27719
  • MerlinW
    Nem törölt senki semmit. Hiba volt és visszakapta mindenki.
  • kill3r21
    LG DVD iró szal nem tudom, nem gyakran használtam :D Patch telepitésnél alszom :D
  • HeadHunter86
    Akkor neked nagyon lassú DVD meghajtód lehet. Én most tettem be a 6. lemezt és egy órája megy a dolog.
  • Overburner
    Majd a patch letöltésnél elfogy :D:D
  • kill3r21
    27percig telepitette.....az első lemezt xD
    Még tart a türelmem :D
  • BIZ0906
    Fasza kis game :) De csak ezért a játékért nem fejlesztek gépet inkább maradok a kompromisszumoknál.
  • Overburner
    Okés de akkor csesszék meg a patchüket xD
  • DantesHUN
    Nem úgy van, hogy telepíteni nem lehet? Nekem feltelepült, csak a Social Clubb belépés után teker örökké. Ez is amiatt van?
  • hotwheels
    Nekem 1h 15min volt, viszont most szopok az 5GBs patchel...
  • CalebJoe
    Ha ékezet van a Windows nevedben akkor nem fog működni, vagy csinálsz egy új account-ot vagy vársz hátha megoldja a problémát a Rockstar, a másik új Windows-t raksz fel.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.04.14. 15:59:34
  • Kandurex
    fejlesztő vagyok... mondjuk, hogy elég az exe hiánya, higgy nekem..
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.14. 15:59:02
  • botyika
    na, telepítés kész. nekem maxxal jön le az 5 gigás patch egyelőre, bár egyszer megszakadt, de újraindult. már csak 3 óra töltés és játszhatok :D
  • HeadHunter86
    5 gigás patch azért van mert a DVD-ket már egy hónapja kinyomták. Azóta meg javították a játékot gondolom.
  • highdanger
    Hol a crack toljam apátokba
  • Laza
    iMyke tollából:

