27719
-
#19318 -
ldavid #19317 továbbra is csak pletyka szinten van a dolog. de ki tudja, lehet hogy az ünnepekre már elérhető lesz. -
SAFIII #19316 Sziasztok!
Story Dlc-ről lehet tudni valamit?
Neten semmit nem találok... -
#19315 harrypotter? noty -
ldavid #19314 "Grand Theft Auto Movie" trailer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19313 ez gecijo volt :DDDDDDD -
:ASDASDASDD -
Kgero1 #19311 Hali!
Valakinek sikerült autót berakni a játékba?
Próbáltam berakni open iv-el.
Open iv-be látom hogy lecsérlte a file-okat ,meg látom a modellt is benne.
De a játékba az eredeti autót látom.
Eredeti a játékom.
A leírás szerint a tűzfalon blokkoltam úgyhogy offline-ba indítom.
Valaki pls. -
kár hogy a mai heist kimaradt, nincs pénz helire :-/ -
ldavid #19309 -25% pár napon keresztül
picsába.. egy csomót spórolhattam volna a T20-n -
ldavid #19308 eh..most dobtam el 57k+-t dudára (ebből 25k véletlenül..)
szabii98 #19306 kipróbálnám egyszer, a tollast szerettem gyerek koromban, az hasonló :D (mondjuk abból is van profi sport) -
#19307 Jaa, bocsi :) Az tényleg hosszú, ráadásul nekem elég bénán megy :( -
#19306 Élőben játszani azért élvezetesebb :p -
ldavid #19305 soha nem néztem még teniszt 2 percnél tovább :) nem ismerem, nem is nagyon tud érdekelni
patchaou #19303 csak a teniszre gondoltam -
Zsoxx #19304 Mint általában egy teniszmeccs. -
#19303 Cod-ot kell venni, az megvan 3-4 óra alatt, ha skippeled a videókat hamarabb XD -
ldavid #19302 engem leginkább az zavar, hogy kurva hosszú. már a felénél ott tartok hogy MIKOR lesz már vége????
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.09.04. 19:19:54 -
Gibor #19301 Hónapok óta felette vagyok 400mb-al és sosem láttam anomáliát :) -
Bal0924 #19300 Milyen sz*r egy játék a tenisz.
Azért mert valakinek lassú a netje annak adja meg a pontot. Nekem mindig "fault", "out" vagy "ace" írt!
És vesztettem a teniszben.. ;( -
VJP #19299 "Ajánlom neked, hogy menny 2047 mb alá."
Mivel a játék a legrosszabb eshetőséget számolja nyugodtan maradhat így, de ha tényleg lassan töltődnek be az objektumok akkor vissza kell venni belőle. Teszteld! -
#19298 Csakhogy tisztázzuk a dolgokat: A Vram (azaz a videokártyád memóriája) és a RAM(A sima memória) nem ugyan az. Mind a 2 ben feldolgozásra váró adatokat tárolsz, csakhogy míg a Vram nál a videokártya dolgozza fel az adatokat, addig a RAM nál a processzorod. Tehát hiába van 8GB RAM-od, az nem tudja átvenni a VRAM "munkáját".
Ha túlléped a videokártyád memóriáját, akkor anomáliák jöhetnek létre. Ez olyan mintha az orvosnál a váróba 10 ember jöhet be, de 20 embernek kéne ott lennie és az orvos pont azt hívja be aki nincsen a váróteremben.
Következménye az, hogy nem mindig töltődnek be dolgok. (pl tárgyak, maprészletek,emberek,árnyékok stb)
Ajánlom neked, hogy menny 2047 mb alá.
-
#19297 Játssz és meglátod:) Egyébként lehet bármennyi memóriája "a gépnek", ha a játék a VGA memóriát használja:) -
Bal0924 #19296 Ez mennyire rossz? Hosszútávon?
A gépnek van bőven memóriája.
