Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ebbe a cikkbe azt olvastam bejelentették hogy dolgoznak a GTA V PC-s verzióján.
Idén jön a Red Dead Redemption 2
"Ezúttal ugyanis arról adtak ki egy jelentést, hogy a csapat nem csupán a Grand Theft Auto V PC-s verzióján tevékenykedik, hanem még idén meg is jelentetik a Red Dead Redemption harmadik részét (a Red Dead Revolver volt a franchise elsõ darabja)"
Angol jelentés
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azárt volt haszna a hülyegyerek videójának is, tényleg úgy tûnik hogy a GTA V fasza játék. A IV sose tetszett, de ez igazán jófélének tûnik.(és tessék ideképzelni egy miért nem jön PC-re sírást). Nekem a kedvenc részem a Vice City volt, persze a nosztalgia faktor miatt is, de a videók alapján legalább olyan jónak néz ki.
Lassan ott tartunk ,hogy nyomd meg az elõre nyilat, nahát elõre megy! Ügyes! Ez kell az ilyenek miatt, néha eléggé zavaró,hogyha a játékot debil színvonalra lövik be.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De azért van ebben ám más érdekes is, túl bonyolult szerencsétlennek a GTA. Namármost, szerintem ezzel nincs egyedül, és a gondolkodásra valahogy genetikailag képtelen emberek miatt jelennek meg az egyre jobban leegyszerûsített játékok, míg végül lassan tényleg ott tartunk, nyomj le egy gombot, dõlj hátra, és a játék kijátszta magát helyetted, és még a buksidat is megsimogatja milyen ügyesen megtudsz nyomni egy darab gombot.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Azért nem semmi. Nem játszottam a GTA V-el, de ez alapján egy igen rossz, szar játéknak tûnik, ahogy a csávó elõadja.
De inkább azt gondolom, hogy nem a játék a szar, hanem õ egy idióta. Nem is értem az egészet. Hogy mi baja van? Nem világos.
Az a probléma, hogy nem annyi a játék ,hogy menj el A pontból B pontba nyomj meg két gombot, és a játék fogja meg a kicsi kacsódat, és vezessen mint egy ovodást?
Az külön poén,hogy a másik haverja, közben talán Skyrim-ozik és minden féle nem a GTA-hoz tartozó blõdségeket beszélnek meg.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A szar Vistának sincs helye....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Compatibility
- Windows 7
- Windows 8
- Windows Vista
- Windows XP
😄😄
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Nulla tenaci invia est via"
Várni kell a játékot PC-re nem pedig osztani az alaptalan dolgokat azért mert konzolon már játszunk vele.Vagy talán elnézést kell kérni esetleg ne játszunk még ilyenek mint pl.overburner fórum társunk sem tud?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
nem a grafika meg a sok vakító effect a lényeg, hanem a játék élvezhetõsége. < Szerintem. > Amúgy DX 11 miatt biztos az lesz, de az lényegtelen. szerintem ilyen hülyeségeken nem kéne oltogatni / szétszedni egymást. <#banplz>#banplz>
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
(gondolom 100+ óráid vannak mindkét konzolos verzában, a pécést is láttad az otthoni masinán, innen a nagy tudás)
Forza.