27719
-
#15128 Igen a Vegetation nagyon zabálja az erőforrásokat.
LasDen #15127 Újonnan kijött népszerű játéknál most komolyan mit vártál? -
#15127 98% techszarság
1% játék
so good -
#15126 korábban nem volt gond azzal h egy időben fussanak, az asztalt, meg nem-grafikus programokat kezelte az intel, játéknál meg átváltott nvidiára -
#15125 Intel Core i3 2.30 GHz
4 GB RAM
VGA: Intel HD 1,5 Gb .
Minden a minimumon lehetséges,hogy el indulna? Mert ha nem akkor nem lenne érdemes megvenni.. -
Fradi88 #15124 Vidéki,erdős,füves részeken másnak is alacsonyabb az FPS szám mint pl: a városban?Vagy csak nekem esik itt lentebb? -
#15123 Most egy TPS nézetre tervezett játékban ígyis csoda hogy ilyen részletesen megcsinálták a műszerfalat is. Kéziféket behúzod akkor azt is látod a műszerfalon. Fényszórókat is rádiót is teljesen oké. Visszapillantó mocsok erőforrás zabáló. Szerintem annyira nem durva mert senki sem fog szimulátorozni benne nem is arra tervezték :D És ha hátra akarsz nézni hátrafordulsz vagy egyszerűen benyomod a megfelelő gombot. Annyira szerintem ide nem gyilkos a hiánya. -
Ironman2 #15122 ez elég gáz igy a játékra nézve,alapvető dolog lenne hogy minden látszódjon a tükörben -
#15121 Vágom. Enyémből is van 1 és 2 gb-os is :D
#15120 Azt elvileg Biosban kellene. De az meg eséltyelen hogy 2 gb-os legyen. Akkor meg mit lát a játék?:D Lehet hogy X86 van fent és nem tudja kezelni a memóriáját mert kiment a limitből. Ez a tippem azért kérdeztem xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 22:07:04 -
Ironman2 #15120 szerintem valahol a windowsban ki kell iktatni az intel videókártyát hogy a másikat fel tudd telepiteni -
#15119 Van olyan, hogy ugyanabból a fajta kártyából van más gbos is. Pl az én 750-em nem 1, hanem 2gbos. -
#15118 Az érdekes. Várj milyen 8.1 van fent? x86 vagy x64. Csak mert szerintem memóriát igy is ugy is látnia kellene szerintem
#15117 Nem ez ilyen. Pont most olvasgattam hogy valaki mondta hátha megmoddolják majd. De irták hogy megeszi a gépet a visszapillantó ha nem csinálják meg jól...meg amúgy is :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 22:05:06 -
Ironman2 #15117
de jó,akkor majd megyünk közösen itt is,csak még ismerkedem a dolgokkal
nekem sajna nincs ilyen grafika,normalon feljebb nem tudom rakni a texture qualityt,mert épp hogy beleférek az 1 gb video ramba,de igy is gyorsan fut! apropó! kocsitükör csak ultra reflection quality mellett látható rendesen,és a kocsikat nem mutatja benne,csak az utat,ez azért eléggé gáz,vagy valamit állítani kell még benne hogy minden látszódjon a kocsi tükörben?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.16. 22:03:28 -
Ironman2 #15116 Routerban Upnp enabled,legszélső esetben tüzfal kikapcsolása.Windows,virusirtó tüzfal kivételei közé játék berakása -
#15115 az enyém 4, most néztem utána pontosan -
gabowsky #15114 köszi! mindjárt kipróbálom! -
#15113 első körben azt, amit az experience felajánlott, de az kuka, utána meg a honlapról konkrétan a 750m-hez való drivert, ami lehet h mobil, jah
Ez a fájl:
350.12-notebook-win8-win7-64bit-international-whql -
XeroX #15112 Pár szó a játékról...
Steamen vettem meg, 2 óra alatt lejött, a regisztrálás egyszerű volt.
A játék indult elsőre, magas felbontáson picit sem szaggat, nagyon jól játszható.
Tps és Fps irányítása kézreáll, az autóvezetés mindkét módban jól használható.
A grafikától dobtam egy hátast.
Ami szemet szúrt, az a szem fókusz élesítés, azaz ha közelre nézek, akkor a perifériális látás homályos.
Kellemeset csalódtam 10/10
-
#15111 ITT nézzetek szét portok után.
