27719
  • Szabi #19318
  • ldavid
    továbbra is csak pletyka szinten van a dolog. de ki tudja, lehet hogy az ünnepekre már elérhető lesz.
  • SAFIII
    Sziasztok!
    Story Dlc-ről lehet tudni valamit?
    Neten semmit nem találok...
  • PeeTeR
    harrypotter? noty
  • ldavid
    "Grand Theft Auto Movie" trailer
  • cement
    ez gecijo volt :DDDDDDD
  • PeeTeR

:ASDASDASDD
  • Kgero1
    Hali!
    Valakinek sikerült autót berakni a játékba?
    Próbáltam berakni open iv-el.
    Open iv-be látom hogy lecsérlte a file-okat ,meg látom a modellt is benne.
    De a játékba az eredeti autót látom.
    Eredeti a játékom.
    A leírás szerint a tűzfalon blokkoltam úgyhogy offline-ba indítom.
    Valaki pls.
  • Szabi #19310

kár hogy a mai heist kimaradt, nincs pénz helire :-/
  • ldavid
    -25% pár napon keresztül
    picsába.. egy csomót spórolhattam volna a T20-n
  • ldavid
    eh..most dobtam el 57k+-t dudára (ebből 25k véletlenül..)

szabii98 #19306 kipróbálnám egyszer, a tollast szerettem gyerek koromban, az hasonló :D (mondjuk abból is van profi sport)
  • patchaou
    Jaa, bocsi :) Az tényleg hosszú, ráadásul nekem elég bénán megy :(
  • szabii98
    Élőben játszani azért élvezetesebb :p
  • ldavid
    soha nem néztem még teniszt 2 percnél tovább :) nem ismerem, nem is nagyon tud érdekelni

patchaou #19303 csak a teniszre gondoltam
  • Zsoxx
    Mint általában egy teniszmeccs.
  • patchaou
    Cod-ot kell venni, az megvan 3-4 óra alatt, ha skippeled a videókat hamarabb XD
  • ldavid
    engem leginkább az zavar, hogy kurva hosszú. már a felénél ott tartok hogy MIKOR lesz már vége????
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.04. 19:19:54
  • Gibor
    Hónapok óta felette vagyok 400mb-al és sosem láttam anomáliát :)
  • Bal0924
    Milyen sz*r egy játék a tenisz.
    Azért mert valakinek lassú a netje annak adja meg a pontot. Nekem mindig "fault", "out" vagy "ace" írt!
    És vesztettem a teniszben.. ;(
  • VJP
    "Ajánlom neked, hogy menny 2047 mb alá."

Mivel a játék a legrosszabb eshetőséget számolja nyugodtan maradhat így, de ha tényleg lassan töltődnek be az objektumok akkor vissza kell venni belőle. Teszteld!
  • koltony
    Csakhogy tisztázzuk a dolgokat: A Vram (azaz a videokártyád memóriája) és a RAM(A sima memória) nem ugyan az. Mind a 2 ben feldolgozásra váró adatokat tárolsz, csakhogy míg a Vram nál a videokártya dolgozza fel az adatokat, addig a RAM nál a processzorod. Tehát hiába van 8GB RAM-od, az nem tudja átvenni a VRAM "munkáját".

Ha túlléped a videokártyád memóriáját, akkor anomáliák jöhetnek létre. Ez olyan mintha az orvosnál a váróba 10 ember jöhet be, de 20 embernek kéne ott lennie és az orvos pont azt hívja be aki nincsen a váróteremben.
    Következménye az, hogy nem mindig töltődnek be dolgok. (pl tárgyak, maprészletek,emberek,árnyékok stb)

Ajánlom neked, hogy menny 2047 mb alá.

