Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szombaton meg már játszható 😄
dragon11
<#idiota>

ProGabe
Péntekrõl elõrendelhetõ <#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
mondta egy elemzõ.... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

JaSoN HuNTeR
Next Genre is jön a GTA V!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

Ebbe a cikkbe azt olvastam bejelentették hogy dolgoznak a GTA V PC-s verzióján.

Idén jön a Red Dead Redemption 2

"Ezúttal ugyanis arról adtak ki egy jelentést, hogy a csapat nem csupán a Grand Theft Auto V PC-s verzióján tevékenykedik, hanem még idén meg is jelentetik a Red Dead Redemption harmadik részét (a Red Dead Revolver volt a franchise elsõ darabja)"

Angol jelentés

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

No shit Sherlock, nézd meg esetleg, hogy a Rockstar North hol is található 😄
MerlinW
Érdekes, hogy a brit "COLOUR" szót használják és nem az amerikai COLOR-t.

[merlinw.org]

Szabi
nem is tudtam, hogy van 32 különbözõ szín <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

shaddam
A zsarnokgyík és a fosa mindig felbuggyan az sg-n 😄 Az aláírásom szerintem tükrözi a szintjét o

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ProGabe
Wut?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezennel vége a topiknak
Jól van na, nem tudtam hogy ilyen közismert híresség netes körökben. Igazi celeb mondhatnám. Azt hittem valami újat fedeztem fel zseniális személyében, és gondoltam megosztom.

arty
gratulálok, már van tirexihádé videonk is belinkelve 😞((

Forza.

Hát van akinek bonyolult <#nevetes1>

Azárt volt haszna a hülyegyerek videójának is, tényleg úgy tûnik hogy a GTA V fasza játék. A IV sose tetszett, de ez igazán jófélének tûnik.(és tessék ideképzelni egy miért nem jön PC-re sírást). Nekem a kedvenc részem a Vice City volt, persze a nosztalgia faktor miatt is, de a videók alapján legalább olyan jónak néz ki.

Már nem azért, de attól függetlenül, hogy a tavalyi év egyik legjobb játéka lett a GTA V szerintem is, azért annyira nem túl bonyolult. Abból a szempontból összetett, hogy sok mindent lehet/kell csinálni benne, de se nem kimondottan nehéz, se nincsenek olyan dolgok benne, amihez 200-as IQ kell. Nem egy kalandjátékról van szó. Ha valakinek ez bonyolult, az már rég baj. 😄
Én se beszélek angolul, legfeljebb alig pár szót amikor a GTA VC volt új játék, akkor még ennyit se tudtam, egy szót se, és még internet se volt, még se bénáztam így. Pedig fiatalabb lehettem mint ez a nem is tudom minek nevezzem illetõ most. Jó hát aki teljesen hülye annak a fakocka is bonyolult játék lehet.

Lassan ott tartunk ,hogy nyomd meg az elõre nyilat, nahát elõre megy! Ügyes! Ez kell az ilyenek miatt, néha eléggé zavaró,hogyha a játékot debil színvonalra lövik be.

Tikal
El tudom képzelni, hogy ez a paraszt nem beszél angolul egy mukkot sem, ebben az esetben tényleg nehéz tud lenni a játék, de ha beszél angolul és még így is nehéz neki, akkor játszon a little big planet-tel, mert egy 8 éves szintjén van.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hát az internet egyik ,,hátránya" hogy minden hülye csinálhat videót, írhat blogot, bármit. Oké persze, hát tiltanám én meg senkinek ezt, de hogy ennyi pénze meg szabadideje van erre a sok baromságra. Furcsa embereket vannak. Hú, de tényleg ilyen hülyeségeket összehordani,eddig nem ismertem a csávót, de rakás videója van. És mennyien feliratkoztak rá, most tetszik nekik vagy csak röhögnek rajta?

De azért van ebben ám más érdekes is, túl bonyolult szerencsétlennek a GTA. Namármost, szerintem ezzel nincs egyedül, és a gondolkodásra valahogy genetikailag képtelen emberek miatt jelennek meg az egyre jobban leegyszerûsített játékok, míg végül lassan tényleg ott tartunk, nyomj le egy gombot, dõlj hátra, és a játék kijátszta magát helyetted, és még a buksidat is megsimogatja milyen ügyesen megtudsz nyomni egy darab gombot.

greg benz
Nem értem miért bántod, tehetséges fiatalember

Tikal
ez egy szánalmas szerencsétlen, ki a faszt érdekel a véleménye? hogy bírtad egyáltalán végignézni? lapozzál.

speed01
Tirexi az egy szánalmas gyerek, ha még nem ismernéd. Postol minden hülyeséget, amiket vesz, stb. és már a kommentelést alapból letiltja mert tudja hogy csak oltanák az emberek. Régen elég szépen leoltottam, és azzal az érvével volt hogy azért oltják az emberek, mert irigyek rá a pénze végett. ha az anyámékon élõsködnék 20-30 között úgy hogy már dolgozok, és játszom azzal a fejem amit az õ pénzükön veszek, szerintem velem és ezt tennék! még ezzel nem lenne semmi gond, csak mellette fórumokon ne játszaná a fejét 😊 Lényeg annyi hogy Tirexi egy szánalmas ember, és a videói semmit nem érnek kb. <#nyes>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Azért nem semmi. Nem játszottam a GTA V-el, de ez alapján egy igen rossz, szar játéknak tûnik, ahogy a csávó elõadja.
De inkább azt gondolom, hogy nem a játék a szar, hanem õ egy idióta. Nem is értem az egészet. Hogy mi baja van? Nem világos.

