27719
-
Bal0924 #14079 Nekem már 2,5órája "telepít" és még van 1,5GB a letöltésből. (Durván 1óra 35perc alatt felment a DVD-kről. A többi a töltés 15-20Megás netem van) -
#14078 i5-2500,gtx 970,8giga mem,stb.Birnia kene.
-
Luciferkee #14077 0 day game. Számítani lehetett rá. Rockstar fórumon volt is topic, hogy steames drágább, viszont kapacitás gondok tuti nem lesznek a letöltés végett -
#14076 Egyébként meg 14 ezerért had rinyáljunk már nem? -
DantesHUN #14075 Beszarás, de tényleg. Mindegy, megcsináltam új fiók. Most letölti a patch-et. 800 kb/s sebességgel. Vicces lesz.
Most nem azért, de amikor kijött PC-re a GTA IV, optilmalizálatlan volt, rettentő bug-os akadtak gondok a másodlás védellemmel, a hülye szocális klubbal.
Na ezt így sikerült kijavítani az V. részre...van akik már telepíteni se tudták...most meg csiga sebességel tölt egy akkora patch-et, mint máskor egy komplett játék...van egy olyan érzésem azért öt giga, mert csesztek normálisan megcsinálni.
Ezek után, azért elgondolkodtató megéri-e még egyszer Rockstar terméket venni. Megint jól elbaszták, és még a játék se indult el szóval még ki tudja mi lesz itt?
Azt gondoltam, a IV rész után csak nem lesznek megint mindenféle hibák, problémák, de. -
peti79 #14074 "Csak" annyi a rinya, hogy a a kib@szott 5 gigás patchet, vagy mi sz@rt nem tölti le.... Állandóan leb@sz a szerverről.
De már én is megpróbálom a megáról leszedni, hátha úgy jó lesz.
Utoljára szerkesztette: peti79, 2015.04.14. 17:07:55 -
#14073 A lemezesre ez nem vonatkozik. -
#14072 És milyen a vasad? -
#14071 Ugyanúgy, ahogy a kb 180-200 millió PS3+X360 tulaj közül a 35 millió, aki konzolra megvette ... lehetnének többen is :)
Nem mindenkit érdekelnek ezek :) -
#14070 Na en egesz nap bujtam a kulfoldi es hivatalos forumokat de csak par embernel jelentkezett hasonlo problema.(a varos ala bezuhannak az autok, eltunnek utak, nincsenek texturak,stb)
Jelenleg ticket-et nyitottam a Rockstar fele, meglatjuk milyen az ugyfelszolijuk meg az SLA hataridok.
Kicsit el vagyok szontyolodva mert foleg emiatt a jatek miatt fejlesztettem a vasat.
No mindegy nem vagyunk 15 evesek, varunk valami valaszra. -
#14069 Na, egy Core i5-3570K + MSI GTX660 OC + 8GB RAM társaságában alap beállításokon (ami szinte mind high, a textúra normál) bitang jól néz ki és fut a játék ............ konkrétan még ezzel a kártyával is jobban néz ki, mint bármelyik korábbi verzió ............ DE ha gyorsan megyek, akkor elég nagy popupok vannak, konkrétan volt, hogy nem töltötte be egy helyen a kerítést és mögé kerültem, ugyanígy a textúrákat is lassabban tölti, meg volt, hogy full megakadt 2mp-re az egész kép.
Na remélem ez csak a kezdet, és szép lassan bekesheli ami kell neki a HDD-hez kötött SSD-re, és fut majd mint a zsír ... vagy tényleg megveszem azt a 240GB-os SSD-t amit a múltkor kihagytam :)
Most sajnálom, h anno végignyomtam a PS3-ast, jó lenne törölni az emlékeimből :) -
#14068 Na csoda megjött. Felkészülés a szenvedésre.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 17:02:57 -
Luciferkee #14067 Steam, 60 giga letölt, kicsit telepít (5 perc kb, indít, játszik. Nem értem, hogy mi a rinya. -
ratgab #14066 Whatever...Megvagyok nélküle. -
ratgab #14065 Idézet: "Félreértelmeztem".
Jól van. Úgy látom nekünk nem kell egymással kommunikálnunk. -
#14064 Grebber Tojik rá hogy beszél veled, de neked is ezt kellene tenned :)
Grebberrel nem kell leállni, tudjuk hogy ő ilyen :) -
#14063 Te kezdted, hogy hülye debilnek néztél hogy a nuuvemes nem steames.
