Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindenkit érdekelnek ezek 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jelenleg ticket-et nyitottam a Rockstar fele, meglatjuk milyen az ugyfelszolijuk meg az SLA hataridok.
Kicsit el vagyok szontyolodva mert foleg emiatt a jatek miatt fejlesztettem a vasat.
No mindegy nem vagyunk 15 evesek, varunk valami valaszra.
Na remélem ez csak a kezdet, és szép lassan bekesheli ami kell neki a HDD-hez kötött SSD-re, és fut majd mint a zsír ... vagy tényleg megveszem azt a 240GB-os SSD-t amit a múltkor kihagytam 😊
Most sajnálom, h anno végignyomtam a PS3-ast, jó lenne törölni az emlékeimből 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 17:02:57
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jól van. Úgy látom nekünk nem kell egymással kommunikálnunk.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Grebberrel nem kell leállni, tudjuk hogy ő ilyen 😊
Amugy a 7+ millios steam bázisbol a 300 k nagyon kevés
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Félreértelmeztem, de egész nap dolgoztam kissé fáradt vagyok.
Amúgy meg szálljál le a magas lóról jó! Nem te rángattál ki seggedből, hogy így beszélj velem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.14. 16:54:40
Alig 300 ezren tolják steamen. Eddig érted?
Írtam ,hogy mert mindenki nuvemen vette biztos.A nuuvemes nem steames így nincs benne a steam statban.
Remélem leér a tantusz még ma...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.14. 16:49:32
Next PC upgrade: 2022
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Írásban a humorizálás ám nem mindig jön át...Neked meg amúgy is eléggé fura gondolatmeneted van már megbocsáss.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.04.14. 16:47:53
A gép amin menne: Core i5-2500, 8GB ram, 7970 3GB. Steam-es a játék
Grafikai beállításokat próbáltam high-ra rakni, full HD-ba (1920*1200 a monitorom natív felbontása), mert anélkül úgy néz ki, mint egy 10 éves játék, de minden visszaáll a fenti, 800*600 windowed, normal beállításokra.
cyka blyat
Haveré játszhatatlan...
Letöltöttem azt a verziót, jött max sebességgel (ami nálam ~ 5MB/sec = ~ 4 óra), kicsomagolás után 1:1 bemozgattam a játék telepítési mappájába majd elindítottam a launchert, ami még lekapott 350MB updatet full sebességgel, és kész is van a telepítés.
Se több órás homokórázás, se lassú letöltés, se +5GB tetű lassú letöltés. Csak full sebességgel letölteni, kicsomagolni, helyére mozgatni elindítani, és meg 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.04.14. 15:59:34
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.04.14. 15:59:02
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
0. Regisztrálsz fiókot a Nuuvemen
1. Chrome biztos (Firefoxot vagy 5 éve nem használok): http://hola.org/
2. Telepíted.
3. Fellépsz Nuuvem
4. Teszed kosár GTA 5
5. Kattint Pay Pal gomb előtti jelölő
6. Elindít fizetés
7. Megjelenik Pay Pal ablak - lemásol a kis sárga gomb linkje (jobb klikk "Link címének másolása"😉
8. Nem zár be semmit, hanem nyit új ablak ( Ctrl + T)
9. Beilleszt a lemásolt hivatkozást a címsorba és LETILT HOLA - három vízszintes csík a Chrome jobb sarkában - Beállítások - Bővítmények - "Hola Better Internet" mellett jelölő box kilő
10. Elindít fizetés
11. Örül.
12. Kód a fiókodban, a "Meus games" alatt.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.04.14. 15:56:25