Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ugyanúgy, ahogy a kb 180-200 millió PS3+X360 tulaj közül a 35 millió, aki konzolra megvette ... lehetnének többen is 😊

Nem mindenkit érdekelnek ezek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

dartonite
Na en egesz nap bujtam a kulfoldi es hivatalos forumokat de csak par embernel jelentkezett hasonlo problema.(a varos ala bezuhannak az autok, eltunnek utak, nincsenek texturak,stb)
Jelenleg ticket-et nyitottam a Rockstar fele, meglatjuk milyen az ugyfelszolijuk meg az SLA hataridok.
Kicsit el vagyok szontyolodva mert foleg emiatt a jatek miatt fejlesztettem a vasat.
No mindegy nem vagyunk 15 evesek, varunk valami valaszra.
Laza
Na, egy Core i5-3570K + MSI GTX660 OC + 8GB RAM társaságában alap beállításokon (ami szinte mind high, a textúra normál) bitang jól néz ki és fut a játék ............ konkrétan még ezzel a kártyával is jobban néz ki, mint bármelyik korábbi verzió ............ DE ha gyorsan megyek, akkor elég nagy popupok vannak, konkrétan volt, hogy nem töltötte be egy helyen a kerítést és mögé kerültem, ugyanígy a textúrákat is lassabban tölti, meg volt, hogy full megakadt 2mp-re az egész kép.

Na remélem ez csak a kezdet, és szép lassan bekesheli ami kell neki a HDD-hez kötött SSD-re, és fut majd mint a zsír ... vagy tényleg megveszem azt a 240GB-os SSD-t amit a múltkor kihagytam 😊

Most sajnálom, h anno végignyomtam a PS3-ast, jó lenne törölni az emlékeimből 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Overburner
Na csoda megjött. Felkészülés a szenvedésre.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 17:02:57

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Steam, 60 giga letölt, kicsit telepít (5 perc kb, indít, játszik. Nem értem, hogy mi a rinya.
Whatever...Megvagyok nélküle.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Idézet: "Félreértelmeztem".

Jól van. Úgy látom nekünk nem kell egymással kommunikálnunk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kill3r21
Grebber Tojik rá hogy beszél veled, de neked is ezt kellene tenned 😊
Grebberrel nem kell leállni, tudjuk hogy ő ilyen 😊
grebber
Te kezdted, hogy hülye debilnek néztél hogy a nuuvemes nem steames.

Amugy a 7+ millios steam bázisbol a 300 k nagyon kevés

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem multiban lesz elérhető? Mert az =/= single játék .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én ott akadtam meg, hogy alig. Az a 270 000 azért nem kevés, ráadásul nem mindenki játszik egyszerre (nekem is még tölt, ahogy sokan másoknak is).

Félreértelmeztem, de egész nap dolgoztam kissé fáradt vagyok.

Amúgy meg szálljál le a magas lóról jó! Nem te rángattál ki seggedből, hogy így beszélj velem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.14. 16:54:40

Overburner
Na nekem vagy nem fog megjönni ma vagy az utolsó percekben fogják hozzá hát tökön szúrom magam ettől a PDS-től.

telepítésnél kérte a serialt megadtam neki, de lóvé sehol. valahová kellhet még? Social clubban?
kill3r21
Bakker addig megnézem az Interstellart 😄
grebber
Levezetem mert látom ez magas neked..
Alig 300 ezren tolják steamen. Eddig érted?
Írtam ,hogy mert mindenki nuvemen vette biztos.A nuuvemes nem steames így nincs benne a steam statban.

Remélem leér a tantusz még ma...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.14. 16:49:32

kill3r21
Azt alapból megkapod amit regelted a játékot 😊 LEgalábbis nekem ez áll a kártyán
Csacsi
Nah megvettem...de a 175 megás telepítőt tölti 15 perce 😄 Ma már nem lesz játék 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A játékhoz hol tudom aktiválni az ajándék 1.000.000 dolcsit?
Ez valami kifacsart humor akar lenni? Tőled minden kitelik...<#beka3>

Írásban a humorizálás ám nem mindig jön át...Neked meg amúgy is eléggé fura gondolatmeneted van már megbocsáss.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.14. 16:47:53

kill3r21
Bakker nekem is lentvan a 60GBos preload, akkor elég lenne a helyére mozgatni? Azt cső?
grebber
Akkor tanuld meg értelmezni az olvasottakat...

Antimat
Olyan gebasz valakinél volt esetleg, hogy hiába állítom át a grafikai beállításokat, a játék kér egy újraindítást, majd szépen, (800*600-as) ablakban, minden változtatást feledve indul újra?
A gép amin menne: Core i5-2500, 8GB ram, 7970 3GB. Steam-es a játék
Grafikai beállításokat próbáltam high-ra rakni, full HD-ba (1920*1200 a monitorom natív felbontása), mert anélkül úgy néz ki, mint egy 10 éves játék, de minden visszaáll a fenti, 800*600 windowed, normal beállításokra.

cyka blyat

Én is így tervezem.

