27719
  • Martin82
    Sziasztok srácok!Felraktam én is ezt a msi afterburner programot,mert kíváncsi voltam mennyire használja a játék a gépemet,de nem találok olyan beállítást amivel tudom a kiírt adatokat méretezni,színezni,máshova tenni.Most ronda rózsaszín szerű,és tök szar helyen van.Köszönöm a segítséget,jó játékot!
  • Systore #17391
    szóval 56k-t bukni hostként elfogadott arány

???

szerk: hardon csak pacific standardnál nem buksz 40-20-20-20-al, de meg keresem a heist chartot majd...
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.05.07. 15:32:11
  • Tri3dge
    Semmi általánosan elfogadott arány nincs és megcsináltam Humane labs final-t 6szor ts-nélkül minden pozícióban randomokkal, sőt a 11 perces elite is meglett már. Te spammelheted a random heistot, de hostként csak egyszer kaszálhatsz rajta nagyobb összeget, szóval miért osztogatnád szét?
  • ToMM23
    Elvileg az élsimítás, alias msaa. Kapcsold ki
  • zlcsi123
    r9280x el játszok és a jobb alsó sarokban egy szabályos téglalap alakú pixel hibás rész van állandóan, hol jobb hol rosszabb, de valami beállítási gond lehet mert amikor alapon volt nem csinálta
    Az ezer lehetőség közül vajon melyik lehet?
  • Carlos
    Igen en voltam!
    Ugyanis. Human labs final ts nelkul? Irtam team csetre, nem reagalsz varok 5 percet semmi. 15%ert meg nem szenvedek masik ket randommal!

P.s.: a 40-20-20-20 az altalanosan elfogadott arany. En minimum ezt hasznalom, eddig csak ilyenben voltam. Bar csinaltam mar 25-25-25-25-ot is. Nem erdekel az az 50k amivel kevesebbet kapok viszont a csapattagok szivesebben jatszanak velem legkozelebb. Lasd a kettonk peldaja. En nem fogok veled jatszani heistet, mert a 15% spur dolog es meg ts-re se jossz! (No offense!)
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2015.05.07. 10:05:09
  • LasDen #17386
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A, a roncstelepen találkozol Trevorral, aztán üvöltözés, üldözés majd felgyújtod T-t és jól megmurdel
    B, találkozás Michaellel, üvöltözés, üldözés, majd lezuhan az épület tetejéről és jól megmurdel.
  • Zsoca 02
    Sziasztok!

Ha esetleg valakinek van kedve csatlakozni:

Létrehoztam ezt a csoportot, hogy a GTA V-ös játékosok megtalálják egymást, együtt játszhassanak, megoszthassák egymással tapasztalataikat vagy segítséget kérhessenek egymástól. Akinek van kedve egy kis Onlinehoz, az írjon a csoportba, Social Club-os nevét tegye hozzá! Online csak EREDETI aktivált játékkal lehet játszani! Jöhetnek még ezen kívül képek, videók, modok és egyéb finomságok a játékkal kapcsolatosan.

GTA V Magyar Facebook Közösség
  • Árnyvadász
    Tegnap késő este sikerült az egyjátékos módban a végére érni a sztorinak. Az utolsó Heist küldetés végén kifagyott a játék. Emiatt azt újra meg kellett csinálnom, nem voltam túl boldog tőle. Nekem az utolsó 4-5 küldetés már eléggé egysíkú volt. Valahogy már nem tudott újat mutatni, mint az előtte lévők. Alig volt már újdonság, mindegyik már olyan volt amit már előtte is láttam, elfogyott a puskapor.

Összességében persze ha a teljes játékot nézem én megadom rá a 95%-ot, remek szórakozás volt, de az 5% mínuszban benne vannak a technikai problémák. Fagyások indulás után, nagyon ritkán játék közben, meg a játék vége felé az egyhangúbb, időhúzó küldetések is. Meg elég sokszor belassult a játék, pedig ezzel korábban nem volt gond. Viszont az egyjátékos módot még folytatni fogom, és jöhet a online rész is. Ott ötös és hatos szint közt vagyok, tetszik a nagy játszótér és a tengernyi lehetőség.

