27719
-
#17352 Hú, már csét csesz az ideg. Tegnap olyan jól tudtam heistozni idegenekkel, de ma ez nagyon nem akar összejönni. Először az egyik csávó csak úgy kilépett... leatóztunk 4-5 mérföldet, majd beszálltunk a helib, azt kilépett. Új próbálkozás, majd megint egy hasonló eset, csak itt a srác korábban lépett ki, amikor a pént kellett beállítanom (hozzáteszem ez egy itten SG-s tag volt, szóval köszönem neki...). Új próbálkozás, ennél az esetnél már én léptem ki, mert fenyegetőztek, hogy több pénzt állítsak be nekik. Új próba, ez jól ment, csak az egyik csávó meghalt, azt el is ment. Új próba... most kezdtem el, meglátjuk mi lesz belőle. :D -
#17351 jó, hát a kaszinó ugye a save/load varázslat segítségével pillanatok alatt milliomossá tesz, gondolom a készítők ezt akarták elkerülni -
Zsoxx #17350 Pénzszállító 3-4000 $ körül ad, ha kifosztod. -
Bal0924 #17349 -Nekem olyan is volt hogy Trevor gatyában a híd peremén volt, részegen.
-Vagy hogy a szökőkútba hányt.
-Egy bár előtt kiabált az őrrel.
-A parton néhány napozó felé áll és bámulja őket.
-Az autópályán egy robogóval van és vagy üldöz valakit, vagy a rendőrök őt.
A 3hulla a homokban nekem is volt.
A csatornás és a hidas is. (habár a hidas csak 1x) -
Árnyvadász #17348 Nálam még nem ismétlődtek. Akkor mázlim volt. Trevor viszont nálam is volt, hogy alsógatyában hulla részegen, kezében egy üveggel, bakancsban a tengerparton ébredt fel, körülötte pedig 3 hulla a homokban.
Akkor lehet mégiscsak előre meg vannak ezek a jelenetek csinálva, meg a sztorihoz is köthető jelleggel vannak bevágva. -
Árnyvadász #17347 Neked is!
Egy érdekesség jutott még eszembe. ATM automatáknál időnként vannak emberek, akik pénzt vesznek ki onnan. Ha kivárod míg végez és utána leütöd, megölöd, akkor több pénzt kapsz, mint ha csak simán egy random járókelőt fosztanál ki. Sajnos nagyon harmatos összeg, de mégis több, mint az átlagos 12 dollár. 84 dollárt szereztem így, igaz csak egyszer próbáltam. Ha gazdagabb, jól szituáltabb embert csináltam ki, az 24 dollárt adott. Egyébként a legfőbb baj (számomra) a kevés pénzjutalom. Bolti rablás keveset, átlagban 500 körül ad, pénzszállító autó kifosztása 1000-1500 körül ad, ami ahhoz képest, hogy nem is gyakran lehet összefutni vele szintén nem sok. Vadászat minijáték is egész jó, de a pénzjutalom szóra se érdemes. 50 dollár vagy hasonló.
Azért tartom ezt rossznak, mert nem ad motivációt arra, hogy ezekkel egy idő után szórakozni lehessen. Nem éri meg, nincs igazán értelme. Pedig jó dolgok ezek. Küldetésekre is igaz ez. Aztán van amiből nem is jön pénz.
Két dolgot sajnálok. Van lóversenypálya és kaszinó is. GTA San Andreas-ban, ezeket lehetett használni, igaz előbbit gépen, de bőven jó volt az. Sokkal jobb és érdekesebb dolognak tartottam, mint itt a tőzsdézést ami egy jó pénzszerzési lehetőség, a komolyabb rablások mellett. Ezt nagyon sajnálom, hogy nem tették vissza vagy bele. Jó így is kurva sok mindent lehet csinálni, de ez nekem fájó pont. -
#17346 Ja-ja, meg sztorit is követik ezek, pl... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...amikor Michaelt gyötri a bűntudat, meg be van szarva Trevortól, akkor rendszeresen piál és ébred rémálomból, utóbbit nem is tudom hányszor láttam már... -
DantesHUN #17345 Vannak ismétlődések. Láttam vagy háromszor mint Trevor ledob egy fickót a hídról, kétszer hogy kerget valakit a csatornában. Hogy gatyában ébred el valahol. De így is elég sok féle van, sok sziutuáció -
Bal0924 #17344 Melyik házból jobb a kilátás? Eclipse Towers Apt 31 (400.000) vagy a Eclipse Towers Apt 3 (500.000) -
ldavid #17343 az ufó és levél darabok után kapsz egy kisebb küldetést. előbbié inkább csak egy videó, de végülis nem rosszak.
