Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Európai 1000-1500, vagy 2000+ eurós fizetések mellett mi az a 60 euró? Semmi, núdli, lófütty. Nekünk sok, mert szarul keresünk....Ennyi.
Mellesleg azért 6000 FT csak 6000 Ft..Ha pont az ár tart vissza a vásárlástól, akkor ugyanúgy jó lehet a dobozos verzió is. Olcsóbb is és semmiben nem fog különbözni a steames verziótól...Mindkettőnek kell majd social club úgyis.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A 4 egy dögvész volt,végig untam és utáltam a karaktereit is...A sztori gyenge volt a játékmenet unalmas, a küldetések ötlettelenek....
Ezzel szemben a GTA 5-ben számtalan dolog olyan mintha egy Guy Ritchie filmet nézne az ember, frankó sztorival szerethető karakterekkel (a tucatátlagos nigrót is talán ideértve, legalább nem azon az amcsi pákós "wázzápnigga" nyelven beszél mint amivel a sün andrásban és a 4-ben találkozhattunk).... Messze nem maradt ugyan olyan, a GTA 5 minden percét élveztem és végitoltam. A GTA 4-et nagyjából 3szor szereztem meg mire hajlandó voltam végigvinni,mocskosul untalmas volt....

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ja nem vagyok gazdag átlag keresetem van,de nem költök cigire semmire félre teszem egy év alatt megvan amim jelenleg van játékokat meg tesztelem amint tetszik megveszem közte lesz a GTA 5 is,de majd egy év múlva Magyarítással remélve,és megfelelő foltozásokkal,mert félek lesz mit PC adaptációba mit javítani túl sok a hardver,és szoftver nehezebb mint konzolosok fix hardver ,és szoftverek esetében.
1. Mert megtehetik
2. Mert látják ,hogy nem is csúcs eladást produkálva ,de sok elvetemült pénzes ember veszi őket ilyen áron is.
3. Mert 4-6 hónap múlva már úgyis előjönnek a -25, -33% + -os leárazások csak hogy valaki vegye már őket pc-re is!
Pedig bármibe fogadok bárkivel hogy "örök" áron ha pl csak 25-30 euro lenne sokkal több fogyna és a bevétel is több lenne. De mivel nekik tegnapelőttre kell a pénz mint minden cégnek nem várnák ki az az időt amikor a fele áras lekörözné a teljes áras bevételeket.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.18. 12:15:00
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.18. 12:02:49
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
a multinál nem lesz előnye a steameseknek, mivel az indítás után úgyis a social clubba fog bejelentkeztetni, mint a sima dobozos
steamesek mondjuk kapnak preorder bónuszként ingame pénzt, meg egy san andreast, nem tudom, hogy a kulcsárusító oldalakon ezeket megkapod-e
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
fix, hogy nem lehet steam-en aktiválni a dobozost? illetve lesz e multinál valami előnye a steam es verziónak?gondolok itt csatlakozásra, ilyesmire.
!Forza Ferrari!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Én elhiszem, hogy húde szép lesz a konzolhoz képest...de a tartalma fog valamit változni?
Mielőtt belekezdenétek a megjelenési dátum tologatás pont nem a félrvezetés kategória....
Majd pont a Rockstar fosik beírni egy combos gépigényt, ha a játék azt igényli...na ne röhögtess már...
Nem olyan nagy durranás a GTA 5 grafikája azért... bőven hihető ez a gépigény is szerintem. Még egy GTA4 fiaskót nem követhetnek el, mert akkor a maradék vásárlók is elpártolnak tőlük a pc-s piacról. Tudom lófütty bevétel lesz pc-n, meg csak szivességből csinálják meg most nekünk pc-seknek, hogy befogják a pici szánkat, de azért pár millió darabot ezen a platformon is el fognak belőle passzolni az meg már nem mindegy kategória nekik sem.
Szumma szummárum ha a tehénkéből ki tudnak préselni még pár liter tejecskét egy picit szárazabb füvű legelőn is, akkor nem fogják napalmmal lebombázni a rétet előtte!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.01.17. 19:04:20
De mindegy felesleges tényleg ezen agyalni, hogy hogy fog menni majd meglátjuk. 😄
az ajánlottal valószínűleg elérhető lesz a fullHD 30 fps (természetesen nem ultrán)
szerintem.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W