27719
  • Vadnokedli
    Tuti kristályozott ez is vagy valami. :D
  • Mr_no_NaMe
    Lőtték volna le jagecibe. Mégcsak nem is feka, senkit se érdekelt volna :D
  • Vadnokedli
    Az tényleg kevés. Majd next time
  • LasDen #17269
    Ma engem is megtalált a pénz eső. De én nem vagyok szívbajos, gyorsan zsebre tettem és mentem másik sessionre :D Mondjuk csak 1,7 millió volt :(
  • reaper5687
    Köszi, látszik, hogy az online részben még 1 percet sem voltam, majd ha megvan végig a story :)
  • LeWyTy
    A valóságban már annyira nem vicces...
  • Vadnokedli
    Ez egy Heist részlete.
  • reaper5687
    Na ez már hangulat, volt valami mission, vagy csak úgy krúzoltatok a város felett?
  • SzirmosSzisza
    Amúgy vicc az egész, ismerős összecsalt több milliót és kapott 2 hetes online bant, single ugyanúgy megy neki ...
  • simonl #17263
    Óriási :)
  • Vopyy
    Viccesek ezek a kommentek.Ha engedélyedznék a moddolást akkor lennének csalók is, akkor meg azért lenne negatív komment (sőt van is) , és nem lehet úgy singlet módosítani h online ra ne hatna.Fov mod bann ... eredetileg még fps mód se volt mit sírnak az emberek?Másik meg ez ugyanúgy mod szóval nem magát a fov modot bannolják hanem bármit ami módosítja a gamet .. ezis a csalók ellen van meg persze a modolás ellen is emiatt(köszönjük a csalóknak).De a legviccesebb aki azt írja hogy azért nem lehet modolni mert hogy shark cardot vegyék az emberek.Szóval már ezekben a kommentekben benne van az hogy money hacket akartak használni.Shark cardot meg nem muszály venni, ha játszol akkor megtudsz bármit szerezni. Ha valaki lusta a játszáshoz akkor minek vette meg?
  • Evoluti0N
    Vigyázzatok a modokkal!
  • Rita79
    Én Trevorral megtapostam egyet, az egy taposástól kinyúlt.
  • Carlos
    Oh. Akkor ertem!
  • Tikal #17258
    nem.
  • RatBaG #17257
  • kill3r21
    Azt vágjátok hogy a macskáknak a játékban 9 életük van?
    Lőfegyveren kívül, akármivel esel neki ha 9x nem kell fel akkor egyszer sem :D
  • ldavid
    rájöttem az elején, ezért inkább körbe rohangáltam (balra+sprint)
    de mintha hamarabb vége lett volna, pedig stopperrel számoltam ki az időt (ja igen, mert csak 5 volt, én meg 10-et számoltam...)
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.05.03. 23:54:03
  • allock #17254
    ott vigyázz a határvonalra mert ha kimész belőle akkor lehet kezdeni újra :D na meg a vadállatok le ne öljenek lesből :xD
  • ldavid
    csinálom a 10 mérföldes kifflom futást, de hát basszameg ez 40 percet jelent! :D
    billentyűket gyorsan le is súlyoztam
  • allock #17252
    aw, azt már elhagytam :(
  • Zsoxx
    Külföldi fórumon ezt írják, ha steames vagy: "right click it in your Library>properties>Local Content>verify integrity of game cache."
    Ha nem segít, töröld le és telepítsd újra a játékot.
  • Geri556
    Nálam megjavult magától :)
  • Rev Hard
    Egy hatalmas faszság komolynak látszó köntösbe öltve, a hülyeség meg vonzza az embereket. :D Illetve fontos milyen kulcsszavakat adsz meg.
  • ldavid
    nálam is gond volt vele, de újramentettem, és most jó. talán cookie/adat törlés megoldja.
  • kill3r21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy csináltál ezen a videón /GTA IV - The Darkest Day in Liberty City History (Terrorist Attack)/ 58ezres megtekintést? :D
  • RatBaG #17246
    az első 5-10 körül, ha story modeból csatlakozol onlinera, akkor kiírja, hogy most lesz egy utolsó lehetőséged, hogy faragj a fizimiskáján.
  • kill3r21
    Hatalmas feelinget adnak a rádiók pluszban :) Csak ez a mocsok copyright :D
  • Rev Hard
    Szerda óta megvan a game de még a sztorira komolyabban rá se feküdtem annyira jó az Online.

• kill3r21
    Én még nem jöttem rá :) Pedig van már pár óra az onlineba :)
  • allock #17242
    akkor, online karaktert kinézetét utólag lehet módosítani? és hogyan? magyarul? :D
    úgy, hogy ne veszítsek el semmi képességet ami már meg van :D
  • kill3r21
    Ez hatalmas, kipróbáltam én is :D Gravity Gun Power :D

Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.05.03. 22:53:22
  • Vopyy
    JP csak playlistnél számít, az nyer akinek több JP je van.
  • gyula87
    Sziasztok. Nagy segitségre lenne szükségem. mevettem a gta v-öt regisztem a socal club-on 5gb töltööt még hozzá plussz pár 100mb frissitést gondolom és az elsö 3 percben ez a hiba üzenet jelenik meg "corrupt game data". kérlek segitsetek. KÖSZÖNÖM!!!!!!
  • MoRT2195
    Amúgy én is szívesen segítek mindenkinek, főleg, hogy az nekem is jó (pénz + RP), de előtte végig akarom vinni a saját heist "karrieremet" a saját kérómban. Amint letudtam az összeset, mindenkinek a rendelkezésére állok. :) De mondjuk ha olyan heistról van szó, amit már megcsináltam, akkor abban benne vagyok, csak olyanban nem akarok segíteni, amit még nem csináltam meg. Amúgy mikor kapom meg az új heist-ot? Az 1. heist után szinte rögtön elkezdhettem a 2.-at, azt be is fejeztem (a prison breakes küldiket), de a 3. heist kezdéséhez még nem hívott Lester.
    Amúgy a JP az mire jó? Mindig kapok +15-öt, de fogalmam sincs mi ez. A tippem az, hogy ez a mentális állapotom-hoz akar adódni, tehát ha ledarálnám minden társam, akkor meg mínuszt kapnék a heist végén, és romlana az állapotom... de ez csak a tippem. :D
  • MoRT2195
    Na, akkor jövő hétvégén találkozunk... :) Vagy az is lehet, hogy még a héten, mert most délelőttös vagyok, ilyenkor még tudok kicsit játszani valamikor. Csak küld el akkor a jelszót. :D
  • PeeTeR
    engem ne szamolj, csak csicsereszni kertem el :D
  • xido
    gondolj bele mi méret lenne a telepítő,ha végre minden épületbe be is lehetne menni..vagy legalább a felébe :)
  • Geri556
    OFF
    Csak nálam halt be a CSS mind a 2 topikban ?
    ON
    Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.05.03. 21:35:41
  • MerlinW
    A gond ott kezdődik, hogy kb 5 ember kérte el tőlem a TS jelszavát...:)