Új-Zéland - jöhet a három csapás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy írtam, kitermeli az ipar a pénzt. Azt a pénzt nem ellopják. Más fizet önként és dalolva a szolgáltatásért. Meccset néz, reklámidõt vesz, stb.
Az agymosással kapcsolatban meg néz tükörbe.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Füzessünk érte, de akkor ne nekik adjuk a pénzt hanem menjen jótékony célokra. Akkor szivesen fizetek érte... Nekik pedig legyen normális füzetése mint a többi embernek. Esetleg kicsit több, elég öröm az nekik, hogy alkothatnak, jópofa melójuk van, nem kellenek oda azok a milliárdok....
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
És ez minden szellemi tulajdonra igaz vólt. Mi lett volna az emberiséggel ha Archimedes levédeti a felhajtóerõt? Valakit érdekelt, hogy a kínaiak találták fel a lõport?
Lassan oda jakadunk ki, hogy a 2*2-õt is levédeti magának valaki.
Amúgy az Arti adóval se lenne baja az embernek, ha nem lenne nyilvánvaló mutyi az elosztása...
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
(Ha nem lenne torrent, az biztos hogy az évi 40-50 koncertet leszûkíteném 2-3 ra mivel nem ismernék 1 bandát sem) A filmekrõl nem is beszélve.
"nos, nálunk a kormányunk és pártunk most akarja valahogy belerakni az internet elõfizetésbe a jogdíjjakat."
Nem õk akarják... hanem a jogvédõ maffia. Nekik meg csak le kell perkálni egy megfelelõ összeget a mindenkori (igen akár a sötétzöldhippiknek, vagy a komcsiknak is), és az van amit akarnak. A politikusoknak önálló döntése nincs. Minden zsebpénzbõl ered, az egész világon.
A kiadók azért megérthetnék, hogy a felhasználó sem feltétlen szeret zsákbamacskát venni. Régebben letolhatták a 10-15 track-es CD-t az ember torkán, amin 2-3 jó szám volt csak, ma már kevésbbé. Nem véletlenül van a játékok crack-jeinek szövegfájlja végén: próbáld ki, ha tetszik, támogasd a készítõket azzal, hogy megveszed. Én ez alapján veszem a zenét, játékot. Megnézem, és csak ha tetszik, vagyok hajlandó érte pénzt adni.
Akkor egyszerûen keres más elfoglaltságot.
Nem igaz, egyszerûen érthetetlen, hogy évek után még ott tartunk, hogy az emberi elme lényegét nem bírják felfogni.
Nem azért warezol mert tele van suskával, de izgalmas letölteni. Hanem azért, mert nem AKAR pénzt áldozni. Itt az "AKAR"-on van a hangsúly. Ami azt is jelenti, hogy nem is FOG pénzt áldozni.
"tavaly õsz óta nem került szóba ez a kérdés, éppen ezért volt meghökkentõ, hogy most hirtelen a helyi kabinet tárgyalni akar"
Az egy dolog, hogy ez egy rendkívül átlátszó taktikára utal, de hogy ezért egy egészséges társadalomban minimum pofán rúgás járna, az biztos!
https://twitter.com/foodlfg
Innentõl kezdve jöhet ide megvásárolt politikus, vagy éppen sg-n okoskodó jogvédõ bohóc, le kell szarni õket. Azért azt lássuk már, hogy itt mindenki (jogvédõ, kiadó, politikus) azokkal szarozik, akiktõl pénzt vár/akar. Hát mi ez ? Itt egy-két embernek az agyában nincs valami rendben.
https://twitter.com/foodlfg
Más... Országúton, ahol 90 lenne a megengedett, megy kilencvennel szabályosan, de amikor meglátja a trafis autót fékez, ahogy csak bír 30-ra 50-re, mert nem figyelt, hogy volt e korlátozó tábla, de biztos, ami biztos. Mögötte haladó bele...
És most nem a lakott területen ötvenes táblánál 150-el száguldozókról beszéltem. Szándékosan oda szoktak állni, ahol 30-40-50-es tábla van, széles országút, ahol simán mehetnél 100-al is akár, bármiféle veszélyt okozva. A táblák meg többnyire egy rég befejezett építkezés maradványai, amit rég el kellett volna vinni, sehol egy munkás már ezer éve, de arra még jók, hogy lehúzzák a népet.
