Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2. Elismerem. 😄
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
2. Normálisan beszélgetni egy témáról csak úgy lehet, ha a beszélgetés résztvevõi egyenrangúként kezelik egymást. Az ilyen pedig baromi ritka az interneten. Én, ha normálisan akarok beszélgetni valakivel, felhívom telefonon😊
[merlinw.org]
Én örülnék ha ugyanolyan változatban most kijönne PC-re mint ami x360on is van. Nem kell több jármû, se szebb grafika csak jöjjön ki.
Nekem sem ér meg külön pénzt hogy konzolt vegyek, de ha PC-n kijön akkor beszerzem. Viszont eddig minden GTA-t végig játszottam (haveroknál régen volt lehetõség az egyéb platformokon megjelenteket is), így sajnálnám ha pont az elvileg legjobb epizód kimaradna.
És szerintem ha lenne GTAV PC-re már bejelentették volna, de még be se jelentették. Semmilyen bizonyíték nincs a megjelenésre, a mindenféle marhaság amit hírként közölnek, az semmi.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
PC-re ennek csak a töredéke menne el, még akkor is, ha lehetetlenné tennék a warezt
persze ettõl még nyereséges lehet a PC port, azt viszont a Rockstar dönti el, hogy megéri-e nekik (a Red Dead Redemption például nem érte volna meg nekik ezek szerint)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[merlinw.org]
Pénz barátom. PÉNZ. Van az a pénz, amiért a Windows-t sem adnák ki PC-re. A GTA is ki fog jönni, majd ha a kiadó úgy látja megéri nekik.
[merlinw.org]
-Bibibí, mi már jáccunk vele!
-De bibibí, nekünk meg szebb lesz, jobb lesz....
ovi kiscsoport.
Ha megjelenik, megveszem, ha nem, kihagyom, konzolt ezért biztos nem veszek, mert csóró vagyok. Vagy gazdag, de zsugori, mindegy. 😛
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem tudom mi ez a PC-Konzol össze hasonlítgatás mikor még nincs is mit hasonlítani... 😄
...::::::...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.