27719
-
#17232 Amikor en felneztem nem voltal fent gta szoba ures volt. De majd estenkent benezek hatha szerencsem lesz! -
ldavid #17231 csak meglett végül! most megyek ufót keresni
-
#17230 Jó a festés a kocsin:) -
#17229 Ma is ott voltunk majdnem egész délután a TS-en és vártuk a heist-re menni akarókat. -
#17228 -
Evoluti0N #17227 A szingliben ha veszek egy autót, akkor az nem marad meg örökre, mint azok a kocsik, amik alapból megvannak már a játék eleje óta a karaktereknek? Szóval minden alkalommal be kell hajtanom őket a garázsba, ha nem akarom, hogy elvesszenek? Az előbb vettem párat, az egyikkel elhajtottam egy peyote növényhez, felvettem, idétlenkedtem, majd amikor visszaváltoztam, akkor már nem volt ott a kocsi, ahol hagytam. Visszamentem a garázsba és ott se volt. Azt hittem, hogy a vásárolt kocsik legalább megmaradnak. Így tök pénzkidobás venni kocsit. Nem éri meg sehova se menni vele, mert sokszor egyszerűen nincs lehetőség rá, hogy az ember visszahajtsa a garázsba. -
#17226 Mintha a nagyanyámat látnám. -
#17225 -
#17224 köszi -
#17223 Megoldották már azt a problémát,hogy ha ékezetes karakter van a felhasználói névben akkor nem megy a játék? -
mike01010101 #17222 Szórakoztató a játék, nem panaszkodom, de ha belegondolok, hogy jelenleg ez a játékfejlesztés egyik csúcsa (többszáz milliós fejlesztési költség, stb) akkor azért elég elszomorító a helyzet. Van hova fejlődni, de talán az unokáink se érik meg. Az AI még mindig nem éri el egy 2 éves gyerek szintjét, az épületek kb 95% papírmassé, rajzolt díszlet. Ez van. -
ldavid #17221 csak azoknak elérhető akik régi konzolokon is játszották a játékot -
#17220 done -
Hans von Luck #17219 Felvettelek pont most...
Deadpool -
drago14 #17218 A saját rádiónál levő lag az egy bug.
Vsyncet kapcsold ki, és a Grass Quality-t vedd le high-ra, úgy elvileg jobban fut. -
#17217 Carlos_Daniel -
#17216 sziasztok
pc-n elérhető a Imponte Duke O'Death nevű küldetés story módban?
megcsináltam az összes Tonya-s küldetést, de nem adja be.. -
Hans von Luck #17215 Én is szívesen segítek...ha gondolod küld a nickneved... -
Freelove #17214 Én azóta is várom, hogy segítsen valaki, de látom itt mindenki csak az Online rész a téma
#17188 -
#17213 Én szívesen segítek mindenkinek -
#17212 Na igen. Én már kicsit unom, hogy mindenkinek segitek, de nekem nem akar segiteni senki...
Na mindegy... Majd egyszercsak majd meglesz. -
#17211 No shit sherlock. Ebben a pillanatban kábé 10en voltak sg-sek fent. Mindet beinveltem és egysem jött. Aztán a barátokat más klánokból. Semmi. Aztán randomokat, semmi. 10 perc invitálás után elkezdtem rendőröket ölni inkább...
Ennyit erről! -
#17210 Aki tudja, hogy mit csinál, azzal kommunikáció nélkül is megoldható minden. Persze aki elsőnek csinál valamit, az nyilván nem fogja ismerni a terepet, és nem tudja mit hogy kell. Mindenesetre sikerült összehozni Simon és LasDen (meg 1 idegen) segítségével a prison break küldetés sorozatot (beszélgetés nélkül), szóval köszönöm nekik! :) Ja és amúgy játék közben is lehet beszélgetni mikrofonnal. Mondjuk én lelőttem az egészet a beállításokban, de a lényeg az, hogy van rá lehetőség, nem kell hozzá TS. Mellesleg én nem is hallottam erről a TS-ről, hova van ki írva az IP (esetleg PW)? Mert, hogy ide nincs, az biztos... -
#17209 hogy lehet létrehozni "crew"-t vagy "klánt" ha úgy tetszik? meg két emberrel lehet bankrablós heistokat nyomni?
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2015.05.03. 18:36:01 -
Zsoxx #17208 A heist indítója tud crew tagokat meghívni. A többiek meg barátokat (akik esetleg crew tagok). Szóval nem olyan bonyolult összehozni a csapatot. -
Zsoxx #17207 Akkor jó, köszi. A beszélt angolt nem nagyon értem, a feliratra meg nincs időm figyelni a rendőröket kerülgetve. -
jocking #17206 Egyébként amikor be akarok joinolni valahova, és kiírja a játék, hogy más az "aim mode" abban a szobában, az mit akar jelenteni? -
jocking #17205 Még jó helyzetben vagy, tőlem mindig kilép legalább 1 gyökér mielőtt odaérnénk a reptérre. :( -
#17204 Steamen egyszerűbb lenne de ott most 60 ájró, azt egy kicsit sokallom érte. Dobozos játékot meg már nem is emlékszem hogy mikor vettem utoljára.
Vopyy: köszi szépen, nem is néztem hogy GMG-n van most voucher ! Ott regelve is vagyok régóta.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.05.03. 18:23:39 -
Vopyy #17203 Én azt ajánlom hogy a GMG-n vedd meg ezzel a kuponnal: 23OFFH-OLIDAY-WEEKND.Így 30,8 font ~41,62 euro ba kerül a játék. -
#17202 Nem egyszerűbb a steam vagy egy bolt? -
#17201 Ezért kérdeztem hogy ki ismeri ezt az oldalt mert még nem hallottam róla. -
#17200 Igen, ez a baj... :( -
#17199 A lehetőséget megadtam. Az, hogy nem él vele a többség, arról én nem tehetek. -
Doncikutya #17198 egy ezres különbségért ilyen noname helyekről akarod megvenni a játékot? -
Doncikutya #17197 jókor találják ki ezt is, vagy 1 évig toltam a multit, persze hogy fel tudtak robbantani meg áthajtani rajtam. -
#17196 Nem akarok belekötni, de akárhányszor felmentem (random időközönként) kábé 5-6-an voltak bent más játékok szobályában... -
#17195 Akkor csak a leggyorsabb :) -
#17194 Sosem láttalak a TS-en, így nem csodálkozom. A heist-ek többségét gyakorlatilag lehetetlen voip nélkül megcsinálni. -
Vopyy #17193 PC-n nem csak konzolon,Pc-n 95 ezerbe kerül.
Utoljára szerkesztette: Vopyy, 2015.05.03. 17:39:56