Nem tûnt fel, hogy nálunk abnormális mértékûek a szabálysértési bírságok ? Tõlünk nyugatabbra sem húznak le ilyen szinten kisebb szarságokét. 20-50-100 euró az átlag, a nem kirívó dolgokért, náluk meg, ami belefér.
van egy kocsim. szólok még 3 embernek, hogy ma megyek pestre, aki akar jöjjön velem, semmi benzinpénz, csak szimplán jófej vagyok. az úton jönnek az autógyár jogvédõi és elkezdenek b*sztatni, h mit képzelek én hogy másokat is viszek a kocsimmal? majd vegyenek õk is maguknak, de én a kocsit azt nem adhatom oda másnak, és én vagyok maga a sátán. és mostantól új-zélandon már a többi felvett utast is basztatnák meg büntetnék meg eltiltanák õket hogy kocsiba üljenek fél évig.
érteeem?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A kezdeti esztendõkben ezek közé tartozott az Enigma is (Michael Cretu + Sandra), más kérdés, hogy az emberek akkor még megvették CD-n, ami tetszett nekik. De egy meditatív zenét játszó elõadó nem biztos, hogy koncertkörútra adja a fejét, mert koncerttermet nem tud megtölteni, pubba meg nem hívják. Az ilyeneket azért igenis tönkreteheti a kalózkodás.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Megértem a warez ellen küzdõket, de amíg sok helyen megvenni sem lehet ami kellene, de letölteni le lehet, addig mit mondjak...?
Mellesleg fizettem már játékért. WoW elõfizetésem is van. Tört szerón kezdtem és lám mi lett az eredménye hogy 'illegálisan' hozzá jutottam még évekkel ezelõtt.
Ez az egész pénzbüntetés dolog arra megy ki, hogy növeljék a bevételt olyan területen ahol már többet nem tudnának eladni. Az okozott hiány amirõl beszélnek csak a fejükben létezik. De pótolni akarják, ha mással nem akkor büntetéssel.
Hogy elvileg a szolgáltató "nem volna szabad hogy tudja", mit csinálsz a gépeden?
Nincs itt gond, öcsém! Majd megszavazzák azt is hogy legyen hozzá joga, hogy lássa, hiszen a "jogvédelem", meg a "pedofolia és a terror elleni harc" elsõdleges fontosságú kell legyen -ezt igazán te is beláthatod, b+!!<#worship>#worship>
iSS!
Ha a lemasolt tartalom penzszerzesre alkalmas vagy bizonyitottam gazdasagi celokra lesz/lett felhasznalva, az buntetendo. DJ-k eseteben ilyen a zene is.
Kep-, video-, zeneszerkeszto programokrol mar ne is beszeljunk.
Lopni nem csak fizikailag letezo dolgokat lehet, kulonben semmi nem vedene az otleteket, talalmanyokat, szabadalmakat, de rengeteg muvesztet sem.
http://gaborszantai.co.uk/
Ez ellen semmit nem lehet majd tenni, mert a.) kormanyrendelet b.) illegalis fajlcseret meg a jogvedok sem tudnak megmagyarazni.
Ertsd: letolteni le lehet majd, de megosztani nem😊
Ha ez mukodni fog, akkor hamar elterjed Europaban. Es a szolgaltatok lesznek felelosegre vonva, nem az elofizeto, tehat erdekuk lesz mindent tiltani, ami kicsit is gyanus.
Sajnos ez szopas, bar en zeneert, jatekert, szoftverert mindig fizetek, de sorozatokat nezni lehetetlen lesz😞
http://gaborszantai.co.uk/
Nemrég volt egy tökjó videó arról, hogy egy jövõkutató arra próbálta a választ megtalálni, hogyan kell átalakulnia a szemléletnek hogy ne csak a pénzt lessék, hanem a modern kori (internetezési szokásokat figyelembe vevõ) zene és filmpiaci igényeknek megfelelõen alakítsak ki ezeket a szolgáltatásokat. Ott hangzott el pl hogy az internetezés árába nem jogdíjakat kellene beépíteni, hanem a netcsomagokbe építve zenecsomagokat is kellene árulni. Vagy pl a Spotify. (ami számomra nem meglepõ módon NYERESÉGES dolog.)
Igazat megvallva a vérem forr amikor ennyi butaságot látok összehordva arról, hogy a szegény kiadók nem kapnak elég pénzt és a kalózkodás rossz dolog.. -_-"
A franc se akarja hallani, ahogy forog a DVD. A filmre vagyok kíváncsi nem az egyéb zörejekre.