27719
-
#16831 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sehova nem kell fel vagy bemaszni.Megallsz az utcan es fejbelovod az ablaktisztitot aki epp megy felfele a kulso liftjevel. -
#16830 Valóban. És azokat is bannolják, akik csak a fov modot használják. -
#16829 na úgy hírlik, hogy meglóbálták a banhammert... -
DamienPicur #16828 En is reggelente vagyok, sajnos 7-8 ora magassagaban csak agyhalottak vannak tobbnyire. -
#16827 minden héten van egy ilyen ne izguljatok :)) -
Ironman2 #16826 Azok vannak dögivel! Főleg amilyen szar pinggel dobálóznak ide-oda! Amúgy kár hogy hajnalban nincs senki fennt a crewből.Beálltam egy motorversenybe,esélyem se volt a többiekkel szemben,az első egyenesben elhúztak,na mondom itt aztán tuningolni kell majd rendesen ha gyors jármüvel akarom felvenni velük a versenyt.Egyébként ki lehet kapcsolni azt hogy mindenki custom járművel szálljon be,úgy lehet akkor fair ha a gép ad a versenyhez járműveket,igy mindenkinek egyenlő esélye volna a nyerésre,de ahogy pár versenyt néztem,mindenhol custom járműre van rakva (nem véletlenül)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.04.29. 02:24:33 -
Ironman2 #16825 na ez szép -
#16824 Elv másik oldalt van egy daru, mássz fel, és szembe lesz egy ablaktisztítós szarság és ott lesz a faszi akit ki kell nyírni.. -
xido #16823 jogos..ne feledjük,hogy lehet mászni...nem lehet rálátni valami ablakra magasabbról és távcsövessel lekapni? -
#16822 Ennek a kétszemélyes bankos Heistnek az első küldije mindenkinek bugzik? Ma 3x is abba rakott random, és a végén mindig beáll, mint a szög, csak ALT+F4-el lehet kilépni ... pedig ráadásul csak egy autókázós küldi. -
#16821 A kép szerint fentebb van, mint te ... ablak? tető? -
#16820 "megtudod nekem kérdezni sg-n hogy a gtaba a single mentések hogy maradnak meg? " -
#16819 Itt tudja vki hogy mit kell csinalni? Mar teljesen korbejartam az epuletet de a 3dik Jury-t nem tudom megolni, mivel fizikailag nem tudok a kozelebe kerulni...
-
TuskoMobile #16818 Felvettél minden graf beállítást max-ra (árnyékokolásban? -
xido #16817 eh..bedobtam én is egy tagfelvételit,bár még nem volt vészes társulásom,meg javarészt egykében nyomtam :) -
DamienPicur #16816 Na ez jol hangzik,koszonom szepen kiprobalom.
Egyenlore csak a barmokkal van a gond, mondjuk meg csak 7es szintu vagyok. De meg elvezem a jatekot. -
#16815 Itt fent a banner alatt van egy 'SG Crew' gomb. Rányomsz, előhozza a social club oldalt, és ott a jobb felső sarokban van egy '+join' gomb. Arra rányomsz és megvagy. Ha csak a barmokkal van a baj, akkor talán még az segít, ha amikor rányomsz, hogy online, akkor ott kiválasztod a 'closed friend session'-t, és akkor csak Te leszel egy sessionbe és a barátaid, ha beinveled őket. -
DamienPicur #16814 Bakker mekkora pocs vagyok. Mindig mobilrol olvasom a forumot es be van kapcsolva a mobil nezet. Emiatt nem lattam, mar meg van,bocsi. -
DamienPicur #16813 Udv mindenkinek.
Valaki lenne oly kedves es fel venne az sg crew ba. Egyedul mar a hjamat tepem, vagy barmokkal vagy trollokkal kerulok ossze. Nagyon halas lennek egy invite-ert. Social clubb nevem damienpicur .
