27719
  • Ironman2
    Én azt hittem csak a crew tagjai vannak a mapon,de bead idegeneket is
  • SzirmosSzisza
    Első Heisthez kell, utána lesz majd elérhető-
  • Peet81
    hello. hozzánk csatlakozhatsz ha gondolod úgy is kell ember mert kevesen vagyunk a heistekhez :) bár mi még csak 20 szint körül járunk. keress meg: Peet-81
  • bigmail
    Ezt az Armored Kuruma autót hogyan tudom megszerezni ?

• LasDen #16747
    a menübe (M betű) lehet állítgatni ilyeneket
  • Carlos
    Be lehet allitani valahogy hogy csak a crew mission es verseny requesteket lassam?
    Vagy crews sessionbe kell csatlakoznom?
  • Tri3dge
    Én is szeretnék csatlakozni néhány emberhez nagyjából fixen. 59-es vagyok TriEdgeTV néven.
  • Riddick21
    Hú, ezer hála ezért a videóért, marha igényesen összeszedte a dolgokat! Nagyjából az alapok világosak voltak eddig is, de van azért, ami most került tisztába!
  • Hegyipapa
    Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Offline módba hogy tudok eladni autó ?? Los Santos Customs-ba nem tudok eladni nincs ilyen menü pont. Van valami jelentősége a játékban, ha nem mindegyik feladat 100%-os ??
  • MerlinW
    Autóból microSMG-t lehet lehet használni mint automata fegyver. A Kuruma teljesen páncélozott, de az ablakrésen be lehet lőni, csak hát ugye nehezen. Személyre nem vonatkozik természetesen.
  • dartonite
    Van olyan auto ami teljesen pancelozott (kuldikre is erdemes azzal menni) szal nem tudod sebezni a sofort egyaltalan.Illetve...a fene tudja, az npc-k nem tudnak sebezni abban a kocsiban.

#16739: Ahogy novekszik a szinted, a kuldik is ugy nehezednek szal egy-egy kuldetesben akar 50-60+ ellenfel is lehet es eltarthat eleg sokaig mire az ember vegez.Szal a raforditott perc/kapott penz aranya egyre rosszabb ha egyedul akarsz fejlodni.
  • bigmail
    Online játékban jön az ember a páncélozott szuper gyors autójával és valami gépfegyverrel ledarál, lövöm a vezetőt a résnyi nyíláson, de nem igazán hatom meg vele, az autó üvege golyóálló ? Milyen védelmet ad a páncél (csak autó, csak személy vagy mindkettő) ? Milyen gépfegyvert használ az autóból ?

• xido
    van amit szerintem élvezni fogok egyedül...csak nehéz lesz :)
    kaptam egyet..sivatagból kell elcsórni egy methlab furgont..páran őrzik :)..na az nem akarom csapatban mészárlással pikpakk :)
  • Carlos
    Nalam ez volt este. Egyedul mar szinte semmit sem tudok megcsinalni. Es eddig csak pechem volt a randomokkal. Majd estenkent esetleg ossze kene allni kuldizni paran.
  • Carlos
    Akkor hajra. Csak felesleges...
  • xido
    hát..úgy érzem sokat dob az online hangulatán,ha normális emberekkel kerül össze az ember..2 napja egyedül vágtam neki Simeon küldetéseinek,el is véreztem a felénél...ma 4esben mentünk és móka is volt,meg siker is,nem csak úgy poroszkált a szintlépés :)
  • KiruHoshino
    Az, hogy saját rendszámod lehet. Kiírhatod rá a neved stb....
  • Ironman2
    Van elég lóvém online-ban,még majdnem 700 ezer van a bankban
  • potyoro potyka
    DLC nincs hozzá? Mondjuk EU car
    Utoljára szerkesztette: potyoro potyka, 2015.04.27. 23:28:16
  • Lacika1992
    Gyerekek mi kerül egy rendszámtáblán 100.000-be? -.- (Ifruit-on)
    Utoljára szerkesztette: Lacika1992, 2015.04.27. 22:37:22
  • Sheltem
    Nah új vga driver(2014 februári volt fenn) és átvariált win virtuális memória után hasít :) Meg nem moccan. Királyság.
  • kill3r21
    Pont a Lifeinvadernek és az ékszeresnek nincs konkurenciája :D
    Viszont a Lifeinvader elindult már felfelé :)
  • Sheltem
    Sajnos azon a partíción van a legkevesebb helyem, ezért kell hogy másikon legyen.
  • MerlinW
    Annak a rendszermeghajtó gyökerében a helye.
  • Sheltem
    Mintha rémlene olyasmi,hogy a system page file ne ugyanott legyen ahol a játék van ugye?
  • Sheltem
    Srácok még csak most jutottam el odaáig hogy elkezdjek játszani. A benchmarkok jól mennek 50-60 fps között van végig, viszont autózás közben be beszaggat mintha töltögetne. Van valahol valami performance guide? Gondolom új vga drivert rakjam fel ugye?
    Amúgy [email protected], 660Ti 2gb Oc, 6gb ram.