Amugy a 7+ millios steam bázisbol a 300 k nagyon kevés -
#14062 Nem multiban lesz elérhető? Mert az =/= single játék [elsőre triviálisnak tűnik, de nem az]. -
ratgab #14061 Én ott akadtam meg, hogy alig. Az a 270 000 azért nem kevés, ráadásul nem mindenki játszik egyszerre (nekem is még tölt, ahogy sokan másoknak is).
Félreértelmeztem, de egész nap dolgoztam kissé fáradt vagyok.
Amúgy meg szálljál le a magas lóról jó! Nem te rángattál ki seggedből, hogy így beszélj velem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.14. 16:54:40 -
#14060 Na nekem vagy nem fog megjönni ma vagy az utolsó percekben fogják hozzá hát tökön szúrom magam ettől a PDS-től. -
potyoro potyka #14059 telepítésnél kérte a serialt megadtam neki, de lóvé sehol. valahová kellhet még? Social clubban? -
#14058 Bakker addig megnézem az Interstellart :D -
#14057 Levezetem mert látom ez magas neked..
Alig 300 ezren tolják steamen. Eddig érted?
Írtam ,hogy mert mindenki nuvemen vette biztos.A nuuvemes nem steames így nincs benne a steam statban.
Remélem leér a tantusz még ma...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.14. 16:49:32 -
#14056 Azt alapból megkapod amit regelted a játékot :) LEgalábbis nekem ez áll a kártyán -
#14055 Nah megvettem...de a 175 megás telepítőt tölti 15 perce :D Ma már nem lesz játék :) -
potyoro potyka #14054 A játékhoz hol tudom aktiválni az ajándék 1.000.000 dolcsit?
-
ratgab #14053 Ez valami kifacsart humor akar lenni? Tőled minden kitelik...
Írásban a humorizálás ám nem mindig jön át...Neked meg amúgy is eléggé fura gondolatmeneted van már megbocsáss.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.14. 16:47:53 -
#14052 Bakker nekem is lentvan a 60GBos preload, akkor elég lenne a helyére mozgatni? Azt cső? -
#14051 Akkor tanuld meg értelmezni az olvasottakat... -
#14050 Olyan gebasz valakinél volt esetleg, hogy hiába állítom át a grafikai beállításokat, a játék kér egy újraindítást, majd szépen, (800*600-as) ablakban, minden változtatást feledve indul újra?
A gép amin menne: Core i5-2500, 8GB ram, 7970 3GB. Steam-es a játék
Grafikai beállításokat próbáltam high-ra rakni, full HD-ba (1920*1200 a monitorom natív felbontása), mert anélkül úgy néz ki, mint egy 10 éves játék, de minden visszaáll a fenti, 800*600 windowed, normal beállításokra. -
ratgab #14049 Én is így tervezem. -
#14048 5 Gigás Patchez esetleg nincs valami alternatív link? Mert lassan rakom be a 7. DVD-t és jó lenne meggyorsítani a dolgokat. -
Lacika1992 #14047 Na ja, még szerencse, hogy nvidia driverrel semmi gond nincs . -
#14046 Igen sajnos én is próbálkoztam órákig de semmi. -
renato999 #14045 Tényleg az a baj. Csinálj új fiókot. Én is azt hittem hogy nem lesz gáz, mert nekem nincs ékezet benne, régen volt. Gondoltam mivel a telepítés előtt már nem volt, így nem számít. Hát tévedtem. -
#14044 nekem szerencsém van de még azóta is maxxal jön a patch letöltés.. -
#14043 Én biztos nem raktam volna fel csak ha gáz van a simával. -
Lacika1992 #14042 Valakinek van ötlete, hogy az új AMD driver-el miért textúra hibás az egész játék?
Haveré játszhatatlan... -
#14041 Na, akinek letöltés meg sebesség gondjai vannak, annak ajánlom a #13900 hozzászólásban írtakat.
Letöltöttem azt a verziót, jött max sebességgel (ami nálam ~ 5MB/sec = ~ 4 óra), kicsomagolás után 1:1 bemozgattam a játék telepítési mappájába majd elindítottam a launchert, ami még lekapott 350MB updatet full sebességgel, és kész is van a telepítés.
Se több órás homokórázás, se lassú letöltés, se +5GB tetű lassú letöltés. Csak full sebességgel letölteni, kicsomagolni, helyére mozgatni elindítani, és meg :) -
ratgab #14040 Kár, hogy az összes nuuvemes social clubbos és nem steames. Steames verziót csak steamről tudtál venni.