Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Az benne van <#rolleyes>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Vagy lesznek olyan szemetek, hogy nemengedik levenni a grafikát xbox360/ps3 szintre

Coral Springs
Én kb 3 éve. Maximum veszek majd egy erõsebb VGA azt ennyi, a processzor elég erõs még mindig ahhoz hogy kihajtson egy jobb VGA -t.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Overburner
Azért mondtam hogy a Max Payne 3 már nem volt elcseszve és ugyan az a motor azt hiszem szóval abbol kiindulva lehetséges hogy ez is értelmes lesz persze tudom hogy nem openworld meg jobb a graf de akkor is az már valami.

Fpocok
Most ugyanaz a motor lesz, nem pedig egy új. Remélhetõleg tanultak már valamit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SötétBarom
Amikor kijött a GTAIV ott is le lehetett venni mindent, mégis úgy futott mint egy rakás szar.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Overburner
Mondjuk vágod hogy lehet mindent állítani?😄 Ha nem tetszik hogy annyi kocsi van az utakon lejjebb baszod azt csá. AA-t nem is igazán szoktam használni max FXAA-t 1080p-ben szoval azt letojom kb. Látótávolságot meg ugyan csak lejjebb lehet venni szoval az is mind1. Am se akarok el látni a másik univerzumig xD ÉN egy X360-as vagy PS3-as verzióval is teljesen meg lennék elégedve szerintem PC-n.

Overburner
Az a baj hogy már a hivatalos gépigényekben sem lehet bízni mert úgy elnagyolják hogy már vicc. Csak hogy mindenki szépen vegyek új cuccokat 😄

SötétBarom
Pedig brutális gépigénye lesz, ne félj 😊) A PS3 verzió esetében MEGDÖBBENTÕ, hogy egyáltalán fut. Jobb textúrákkal, particle effectekkel, AA-val és a megnövelt kapacitás miatt hemzsegõ gyalogosok/autók miatt úgy fogja elfektetni a gépeket, ahogy kell. 😄DD

Nem gond, majd ha kijön, látom már milyen gép kell neki, aztán veszek olyat ;DDD Úgy se upgradeltem 2 éve.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

grebber
Ez a warez duma amióta létezik egy f...ság,ezt õk is nagyon jól tudják.
Ha jó a játék nagyon mindegy ki tölti le sokan megveszik.

Ha 100 év után adják ki akkor is aki meg akarta anno venni megveszi aki nem soha nem fogja megvenni.
Ezeknek nem is a játékeladás számít hanem hogy minél több konzolt adjanak el vele...

Nem csoda hogy ma már nincs kb másolásvédelem,minek?

Next PC upgrade: 2022

Overburner
Francokat már mikor elkezdték csinálni az egészet, vettek fel egy rakás embert hogy igényes pc portokat tudjanak csinálni fent volt az álláshirdetés a R* honlapján. Nem hiszem hogy a saját presztizsüket akarják azzal rontani hogy megint elcseszik az egészet. De mint mondtam GTA 4-et is kijátszottam 2x úgy hogy alig futott a gépemen de azért remélem ez máshogy lesz most hiszen idáig amit kiadtak játékot mindet ultrán tudtam tolni fullhd-ban. Ha ennyire elcsúszna a "normától" a dolog akkor sajnálnám a dolgot. Max Payne-t is szépen leportolták ha valami olyan dobnak össze fasza lesz.

LeWyTy
És nyilván azért nem adják egybõl ki PC-re hogy ne töltse le a fél világ a 2. napon torrentrõl.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

grebber
És itt mi a garancia rá ,hogy nem cseszik el direkt?
Konzolba van a valag pénz ,majd letudják annyival a pc gyenge nem alkalmas rá ezért is halogatták stb szóval megmagyarázzák a nyomorukat amiért nem képesek optimalizálni.

De ez mind mind urban legend várjátok meg az õszt aztán meglátjátok.

Overburner
Mert szép a játék még nem jelenti azt hogy olyan gép kell hozzá hogy Paks jár mellé. Ha jól van portolva akkor nem lesz olyan brutális mint gondoljátok. Ne a GTA4 et vegyük alapul mert az el lett cseszve. De igazad ha legrosszabbra készülünk nem ér meglepetés. 😄

grebber
Mitõl lenne az?
Senki ne ringassa magát ilyen vágyálmokba.Számoljon mindenki a legrosszabbal és akkor max meglepetés ér bár kétlem.

Overburner
Most van konkrét gépigény vagy nincs? Nem kell találgatni hogy milyen lesz, majd megosszák lehet hogy sokkal felhasználóbarátabb lesz mint a WD remélem hogy az én gépemen majd fut faszán ha nem akkor lejjebb viszek 1-2 dolgot nem halok bele. GTA4-et is 2x úgy játszottam ki h alig futott kb 😄 Ha meg úgy fog futni mint a WD akkor happy vagyok.

a.carkey
Kizárt, mert a GTA 5 yoo! Minden légy nem tévedhet! 😄

A medve nem játék.