a mozaikok meg akkor elérhetők ha már korábban játszottál a játékkal Xbox360/ps3-on -
Árnyvadász #17342 Köszi! -
#17341 A 100 % elérése után az UFO-s dolgon kívül jóval több lőszert vihetsz magaddal, ezen linken le van írva.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.05.06. 15:02:53 -
Árnyvadász #17340 Értem. Egy darabig használtam az ifruit alkalmazást, csak annyira fapados kinézete volt, meg eléggé unalmas lett a labdadobálás + etetése a kutyusnak, hogy inkább letöröltem. Helyette a GTA V manual app-ot raktam fel. Az a térkép miatt nagyon hasznos volt számomra.
Mike: Ok, akkor jól emlékeztem. -
#17339 így van! -
Evoluti0N #17338 Az iFruit applikációval, ami okos cuccokra tölthető le, megtaníthatod Chopot már dologra és akkor neked is csinálni fogja. Na meg a hangulatát is úgy lehet növelni, hogy megeteted, megitatod, megsétáltatod az applikációban. Ilyenkor utána szófogadóbb is játékon belül. -
Árnyvadász #17337 OFF:
Szia! Ha jól emlékszem veled söröztem annak idején? Telik az idő, lassan már nyugdíjba megyünk. -
#17336 jé, most vettelek észre, szia Árnyvadász! -
Árnyvadász #17335 Ezt vártam amúgy. Sajnos nekem még nem sikerült szembetalálkoznom a másik két karakter valamelyikével. Pedig a lehetőség adva volt, hiszen tőlünk függetlenül élik a mindennapjaikat. Sokszor az is vicces, mikor váltok köztük és milyen szituációkban vannak éppen. Először arra gondoltam, hogy ez biztos le van szkriptelve, aztán azok közül válogat a program, de egy idő után annyi fajta helyzetben találtam őket, hogy valóban elhittem, ezek tényleg élik a valós életüket a játékon belül. Sőt, ha éppen pár perc múlva tértem vissza az adott karakterhez, akkor az otthagyott helyhez egészen közel volt, és a közelben lévő helyszínekhez köthető dolgokat csinált.
Váltáskor a helyzetek amiket láttam és nagyon tetszettek:
Franklin éppen kutyát sétáltatott, majd Chop a két mellső lábát felemelte és úgy hízelgett a gazdinak. Ebben a pózban például még sosem láttam, ha éppen velem volt.
Trevor nagy üdvrivalgás közepette a leglassabb robogóval az autópályán, majdhogynem "ízirájder öcsém" hangulatban húzta a gázt egy másik fazonnal egyetemben.
Michael maga alatt volt éppen (családi okból kifolyólag) és részegen tántorgott a járdán, majdnem összeesett.
Közben lenne egy kérdésem is: Az összegyűjthető tárgyas feladatok a végén adnak valami jutalmat is? Gondolok például az űrhajó alkatrészekre, vagy levelekre egyéb... Vagy csak arra jók, hogy meglegyen a 100%-os végigjátszás?
