Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.01.16. 16:18:41
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Egyébként meg Fernandooo-nak tökéletesen igaza van, én legalább is egyetértek vele. Én is vártam a játékot, nekem is másodjára csúsztatták, mégsem megyek a Rockstar Newswire-re anyázni.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.16. 15:23:55
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.01.16. 12:45:46
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.01.15. 22:21:49
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
Mondjuk én még egy évig csak szemlélődő leszek gépem nincs hozzá GTA 4 is játszhatatlan!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.15. 22:06:15
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.01.15. 21:58:43
Nekem rengeteg ismerősöm rendelte elő PCre és én is.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.15. 21:54:47
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
Tudod..........
GTA IV recommended system requirements:
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz
CPU Speed: 2.4 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 / Windows 7
Video Card: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 18 GB
Nekem 4890-es VGAn meg 5870-en sem ment fullosan jól, a proci meg Core i5 760 volt abban az időben mikor én játszottam vele annó-.. Egyszerűen nem tudtad a G-RAM igényét kielégíteni hiába volt 4 gigás kártyám is később...
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.01.15. 11:42:05
De ott van az apró betűs részbe, hogy a gépigénye még a megjelenésik változhat. 😄
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
köTbér...
de valóban idegesítő és komolytalan.. ennyi erővel már jobb a TBA kiirás aztán valamikor be esik..
Nem volt semmiféle határidő. A saját maguk által kijelölt dátumot meg joguk van tologatni.
Ez persze idegesítő, de hát nincs mit tenni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
és a watchdog 3 perc alatt ment a süllyesztőbe.. ja és MASZEK manual patchelgetés meg konfigolással kell előcsalni benne az E3-on bemutatott minőséget? ne röhögtessenek már.... megérte várni és elcsúsztatni....
nem ők fizetnek és fizessenek ködbért! Az útépítőknek kellene.
Rockstar-ék egyszerűen nem tartják be a saját szavukat, amire a fél világ számít, és nekem ez a nem fair! Ennél komolyabban kellene hozzá állni, és nem segget csinálni a saját szájukból..
és azonkak az okosoknak aki mondják: " ha ez kell hozzá, hogy jó legyen hát legyen"...... NEM, nem ez kell hozzá.. az az idő kellett ami már rég letelt..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amugy nem ertem a vinnyogast, kiadjak majd ha kesz lesz addig whocares
;D
Bármilyen stúdiónak, zenésznek, filmgyártónak joga van annyit tolni az alkotását amennyit akarja.
Az egészben igazából két dolog az, ami dühít: az egyik, hogy azért két héttel a megjelenés előtt csúsztatni legalábbis pofátlanság.
A másik pedig a pár nappal ezelőtti kijelentés, hogy "mindenki nyugodjon le a picsába, jönni fog időben", na ez volt a gáz.
És igazából nem érdekel, hogy ez egy nem hivatalos bejelentés volt, a Rockstar oldalán jelent meg, egy Rockstar által megbízott embertől.
Na, ez azért már fiaskó.
De mivel a játékosokkal szemben nem köti őket semmilyen kötelezettség, azt csinálnak, amit akarnak. Sajnos.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hidd el.....biztos oka van a csúsztatásnak, hogy ez üzleti, vagy valóban nincs kész....sosem tudjuk meg. De mivel nem tartoznak semmivel...így bármit megtehetnek.
Ez ilyen egyszerű.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem fogom fel... most hirtelen mindenki átment megértő Apó-ba? Szerintem közülönk vahjmi kevés embert érdekel, hogy miért meg hogyan halasztották el MEGINT a játékot. Egyszerűen nem fair.... egy elég nagy tábor várja a PC-s verziót... ilyen dumák, hogy juj még optimalizálni kell, meg hasonlóak, ... hagyjanak már.. ott volt az idő, a project plan.... határidőket kellene tartani, mert ez üzlet... Sajnos így is többségünk megveszi majd, ergó semmit nem veszít a Rockstar rajta, de alap esetben egy normális üzleti tranzakciónál ugye ez nem így megy. Valamit én is vállalok (hogy fizetek ekkor és ekkor) és egy szolgáltatást ők is vállalnak, amit vagy betartanak , vagy nem...
Ez olyan mint Magyarországon az útépítő cégek. dolgozik 1 ember 3 hétig, vagy akár 3 hónapig egy építkezésen, és 5 meg nézi és gerebjével vakargatja az aszfaltot. És csúsznak mint a disznó. LÁSD 4-es metró!!!! ÉN nem szaroznék. Kihirdetek egy tendert, határidővel, és ha az építtető csúszik, ő baja, KÖDBÉR-nek hívják a megoldást. és ha már a 2x-esét fizeti ködbérre vissza mint amennyi a nyeresége, akkor elgondolkodik, és a büdős életben nem fordul ez elő. Ja, nem tudja megoldani ennyi meg ennyi határidőre? Akkor talán ne adjon be pályázatot az adott projektre!!.... Fa---***szom a Rockstárba...
Piece
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2015.01.15. 08:02:07