27719
  • LeWyTy
    De honnan lehet ezt összeszedni? Random forgalomban ezek bennevannak?
  • SzirmosSzisza
    Én tökre meglepődtem, hogy nem lőttük szét egymást, meg az első drogért menős küldi is probléma nélkül megvolt :D
  • ldavid
    szerintem nincs minden, ha nem vittél át felhasználót a régi konzolokról
  • Ironman2
    Windows fiók névre vonatkozik,nem a számítógép névre
  • Fpocok
    Elvileg amelyik a dokumentumokban van, de lehet tévedek.
  • Fpocok
    Szerintem minden dlc benne van. Ez a kocsi meg g*ci jól néz ki.
  • jocking
    Ez az ékezetes fasság most a számítógépnévre, vagy az alapértelmezett felhasználóra vonatkozik (ami a dokumentumok mappában is szerepel)? Mert a számítógép névben nálam van egy kötőjel, de a felhasználónévvel nem lehet majd gond.
  • LeWyTy
    Valaki tud erre mondani valamit?
  • Fpocok
    Bocs. kutyával voltam.
    Nem tudom. De ha azért nem loadingol, mert ékezet van a nevedben, akkor ez megoldja. Nem tudom hogy, nekem nem kellett megcsinálni, de elvileg fixeli.
  • Vraaanyek
    másnak is áll le ajáték "gfx d3d" hibával? majd a videokártya illesztő nem válaszol...biztos minden okés ezzel az nvidiás GTA V driverrel??
  • nyirog
    remek.... pedig butchnak tanítottam volna pár trükköt szívesen!!!!
  • ldavid
    menj fel léghajóval, vagy valami helivel/repülővel
  • Herold
    A bank tower tetejére később fel lehet menni?
  • Ironman2
    Ezért a GTA Online-ért érdemes volt megvenni.Brutális a hangulata,főleg az elején az intro.Mégcsak az online elején vagyok,azt se tudom hol vannak magyarok,2 csókával versenyeztem az előbb
  • LasDen #15034
    elméletileg az már a kezdetek óta szar....:D
  • Evoluti0N
    Nem. Mindegyik karakternek külön, saját pénze van és nem lehet sehogy se oda adni másiknak.
  • ldavid
    thx! furcsa is volt, a safezone-ról meg lövésem nem volt hogy mi

lalakov #15028 mire gondolsz? a gyüjthető dolgok? pl. űrhajó darabok? azokat csak egyszer