Azért is lenne ez fontos, mert ha nem ad semmi pluszt, lehet nem erőltetném annyira. Illetve lenne még egy kérdésem is. Időnként látok a házfalakon majom mozaik képeket. Igaz nem fotóztam le eddig, de olvastam, hogy ez is ilyen gyűjtögetős, megtalálós feladat, de mintha csak konzolon élne ez a lehetőség. PC-n is van szerepe? Ennyi lenne első körben. -
#17334 tudtok valami olcsó online helyet ahol PC-s GTA V -t lehet venni? Nem kell doboz, se térkép, semmi, igazából csak egy sima serial vagy ahogy ez működik. Tetszik és jó lenne online is nyomni, és szeretnék spórolni amennyit csak lehet.
köszi a segítséget -
Lacika1992 #17333 Megvettem az oracle xs-t és még ígyis átváltozik online-ba másik kocsivá. -.- -
kraven54 #17332 Tegnap Franklinnel random járkáltam, egyzser csak Michael jön velem szemben! Elkezdtek dumálni hogy majd beugrik hozzá stb, kicsit meglepett, vicces volt. -
Bal0924 #17331 Nekem megfelel. Én se szoktam nézegetni. De mindig kíváncsi voltam hogy hogyan teszik ki a játék képernyőre azokat az adatokat. (Most megtudtam.)
A házzal kapcsolatban még mindig nem tudok dönteni, a legdrágább vagy elég a 373 ezres is? -
Evoluti0N #17330 Sose értettem, hogy miért nézik különböző programokkal az FPS-t az emberek. Én sose szoktam. Játszom és közben azt nézem, hogy számomra megfelel-e az, ahogy a játék fut vagy se. Szóval nem az a kérdés, hogy a 30 FPS jónak számít-e, hanem az, hogy neked megfelel-e az, ahogy fut a játék, vagy jobban szeretnéd, ha simábban menne. -
Bal0924 #17329 Ha az FPS 29,7-30,2 között mozog, az jónak számít? (De leginkább 29,9-30között mozog)
Megéri megvenni az 500.000-t érő házat vagy ugyan olyan jó a 373.000-s is?
Eladni házat nem lehet, csak akkor ha veszek helyette egy másikat? (visszakapom az árát?) -
#17328 Ezt csekkoljátok!
GTA V Launcher (Enable/Disable Mods) - By Bilago
submitted 18 hours ago * by bilagoGTA:O Username
Thanks for the Gold :-D
I've seen quite a few people looking for a way to quickly enable/disable mods when playing GTA V, so I wrote this simple launcher to do so.
What it does: You have five options:
Single Player (No Mods) (Loads to the main menu of GTAV)
Single Player /w Mods (Loads to the main menu of GTAV)
Load Single Player Offline (Adds -scOfflineOnly to commandline.txt)
Disable Mods on Exit (Removes the mods from your games main directory when the game exits)
GTA:Online (No Mods) (Loads Directly to Freeroam)
When selecting a No Mods option, it will look for the following files in your GTA V directory:
ScripthookV.dll
ScriptHookVDotNet.dll
dsound.dll
dinput8.dll
any file with .asi in the filename
Once the file is located, it is moved to a subdirectory in the GTAV directory called mod_store, before the game is launched.
If you select the "/w Mods" option, it will move all files located in mod_store to your main GTAV directory.
If you are on steam, please put this program in the GTAV game directory for it to function correctly. Rockstar warehouse version can run it from anywhere. In the title of the program you should see either a [S] for Steam Version or a [W] for Warehouse version. If the detected version differs from what you actually own, please let me know so I can figure out why.
Szósz
Letőtés -
#17327 VÉÉÉGRE :D
-
Árnyvadász #17326 Megnézem azt is, köszi. Rakétavetőről jutott eszembe, hogy tegnap megpróbáltam kilőni a villamost (amire fel is lehet szállni), de az egyáltalán nem sérült meg. Meg volt egy realisztikus élményem is. Mesterlövész puskával egy ház teraszáról lőttem ki a sofőröket, akik egy autópálya lehajtón keresztül jöttek. Aztán poénból belelőttem pár gáztartályba is, amik a házhoz közel voltak letéve. Visszaváltottam közben távcsőnézetbe és céloztam az autósokat, aztán mikor lőttem volna a puskával robbant a tartály is és a robbanás miatt a puska a kezemben bemozdult erősen felfelé, emiatt a lövésem is jóval a célpont fölé ment. Azt is megfigyeltem, hogy a tűz terjed.
