Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Kandurex
ahhoz elég lett volna az exe kihagyása azt kész...baromság a védelem duma, egyszerűen ez az 0 day patch...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

greyfox
Hola. (firefox chrome vpn plugin)

Steam: greyfox

Én 11-től telepítek! (Nem vicc!) Még mindig nem játszok...
Overburner
5 gigás patch azért készült hogy a preloadból ne tudja senki sem feltörni. Legalábbis ez logikus nekem csak tudnám miért 5 giga 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Voltan
Szokj hozzá, ez lesz még egy jó darabig. Egy ideig nem fogunk játszani.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nuveemen azt írja, hogy this product not avilable on your region
Riddick21
És most poszterre és térképpel verheted a nyálad a haverok előtt, gratulálok 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Feltelepítettem lemezekkel, beütöttem a kódot a social clubon. Letöltött valami 50 megát, aztán loading-ol a launcher, de nem történik semmi. Mi a picsa ?
Smuge
Rohadt szemét rockstar, hogy lehet így kicseszni az emberekkel, igaz?
Nektek semmi nem elég, az mellékes, hogy lassan 2 éve folyamatosan bővítik neked INGYEN(!!!) az ingame contentet.

HeadHunter86
Hát kapja is be a STEAM 😊 60 EUR. Aztán mit kapsz? Verheted a nyálad haverok előtt, hogy STEAM-en tolod? Hagyjuk már.
Én megvettem 14.000-ért, aztán poszter, térkép, csudaszép doboz porfogónak 😊
Ugyanúgy le tudom tölteni netről ha akarom, de inkább nem, mert DVD-ről gyorsabb.

Rayden02
Majdnem...😄 amikor a játékban TV-t nézed ,ahoz kell! 😄

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

HeadHunter86
Ez azért van, mert már lehet, hogy egy hónapja nyomatják a DVD-ket, addig meg még hegesztettek a játékon.
Ha ez nem így lett volna, akkor várhattunk volna még egy hónapot, ez bele van kalkulálva a részükről.

grebber
Elég kevesen tolják steam-en 270,728 , biztos mindenki nuuvemről vette<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Indulásnak 5 gigás patch a megjelenés napján, azután, hogy az eredeti megjelenés után várattak minket másfél évet, és még rá is húztak egy hónapot? Elmehet a rockstaros banda is a sunyiba mostmár.

Zeller01
Akit ezzel a hibával kidob a játék, hogy err_gfx_d3d_init az kapcsolja le a FRAPS-t vagy MSI Afterburner új profilban vegyen vissza mindent alapra. Így menni fog. Nem kell újratelepíteni.
Tényleg szépen fut és végre nem tűnnek el a házak textúrák, mint régen. Rendesen betölt mindent, akadozás mentesen megy. Ez igen
Utoljára szerkesztette: Zeller01, 2015.04.14. 15:31:49

. : Z E L L E R : .

Voltan
A kérdés az, hogy melyik nap estéjén fogsz tudni nekiállni. 😞

HeadHunter86
Települget. Félek ettől az 5 gigás patchtől, mert este lesz mire neki tudok állni... jobb esetben.
Nincs valami alternatíva a patch letöltésére ahonnan hamar lejön?

Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2015.04.14. 15:22:42

Voltan
Na most már 0 Kbyte/Sec, totál behaltak a serverek. Well done Rockstar!
Persze várható volt, hogy gebasz lesz, ha nagyobb online tartalmat kell letölteni egy ilyen kaliberű játék megjelenésekor.
De akkor mi a francért nem oldják meg, hogy a DVD-k telepítése után elinduljon?????? Multizni még úgyse lehet egy jó darabig normálisan, de legalább a single rész elindulna. Basszák meg.

allock
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(i5-4570)+HD6850 1GB-al minden offolva, mert kevés a ram ugye, 1280x1024-ben(moncsi ennyit bír xD)zökkenésmentesen megy, persze sok hókuszpókusz nincs a látványvilágban emiatt, de kellemes a látvány, multi se nyekereg, szóval nincs olyan, hogy beakad a kép

Utoljára szerkesztette: allock, 2015.04.14. 15:20:35

#hhwnd

Laza
Ő már telepít 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Nincs szar érv, csak értetlenkedő riposztok.

A Rockstar sarát semmi és senki sem vonja kétségbe.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
78 komment? mi a fasz? Megint késni fo... nem szótam 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Overburner
Abasznabe <#guluszem1>

lehet már otthon nyomja :-)
SzirmosSzisza
Ez elég szar érv, ha lehet használni akkor fognak is használni, az, hogy a Rockstar erre nem gondolt az Ő saruk, nem a felhasználón kell leverni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Overburner
Hogy tudj nézni egy filmet mire felrakja xD

És minek a windows media player a GTA telepítéséhez?

