Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmit. Körülbelül madarak röpte jóslás szintû dolog. Ilyen jel, olyan jel, marhaság. Nem tudnak meggyõzni arról,hogy lenne PC-re.

greg benz
Ehhez mit szóltok?

Persze nyilván sem sem jelent még semmit...

Grand Theft Auto V Megateszt - akit esetleg hasonlóan, mint engem érdekli a teszt...
LocalPatriot
Köszönöm!<#worship>
JaSoN HuNTeR
Konzolos fórumba talán tudnak segíteni. Nekünk még nincs meg a játék 😞

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

LocalPatriot
Nincs senki aki segítene???
Snexi
lesz,megírta a gémsztár

Sziasztok!
Akkor most lesz GTA5 PC-re?
Annyi hülyeséget olvastam hogy már nem tudom..

http://www.pcgamer.com/2014/01/17/gta-5-bug-log-lists-pc-version-and-directx-11-effects/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jah bocs,elolvastam csak Windows-on,de akkor GTA IV Multi se lesz (bár nem is jó meg nem is játszanak rajta szerintem)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Kitudja,valamiféle marketing. 😄 Amúgy akkor hogy,nem lesz XBOX 360-on multi se ha lelövik a LIVE-ot ? (Ha igen akkor jó hogy PS3-at vettem. 😄)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

LocalPatriot
Üdv!

Egy kis segítség kellene az online-al kapcsolatban. Jelenleg 24-es vagyok, és az a gondom, hogy egyszerûen nincs pénzem, valamint semmi új küldetést nem kapok. Bármelyik embert hívom fel, mindig ugyan azokat adja. Lvl 5-ös pl... Aztán, ha mission.ba csatlakozok, akkor is mindig ugyan azokba tesz be... mit csinálok rosszul?
Szabi
off 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Tippre sz.tem kiadják nyáron X1+PS4-re,bundle is jól hozna nekik akár régi konzolról upgrade(bár ez utóbbi nem biztos,hogy lehetséges már,mert semmi pass.nincs hozzá).
Azt eldönteni nem lehet melyik hozna többet nekik,ugye aki megvette az nem fogja megint beszerezni cur.gen-re vagy konzolosok többségének van PC is hát az se hiszem,hogy meg fogja venni ismét.

Legjobb ha együtt adnák ki és upgrade lenne 2-3 ezerért
shaddam
Nem törölték a videót, tehát fake <#banplz>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

speed01
Nem unjátok még a fake fosokat? 😄<#nyes>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

arty
kérlek, ne már.

Forza.

kifli
nextgen konzolokra lehet tudni mikor jön? Szerintem ha jön pc-re akkor azzal egy idõben vagy utána.
JaSoN HuNTeR

6 perces PC gameplay.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Láttam, de ettõl függetlenül ez a indoklás? Levették ,tehát valódi? Ezek hülyék vagy mi? Nevetségesek.

MerlinW
Shaddam linkelte a videót. Arra a Box-os videóra van ráeffektezve a PC-s felület és a kamera effekt.

[merlinw.org]

Rayden02
<#wow3><#wilting>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Nevetséges

Törölték a videót...következtetés...elismerték hogy a videó a pC-s vcerzióból való...

Sõt reggel a galambok röpte is erre utalt, és Mrs.: Mary Blumen a Rockstar 5. emeletén dolgozó takarítónõ megjegyzése is erre utal( és véletlen, hogy 5.-en dolgozik?)

shaddam
1 perc 57-tõl nézzétek 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam

Ja hogy lehet saját szervert indítani amin beállíthatom, hogy privát vagy public? Akkor nem értem miért sírtak emberek azért, hogy nem tudnak kocsikat eladni pénzgyûjtés céljából mert valaki mindig kilõtte õket.. miért nem indított egy privát szervert amire nem hívott meg senkit? Valamiért én azt gondoltam, hogy belépésnél három választási lehetõség van: random vagy haver mellé DE! random szerverre vagy privát Crews. Ha a Crews tele van indul egy második és lehet a kettõ közül választani.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Tikal
egy szerveren max 16 ember, annyi privát session inditottok amennyit akartok, de egy szerver max 16 ember! Ha 160-an vagytok akkor 10 szerveren lesztek, de nem látjátok egy mást, nem halljátok egymást. Egyébként sem értem mit akarsz 😊