GTA Online requires the following ports to be open:
TCP Ports: 80, 443
UDP Ports: 6672, 61455, 61457, 61456, and 61458
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 21:52:35 -
#15110 Hülye kérdés lesz, de a mobil drivert raktad fel? :D -
gabowsky #15109 routeres a modem, tehát az offos sajnos :/ -
#15108 Hát ha minden igaz az 2gb-os. Vagyis lehet 2 vagy 4.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 21:50:42 -
#15107 Szerintem is első hogy routerből ki és directbe a gépbe. Akkor jó akkor port forwarding kell ha nem jó akkor sem akkor más a baj. :D -
Evoluti0N #15106 Diszkófa. Ez nem bug, hanem fícsör. -
#15105 Hali, kicsit off topic, de hátha találkoztatok már ilyennel. Első indításnál fura volt, hogy csak 2gb vram-ot ismert fel a játék, pedig úgy tudom 4gigás a videokártyám, mindegy újrarakom a driver-t... és ekkor tűnt fel, hogy nem telepíti. Geforce 750m kártyám van, próbáltam geforce experience-el, ott feltelepíti, de utána megint kiírja h új frissítés elérhető, de ugyanaz amit már felraktam... Megpróbáltam az experience nélkül, látszólag felrakja, de amikor meg akarom nyitni az nvidia vezérlőpultot, windows hiba üzenet ugrik fel h bezárja a programot. Szóval jelen pillanatban a játék csak az intel videokártyát látja, amivel erős kompromisszumokkal tudok játszani, de igencsak aggaszt, h inaktív az nvidia. Ha tudtok segíteni megköszönném, remélem nem ment gallyra a kártya... Amúgy egy Asus N550 notebookot használok, windows 8.1-el. Előre is köszi -
#15104 Ez nekem driver problémának tűnik, de nem értek hozzá holyan nagyon...
Valamelyik grafikai beállítással összeakadhatott a driver. De csak tipp. Kísérletezz a beállításokkal. -
#15103 Tűzfalat kikapcsolni? Ha routerről van, akkor simán bedugni a netet a gépbe? Amúgy meg várni kell, hogy megtudjuk, melyik portot kell nytni (ha még nem lehet tudni). -
gabowsky #15102 Sziasztok!
Havernak lenne egy olyan gondja, hogy folyamatosan üres szerókra dobja be a játék, és egymásra sem tudunk kapcsolódni.
Valószínűleg portnyitogatás kéne, csak hivatalos portokat még nem adtak meg.
Lenne esetleg egy b. megoldás? -
janihunk #15101 Neprobáld ki. Eltünt az online profilom:S -
#15100 Élsimítást sajna nekem egy ideje nem birja a GPU csak a FXAA-t . De amúgy én sem igénylek ennél szebb grafot. Ez most a 5* számomra :D
XeroX #15099 Ilyet se láttam még magamnál hála. MSAA be van kapcsolva akkor próbáld meg nélküle. Úgy láttam az okoz valamit gebaszt.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 21:28:19 -
XeroX #15099 Erre van már valami megoldás ?
-
#15098 Ha így marad és csak az élsimítások lesznek extrém jók már bőven elég nekem. -
Ironman2 #15097 Ide hogyan lehet behozni a játékbeli karakterem képét?
http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc/career/overview/gtaonline -
#15096 Én pl imádom ezeket a DoF-os dolgokat. Nagyon eltalálták és a játék is okosan fokuszál. A város esténként valami eszeveszett szép a sok kocsi fényével meg minden egyébbel. Nagyon odatesz. :D Szerintem fejlödött a graf sokat azért. Bár én már évek óta nem értem hogy hova tud még fejlödni :D -
#15095 Egyébként tényleg kiemelkedő élmény így totál maxon játszani, sokszor csak megállok és nem tudok betelni a képpel. Kezdem elhinni, hogy kezd kitörni a grafika egy újabb szintre. Mert valljuk be, az utóbbi 6-8 évben semmit se fejlődött, sőt 10-ben sem. Max. a részletesség nőtt kissé. De a realitás ábrázolás még a legújabb játékoknál is elmarad, ha nagyon szigorú szemmel nézzük. Itt ennél a játéknál van némi esély, igaz azért elég párás a légkör, tehát a távolabbi műtárgyak elég homályosak tudnak lenni. Gondolom, ha a párát is kivennék akkor kiderülne, oda még nincs hardver. -
#15094 ha több garázsom van, és van amit nem akarok megtartani, hogy tudom eladni őket? köszi! -
#15093 Mondjuk nekem nincsenek olyanok mint neked hála. Csak néha beakad valami rejtélyes módon. De tényleg csak ritkán. 5-6x csinálta idáig 5-6 óra alatt :D:D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 20:39:38 -
#15092 Hát én kipróbáltam FPS drop ellen, de semmit sem csinált. Mondjuk már meg sem lepődök :D Holnap remélem jön valami patch -
#15091 Gondolom csak PC-sek vannak a Crew-ban?! -
#15090 Ez most annyit csinál hogy a prioritást magasra rakja feladatkezelőben? :D Ezt majd kipróbálom.
Ferell9295 #15069 Értem kösz. Tehát akkor Single-ben nem elérhető. :(
Hardware monitorral kb 30 perc játék után amax hőfokom 59 fok volt. Fx8360 4.2 ghz-n CM Evo 212-vel. Hála nálam nem melegszik túl. Crew-ba én is csatlakoznék ha szabad.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.16. 20:25:36 -
#15089 Ilyen klánosdi. Lehet egy világba menni online meg hasonlók.