0. Regisztrálsz fiókot a Nuuvemen
    1. Chrome biztos (Firefoxot vagy 5 éve nem használok): http://hola.org/
    2. Telepíted.
    3. Fellépsz Nuuvem [nem vagy bejelentkezve]
    4. Teszed kosár GTA 5
    5. Kattint Pay Pal gomb előtti jelölő
    6. Elindít fizetés
    7. Megjelenik Pay Pal ablak - lemásol a kis sárga gomb linkje (jobb klikk "Link címének másolása")
    8. Nem zár be semmit, hanem nyit új ablak ( Ctrl + T)
    9. Beilleszt a lemásolt hivatkozást a címsorba és LETILT HOLA - három vízszintes csík a Chrome jobb sarkában - Beállítások - Bővítmények - "Hola Better Internet" mellett jelölő box kilő
    10. Elindít fizetés
    11. Örül.
    12. Kód a fiókodban, a "Meus games" alatt.
  • DantesHUN
    Feltelepült, social clubb, elvileg beléptem, és azóta csak tölt tölt tölt és tölt, és nem történik semmi, csak teker a loading felirat. Na most mi van? Csinál ez valamit? Várjak, mi van?
  • Overburner
    5 giga sok védelemnek az elismerem de az se épp értelmes dolog amit te mondasz... max lehet mind2.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 15:56:25
  • HeadHunter86
    Ja. De még mindig olcsóbb mint STEAM-en...
  • grebber
    Így néz ki a GTA 5 max beállítással
  • Kandurex
    ahhoz elég lett volna az exe kihagyása azt kész...baromság a védelem duma, egyszerűen ez az 0 day patch...
  • greyfox
    Hola. (firefox chrome vpn plugin)
  • peti79
    Én 11-től telepítek! (Nem vicc!) Még mindig nem játszok...
  • Overburner
    5 gigás patch azért készült hogy a preloadból ne tudja senki sem feltörni. Legalábbis ez logikus nekem csak tudnám miért 5 giga :D
  • Voltan
    Szokj hozzá, ez lesz még egy jó darabig. Egy ideig nem fogunk játszani.
  • Piko888
    nuveemen azt írja, hogy this product not avilable on your region
  • Riddick21
    És most poszterre és térképpel verheted a nyálad a haverok előtt, gratulálok :D
  • renato999
    Feltelepítettem lemezekkel, beütöttem a kódot a social clubon. Letöltött valami 50 megát, aztán loading-ol a launcher, de nem történik semmi. Mi a picsa ?
  • Smuge
    Rohadt szemét rockstar, hogy lehet így kicseszni az emberekkel, igaz?
    Nektek semmi nem elég, az mellékes, hogy lassan 2 éve folyamatosan bővítik neked INGYEN(!!!) az ingame contentet.
  • HeadHunter86
    Hát kapja is be a STEAM :) 60 EUR. Aztán mit kapsz? Verheted a nyálad haverok előtt, hogy STEAM-en tolod? Hagyjuk már.
    Én megvettem 14.000-ért, aztán poszter, térkép, csudaszép doboz porfogónak :)
    Ugyanúgy le tudom tölteni netről ha akarom, de inkább nem, mert DVD-ről gyorsabb.
  • Rayden02
    Majdnem...:D amikor a játékban TV-t nézed ,ahoz kell! :D
  • HeadHunter86
    Ez azért van, mert már lehet, hogy egy hónapja nyomatják a DVD-ket, addig meg még hegesztettek a játékon.
    Ha ez nem így lett volna, akkor várhattunk volna még egy hónapot, ez bele van kalkulálva a részükről.
  • grebber
    Elég kevesen tolják steam-en 270,728 , biztos mindenki nuuvemről vette
  • jocking
    Indulásnak 5 gigás patch a megjelenés napján, azután, hogy az eredeti megjelenés után várattak minket másfél évet, és még rá is húztak egy hónapot? Elmehet a rockstaros banda is a sunyiba mostmár.
  • Zeller01
    Akit ezzel a hibával kidob a játék, hogy err_gfx_d3d_init az kapcsolja le a FRAPS-t vagy MSI Afterburner új profilban vegyen vissza mindent alapra. Így menni fog. Nem kell újratelepíteni.
    Tényleg szépen fut és végre nem tűnnek el a házak textúrák, mint régen. Rendesen betölt mindent, akadozás mentesen megy. Ez igen
    Utoljára szerkesztette: Zeller01, 2015.04.14. 15:31:49
  • Voltan
    A kérdés az, hogy melyik nap estéjén fogsz tudni nekiállni. :(
  • HeadHunter86
    Települget. Félek ettől az 5 gigás patchtől, mert este lesz mire neki tudok állni... jobb esetben.
    Nincs valami alternatíva a patch letöltésére ahonnan hamar lejön?

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.04.14. 15:22:42
  • Voltan
    Na most már 0 Kbyte/Sec, totál behaltak a serverek. Well done Rockstar!
    Persze várható volt, hogy gebasz lesz, ha nagyobb online tartalmat kell letölteni egy ilyen kaliberű játék megjelenésekor.
    De akkor mi a francért nem oldják meg, hogy a DVD-k telepítése után elinduljon?????? Multizni még úgyse lehet egy jó darabig normálisan, de legalább a single rész elindulna. Basszák meg.
  • allock #14002
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (i5-4570)+HD6850 1GB-al minden offolva, mert kevés a ram ugye, 1280x1024-ben(moncsi ennyit bír xD)zökkenésmentesen megy, persze sok hókuszpókusz nincs a látványvilágban emiatt, de kellemes a látvány, multi se nyekereg, szóval nincs olyan, hogy beakad a kép

Utoljára szerkesztette: allock, 2015.04.14. 15:20:35
  • Laza
    Ő már telepít :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs szar érv, csak értetlenkedő riposztok.

A Rockstar sarát semmi és senki sem vonja kétségbe.