HeadHunter86
5 Gigás Patchez esetleg nincs valami alternatív link? Mert lassan rakom be a 7. DVD-t és jó lenne meggyorsítani a dolgokat.

Na ja, még szerencse, hogy nvidia driverrel semmi gond nincs .
CalebJoe
Igen sajnos<#shakehead> én is próbálkoztam órákig de semmi.
Tényleg az a baj. Csinálj új fiókot. Én is azt hittem hogy nem lesz gáz, mert nekem nincs ékezet benne, régen volt. Gondoltam mivel a telepítés előtt már nem volt, így nem számít. Hát tévedtem.
botyika
nekem szerencsém van de még azóta is maxxal jön a patch letöltés..
Overburner
Én biztos nem raktam volna fel csak ha gáz van a simával.

Valakinek van ötlete, hogy az új AMD driver-el miért textúra hibás az egész játék?
Haveré játszhatatlan...
Laza
Na, akinek letöltés meg sebesség gondjai vannak, annak ajánlom a #13900 hozzászólásban írtakat.

Letöltöttem azt a verziót, jött max sebességgel (ami nálam ~ 5MB/sec = ~ 4 óra), kicsomagolás után 1:1 bemozgattam a játék telepítési mappájába majd elindítottam a launchert, ami még lekapott 350MB updatet full sebességgel, és kész is van a telepítés.

Se több órás homokórázás, se lassú letöltés, se +5GB tetű lassú letöltés. Csak full sebességgel letölteni, kicsomagolni, helyére mozgatni elindítani, és meg 😊

Kár, hogy az összes nuuvemes social clubbos és nem steames. Steames verziót csak steamről tudtál venni.

MerlinW
Nem törölt senki semmit. Hiba volt és visszakapta mindenki.

[merlinw.org]

kill3r21
LG DVD iró szal nem tudom, nem gyakran használtam 😄 Patch telepitésnél alszom 😄
HeadHunter86
Akkor neked nagyon lassú DVD meghajtód lehet. Én most tettem be a 6. lemezt és egy órája megy a dolog.

Overburner
Majd a patch letöltésnél elfogy 😄😄

kill3r21
27percig telepitette.....az első lemezt xD
Még tart a türelmem 😄
Fasza kis game 😊 De csak ezért a játékért nem fejlesztek gépet inkább maradok a kompromisszumoknál.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Overburner
Okés de akkor csesszék meg a patchüket xD

Nem úgy van, hogy telepíteni nem lehet? Nekem feltelepült, csak a Social Clubb belépés után teker örökké. Ez is amiatt van?
hotwheels
Nekem 1h 15min volt, viszont most szopok az 5GBs patchel...

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

CalebJoe
Ha ékezet van a Windows nevedben akkor nem fog működni, vagy csinálsz egy új account-ot vagy vársz hátha megoldja a problémát a Rockstar, a másik új Windows-t raksz fel.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.04.14. 15:59:34
Kandurex
fejlesztő vagyok... mondjuk, hogy elég az exe hiánya, higgy nekem..
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.14. 15:59:02

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

botyika
na, telepítés kész. nekem maxxal jön le az 5 gigás patch egyelőre, bár egyszer megszakadt, de újraindult. már csak 3 óra töltés és játszhatok 😄
HeadHunter86
5 gigás patch azért van mert a DVD-ket már egy hónapja kinyomták. Azóta meg javították a játékot gondolom.

Hol a crack toljam apátokba
Laza
iMyke tollából:

0. Regisztrálsz fiókot a Nuuvemen
1. Chrome biztos (Firefoxot vagy 5 éve nem használok): http://hola.org/
2. Telepíted.
3. Fellépsz Nuuvem
4. Teszed kosár GTA 5
5. Kattint Pay Pal gomb előtti jelölő
6. Elindít fizetés
7. Megjelenik Pay Pal ablak - lemásol a kis sárga gomb linkje (jobb klikk "Link címének másolása"😉
8. Nem zár be semmit, hanem nyit új ablak ( Ctrl + T)
9. Beilleszt a lemásolt hivatkozást a címsorba és LETILT HOLA - három vízszintes csík a Chrome jobb sarkában - Beállítások - Bővítmények - "Hola Better Internet" mellett jelölő box kilő
10. Elindít fizetés
11. Örül.
12. Kód a fiókodban, a "Meus games" alatt.

Feltelepült, social clubb, elvileg beléptem, és azóta csak tölt tölt tölt és tölt, és nem történik semmi, csak teker a loading felirat. Na most mi van? Csinál ez valamit? Várjak, mi van?
Overburner
5 giga sok védelemnek az elismerem de az se épp értelmes dolog amit te mondasz... max lehet mind2.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 15:56:25

HeadHunter86
Ja. De még mindig olcsóbb mint STEAM-en...