a játékot elinditod, kiválasztod hogy public vagy invite only session, behivod a barátaid és játszotok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Akkor ha egy Crews-en belül 14 ember ezt akar csinálni, 15 ember azt akar csinálni, a maradék 7 meg csak egy szerveren akar lenni a többiekkel, akkor párhuzamosan 3 privát szerver fog futni 1 Crews-en belül? Vagy van 1 privát 16 embernek azt osszák be, a maradék meg megy randomba?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Tikal
max 16

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Biza. Games for Windows Live játék már nem fog megjelenni. Lassan megszûnik a Live. Az eddig megjelent játékokról is már leszedték, lassan leszedik a védelmet.
wollnerd
De hogy lehet Games for Windows Live-s, mikor a Microsoft 2014 július 1.-én leállítja ezt a szolgáltatást??!!! Forrás
Sajnos, ez is kamu lehet! 😞

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Értem köszi!
Még két dolgot kérdeznék: Mekkora a szerverek max létszáma? Illetve ha a Crews nagyobb akkor nem tud a teljes "csapat" fent lenni egyszerre 1 szerveren?

A SR4 az a SR3 akart lenni. <#zavart1>
Én azt mondom, hogy a GTA V mindent ver. Mármint a GTA stílusú játékok között. A IV nagy csalódás volt számomra (nem a szar port miatt, volt sokkal több baj is vele) és mind a SR 4, vagy a Sleepling Dogs jobban tetszett, de az 5. rész kárpótolt mindenért. Annyira <#taps>, hogy az már <#worship>.
Tikal
Mafia rövid, szinte semmit nem lehet csinálni, nincs multi. GTA IV-et talán veri, de az V-t nem 😊

Sleeping Dogs az tényleg jól sikerült, a gagyi arcade auto irányítás ellenére is jó kis játék volt.. de a GTA V-t ez sem veri.

Király meg is veszem, már le is van árazva, pedig még se jelent!<#idiota>

Ma küldték a körlevelet a Progamingshop,hogy 2014-ben milyen játékok lesznek,erre felrakták az oldalra az XBOX ONE és PS4 és PC verziót,oda írták hogy június,ami nem igaz legalábbis PC-re még lehet de next genre tuti nem j>ön még szóval elég nagy kamu.

LINK

Szlovák oldal mivel ide regisztráltam (itt lakom) de a lényeg látszik.

MerlinW
Ohh, rengetegen. Ebben a topikban is vannak olyan elborult GTA rajongók, akik szemrebbenés nélkül elõrendelnék, ha lehetne😊 Én akkor sem rendelek elõ játékot, ha már bejelentették, amióta divat ez a félkészen adunk ki minden szart (Rome 2, Diablo 3 szerver hibák, a bugos Dead Island, a még bugosabb BF4, valamint a toplistás X Rebirth - és még sorolhatnám). Ráadásul most megy ez a kickstarter téma is, ahol boldog, boldogtalan fizet komolyabb összegeket a még csak vázlat szinten létezõ játékokért... Lásd Star Ciizen ahol külön vásárolják 10-20 eurókért az ûrhajó modelleket, amikkel még repülni sem lehet, csak nézegetni õket egy hangárban. Besz*rás.

Pont most linkelték az EJ topikba TB videóját, amiben errõl beszél, jól. Egyébként Stockholm szindrómának hívják a jelenséget - védesz, dicsérsz valamit ami nem jó, csak mert te fizettél érte és ezzel húzod a gödörbe a többieket is - 😊

[merlinw.org]

Sleeping dogs? Na nebassz már fel...
De amúgy ki lehet olyan hülye, be nem jelentett játékot elõvásárol és fizet érte?

Az ilyen dolgokra az jut eszembe, van egy rokonom, ruha boltban dolgozik, hát hogy mire meg nem tudják õket büntetni, a kedvencem, hogy a zokin legyen rajta magyarul ,hogy zokni. Ja, lehet valaki a fejére húzná. Nem ugyanaz a két dolog persze, csak azért a játékok esetében is lehetne valamiféle szabályozás, akár hazai, akár eu-s, vagy tudja a franc milyen szinten. És nem csak ilyenekre gondolok ,hogy a be se jelentett játékot már hirdetik.

