27719
-
#16791 áh szerintem mindenki azt választja -
drago14 #16790 Meg lehet csinálni, mivel... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van olyan ending ahol senki nem hal meg. -
#16789 Aki végigtolta már a fősztorit...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
utána mindhárom karakter melléksztorijait meg lehet csinálni? Ki lehet nyomni 100%-osra a játékot?
Mert ha jól értesültem a végén elpatkol valaki. Sajnos belefutottam nem olyan rég egy ilyen spoilerbe.
Ha kérhetem nem kérnék több spoilert a végéről. Köszi.
-
DantesHUN #16788 Istenem...nagy nehezen sikerül végig szenvedni a helikoptert...erre ujabb remek ötlet. Egy négynézetméteres rohadt körbe ejtőernyőzzek bele. Ha egy picit mellé megy, szar. Mi ennek az értelme? Ez egy gengszterről szól. Nem egy légiakrobatáról. Bankot rabolni, embereket lelőni...ez. Nem egy rohadt körbe halál pontos ugrást csinálni. Minek kell ezzel szopatni? -
#16787 sőt volt már valaki aki jobban nyomta billel mint kontrollerrel :D -
#16786 Hát bocs de benned van a hiba. Én is billel tolom repcsiket is nemvolt hasonló bajom. -
Evoluti0N #16785 Ne mondd már, hogy nem hever egy hülye kontroller valahol a sarokban. -
Meridius #16784 Senki nem kényszerít hogy megcsináld, haladhatsz a sztorival -
DantesHUN #16783 Lehetetlen...ha lassan óvatosan megyek, azért jár le az idő. Ha gyorsabban megyek nem lehet minden sárga vackon átmenni, amiért meg időbüntetést ad, és azért jár le. -
DantesHUN #16782 Ezt valami hihetetlen rakás szar. Ennyire irányíthatlan fost. Akkor minek rakták bele ha ennyire nem lehet megoldani normálisan az irányítást? Egy rohadt másodperc késés, egy hangyafasznyit nyomom csak kicsit tovább az egyik billentyűt és már bukta az egész. És emiatt nem tudok tovább haladni...ilyen ostoba küldetés alatt, hogy sárga nyilakon repkedjek át helikopterrel. -
ratgab #16781 Lehet én vagyok a hülye, de a Jet az inkább sugárhajtású gépet takar nem? -
ldavid #16780 azokból van kettő ami csak akkor lesz elérhető ha összeszeded a levél és űrhajó darabokat
de jelentkezz be és itt láthatod -
Rajnoka75 #16779 Én Xbox-on a kés formációval szívok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. -
DantesHUN #16778 A faszom ki van már ezzel de tényleg. Meg kell csinálni a hülye repülő iskolát. A helikopteres résznél szívok. Billentyűzetről iszonyat fos irányítani. Kis gomb nyomás és...és rohadtul rossz irányba megy, vagy túl sokat emelkedik. Nem lehet elég precízen irányítani...de kötelező...a ilyen szarral szívni. -
Rajnoka75 #16777 Az a gondom, hogy megnézem a Youtube-on, és olyan feladatokat mutat, amit nem tudok újrakezdeni. Mutatni, viszont nem mutat semmit a térképen. Nincsenek már kérdőjelek. -
Evoluti0N #16776 Nem kell 100%-ra (aranyra) teljesíteni a küldiket a 100%-os játékteljesítéshez. Elég, ha mindet megcsinálod (plusz ugye többi extra cuccot - összegyűjthető dolgok, aktivitások, versenyek, stb, ami kell a 100%-hoz). Szerintem guglizz rá, hogy milyen küldik/strangers and freaks feladatok vannak és akkor ki tudod rostálni, hogy mit hagytál ki.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.04.28. 17:09:17 -
Rajnoka75 #16775 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Xbox 360-on játszom, és 97,3%-on vagyok. A Strangers on Freaks küldetéseknél 20-ból 17-et ír, de nem tudom, hogy a 37 küldetésből melyik az ami hiányzik? Ezeket a küldetéseket 100%-ra kell csinálni? -
XeroX #16774 Pont tegnap próbáltam a repülőt bill+egér FPS nézetben, meglepően jól ment, legalábbis az eleje :)
-
ttt1 #16773 Én nyulat már láttam átszaladni autópályán (ill nem sikerült neki,mert elgázolták)... -
#16772 Gyalog mindig billel-egérrel megyek. Autóhoz-motorhoz is jó sztem, simán tudok így is manőverezni.
Repülőkhöz, helikopterekhez, meg az ejtőernyőhöz viszont mászthev egy kontroller.
-
#16771 az action replay/manual record-ról nem tudtok valami jó tutorialt?
ha jól értem, ahhoz hogy ilyen váratlan, poénos eseteket elcsípjek, az action replaynek folyton mennie kéne. nálam viszont ssd-n van a játék, nem szívesen írnám rá megállás nélkül a sok gigát.
van erről valakinek tapasztalata? -
Árnyvadász #16770 95%-ban a kontrollert használom (xbox360). Csak akkor szoktam bill+egérrel játszani, ha pontosabban kell célozni. Mondjuk a lőteremben az aranymedálok eléréséhez vagy ha egy komolyabb csetepaté alakul ki és rengeteg ellenfelet kell lelőni. De ekkor sem mindig, csak ha többszöri próbálkozásra nem sikerül. Kontrollerrel vezetés közben lövöldözni nagyon rossz. Nagyon pontatlan, ott például az egérrel nagyon jól lehet célozni, miközben vezetni sem nehéz.