Az a probléma, hogy nem annyi a játék ,hogy menj el A pontból B pontba nyomj meg két gombot, és a játék fogja meg a kicsi kacsódat, és vezessen mint egy ovodást?

Az külön poén,hogy a másik haverja, közben talán Skyrim-ozik és minden féle nem a GTA-hoz tartozó blõdségeket beszélnek meg.

speed01
jaja 😄

Firerock
A Beach Bum DLC-nek milyen hatása van az Offline módra? Mik az érdekes újítások?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

wollnerd
XP??? Jezus.... Azzal már lehetetlen, egyrészt a directx 11 miatt, másrészt max. 3 GB RAM-ot támogat...
A szar Vistának sincs helye....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

speed01
Vannak benne bakik:

Compatibility
- Windows 7
- Windows 8
- Windows Vista
- Windows XP

😄😄

dragon11
1 pillanatig elhittem 😄DDDD

shaddam
És el is fogyott a készlet. Mikor jön a következõ cd key generáló szállítmány? 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

és dátum is van 😄

Szabi
itt -35%os áron lehet elõrendelni 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
<#love11>

[merlinw.org]

Szerintem is teljesen rendben van.Aki nem látja valójában hanem csak nézi az esetleges 480p youtube vagy bármilyen más eszközzel felvett videokat (ugye itt azért kissé máshogy müködik a video megosztás) az inkább hallgasson.
Várni kell a játékot PC-re nem pedig osztani az alaptalan dolgokat azért mert konzolon már játszunk vele.Vagy talán elnézést kell kérni esetleg ne játszunk még ilyenek mint pl.overburner fórum társunk sem tud?
dragon11
ez vélemény volt b+ <#ravasz1><#nevetes1><#nevetes1>

Rayden02
A CVG egyik videója szerint (bár csak találgatás) lesz egy úgynevezett "LastGen" opció,amivel lehet váltogatni majd a konzolos és a pc-s minõség között!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

speed01
Én pc-s vagyok, de a konzolos grafikával teljesen megvagyok elégedve!
nem a grafika meg a sok vakító effect a lényeg, hanem a játék élvezhetõsége. < Szerintem. > Amúgy DX 11 miatt biztos az lesz, de az lényegtelen. szerintem ilyen hülyeségeken nem kéne oltogatni / szétszedni egymást. <#banplz>

Tikal
mivel is? és ki? én biztos nem, mert abban biztos vagyok ha jön PC verzio az grafikailag jobb lesz, hülye aki ezt vitatja 😊 Ugyanakkor én most is élvezem a játékot konzolon...

MerlinW
Itt csak az a (nem szeretem ezt a kifejezést) szánalmas, hogy adott egy téma amirõl 0 azaz zéró azaz nulla azaz nada, azaz nincs semmi információtok, s ti mégis több száz hozzászóláson át fantáziáltok, képzelegtek, következtettek, hitegetitek magatokat és másokat 20-30 éves fejjel, 5-10 éveseket is zavarba ejtõ színvonalon. Ezen gondolkodjatok el inkább a sok butaság helyett. Szerintem.

[merlinw.org]

nem verem a mellem, csak bírom, hogy ha bármi vélemény jönne azzal kapcsolatban, hogy jobb lesz a PC verzió (és úgyis lesz rajta valami extra), mindig jöttök a kemény szövegekkel
MerlinW
Csak ismét egy dragon11 féle ébren álmodás😊 Néha, de gyakorta túlnyomás keletkezik a baromság tárolójában és ilyenkor kifröccsen 1-2 képzeletbeli "tény"😊

[merlinw.org]

Tikal
milyen forrás, ez a véleménye 😊

Infó forrása? Vagy ez is hasból jött?

dragon11
1 éves csúszás lesz minimum, eredeti megjelenéshez képest a pc meg több mint 1.5 év.. ink ki se adják, már minek.

Tikal
Mi az hogy mi mg ti? Látod most is csak az ellentét keresés.. ráadásul átmentél bunkóba, szóval bekaphatod te is 😊)

Overburner
Ja és ti is pontosan úgy irtok mindent mintha tökéletesen ugy lenne minden ahogy ti gondoljátok. Birom hogyha talál valaki valamilyen információt az hülyeség de ha ti találtok valamit az tuti hogy jó. Felesleges kommentet gyártanotok többet mert én ide többe be nem teszem a lábamat. Aki normálisan válaszolt annak köszönöm a beszélgetés a többiek bekapatják a farkmat. Bye. 😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Overburner
Most abba lehetett volna hagyni egymás köcsögölését de ti folytatáttok. Gratulálok fiúk. Föleg hogy bocsánatot kértem olyan dolgokért ami valakit érzékenyen érintett. Faszkalapok. 😊

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

arty
fura, h általában nem konzolos jön verni a mellét... lásd most SE....

(dehogy fura)

Forza.

arty
szerencsére valaki képben van <#taps>

(gondolom 100+ óráid vannak mindkét konzolos verzában, a pécést is láttad az otthoni masinán, innen a nagy tudás)

Forza.

Tikal
Nem mondod, hogy nem tudták megcsinálni olyanra amilyenre szerették volna egy hét éves hardveren, és ezért kompromisszumokat kellett kötniük grafika terén? Megleptél 😊