A gáztartályos esetnél a közelbe lévő fa alapanyagú tárgyak lángra kaptak, de a ami nem éghető az nem! Aztán idővel elalszanak a lángok persze. Még olyan apróságokat is meg lehet csinálni, hogy az utcai lámpákat, vagy házakon, reklámtáblákon lévő megvilágítást is ki lehet lőni. Nappal is este is, utóbbinál természetesen a fényforrás is megszűnik. Tehát például egy kivilágított alagútrészt teljesen sötétbe lehet borítani.
Kedvenc pusztító eszközöm amúgy a minigun. Elképesztő mennyire durván lehet vele amortizálni. Járműveket robbanásig szétlőni, vagy olyan eset is volt (ez megint a sérülésmodellt dicséri), hogy vasbeton tartóoszlopokat is meglőttem vele, amiről először lejött a burkolat, majd egy kis betonrész és a végén már a vasak is kilátszottak amik a vázát adják. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kidolgozzák ezt. Más játékban már persze láttam ilyet, de öröm volt, hogy itt is visszaköszön. -
ldavid #17325 próbáld trevorral lőni, robbantani, michael házát, vagy küldhetsz rá pár rakétát is -
Árnyvadász #17324 Megdobja egy játék élményét, ha az apróságokra is figyelnek a készítők. Sok kicsi ugyanis sokra megy. Tegnap történt, hogy épp végeztem az egyik küldetéssel, aztán Franklin házából kijövet (Michael karakterével voltam) kicsit sétálgattam a házak közt. Már épp be akartam szállni a kocsimba, mikor egy baromi jó sportkocsi jött szembe. Ez bizony kell, szóval kiszálltam és mivel gyorsan ment előkaptam a fegyvert, elkezdtem lőni a csajt. Pár másodpercre rá csörren a telefon, Franklin az. Mit akarhat? Pár perce váltunk el, meg benne vagyok az akcióban, rosszkor hív, de felveszem. (Csaj közben emiatt elmegy a kocsijával, ugrott a verda.) Franklin feldúltan közli, hogy menjek már a jó anyámba és ne az otthona közelében lövöldözzek. Mire Michael nyugtázza, hogy igaza van, aztán leteszi a telefont.
Marha jó. Erre azért nem gondoltam volna. Sok ilyen kis apróság van, ami nagyon sokat dob az amúgy is kiváló játékon. Jut eszembe ma talán már be tudom fejezni a sztorit. Elvileg csak egy nagy küldetés van hátra, meg lehet utána még valami, de már szeretnék is a végére érni. Legalábbis a sztorinak. Ha jól emlékszem 82 órát mutat most a Steam. 100 könnyedén meglesz egyjátékos módban, mert még maradt jó pár összeszedhető cucc. Aztán jöhet az online rész. Ha tetszik. Ez majd kiderül. -
drago14 #17323 A Mount Chilliad feletti ufo az hajnali 3-kor esős időben látható. A többit nem tudom. -
ldavid #17322 talán éjfél körül, de lehet csak pár nappal később jelennek meg.
nekem még nem volt türelmem kivárni :D -
Rajnoka75 #17321 Na megvagyok a 100%-al. Az ufókat mikor lehet látni? Próbáltam a sivatag fölöttit, meg a katonai bázis fölöttit, de még semmi. -
hawaaii #17320 http://www.twitch.tv/hawaaiika egy kis stream.
utána törlöm. -
Piko888 #17319 itt még mindig van előrendelői : https://cdgalaxis.hu/PC/22159/grand-theft-auto-5.html -
#17318 Settings -> Monitoring. És ott kell In OSD-re tenni amit ki akarsz rakni.
Nekem CPU-k, RAM, GPU és FPS van kinn. -
dolfy #17317 pont ezt szerettem volna én is kérdezni
:)))
-
zsoca6 #17316 az afterburneren belül hogy kell beállitani hogy ki irja mert nem sikerül sehogy se -
#17315 MSI AFTERBURNER
be tudod állítani, hogy milyen adatokat mutasson játék közben. -
#17314 MSI Afterburner meg hasonló külső alkalmazásokkal. -
Meszi212 #17313 Hogyan tudok ki írattatni ilyen adatokat?
Utoljára szerkesztette: Meszi212, 2015.05.05. 14:59:34