27719
-
#17272 Tuti kristályozott ez is vagy valami. :D -
#17271 Lőtték volna le jagecibe. Mégcsak nem is feka, senkit se érdekelt volna :D -
#17270 Az tényleg kevés. Majd next time -
#17269 Ma engem is megtalált a pénz eső. De én nem vagyok szívbajos, gyorsan zsebre tettem és mentem másik sessionre :D Mondjuk csak 1,7 millió volt :( -
#17268 Köszi, látszik, hogy az online részben még 1 percet sem voltam, majd ha megvan végig a story :) -
#17267 A valóságban már annyira nem vicces...
-
#17266 Ez egy Heist részlete. -
#17265 Na ez már hangulat, volt valami mission, vagy csak úgy krúzoltatok a város felett? -
#17264 Amúgy vicc az egész, ismerős összecsalt több milliót és kapott 2 hetes online bant, single ugyanúgy megy neki ... -
simonl #17263 Óriási :) -
Vopyy #17262 Viccesek ezek a kommentek.Ha engedélyedznék a moddolást akkor lennének csalók is, akkor meg azért lenne negatív komment (sőt van is) , és nem lehet úgy singlet módosítani h online ra ne hatna.Fov mod bann ... eredetileg még fps mód se volt mit sírnak az emberek?Másik meg ez ugyanúgy mod szóval nem magát a fov modot bannolják hanem bármit ami módosítja a gamet .. ezis a csalók ellen van meg persze a modolás ellen is emiatt(köszönjük a csalóknak).De a legviccesebb aki azt írja hogy azért nem lehet modolni mert hogy shark cardot vegyék az emberek.Szóval már ezekben a kommentekben benne van az hogy money hacket akartak használni.Shark cardot meg nem muszály venni, ha játszol akkor megtudsz bármit szerezni. Ha valaki lusta a játszáshoz akkor minek vette meg? -
Evoluti0N #17261 Vigyázzatok a modokkal! -
#17260 Én Trevorral megtapostam egyet, az egy taposástól kinyúlt. -
#17259 Oh. Akkor ertem! -
#17258 nem. -
#17257 -
#17256 Azt vágjátok hogy a macskáknak a játékban 9 életük van?
Lőfegyveren kívül, akármivel esel neki ha 9x nem kell fel akkor egyszer sem :D
-
ldavid #17255 rájöttem az elején, ezért inkább körbe rohangáltam (balra+sprint)
de mintha hamarabb vége lett volna, pedig stopperrel számoltam ki az időt (ja igen, mert csak 5 volt, én meg 10-et számoltam...)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.05.03. 23:54:03 -
#17254 ott vigyázz a határvonalra mert ha kimész belőle akkor lehet kezdeni újra :D na meg a vadállatok le ne öljenek lesből :xD -
ldavid #17253 csinálom a 10 mérföldes kifflom futást, de hát basszameg ez 40 percet jelent! :D
billentyűket gyorsan le is súlyoztam -
#17252 aw, azt már elhagytam :( -
Zsoxx #17251 Külföldi fórumon ezt írják, ha steames vagy: "right click it in your Library>properties>Local Content>verify integrity of game cache."
Ha nem segít, töröld le és telepítsd újra a játékot. -
Geri556 #17250 Nálam megjavult magától :) -
Rev Hard #17249 Egy hatalmas faszság komolynak látszó köntösbe öltve, a hülyeség meg vonzza az embereket. :D Illetve fontos milyen kulcsszavakat adsz meg. -
ldavid #17248 nálam is gond volt vele, de újramentettem, és most jó. talán cookie/adat törlés megoldja. -
#17247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy csináltál ezen a videón /GTA IV - The Darkest Day in Liberty City History (Terrorist Attack)/ 58ezres megtekintést? :D -
#17246 az első 5-10 körül, ha story modeból csatlakozol onlinera, akkor kiírja, hogy most lesz egy utolsó lehetőséged, hogy faragj a fizimiskáján. -
#17245 Hatalmas feelinget adnak a rádiók pluszban :) Csak ez a mocsok copyright :D -
Rev Hard #17244 Szerda óta megvan a game de még a sztorira komolyabban rá se feküdtem annyira jó az Online.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#17243 Én még nem jöttem rá :) Pedig van már pár óra az onlineba :) -
#17242 akkor, online karaktert kinézetét utólag lehet módosítani? és hogyan? magyarul? :D
úgy, hogy ne veszítsek el semmi képességet ami már meg van :D -
#17241 Ez hatalmas, kipróbáltam én is :D Gravity Gun Power :D
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.05.03. 22:53:22 -
Vopyy #17240 JP csak playlistnél számít, az nyer akinek több JP je van. -
gyula87 #17239 Sziasztok. Nagy segitségre lenne szükségem. mevettem a gta v-öt regisztem a socal club-on 5gb töltööt még hozzá plussz pár 100mb frissitést gondolom és az elsö 3 percben ez a hiba üzenet jelenik meg "corrupt game data". kérlek segitsetek. KÖSZÖNÖM!!!!!! -
#17238 Amúgy én is szívesen segítek mindenkinek, főleg, hogy az nekem is jó (pénz + RP), de előtte végig akarom vinni a saját heist "karrieremet" a saját kérómban. Amint letudtam az összeset, mindenkinek a rendelkezésére állok. :) De mondjuk ha olyan heistról van szó, amit már megcsináltam, akkor abban benne vagyok, csak olyanban nem akarok segíteni, amit még nem csináltam meg. Amúgy mikor kapom meg az új heist-ot? Az 1. heist után szinte rögtön elkezdhettem a 2.-at, azt be is fejeztem (a prison breakes küldiket), de a 3. heist kezdéséhez még nem hívott Lester.
Amúgy a JP az mire jó? Mindig kapok +15-öt, de fogalmam sincs mi ez. A tippem az, hogy ez a mentális állapotom-hoz akar adódni, tehát ha ledarálnám minden társam, akkor meg mínuszt kapnék a heist végén, és romlana az állapotom... de ez csak a tippem. :D -
#17237 Na, akkor jövő hétvégén találkozunk... :) Vagy az is lehet, hogy még a héten, mert most délelőttös vagyok, ilyenkor még tudok kicsit játszani valamikor. Csak küld el akkor a jelszót. :D -
#17236 engem ne szamolj, csak csicsereszni kertem el :D -
xido #17235 gondolj bele mi méret lenne a telepítő,ha végre minden épületbe be is lehetne menni..vagy legalább a felébe :) -
Geri556 #17234 OFF
Csak nálam halt be a CSS mind a 2 topikban ?
ON
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.05.03. 21:35:41 -
#17233 A gond ott kezdődik, hogy kb 5 ember kérte el tőlem a TS jelszavát...:)