érintett valamelyik bejegyzésem utólagosan is elnézést kérek érte.

MerlinW
1. GTA címû topikban sosem lehetett
2. Normálisan beszélgetni egy témáról csak úgy lehet, ha a beszélgetés résztvevõi egyenrangúként kezelik egymást. Az ilyen pedig baromi ritka az interneten. Én, ha normálisan akarok beszélgetni valakivel, felhívom telefonon😊

[merlinw.org]

Senki nem akar "war"-ozni, csak te (is) szítod a vitát.
Én örülnék ha ugyanolyan változatban most kijönne PC-re mint ami x360on is van. Nem kell több jármû, se szebb grafika csak jöjjön ki.

Nekem sem ér meg külön pénzt hogy konzolt vegyek, de ha PC-n kijön akkor beszerzem. Viszont eddig minden GTA-t végig játszottam (haveroknál régen volt lehetõség az egyéb platformokon megjelenteket is), így sajnálnám ha pont az elvileg legjobb epizód kimaradna.

Overburner
Képzeld nincsenek. De látom normálisan beszélgetni 1 témáról itt se lehet mert WAR alakul ki percek alatt amikor senki se akar hasonlót létrehozni.

Snexi
nincsenek?

Ez semmit se jelent.

Overburner
Én nekem az tûnik logikus válasznak a "csúszás" terében hogy az Online kezdetben sok problémát okozott számukra és azzal foglalkoztak inkább mint a PC-s portal. De ez csak feltevés mivel NINCSENEK 100%-OS infóim sajnos.

Overburner
Bár azt még mindig nem értem hogy miért vettek fel annyi embert a Rockstarnal a PC-s részleghez ha semmi sem fog kijönni PC-re. Ezt magyarázzátok meg plox.

Csak mindent úgy írsz mintha az lenne a szentírás és 100%os információid lennének. Ez itt a bibi.

Overburner
Egy statisztikai kimutatást néztem a neten ott írták. Ennyi. RDR-hez nem tudok sok infót. Egyszer olvastam hogy van lehetõség rá én ennyit mondtam csak. A fejemet azért ne szedjétek le LOL.

Egy, nem telt el a kettõ között annyi idõ, kettõ meg mondták hogy nem adják ki.
És szerintem ha lenne GTAV PC-re már bejelentették volna, de még be se jelentették. Semmilyen bizonyíték nincs a megjelenésre, a mindenféle marhaság amit hírként közölnek, az semmi.

MerlinW
3 hónappal a konzolos megjelenés után bejelentették, majd 3 hónapra rá kiadták.

[merlinw.org]

ProGabe
RDR-re mondták, hogy nem jön. Tök egyértelmûen kijelentették.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Ezt te sem hiheted el😊 Csak mert ez kb 200 millió amerikai PC játékos-t feltételez, ami hülyeség, hiszen az egész világon nincs ennyi PC játékos😊

[merlinw.org]

Overburner
Mert az LA Noire mikor jött ki? Fogták azt 1x csak kiadták. Sose lehet tudni mikor gondolnak egyet.

Dehogy fogják. Jajistenem de szánalmas még mindig hinni a Red Dead Redemption-ban.

Overburner
Elvileg azt is meg fogják csinálni így utólag PC-re bár annyira nem érdekel engem csak olvastam róla. Rockstar még tavaly több hirdetést is felrakott különbözõ helyekre hogy keres olyan embereket akikkel lehetõvé tehetnék hogy a PC-s portjaik gyorsabban jobban és optimalizálatabban sikerüljenek.

Overburner
By the way: 72% of American households play PC games

NEOreg3
konzolon is van kalózkodás, de azért meg lehet nézni, hogy mégis mennyit adtak el belõle mindezek ellenére (jóval több, mint 20milliót)

PC-re ennek csak a töredéke menne el, még akkor is, ha lehetetlenné tennék a warezt

persze ettõl még nyereséges lehet a PC port, azt viszont a Rockstar dönti el, hogy megéri-e nekik (a Red Dead Redemption például nem érte volna meg nekik ezek szerint)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Overburner
Ezért adják ki 6-8 hónappal késõbb miután lecsengett a konzol téma. De ki adják és ezen a hangsúly. 😊

MerlinW
A helyzet, hogy az amerikai eladások számítanak elsõsorban. Amerikában pedig a játékosok 70-80%-a konzolos. Tehát a PC abszolút másodlagos a számokat tekintve.

[merlinw.org]

Overburner
Én se fogok konzolt venni miatta az tuti, ha nem jön ki leszarom lesz más.De a Rockstar se hülye és nem hagy ki egy ilyen bevételforrási lehetõség és most ne jöjjetek a hülye kalózkodással, mert a konzolokon nincs kalózkodás ugye? Szóval én csak azokat a tényeket közöltem amirõl ebben a félévben olvastam kb. De egyesek ezt már mellveregetésnek észlelték a radarjukon és muszáj volt beszólnia. 😊

greg benz
Írásod minden sorát aranyba önteném, ámen 😄

úgyis szebb és jobb lesz a PCs verzió, de most el vannak telve magukkal, hogy õk, mint konzolosok rég verhetik a játékra a brét és ezért magasztosnak érzik magukat.
MerlinW
"...miért ne jönne ki.."