nyirog #15025 csak Franklin kaphatja meg mert vele játszol először, amikor aktiválódik a bónusz pénz
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.04.16. 17:19:52
  • mate23
    de ha eszt letöltöm akkor mi lesz?
  • Overburner
    Oh istenem. Azért loadingol valószinű mert ékezet van a windows felhasználónevedben. Gondolom az oldalon leirtak alapján lehet megoldani ezt.
  • mate23
    aullah!!
    ez mit csinál pomtosan?
  • lalakov
    A rejtett helyeken lévő cuccok idővel újra elérhetővé válnak vagy egyszer lehet őket megszerezni az egész játék alatt?
  • Overburner
    Hú basszus kimentem vidékre és elkezdte adni az ivet a gépnek a cumó :D
  • nyirog
    ja és még valami nektek sem szinkronizál az ifruit app?
  • nyirog
    azt szeretném kérdezni, hogy karrier módban, hogy hogy csak franklinnél van az 500000 bónusz pénz? mike-nál meg semmi? meg lehet azt csinálni h ha mike karakterével játszom akkor ő is használni tudja a pénzt?
  • kill3r21
    Csak álltam és néztem, pedig van már pár órán a játékba összevetve minden platformon :)
  • mate23
    de ez mit csinál?
  • Fpocok
    Ha a windowsos nevedben ékezet van vagy valami speciális karakter, akkor az okozhatja hogy nem loadingol... mert azt hiszem azt írtad, hogy az a gond.
  • RYO21
    Ha valakit zavar az (pl engem), hogy a HUD szinte lelóg a képernyőről, akkor a Display opcióknál a Safezone nagyságát növelje meg úgy 20-30%-ra.
  • mate23
    de ez mit csinál?
  • Fpocok
    Jobb oldallt van egy VÁLASZ gomb. Azt nyomd meg, mielőtt beírod a kommentet és akkor látjuk, kinek írod.
  • mate23
    de ez mit csinál?
  • Ironman2
    "Minden egyes PC játék érkezik néhány különleges körülmények között, amely tartály a frame rate. GTA V csodálatosan jól optimalizált, de van még egy pár beállítást, amit találtam, melyek felhívják a frame rate le. Megjegyzés én rig egy 3570k a GTX 970 4GB, hogy a kilométeróra változhat.
    Grass Minőség egy gyilkos. On Ultra megfelezi a frame rate a vidéki területeken. Állítsa be ezt a nagyon magas.
    Bővített Távolság Mérő-és Extended Shadows távolságot (Advanced Graphics) mind adom GPU verték. Én csak meg ezeket a minimum.
    High Resolution Shadows (szintén Advanced Graphics) egy nagy teljesítményű költsége kevés vizuális kifizetési véleményem.
    MSAA költséges még 2X. Kapsz frame csepp. Biztos vagyok benne, felhívhatja le néhány, a többi beállítás gyakorolt ​​hatásának minimalizálása érdekében. FXAA működik rendben a saját alternatívaként.
    EDIT: Hála / u / Cuboix ajánlotta, hogy ha a Drop Shadow Quality le magas érdemes majd elég overhead ahhoz, hogy 2x MSAA (a TXAA ha Nvidia). Ez nagyszerű, ha úgy tetszik kevesebb jaggies több mint élesebb árnyékok.
    Minden más, a fentiektől eltérő maxed ki, és kapok egy sima 60fps 1080p nélkül csepp. Ismét a kilométeróra változhat.
    Remélem, ez segít valaki. Élvezze a játékot! "
  • Fpocok
    Az ékezetes dolog? Akkor EZ kell neked.
  • Adam Jonas
    Akkor egy GTX 660-nal, A10-5800K-val + 8 GB RAM-mal a gépházamba nem sok félnivalóm van, ugye? :)
  • mate23
    valaki segíteni a problémámban?
  • kill3r21
    Ez tök jó csak semmit nem értek belőle , mert angol :D
  • Fpocok
    MS Surface Pro 2-n is "megy".

• bélanéni #15011
    Ha valakit érdekel, mi zabálja "feleslegesen" a legtöbb hardver erőforrást, annak idézek egy másik fórumról, én így fogom beállítani:

"With every new PC game comes a few particular settings which will tank your frame rate. GTA V is amazingly well-optimised, but there are still a couple of settings I've found which bring the frame rate down. Note my rig is a 3570k with GTX 970 4GB, so your mileage may vary.
    Grass Quality is a killer. On Ultra it halves my frame rate in rural areas. Set this to Very High.
    Extended Distance Scaling and Extended Shadows Distance (in Advanced Graphics) both give my GPU a beating. I just set these to minimum.
    High Resolution Shadows (also in Advanced Graphics) has a high performance cost with little visual payout, in my opinion.
    MSAA is costly even at 2X. You will get frame drops. I'm sure you could dial down some of the other settings to minimise the impact. FXAA works okay on its own as an alternative.
    EDIT: Thanks to /u/Cuboix for recommending that if you drop Shadow Quality down to High, you should then have enough overhead to enable 2x MSAA (with TXAA if you have Nvidia). This is great if you prefer fewer jaggies over sharper shadows.
    Everything else other than the above is maxed out and I'm getting a smooth 60fps at 1080p with no drops. Again, your mileage may vary.
    I hope this helps someone out. Enjoy the game!
    "
  • Fpocok
    Optionsban lehet állítani a nagyságát, illetve felette van még egy opció, akkor nem csak egy pötty lesz, hanem kicsit complexebb.
  • DonPedro22
    Én nem tudom nálatok mi volt a gond de nekem abból az észvesztő 60 GB-ból csak 5-öt szedett le mert a letöltést is 55 GB-ról kezdte
    vagy nem csak nekem?