27719
  • iWOLF
    Igen 2 db kell.
  • Atilorn
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha otthon egy pc-n és egy laptopon akarunk tesómmal egyszerre játszani online, akkor a játékot kétszer kell megvenni, vagy van esetleg más megoldás?
  • Bal0924
    Nagyon jó lett!
  • ldavid
    nálam is ez volt. mentem is másik sessionbe.
  • Szabi #19274
    ez wtf ? :DD
  • Zsoxx
    Hát most, hogy mondod...
  • ldavid
    de akkor most miért is lenne problélma ha villákat tudnánk venni? ugynaz lenne mint most egy sima (egy személyes) ház
  • Zsoxx
    Abba meg főleg nem, ott nagyobb esély van, hogy egy sessionban 2 vagy több ember lakik ugyanabban a lakásban.
  • ldavid
    egyik safehouse-ba sem látsz be kintről
  • Zsoxx
    Jah, hát nem véletlenül nem látni be az emeletes házakba az ablakon át.
  • ldavid
    :D
  • Szabi #19267
    egy apartman, egy garázs közel a tuninghoz és egy ház a banknál.. :D
  • Plata
    Ez az én bajom is,van két nagy garázsos házam,és van egy házam ami heisthez kell.Azt azért vettem hogy ott tároljam a páncélozott kocsikat meneküléshez.Pont a bank mellett van.
  • Szabi #19265
    naja, plusz a három ház is nevetséges.. így csak a nagy garázsos házakat éri meg megvenni.. nade ott a csomó vidéki kis házikó is :(
  • ldavid
    nem tudom most hogyan működik, de van egy ház a város észak-nyugati részén (azt ma meg is veszem), meg mint írtad a védékiek is ott vannak, gondolom nincs vele probléma, ergo a többi is működne ugyanilyen módon.
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.29. 08:34:56
  • Plata
    Az biztos,de szerintem azt nem tudják megcsinálni.Mert az apartmanokat könnyű megoldani,hisz csak belső tere van,de ha mindenki venne kertes házat,hogy oldaná meg a játék hogy mondjuk x játékos ugyanazon a szerveren ugyanabban a házban lakjon?
    De tényleg jó lenne,és az is jó lenne ha lenne vidéken,tengerparton vagy tó parton ház,de a jelenlegi vidéki házak nagyon szarok.
  • ldavid
    na, igen ez is jöhetne.

én most leginkább egy filthy rich update-nek örülnék, amivel lehetne venni drága villákat.
    kész vicc hogy ha nem lakást szeretnék LS-ban, akkor választhatok 1db ház közül, és az is valami 175k.
    ott a sok baromi szép mansion Rockford Hills-en meg Vinewoodban, tényleg érdemes megnézni őket (némeiknél még TV jár a medencéhez is), és csak díszként funkcionálnak.
    szerintem mindenki szívesebben dobna ki vagyonokat ilyesmire, mint aranyozott repülőre...
  • Szabi #19261
    jöhetne egy ilyen frissítés.. :-/
  • Lengyel2
    Ez csodás! Olyan fajokat is látok ebben, amiket in-game nem is láttam :( és ez a lelkes, drámai hang, meg szöveg, meg az egész összevágás, a snittek, imádom. - Meg ezt is: "DISCLAIMER: Some people have been saying our wildlife documentary isn't totally accurate - of course it isn't. We're not professional wildlife researchers, we're idiots who play computer games. Enjoy it for what it is!" :D
  • ldavid
    van olyan is :)
  • Lengyel2
    Nagyon jó film! Megnéznék egy búváros víz alatti élővilág verziót is, cápákkal meg kardszárnyú delfinekkel. :)
    Mmmm, Grand Senora Desert, Palomino Highlands, nem kéne ilyen filmeket néznem, mert visszamegyek és elkezdem elölről az egész sztorit, annyira hiányzik.
  • ldavid
    ez király lett

Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 21:43:26
  • ldavid
    meglett végre a T20 ...és most csóró lettem :D

patchaou #19254 az csak azzal a kocsival működik amiben a zsaruk kinyírják
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.27. 16:10:46
  • Zsoxx
    Sztori módban?
  • patchaou
    Vagy elmész a rendőrségre (kis fehér autó a térképen) és pár száz dodóért kiváltod.
  • Plata
    Veszel garázst és beteszed.
    Vagy játszol online,ahol lehet brutál sok autód és rohadásig tuningolhatod őket,és sosem vesznek el.
  • matecsavo
    Nem tudom, de akkor szerintem kipróbálom és veszek egy kocsit és megnézem.
  • NEOreg3
    még régebben loptam Trevorral vadászgépet, beraktam a hangárjába és azóta mindegy mit csinálok vele, elhagyhatom, felrobbanthatom, akkor is ott lesz a hangárban a következő alkalommal, ha arra járok

autóknál nem működik ugyanez a garázsokkal?
  • matecsavo
    Akkor nincs értelme autót tuningolnom, meg vennem. :/
  • steamtrain
    Ha jól tudom sehogy :/
  • matecsavo
    Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy sztori módban, ha veszek kocsit és ha elhagyom utcán vagy valahol, azt hogy kaphatom vissza?
  • steamtrain
    Lspdfr mód konkrétan rendőr szimulátorrá alakítja a játékot, bár még ehhez a részhez eléggé gyerek cipőben van, de így is marha jó szerintem. ( igazoltatás, autó papírjainak ellenőrzése, calloutok, parkoló rendész stbstb)
  • madnessmarci
    Üdv!

Tudom hogy viszonylag off topic, de hátha érdekelne valakit : eladóvá vált SocialClub-os GTA V accountom. Ami érdekelne érte: Pénz (PayPal) // CS:GO skin-ek 30 euró értékben // Rocket League + kb. 10 eurónyi skin. Akit érdekel, vegyen fel steamen: http://steamcommunity.com/id/madnessmarci/

Képeket is tudok küldeni az acc-ról természetesen!
    </off>
    Utoljára szerkesztette: madnessmarci, 2015.08.27. 13:42:05
  • Rics123
    köszönöm
  • allock #19244
    igazságosztóként vagy önbíráskodóként gondolatban, de nem hálálja meg a rendőr ha leölsz valakit

egy heistnél van pár rendőrbőrös küldetés
  • Rics123
    sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy lehet a játékba rendőrként játszani?
  • balazsgigi
    És ehhez milyen gép kellhet FHD felbontásban,high beállításhoz kb.?
  • Meridius
    Élethű = olyan mintha normál gameplayt videóznának egy telefonnal
  • Zsoxx
    Élethű grafikát kap a PC-s GTA 5
  • ldavid
    Köszi! ezt pont tegnap olvastam. majd ma kipróbálom ezt is.

más: legnagyobb kedvencem, mikor fegyvert vásárolok és kilépéskor véletlenül többször nyomom a jobb egér gombot, amit a boltos támadásnak vesz és rögtön kicsinál...
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.08.26. 10:15:32