Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nektek semmi nem elég, az mellékes, hogy lassan 2 éve folyamatosan bővítik neked INGYEN(!!!) az ingame contentet.
Én megvettem 14.000-ért, aztán poszter, térkép, csudaszép doboz porfogónak 😊
Ugyanúgy le tudom tölteni netről ha akarom, de inkább nem, mert DVD-ről gyorsabb.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ha ez nem így lett volna, akkor várhattunk volna még egy hónapot, ez bele van kalkulálva a részükről.
Tényleg szépen fut és végre nem tűnnek el a házak textúrák, mint régen. Rendesen betölt mindent, akadozás mentesen megy. Ez igen
Utoljára szerkesztette: Zeller01, 2015.04.14. 15:31:49
. : Z E L L E R : .
Nincs valami alternatíva a patch letöltésére ahonnan hamar lejön?

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.04.14. 15:22:42
Persze várható volt, hogy gebasz lesz, ha nagyobb online tartalmat kell letölteni egy ilyen kaliberű játék megjelenésekor.
De akkor mi a francért nem oldják meg, hogy a DVD-k telepítése után elinduljon?????? Multizni még úgyse lehet egy jó darabig normálisan, de legalább a single rész elindulna. Basszák meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: allock, 2015.04.14. 15:20:35
#hhwnd
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A Rockstar sarát semmi és senki sem vonja kétségbe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Annak, aki nem ma jött le a falvédőről, és nem csak a Power gomb nyomogatást tanulta meg mondjuk számtech órán a suliban, vagy az ECDL-tanfolyamon, netán a progmat-on, alapvetés, hogy Windows júzernévben nem használunk ékezeteket, különleges karaktereket. Rohadt nagy pont.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elég sok 20 évnél régebbi windows account lehet akkor <#banplz>#banplz>
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"ami már telepítésben közénk és a GTA V közé állhat, az a bug, ami miatt egyelőre csak olyan Windows-fiókok alá hajlandó települni a játék, aminek a nevében csak az angol ábécében is megtalálható karakterek, vagy számok vannak. Így aki az ékezetek miatt nem tudott telepíteni és nem akar várni, egyelőre azt a tanácsot kapta a Rockstartól, hogy hozzon létre egy új, rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiókot, aminek a nevében nincs problémákat okozó karakter. Fontos megjegyezni, hogy az átnevezés nem segít, és érdemes újraindítani is a gépünket az új fiókra való belépés előtt."
Havertól elkérem a lemezt akkor azzal is tudom telepíteni?
Akkor ne húzassanak le vele 5 gigát onlájn, ha nem tudnak szolgáltatni.
Odják meg, az ő dolguk. Az enyém meg az, hogy élvezzem a terméket, amit megvettem.
Csak nem tudom.
Ilyen rohamra semmilyen szerverparkkal nem lehet felkészülni 😄 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A 7200 ft is gyanúsan olcsó volt.