IMYke2.0.0.0
És ez szerinted mennyire logikus riposzt volt?

Annak, aki nem ma jött le a falvédőről, és nem csak a Power gomb nyomogatást tanulta meg mondjuk számtech órán a suliban, vagy az ECDL-tanfolyamon, netán a progmat-on, alapvetés, hogy Windows júzernévben nem használunk ékezeteket, különleges karaktereket. Rohadt nagy pont.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
Legalább ti már töltitek nekem még mindig nem jött nem tudom mi a zacsit csinál már a futár <#fejvakaras>

sajna csak 20 megás netem van, szóval inkább lemezről telepítek.
Voltan
Ahogy kinéz, napok. <#boxer>

HunnernesKonge
És ennek ellenére mégis akkora probléma volt, hogy a rockstar külön postot írt róla, valamint a Steam popup ablakban közölte a workaroundot.

Elég sok 20 évnél régebbi windows account lehet akkor <#banplz>
Laza
Vicces ... sosem volt magyar karakteres felhasználónevem, de emlékszem legutóbb a Might and Magic X-el szoptam így, mikor engedte elmenteni a játékot ékezetes mentésnevekkel, majd vissza már nem lehetett tölteni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nektek mennyi idő volt a telepítés? (dobozos, 7dvd)

Laza
Simán. Bár ha van egy jobb neted, akkor lehet jobban jársz ha letöltöd a MEGA-ról, amit lentebb is linkeltem, onnan full sebességgel jön és elvileg a teljes preload 60GB, nem kell még a lemezes utáni 5GB-al szenvedni ... mármint remélem ez után nem lesz még az is, még pont most töltöm le az utolsó 4,8GB-os darabját 😊

Hát én is úgy neveztem el ,hogy csak angol betűk stb... csak mikor beírtam az emailcímem az átírta a felhasználó nevet a személyes nevemre még kb egy éve azóta meg nem foglalkoztam vele mivel eddig sehol sem okozott egyéb gondot... :/

botyika
hja.
"ami már telepítésben közénk és a GTA V közé állhat, az a bug, ami miatt egyelőre csak olyan Windows-fiókok alá hajlandó települni a játék, aminek a nevében csak az angol ábécében is megtalálható karakterek, vagy számok vannak. Így aki az ékezetek miatt nem tudott telepíteni és nem akar várni, egyelőre azt a tanácsot kapta a Rockstartól, hogy hozzon létre egy új, rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiókot, aminek a nevében nincs problémákat okozó karakter. Fontos megjegyezni, hogy az átnevezés nem segít, és érdemes újraindítani is a gépünket az új fiókra való belépés előtt."
IMYke2.0.0.0
Ne vedd sértésnek, de kábé 20 éve tudja minden PC-s, hogy különleges karaktert nem használunk a Windows User account elnevezésében...

grebber
35+ miilió eladott példány után mit gondoltak eladnak pc-re 2 ezer db-ot?

Next PC upgrade: 2022

ok, akkor megnyugodtam és megveszem.
Havertól elkérem a lemezt akkor azzal is tudom telepíteni?
Ha a nevem a windows-os fióknevem amiben van egy hosszú ékezetes betű akkor már nem is tudom telepíteni majd ? Csináljak egy új fiókot ? Mondjuk csak 5 után érek rá ,jó lenne ha addig ez változna ha így van...

Laza
A Nuuvem azért nem ugyanaz, mint a G2A ... meg szerencsére ez nem Ubisoft játék 😊

Voltan
Ez nem mentség semmire.
Akkor ne húzassanak le vele 5 gigát onlájn, ha nem tudnak szolgáltatni.
Odják meg, az ő dolguk. Az enyém meg az, hogy élvezzem a terméket, amit megvettem.
Csak nem tudom.

botyika
nemtudom, én még a 3-dik dvd telepítésénél járok épp 😊
megkerültem a szigetet és ugyan a vezetést szokni kell, egy jobb kocsit padlóig nyomva egész jó feelingje van
gduck
Látom megjelent PC-re, jó játékot!

Ilyen rohamra semmilyen szerverparkkal nem lehet felkészülni 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LasDen
Lehet éppen jó időt fogtam ki, de nekem az 5giga letöltés relatíve gyors volt. A 1,5-1,8mb/s sebességet hozta, ami az én netemmel a maximum.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ubsioft törölt egy csomó Far Cry 4-es cd kulcsot korábban , ezért féltem megvenni.
A 7200 ft is gyanúsan olcsó volt.
Voltan
Nemtom. Azt hogyan kell?