Gondolom kicsit kevesli a 6gb ramot, de szeretnék javítani a dolgon ahogy lehet, hol van valami performance guide?
    Köszi
  • MerlinW
    Persze és igen:)
  • Voltan
    Szabad beszállnom az SG Crew-ba? Csak bejelentkezek, és join?
  • ldavid
    viszont nem mindegy kivel mentel. pl. trevor 2x annyit alszik egy mentéssel mint michael.
  • janihunk
    Hol tudok autot venni? Meg a tuningolót hol találom? Köszi.
  • allock #16721
    Gondolom a legtáposabb embereket vitted mindig rabláshoz amikor választani lehetett, azért kaptál csak 20-at.
    Én a legbénább npcket vittem mindig, aztán 40misit kapott mind a 3 fő karakter. :)

Tőzsdézés előtt meg csinálj egy mentést a házadnál az ágy mellett. Nem nagyon érdemes 4-5 mentésénél(alvásnál) tovább várni, ha az alatt nem nő, akkor betöltöd a tőzsdézés előtti mentésed és rakod egy másik cégre a lét és ismételgeted.
  • rambozo
    Sajnos nagyon valószínű, hogy a hozzászólásom nem fog semmit segíteni, de azért leírom (előre bocsátom, nulla hozzáértéssel), hátha. Érdekes, hogy a sztori elején nekem sem volt semmi gondom, teljesen simán játszható volt a játék által ajánlott beállításokkal, aztán egyik pillanatról a másikra teljesen szétbarmolódott (függetlenül a patchektől). Folyamatosan FPS problémáim voltak, lassan töltött be az út, az épületek és az általad is említett bolt is. Rengeteg állítgatás után most az alap beállításokhoz képest két változással játszom: a vsyncet HALFra állítottam, a Distance Scalinget pedig valahová a fele alá húztam (ez főleg nagy sebességnél sajnos okoz textúra popupot, de még mindig jobb, mint volt). Ami számomra teljesen megmagyarázhatatlan, hogy stabil, játszható FPS-t csak úgy kapok, ha indítás után a háttérben megnyitom a feladatkezelőt. (Elnézést mindenkitől a be-be csusszanó hunglish szavakért, de a tisztán magyar kifejezések megtalálásával értékes játékidőt veszítenék.)
  • Skypack
    Indíts egy story módot majd esc és online résznél van egy ilyen hogy invite only session.
  • Voltan
    Online módban hol lehet private sessiont idítani, ahol csak te hívhatsz be játékosokat? Nem találom :S

Valamint onnan ugye simán vissza lehet menni open sessionbe?
  • jocking
    Hát, nekem eddig egyedül a Lesteres küldetésekből jött be pénz a tőzsdéről. Egyszer próbáltam, hogy egy cégre rátoltam Michael egész vagyonát akkor, amikor épp a minimum hullámban volt az árfolyam. Aztán vártam, vártam.... vártam... 3 egész hetet a játékban, de az árfolyam nemhogy nem nőtt, hanem folyamatosan csökkent.
    Mondjuk nekem az egész pénzszerzés egy kicsit bűzlik. Eleve a fő missziók befejezése után sem volt 40 millióm karakterenként, hanem csak 18-20 körül. Aztán a lesteres missziók után is csak 300 milla körül lett mind3 majomnak, pedig mindent leírások alapján csináltam.
  • tutituti
    valaki rájött már a multiban a kocsi duplikálásra?megnéztem a videót,még javítani se javították de valahogy nem jön össze.
  • Evoluti0N
    Lehet, hogy végig kellett volna néznem a videót. Hmmm.... :D
  • filamester
    Nem is gondoltam hogy ilyen egyszerű, köszi.
  • NEOreg3
    new game, azután meg külön slotba ment
  • filamester
    Hi

Tudok valahogyan új profilt csinálni, hogy legyen kettő?
    Barátnőm is szeretne játszani vele...
    Meg lehet oldani vagy egyszerűbb ha veszünk még 1 játékot?