27719
-
iWOLF #19278 Igen 2 db kell. -
Atilorn #19277 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha otthon egy pc-n és egy laptopon akarunk tesómmal egyszerre játszani online, akkor a játékot kétszer kell megvenni, vagy van esetleg más megoldás? -
Bal0924 #19276 Nagyon jó lett! -
ldavid #19275 nálam is ez volt. mentem is másik sessionbe. -
#19274 ez wtf ? :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zsoxx #19273 Hát most, hogy mondod... -
ldavid #19272 de akkor most miért is lenne problélma ha villákat tudnánk venni? ugynaz lenne mint most egy sima (egy személyes) ház -
Zsoxx #19271 Abba meg főleg nem, ott nagyobb esély van, hogy egy sessionban 2 vagy több ember lakik ugyanabban a lakásban. -
ldavid #19270 egyik safehouse-ba sem látsz be kintről -
Zsoxx #19269 Jah, hát nem véletlenül nem látni be az emeletes házakba az ablakon át. -
ldavid #19268 :D
-
#19267 egy apartman, egy garázs közel a tuninghoz és egy ház a banknál.. :D -
Plata #19266 Ez az én bajom is,van két nagy garázsos házam,és van egy házam ami heisthez kell.Azt azért vettem hogy ott tároljam a páncélozott kocsikat meneküléshez.Pont a bank mellett van. -
#19265 naja, plusz a három ház is nevetséges.. így csak a nagy garázsos házakat éri meg megvenni.. nade ott a csomó vidéki kis házikó is :( -
ldavid #19264 nem tudom most hogyan működik, de van egy ház a város észak-nyugati részén (azt ma meg is veszem), meg mint írtad a védékiek is ott vannak, gondolom nincs vele probléma, ergo a többi is működne ugyanilyen módon.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.29. 08:34:56 -
Plata #19263 Az biztos,de szerintem azt nem tudják megcsinálni.Mert az apartmanokat könnyű megoldani,hisz csak belső tere van,de ha mindenki venne kertes házat,hogy oldaná meg a játék hogy mondjuk x játékos ugyanazon a szerveren ugyanabban a házban lakjon?
De tényleg jó lenne,és az is jó lenne ha lenne vidéken,tengerparton vagy tó parton ház,de a jelenlegi vidéki házak nagyon szarok. -
ldavid #19262 na, igen ez is jöhetne.
én most leginkább egy filthy rich update-nek örülnék, amivel lehetne venni drága villákat.
kész vicc hogy ha nem lakást szeretnék LS-ban, akkor választhatok 1db ház közül, és az is valami 175k.
ott a sok baromi szép mansion Rockford Hills-en meg Vinewoodban, tényleg érdemes megnézni őket (némeiknél még TV jár a medencéhez is), és csak díszként funkcionálnak.
szerintem mindenki szívesebben dobna ki vagyonokat ilyesmire, mint aranyozott repülőre... -
#19261 jöhetne egy ilyen frissítés.. :-/
-
Lengyel2 #19260 Ez csodás! Olyan fajokat is látok ebben, amiket in-game nem is láttam :( és ez a lelkes, drámai hang, meg szöveg, meg az egész összevágás, a snittek, imádom. - Meg ezt is: "DISCLAIMER: Some people have been saying our wildlife documentary isn't totally accurate - of course it isn't. We're not professional wildlife researchers, we're idiots who play computer games. Enjoy it for what it is!" :D -
ldavid #19259 van olyan is :) -
Lengyel2 #19258 Nagyon jó film! Megnéznék egy búváros víz alatti élővilág verziót is, cápákkal meg kardszárnyú delfinekkel. :)
Mmmm, Grand Senora Desert, Palomino Highlands, nem kéne ilyen filmeket néznem, mert visszamegyek és elkezdem elölről az egész sztorit, annyira hiányzik. -
ldavid #19257 ez király lett
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 21:43:26 -
ldavid #19256 meglett végre a T20 ...és most csóró lettem :D
patchaou #19254 az csak azzal a kocsival működik amiben a zsaruk kinyírják
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 16:10:46 -
Zsoxx #19255 Sztori módban? -
#19254 Vagy elmész a rendőrségre (kis fehér autó a térképen) és pár száz dodóért kiváltod. -
Plata #19253 Veszel garázst és beteszed.
Vagy játszol online,ahol lehet brutál sok autód és rohadásig tuningolhatod őket,és sosem vesznek el. -
matecsavo #19252 Nem tudom, de akkor szerintem kipróbálom és veszek egy kocsit és megnézem. -
#19251 még régebben loptam Trevorral vadászgépet, beraktam a hangárjába és azóta mindegy mit csinálok vele, elhagyhatom, felrobbanthatom, akkor is ott lesz a hangárban a következő alkalommal, ha arra járok
autóknál nem működik ugyanez a garázsokkal? -
matecsavo #19250 Akkor nincs értelme autót tuningolnom, meg vennem. :/ -
steamtrain #19249 Ha jól tudom sehogy :/ -
matecsavo #19248 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy sztori módban, ha veszek kocsit és ha elhagyom utcán vagy valahol, azt hogy kaphatom vissza? -
steamtrain #19247 Lspdfr mód konkrétan rendőr szimulátorrá alakítja a játékot, bár még ehhez a részhez eléggé gyerek cipőben van, de így is marha jó szerintem. ( igazoltatás, autó papírjainak ellenőrzése, calloutok, parkoló rendész stbstb) -
#19246 Üdv!
Tudom hogy viszonylag off topic, de hátha érdekelne valakit : eladóvá vált SocialClub-os GTA V accountom. Ami érdekelne érte: Pénz (PayPal) // CS:GO skin-ek 30 euró értékben // Rocket League + kb. 10 eurónyi skin. Akit érdekel, vegyen fel steamen: http://steamcommunity.com/id/madnessmarci/
Képeket is tudok küldeni az acc-ról természetesen!
</off>
Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.08.27. 13:42:05 -
Rics123 #19245 köszönöm -
#19244 igazságosztóként vagy önbíráskodóként gondolatban, de nem hálálja meg a rendőr ha leölsz valakit
egy heistnél van pár rendőrbőrös küldetés -
Rics123 #19243 sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy lehet a játékba rendőrként játszani? -
balazsgigi #19242 És ehhez milyen gép kellhet FHD felbontásban,high beállításhoz kb.? -
Meridius #19241 Élethű = olyan mintha normál gameplayt videóznának egy telefonnal -
Zsoxx #19240 Élethű grafikát kap a PC-s GTA 5 -
ldavid #19239 Köszi! ezt pont tegnap olvastam. majd ma kipróbálom ezt is.
más: legnagyobb kedvencem, mikor fegyvert vásárolok és kilépéskor véletlenül többször nyomom a jobb egér gombot, amit a boltos támadásnak vesz és rögtön kicsinál...
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.26. 10:15:32