Autók, repülők, helikopter, motor, irányításához meg sokkal jobb a konti. De persze ez lehet egyénileg változó. A legjobb, hogy bármikor problémamentesen tudsz váltani az irányítás közt és ahogy váltottál, máris a helyes ikonok jelennek meg a képernyőn. Végezetül pedig az ejtőernyőzés is elég összetett lett, ami az irányítást illeti, de kontrollerrel nagyon jól lettek kiosztva a gombok és tökéletesen lehet irányítani a karaktert. Például itt elsőre meglett aranyra a két gyakorló feladat, amit a reptéri oktatósuliban kaptam.
No meg az sem mindegy, hogy billentyűzettel a járművekbe maximum sebességgel mész, ha nyomod a gázt, kontrollerrel pedig a ravasszal szépen lehet adagolni ezt.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.04.28. 15:08:13 -
ldavid #16769 én azon szoktam még nevetni mikor egy tehén/vadkan el akar futni aztán úgy gurulnak le a lejtőn mint valami hordó.. :D -
#16768 becsípődött a háta :DD http://gfycat.com/SilkyWellgroomedEnglishsetter -
#16767 Ja. Meg kene szerezni... :-) -
#16766 Szia!
Este megkereslek! -
Conqvistador #16765 Ha egyedül mentek missionozni vagy hasonló akkor az Armoured Kuruma-val menjetek. Kvázi sebezhetetlen. Ki se kell szállni a kocsiból és a küldik jelentős része megoldható utána meg ha autót kell elvinni xy helyre akkor már nem lesz nehéz üldözők hiányában :D -
jocking #16764 Hosszas tesztelés után arra jutottam, hogy a tőzsde a játékban a Lesteres missziókon kívül használva nem ér szart sem. A bukás lehetősége 90% feletti, és ha nem buksz, akkor a haszon is max. 2-3%.
3 játékbeli héten át figyeltem egy adott cég árfolyamváltozását. Nagyjából egy sinushullámot adott ki az árfolyamok mozgása, mindig nagyjából visszatért oda, ahol előző hét adott napján volt. De ahogy vettem részvényt az adott cégtől, a hullámzás megszűnt, és elkezdett meredeken zuhanni az árfolyam. Pedig a tőzsdés tutorial videók kiemelik, hogy az árfolyam mozgása egy emelkedő hullámzást mutat. Csak az marad ki, hogy ez csak addig érvényes, amíg nem veszel részvényt... -
#16763 Én meg ha vicc ha nem nem tudok gamepaddal vezetni. Még csak párszor próbáltam de hagyjon békén xD Gamepad marad a Lego játékokra. :D:D -
yozsee #16762 Én is vegyesen nyomom. Az autós, mászkálós részeket x360 kontroller, a lövöldözős részek meg egér+bill. Próbáltam a versenyeket billentyűzettel is (mikor futam kezdetekor lemerült az elem :D ), de szerintem kontrollerrel jobb, finomabb mozdulatokat lehet tenni vele, főleg motor esetében. -
Conqvistador #16761 Nekem a repülővezetéssel vannak komoly gondjaim GTA 5ben.
Nagyon másképp kell, mint pl a War Thundert arcade és historical módban :D
Remélem a kontroller majd segít valamennyit benne. -
Vopyy #16760 Tudom hogy lehet olyat, de még sose próbáltam. :D
Conqvistador: csak lövöldözős játékot próbáltam összehasonlításba és az jobban ment bill+ egérrel.Vezetni már nem nagyon vezetnék billentyűzettel mert nagyon fura lenne már. -
Conqvistador #16759 Az igen :D -
Conqvistador #16758 És más hasonló jellegű játékot próbáltál már bill / kontroller összehasonlításban? -
#16757 Ráadásul a játék nagyon jól kezeli, ha menet közben váltogatsz a kettő közt, konkrétan kormányoztam gamepadal és lőttem egérrel egyszerre. -
Conqvistador #16756 Amúgy eddigi szerény tapasztalataim alapján a missionok rengeteg pénzt hoznak rövid idő alatt ha 3-4 fő rendesen lefarmolgatja ezeket.
Volt, hogy kb 4 perces műveletre kaptunk 20k-t és vagy 2000-2500 RP-t. Az egész jónak mondható ha azt nézzük. -
Vopyy #16755 Én xbox 360 controllerrel tolom PC-n, összehasonlítást nem tudok mondani mert GTA 5 öt nem toltam billentyűzettel, de szerintem controllerrel könyebb a vezetés de lőni bill+ egér comboval sokkal könnyebb. -
Conqvistador #16754 Én is nagyot néztem amikor vadidegenek odajöttek először és szitává lőttek :D -
Conqvistador #16753 Sziasztok!
Látok ismerős arcokat is hmm, Ironman2 és Cat 02 például.
Ugyanezen néven vagytok a játékban? :D
Nekem az volna a tiszteletteljes kérdésem, hogy a pékbe tudom meg/vissza nézni azokat a felvételeket amiket F1 el rögzített a játék és hová menti? Nem találom sehol.
A másik kérdés. Játszik valaki kontrollerrel Pc-n (autó/repülő/motor vezetés elsősorban) Mennyivel jobb rosszabb a billentyűzetnél? -
#16752 azok vannak a térképen, akik veled egy sessionben játszanak.