Na mindegy, végülis nem probléma, vihar egy pohár vízben, és a GTA V eközben továbbra se jelent meg, és ez a lényeg.

MerlinW
Nem teljesen tisztességes ez igaz, de ezt csinálja mindenki már régóta, még az Amazon is😊 Ez van. Ezt csak azok veszik a szívükre, akik éppen hájplázban égnek😊 A már kellemetlenebb, mikor egy be nem jelentett játékot elõ lehet vásárolni pl. Amazonon, majd mikor kiderül, hogy nem lesz játék, persze visszakapod a pénzedet. Viszont addig is az Amazonnál kamatozott. Szóval megy a biznisz mindenhol, a mai világban minden fillért meg kell markolni, akár tisztességes akár nem. A lényeg, hogy legális legyen😊

[merlinw.org]

Igaz, ebben van valami. Csak a tisztességes az volna, ha jó nagy betûkkel ott lenne: Még be sincs jelentve. Oké, lentebb írják, de attól még pofátlan üzleti magatartás.(persze ha mégis bejelentenék:lám mi megmondtuk elõre...)

MerlinW
Marketing. Ha beírod a google-ba hogy GTA5 PC akkor kidobja a CDG oldalát, ami nekik pénz. Amíg nem lehet fizetni érte, addig nincs gond. Ha viszont lehetne, akkor nyugodtan fordulhatnánk a fogyasztóvédelemhez.

[merlinw.org]

Igazából csak azt nem értem, például a CD.galaxisnál mi a túrónak van a kínálatában ,hogy PC-s verzió? Miközben be sincs jelentve ( szerintem nem is lesz) Egy ilyen cégnél nincs egy hozzáértõ ember, hogy hm, ne legyen már egy olyan termék a kínálatunkban ami nem is létezik, sõt bizonyára nem is fog?

Minta egy autógyár, olyan autókat is katalógusba tenne, amit még le se gyártottak, és tervben sincs.

MerlinW
Nálam is a Mafia, Sleeping és a Saints Row sorozat is magasan veri mindegyik GTA-t.

[merlinw.org]

Hát nem tudom a Mafia mennyire nevezhetõ annak, de nálam magasan verzi azösszes eddigi GTA-t, már ami PC-re megjelent. Sõt, a IV-nél nekem a Sleeping Dogs is jobban tetszett. De ízlések és pofonok.

bakvarnyu
Nincs olyan,hogy GTA pótlék<#shakehead> Akármelyik sandbox játékot próbáltam, egyik se ért a közelébe se.

Szerintem nem lesz PC-s verzió. Ja, mint a western játékük mi? Mindenféle felröppenõ álhírek...és semmi nem lett belõle.
Majd hivatkoznak a GTA IV-re, kiadtuk PC-re, a de PC-sek csak morogtak hogy szar, túl nagy a gépigény...kiadjuk és nem tetszik? Akkor az V. részt ki se adjuk.
Meg majd a warez-kártya ,ami baromság, mert akárki akármit mond, PC-n is van sikeres játék, csak megfelelõ tartalom megfelelõ áron, normálisan tálalva. Akkor sikeres, a warez ellenére is.

De inkább arról van szó, mire fordítsa a cég az erõforrásait? A next-gen konzolokra , vagy PC-re?
Xbox one -ra és pS4-re adjuk-e ki, vagy PC-re? Biztos nyereséges lenne a PC is, de a két konzol több nyereséget hozna. Egyszerû, el is dõlt a dolog.

Ha lenne GTA V PC-re, már bejelentették volna, hogy kiadtuk konzolra, fél él múlva jön a PC-s verzió. Szokott olyan lenni ,hogy PC-s verzió késõbb adják ki, de legalább bejelentik.
Nem lesz szóval.

Lesz Watch Dogs valamikor, az PC-re is jön, GTA pótléknak, akkora gépigénnyel, hogy beszarik tõle mindenki. Ez van.

LeWyTy
Ez olyan kamu mint az állat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?