• MerlinW
    Játssz és meglátod:) Egyébként lehet bármennyi memóriája "a gépnek", ha a játék a VGA memóriát használja:)
  • Bal0924
    Ez mennyire rossz? Hosszútávon?
    A gépnek van bőven memóriája.
  • tomo05
    Igen, Online-ban. Single-ben minden jó. :)
  • Plata
    Online-ban?Nekem nem szokott vacakolni lövöldözés közben,igaz nincs is high-ra véve mert kevés a gépem ahhoz.
  • tomo05
    Tud valaki valamit, hogy mikor lesz javítja a lövöldözés közbeni droppolás?
  • acsati
    Köszönöm a gyors válaszokat! :)
  • totyak
    Természetesen azzal kezdtem. Bármire állítom, mindig a rockstar editoros hülyeség jön elő. Érdekes módon, ha újrajátszom egy küldetést a menüből, akkor az alt lenyomására előjön az editoros cucc, meg a karakterválasztó kör is. Viszont normál játékomban nem. Tartok tőle, hogy ez valami játékhiba, mert én már mindent végigpróbáltam szerintem. Editornak meg nem találok billentyűzet beálítási lehetőséget.

acsati: Azon a gépen teljesen simán futna a játék. Lehet, hogy nem maximális beállításokkal, de már szép lenne és élvezhető sebességgel futna.
    Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.09.02. 20:59:55
  • wollnerd #19290
    Igen, simán elfuthat. Közepes és max. grafikai beállítások között is asszem.
  • acsati
    Sziasztok!
    Mivel nem vagyok már igazán tisztában a mai hardverekkel ezért bátorkodom itt feltenni egy kérdést.
    PC vásárlás előtt állok és szeretnék majd hétvégente kikapcsolódni, játszogatni is (pl GTA V).
    Szerintetek ezen a konfigon, hogy futna a játék? Megérné hozzá megvenni a játékot?
  • patchaou
    Állítsd át a kiosztást.

Nálam még mindig jobb 10 alatt mint 7 alatt.
  • totyak
    Amatőr kérdés, de hogy tudok karaktert váltani a játékban? Eddig bal alt volt, de miután használtam a videószerkesztőt, hozzárendelte annak valami funkcióját.
  • ScarY MAN
    igen, en win7-et hasznaltam. miota 10 van szopok. 8gb ram, vram is beallitva (gta4 nel ugyan ez a problemam volt, bar az egy regebbi konfig alatt), proci sem porog meg 70% se, low, medium, high graf. tokmindegy. egyszeruen nem tolti ugy a texturakat. ezert mondom, hatha jon valami frissites. addig pihentetem.

(+ most raktam ujra a gepet tegnap, nem gta miatt, de legalabb megbizonyosodhattam, hogy a windows hibaja :D)
  • miki10
    Te is Windows 10 et használsz? nekem csak azóta van ez a probléma. Windows 8 on jó volt. lehet kénytelen leszek vissza tenni.:D
    Már mindent kiprobáltam amit találtam neten, de semmi.:D Még legksiebb grafikára is levettem, de akkor se jó.:S
    hát remélem minél hamarabb lesz hozzá javítás.
  • koltony
    Kicsit sokat voltam public sessionbe. Hála a Rockstar editornak a fele anyag elveszett.

• ScarY MAN
    ugyan ez a gondom. mar nem is eroltetem :D majd jon valami normalis javitas. egyszer. :D
  • ldavid
    belebotlottam egy tuningolt halottaskocsis találkozóba :D neon csövek meg minden
  • Vadnokedli
    Nálam ez akkor van ha gyenge host-ra csatlakozok, párszor új sessiont kell keresni és jó lesz.
  • WhiteLies
    Driver gond
    De ha nem akkor a post fx-et vagy mit az állítsd ultrára az nálam segitett.
  • miki10
    Windows 8 volt géppen akkor tökéletesen futot a gta v. Ujratelepitetem a gépet windows 10 re. Azota a gtaba ha autoval megyek gyorsan akkor elhomalyosodik az ùt meg az épületek majd van mikor eltünek a házak vagy az út a kocsi alol. Ha megállok a kocsival akkor minden vissza jön. Ugyan az a grafikai beállitasokat hasznalom mint windows 8on amin tökéletesen futtot nem volt ez a hiba. Szerintetekk mi lehet a baja? Esetleg valamit lejjebb kelene vennem a grafikan? De mit?

https://www.youtube.com/watch?v=eO8h3koD8ZQ

youtube-on találtam egy videót amin úgyan az a probléma mint nekem. ott azt írják hogy a feledatkezelőbe a prioritást tegyem magasra, de nálam az se segítet.
    valami más megoldás?