-
#19295 Igen, Online-ban. Single-ben minden jó. :) -
Plata #19294 Online-ban?Nekem nem szokott vacakolni lövöldözés közben,igaz nincs is high-ra véve mert kevés a gépem ahhoz. -
#19293 Tud valaki valamit, hogy mikor lesz javítja a lövöldözés közbeni droppolás? -
#19292 Köszönöm a gyors válaszokat! :) -
#19291 Természetesen azzal kezdtem. Bármire állítom, mindig a rockstar editoros hülyeség jön elő. Érdekes módon, ha újrajátszom egy küldetést a menüből, akkor az alt lenyomására előjön az editoros cucc, meg a karakterválasztó kör is. Viszont normál játékomban nem. Tartok tőle, hogy ez valami játékhiba, mert én már mindent végigpróbáltam szerintem. Editornak meg nem találok billentyűzet beálítási lehetőséget.
acsati: Azon a gépen teljesen simán futna a játék. Lehet, hogy nem maximális beállításokkal, de már szép lenne és élvezhető sebességgel futna.
Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.09.02. 20:59:55 -
#19290 Igen, simán elfuthat. Közepes és max. grafikai beállítások között is asszem. -
#19289 Sziasztok!
Mivel nem vagyok már igazán tisztában a mai hardverekkel ezért bátorkodom itt feltenni egy kérdést.
PC vásárlás előtt állok és szeretnék majd hétvégente kikapcsolódni, játszogatni is (pl GTA V).
Szerintetek ezen a konfigon, hogy futna a játék? Megérné hozzá megvenni a játékot? -
#19288 Állítsd át a kiosztást.
Nálam még mindig jobb 10 alatt mint 7 alatt. -
#19287 Amatőr kérdés, de hogy tudok karaktert váltani a játékban? Eddig bal alt volt, de miután használtam a videószerkesztőt, hozzárendelte annak valami funkcióját. -
#19286 igen, en win7-et hasznaltam. miota 10 van szopok. 8gb ram, vram is beallitva (gta4 nel ugyan ez a problemam volt, bar az egy regebbi konfig alatt), proci sem porog meg 70% se, low, medium, high graf. tokmindegy. egyszeruen nem tolti ugy a texturakat. ezert mondom, hatha jon valami frissites. addig pihentetem.
(+ most raktam ujra a gepet tegnap, nem gta miatt, de legalabb megbizonyosodhattam, hogy a windows hibaja :D) -
miki10 #19285 Te is Windows 10 et használsz? nekem csak azóta van ez a probléma. Windows 8 on jó volt. lehet kénytelen leszek vissza tenni.:D
Már mindent kiprobáltam amit találtam neten, de semmi.:D Még legksiebb grafikára is levettem, de akkor se jó.:S
hát remélem minél hamarabb lesz hozzá javítás.
-
#19284 Kicsit sokat voltam public sessionbe. Hála a Rockstar editornak a fele anyag elveszett.
-
#19283 ugyan ez a gondom. mar nem is eroltetem :D majd jon valami normalis javitas. egyszer. :D -
ldavid #19282 belebotlottam egy tuningolt halottaskocsis találkozóba :D neon csövek meg minden -
#19281 Nálam ez akkor van ha gyenge host-ra csatlakozok, párszor új sessiont kell keresni és jó lesz. -
WhiteLies #19280 Driver gond
De ha nem akkor a post fx-et vagy mit az állítsd ultrára az nálam segitett.
-
miki10 #19279 Windows 8 volt géppen akkor tökéletesen futot a gta v. Ujratelepitetem a gépet windows 10 re. Azota a gtaba ha autoval megyek gyorsan akkor elhomalyosodik az ùt meg az épületek majd van mikor eltünek a házak vagy az út a kocsi alol. Ha megállok a kocsival akkor minden vissza jön. Ugyan az a grafikai beállitasokat hasznalom mint windows 8on amin tökéletesen futtot nem volt ez a hiba. Szerintetekk mi lehet a baja? Esetleg valamit lejjebb kelene vennem a grafikan? De mit?
https://www.youtube.com/watch?v=eO8h3koD8ZQ
youtube-on találtam egy videót amin úgyan az a probléma mint nekem. ott azt írják hogy a feledatkezelőbe a prioritást tegyem magasra, de nálam az se segítet.
valami más megoldás?