Az egy jó dolog, hogy az egyjátékos rész végül is nem ér véget és végül is ha úgy van, akkor nyugodtan lehet folytatni a három szereplő életét.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem a végén Devon túléli és visszaköszönő karakter lesz az új GTA részben, esetleg egy kiegészítőben, Persze ez csak tipp részemről, de megeshet. Az utolsó választásnál én a C opcióra tettem a voksom. Ha A vagy B lett volna, tényleg másképp alakul a vége?

• Vadnokedli
    Nem kell ahhoz FPS módban lenni.
  • Voltan
    Szerintem jobb, ha shift-et nyom, azzal úszik előre, és az egérrel lehet simán irányítani, én mindig így csinálom.
  • xido
    vagy váltás fps módra és arra úszol amerre nézel :)
  • dartonite
    Space = dive under water
    S = swim up
    W = swim down
    Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.05.07. 08:38:21
  • zlcsi123
    hogy lehet kijönni a víz alól a felszínre?:)
    ha úszás közben nyomok egy spacet akkor el kezd búvárkodni, de nem tudok rájönni hogy kell kijönni a víz alól és folyamatosan megfulladok :D
  • Tikal #17378
    én is így tudom...
  • Zsoxx
    Csak úgy lehet, ha a sofőr/pilóta kiszáll, akkor az utas átül a vezetőülésbe.
  • Tikal #17376
    Semmiben, ellenben megnézném hogyan cserelsz helyet egy helikopterben...
  • Snexi
    szögek,helyszínek,vágások nagyon el vannak találva (a 60fps viszont ront rajta)

Utoljára szerkesztette: Snexi, 2015.05.06. 22:07:42
  • Overburner
    Ilyen már volt a sessionomban de direkt nem mentem oda én minden ilyen dologtól félek. :D Igazából igazságtalanság lenne kibannolni téged hiszen nem te csináltad max lenulláznak. xD
  • tutituti
    mostanság csak a dialy mission-öket csinálom mivel sok a meló a való életben.de ma egy tdm alatt egy csalóba futottam aki pénzeszsákokat szórt a mapra.indulásnak másfél misi,majd mikor kiléptem belespawnoltam még kettő millióba amit alánk lőtt.kérdés:ezért irgalmatlanul elküldenek a BANamákra vagy megúszom a dolgot.persze elvertem a pénzt ahogy kell de azért van bennem egy kis aggodalom?
  • hawaaii
    http://www.twitch.tv/hawaaiika

egy kis heist
  • Overburner
    Heistben különböző teamek vannak és csak azok látják akik benne vannak az adottban de ha allba irtál akkor semmi. Pl Demolition Pilot Ground Team stb ha te pilot vagy és team-ben irsz csak a pilotok látják. :D Ezt a helycserést nem vágom még sosem próbáltam illetve láttam. Elvileg nem lehet helyet cserélni csak ha kiszáll meg beszáll.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.06. 20:42:07
  • MoRT2195
    És miben lehet helyet cserélni akkor? Amúgy valahogy csak helyet cserélt, direkt írtam neki, hogy majd leszállok, és üljön mellém, erre már a levegőben mellém került. Mindig all-ba írok... de amúgy szerintem a team-et is látta volna, elvégre heist-ban voltunk.
  • Lacika1229
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy mit kell csinálni amikor storyban felrobbantod a hajót. Nálam mutataja a félig elsüllyest hajót és utána nem tudok továbbmenni. köszi
  • szabii98
    Online nem, single-ben igen
  • Vraaanyek
    sziasztok,