Vagy csak mondjatok meg hol jelentkezhetek. Koszi es jo jatekot mindenkinek. -
#16812 Valaki találkozott ilyen grafikai hibákkal?
Mi lehet a gond?
-
#16811 Azok szabadidős tevékenységek ... ha akkora gengszter vagy, nem kell velük foglalkozni :) -
#16810 A régi részekben sem emlékszem, h kilapult volna, hanem bármihez hozzáért a tank az felrobbant :) -
#16809 nem glitchbe botlottál, hanem valami csaló majomba.
pénzzel bombázás, ez az új sláger.
-
#16808 Nem semmi :_D -
XeroX #16807 Itt a videó...
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.04.28. 22:22:39 -
#16806 Nekem ammóval történt hasonló online....egyik meccs közben, rányomta a töltény vételre, mondom atyaég, mi ez a bug hogy 65ezerbe kerül...aztán kiderült hogy mindenbe 9999 töltényt vett. azóta is úgyvan...
Szerencsére nekem is van videóm róla, ha gond lenne :) -
Jude666 #16805 hát velem nyugodtam megoszthatod :) -
Lacika1992 #16804 Ülj le fiam nyócas. -
XeroX #16803 Belebotlottam egy glitch -be és pénzeszsák eső hullott a fejemre, több mint 4 millió :)
Sejtem, hogy mi okozhatta, de nem mondom el senkinek :)
Most ott figyel 4 milla kp a zsebemben, nem akarom megtartani mert elveszi a játék élményt.
Azt sem akarom, hogy másik játékos felvegye.
Valaki már volt hasonló helyzetben ? Hova írjak ilyenkor ? Nehogy kizárjanak csalásért.
Sikerült videóra vennem, majd megosztom.
Utoljára szerkesztette: XeroX, 2015.04.28. 21:42:38 -
Evoluti0N #16802 De már rég kellett volna kapnom szerintem. Legalábbis nem emlékszem, hogy ilyen sokat kellene várni. -
#16801 Trevor fogja kapni egyszercsak!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.04.28. 21:39:32 -
Evoluti0N #16800 A Bail Bonds küldiknek mikor kéne elkezdődniük? Már beszéltem Maude-dal és mondta, hogy majd küld emailt. Ezt még akkor letudtam, mármint a beszélgetés, amikor megkaptam Trevor felett az irányítást. Azóta már tudok Michaellel és Frankinnel is megint lenni, csináltam velük is már pár küldit, de a maileknek még sehol semmi nyoma. -
Evoluti0N #16799 Közben találtam megoldást. Kitöröltem az utolsó mentést és betöltöttem autosave-vel. -
Evoluti0N #16798 Most mindjárt mondok egy csúnyát. Vagy nem mondok, ha van valakinek valami ötlete. Elaszódtak a mentéseim vagy a profilom, vagy nem tudom mi. Ma délelőttig minden ok volt. Erre most, amikor próbáltam játszani, akkor szépen a töltés után sötét képernyő fogadott és ment tovább a zene, de nem indult el a játék. Leellenőriztettem Steammel a fájlokat. Nem segített semmit. Kicutoltam a GTA V mappát a My Documentsből és most elindul a játék, persze teljesen az elejétől. Ötlet?
Jah még annyi, hogy Safe Mode-ban elindul a mentéssel is. -
#16797 jó neked hogy csak ez zavar :D
engem speciel az idegesít hogy joystickot nem kezel a játék -
#16796 Értem köszönöm a gyors választ. -
#16795 ne reménykedj... -
#16794 Üdv!
A játékban várható lesz tovább fejlesztett törés modellek?
Mert engem zavar hogy amikor átmegyek egy tankkal egy kocsin akkor nem lapul ki.
GTA 5
Valóság
-
#16793 Nem kötelező, nem jár érte semmi egy kis pénzen kívül. -
#16792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én kinyírtam Trevort. Nem bírtam ellenállni. Megérdemelte a rohadék :D