Nekem eddig hokinak érzõdik az egész. Nincs ismerõsöm, akivel tudnám tolni, csak egy, de ritkán tudnánk összehozni közös sessiont. Amikor meg muszáj lenne több ember egy küldetéshez, akkor rendszerint gyökerekkel rak össze a rendszer. Fél perc alatt elbasszák a küldetést. Irritáló az egész így, kellene egy kis community.

Esetleg ha van köztetek ps3-as banda... 😊 Szívesen jelentkeznék, hogy legalább valami bejáratott közösséggel toljam a multit. Alig toltam pár órát, pedig már több, mint 100 órám benne van a szingliben.
szerintem emberfüggõ, én beletudtam élni magam mind3-ba. Bár kétségtelen, hogy sokan erre panaszkodtak, hogy így nem lesz beleélés.
Tikal
Ezt nem nevezném annak, hiszen ezek már a játék részei... bõvített tartalomnak nevezném, ha több lenne benne mint a konzol verzioban, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

az eddigi DLC-k meg ilyesmi (pl. jármûvek, fegyverek, ingatlanok)
Tikal
Remélem most már lesznek állatok is az ONLINE részben 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Az ONLINE része a legjobb, legélvezetesebb... rengeteg minden történhet ott, rohadt vicces tud lenni 😊

Tikal
Mi az a bõvített tartalom?

Tomsteel
...modokat se felejtsük el.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

De itt bõvített tartalom lesz sokkal igényesebb látvánnyal.Mondjuk én hasra estem tõle Last.gen-en is😊)
De ha nem tetszett online akkor miért kérdezed,hogy lesz e PC-re online??
Honnan tudod,hogy ennek nagyobb lesz a gépigénye??
Hogy írhatsz ekkora baromságot a sztoriról ami köztudottan Über jó??
Tomsteel
Már bocs, de azt olvasom ki a szavaidból, hogy számodra a játék a szûken vett sztorival véget is ér. Ez kb olyan mint foci vb miatt tv-t venni. <#nemtudom>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Coral Springs
Minden jön PC -re is, a GTA Online is. Továbbá a már elkezdett profil használható lesz más platformokon is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Csak 760 de viszont a proci 4771-es i7 meg 8gb ddr3-as ram... csak elég lesz ha nem akkor se gáz késõbb még vehetek egy 4gb-s karit 😄
õõõõ oké, szóval PC-s verzió is lesz. akik a Watch Dogs gépigénye miatt sírtak, azok emiatt szerintem öngyilkosok lesznek. PS3-on végigjátszottam és nem estem hasra tõle (a storytelling system egy fos, nem tudod beleélni egy karakterbe se magad, mert kötelezõ váltogatni köztük) az Online-ra meg inkább nem mondok semmit..

Apropó, GTA Online is jön PC-re, vagy az még sztornó?

BoneDragon
Szavadon foglak. <#bee1>

Ma is elkapott ugyanaz az érzés mint 6 évvel ezelõtt

ProGabe
R* soha nem adott ki bullshotot. Beállított, vagy pont nagyon jól sikerült képeket persze igen, de soha nem javítják fel õket, de is csinálhatsz majd pont olyanokat.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BoneDragon
Remélem nem csak a videó miatt turbózták fel ennyire a grafikát...

arty
amin a prevgen frém felével megy majd a gta5 😄

Forza.

Dehogynem. Feleannyiból vehetett akár egy nextgen szintû kártyát 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

grebber
Ha nem GTX 770 4GB-osra vagy R290-re újítottál akkor nem nem érte meg sajnos.

Megérte gépet újítani 😊 várom sok szeretettel
576-ba meg az elsõk közt leszek aki megveszi még aznap amikor kijön 😊
RiCSi1234
Éreztem én, hogy a sör amit iszok, valahogy jobban esik ma mint úgy általában.. 😄 Végre. 😊

GTA V (*.*)

Rayden02
PS4-es verzió!

Még egy pár gif:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

BTW ezek a képek PS4 vagy PC verzió? (habár gondolom, hogy a kettõ egyforma lesz)
J i GS a W

Szabi
a textúrák még a kisebbig része, mert az valószinû nem feljavított, csak prevgen-re a butított verzió lett kiadva 😄

inkább az új effektek lesznek az érdekesek, lásd lenti képen a brutálfût 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Krisztiam
Éljen erre vártam már mióta, pc-s GTA V ás feljavított textúrával jön kíváncsi leszek 😊)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

N3suten
addig ritkán még tolhatom a Bokszomon is ... <#eplus2>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

V43 1105
Addig Tauruszozgass 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Deluxe22
Messze van, de ha normálisan optimalizálják örömmel kivárom! 😄
N3suten

na Végre !!!

de

még messze van az Õsz

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Itt volt már az ideje a master race verziónak is. Biztos jobb lesz, mint 720-ben 20 fps-sel. Habár ha mellélövik az optimalizációt, akkor lesz itt még sírás. 😄
Overburner
Semmi különbséget nem látok! <#banplz>