Pénz barátom. PÉNZ. Van az a pénz, amiért a Windows-t sem adnák ki PC-re. A GTA is ki fog jönni, majd ha a kiadó úgy látja megéri nekik.

[merlinw.org]

gumikacsa
Whooo...
-Bibibí, mi már jáccunk vele!
-De bibibí, nekünk meg szebb lesz, jobb lesz....
ovi kiscsoport.

Ha megjelenik, megveszem, ha nem, kihagyom, konzolt ezért biztos nem veszek, mert csóró vagyok. Vagy gazdag, de zsugori, mindegy. 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

Overburner
Na megjöttek a konzolok védelmezõ angyalai. Sok-sok cikket olvastam róla nem csak magyart hanem külföldieket is egészen azóta vagy még az elött óta mielött kijött a GTA V konzolkra. Több megjegyzés is volt arrol hogy az XBOX360 és a PS3 nem birta volna el a GTA V-öt úgy ahogy ök szerették volna megcsinálni ezért kompromisszumokat kelett kötniük. Ebböl az jön le drága barátaim hogy ha PC-re kijön már miért ne jönne ki amikor bejelentették régebben hogy minden számottevõ alkotásuk meg fog jelenni PC-re akkor ott már nem lesznek olyan határok mint a Xbox360 és PS3 esetébe. Valszeg amikor majd kijön PS4-re és XBOX One-ra arra is már lehet a PC-s nél jobb verizót fognak odadobni.

MerlinW
Hagyd, fogalma sincs mirõl beszél😊

[merlinw.org]

Doog
PC-n több effekt lesz? Honnan tudod mi lett butítva? Egy igazi fejlesztõ veszett el benned... Ki mondta hogy lesz PC-re? 😄
Nem tudom mi ez a PC-Konzol össze hasonlítgatás mikor még nincs is mit hasonlítani... 😄

...::::::...

Overburner
Végülis csak a törés lett lebutítva, idõjárás elemek fele ki lett kapva de lehet "csak" 1/4-e,csomószor alig tölti be a mappot a konzol, kevesebb gyalogos,jármû. PC-n több effekt is lesz kb. Plusz ami még nem jutott eszembe. Minõségért cserébe várnunk kell ennyi. 😄

JaSoN HuNTeR
Aha, de még mindig õk vannak jobb helyzetbe mert õk játszhatnak a GTA Vel. Amúgy ha jön PCre kb megegyezõ lesz a grafika stb, szóval semmivel sem lesz jobb nekünk...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Overburner
Mi rá érünk, de legalább nem egy Bétát vettünk amiben az elemek fele le van butítva. 😊

Tikal
szivesen, további kellemes várakozást a bejelentésre 😊

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Overburner
PC-re már Xbox PS megjelenés elött elkezdték valamikor jóval a fejlesztést. Nextgen akkor még nem igazán volt. Amikor kijött megjelenés elött 3-4 nappal a torrentoldalakon az XBOX 360 változat abba volt 1 XML fájl valahol amit én el is olvastam és tele volt PC-s bugokkal javitásokkal meg stb. Szal nem az a kérdés h lesz e PC-re hanem hogy mikor. Next gen re valszeg csak PC után valamikor dobják ki. Szerintem. 😄

Hm...ja a Red dead redemption is hogy meg jelent bár nem tudom hirdette-e az amazon.

greg benz
Akkó bizony nyeljék be tövig a kékeres méterest

Bár azt is figyeljétek meg, hogy next-gen konzolra nincs listázva.
Overburner
Megjegyzem nem 1 játék volt hamarabb felrakva Amazonra mint hogy bejelentették PC-re vagy akárhova. Szoval nem ez lenne az elsõ ilyen eset. Nem kell le írni a dolgot teljesen de örülni se kell. Majd kiderül.

Szerintem egyetlen esetben lehetne hitelt adni ennek az egésznek: ha következetesen március 12 lenne írva megjelenésnek a játék mellé. Ha jól látom semmi nincs. Case closed
MerlinW

[merlinw.org]

greg benz
Pont ezt akartam írni, hogy azért az Amazon nem valami fiszfasz webshop, szóval fura lenne ha õk hülyét csinálnának magukból..na mindegy, türelem, oszt meglátjuk rózsát-e terem 😄

Overburner
Amazon azért annyira nem hülye de én se hiszek benne amig be nem jelentik normálisan.

Persze bejelentve sincs, de érdekes, a steam-ben nincs GTAV...ha lenne PC-re elõbb-utóbb ott megjelenne , persze a bejelentés után, de nem holmi hülye boltok állítólagos elõrendelése a bizonyíték...

Overburner
Nekem 8 csak ne 18k legyen. xD

ProGabe
Amíg nem lesz fenn ITT, addig minden csak pletyka!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Azt, hogy a PC Guru is lesüllyedt a Gamestar szintjére.

[merlinw.org]