ha veszek egy autót és berakja a garázsba, de használom és ott hagyom valahol, akkor buktam az autót??
  • SzirmosSzisza
    Nekem Heist közben volt olyan, hogy valaki nekiszaladt a repülő rotorjának, a következő próbálkozásra meg már kész volt, ejtőernyőztem le és elütött a társam helivel :D
  • Evoluti0N
    Na, meglett az eddigi legjobb halálom. Leszálltam helikopterrel és véletlenül nekiszaladtam a még forgó rotornak. :D
  • Overburner
    Helibe sehogy. All-ba irtál vagy Team-be nem mindegy :D Teambe nem látja csak ha a csapatod tagja. All-ba irj mindig.
  • MoRT2195
    Azért, mert a szervezőnek minden heist-nál ki kell fizetnie egy nagyobb összeget, valamint a setup küldetéseknél (amiből akár 5 is van egy heist-ban) semmit nem kap a szervező, kizárólag a 3 becsatlakozott tag. Tehát a szervező csakis az utolsó küldetésen tud keresni valamennyit, de ha azt szétosztja egyenlően, akkor még lehet, hogy összességében csak bukni fog rajta. 55% a leadernek, többnek meg 15%, elégedjen meg ezzel mindenki. Én se reklamáltam egyszer sem azért, mert csak 15%-ot kaptam.

Amúgy végül sikerült letudnom végre a küldetést. Még az elején valaki írta, hogy 20%, de mondtam neki, hogy bocsi nem, és elfogadta, aztán letudtok a küldetést gond nélkül, senki nem halt meg, senki nem lépett ki. Grifid nevű SG-s kollegának pedig köszönöm a részvételt, bár írhatott is volna valamit, amikor én írtam neki, de mind1... :D Heliben amúgy hogy lehet a levegőben helyet cserélni?
  • Zsoxx
    Az az alap beállítás. Amúgy meg nem értem, miért nem éri meg a szervezőnek, ha kevesebbet kap félmilliónál.
  • Sztivi05
    Én Kb. 20x próbáltam megcsinálni a Prison Break-et de mindig kilépnek vagy meghalnak.......
  • SzirmosSzisza
    Az is 150k :D
  • Zsoxx
    Tegnap 15 %-ért csináltuk valakinek a Pacific Standardet, senki nem reklamált nagyobb összegért.
    Korábban olyan is előfordult, hogy 25-25-25-25 volt a felosztás, pedig akkor se kérte senki.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2015.05.06. 18:44:36
  • MoRT2195
    Nem gond, igazából most azt se tudom miről beszélsz... :D Nem rád gondoltam az előbb. :)

Systore: Nekem is az előbb megint volt kettő ilyen eset. Már nem "közvetítem" itt nektek, hogy mi történik, mert gondolom senki nem kíváncsi rá (írás közben megtörtént a 3. eset...). Nagyon unalmas. Kíváncsi vagyok ők mennyit adnának..
  • Systore #17357
    bírom azokat, akik csak úgy becsatlakoznak heist fináléra és 20%-ot követelnek. mondom örüljön, hogy fináléra bejutott egyáltalán, setupoknál itt se volt, szóval nem adok neki 20%-ot, erre kilép. 40-20-20-20-al nekem meg se érné a hard prison break hostként...
  • LasDen #17356
    Mikor hívtál, akkor timed outtal kidobott tegnap a game. Aztán csak később mentem vissza, bocs :)
  • MoRT2195
    Most már úgy az ideg nagyon bennem van... A nagyobb szintűek mit erőszakoskodnak ennyit? Elégedjenek meg azzal, amit kapnak. A leadernek amúgy is elég nagy összeget ki kell csengetnie heist elején, meg a setup küldetéseknél semmit sem kap, csak itt, a legutolsóknál. A másik meg azért sírt, hogy nem hard fokozaton volt, a normál fokozat csak a nooboknak való, ahogy ő mondta.
  • MoRT2195
    Oké, ennyi volt. Megint "fizetésemelést" kértek. Új próba... :D
  • SzirmosSzisza
    Én reggel mentem Heistot, 1 millió nyeremény, abból 20% lett volna és a végét próbáltuk újra (csak menekülni kell) és kilépett valaki ...