Új-Zéland - jöhet a három csapás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
lejjebb elõhozta valaki azt, hogy azért töltenek le mert drága a film. Hát kérdem: nekem pl. az autó drága ezért feljogosítva érezhetem magam arra, hogy lopja egy autót? És ha bukok akkor meg hivatkozzak arra, hogy rablás ilyen drágán autót árulni??? Illetve hivatkozni hivatkozhatok, csak ez kutyát-macskát nem fog érdekleni.
Nem kell szeretni a film árát, de azért az eléggé érdekes, hogy pl. én azt mondom, hogy nekem ez drága és inkább ellopom. Holnap majd a 5Ft-is fakanál is drága lesz valakinek. Rühellem az ilyen barom indokokat.
Mondja azt, hogy õ nem fog soha fizetni filmért. De ilyen marha indokokat, hogy mert drága ezért ellopom. Egyébként meg nem drága. Amikor én kezdem 1997-ben na akkor drága volt. Akkor 8000-12000Ft volt 1 lemez és a béredhez viszonyított aránya sokkal-sokkal durvább volt mint most. Ma 1000Ft-ért lehet filmet venni, meg 500Ft-ért. Meg van 10ezerért is ez is igaz. De ha nincs pénzed akkor nem kell megvenni! De mindenestre nem illik hivatkozni arra, hogy azért lopom mert sztem drága.
Ez nem megélhetési bûnözés, amit azért kell az embernek végeznie mert éhhen hal, hanem egy luxus, amit elve olyan emberek hajtanak végre akiknek van pénzük havi 2-3 DVD megvételére. Igaz nem 20-30 filmre, mert kb. ennyit tõltenek le.
Adat forgalom figyelés: a szolgáltató olyan szerzõdést köt a felhaszálnóval amilyet akar. Tehát ha õ akarja figyelni az adatoforgalmat és azt, hogy az hová irányúl, megteheti, elvégre a user csak ezzel a feltétellel veheti igénybe a szolgáltató rendszerét. Akinek meg ez nem tetszik az keres mást. Már ha fog találni, mert lehet, hogy az állam csak ezzel a feltétellel ad ki mûködési engedélyt az isp-k számára.
"mert senki sem rendelne 30Mbit-es csomagot. Internetezésre elég a tizede is."
tévedés. FullHD-t próbálj nézni 3MB/sec... 30-is kevés neki. Hamarosan a videó megosztó oldalak is csak fullhd-ben ontják majd a szart. A legolcsób eldobható digicam is 1080p-ben veszi fel a filmet amt pistike fel fog tõlteni pl. a jutubra, s ezt 3Mb-en nem viszed át nézhetõ jel formájában... Régen volt már az amikor egy 1xü netezéshez elég volt a 1-3MB/sec...
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Ha használtat veszek, akkor is.
Mi a rákfaszát csináljak akkor? HM..?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2, Itthon meg valószínüleg nem a lemezeladásból (amire kultúrális termék adó vonatkozik) fogják rendezni az államadósságot. Fizessen az aki nem tud óvatosan bánni a gázpedállal.
3, Igaz, hogy csak 3 hónap a munkanélküli segély, viszont "résztvehetsz" a közmunka programban 😊
Így itt akkor lesz betiltva, ha majd lesz a népnek pénze netrõl rendelni!
2. lásd 1-es pont ill. pl. UPC is azt priorizál amit csak akar, az hogy most neked az a, fontos neki meg nem,(érsd nincs rá kapacitás) hát így jártál. 😄
3. Ha neked nem is de a szüleidnek van háza esetleg más nagy értékû ingatlanja ingósága, és még mindig ott van a leülöd dolog.
4. Ez a kutyát nem érdekli mármint oda fent, azt kapod amit megtudsz venni és kész minden más jogséréts mert nem kaszálnak utána lovét ily egyszerû.
1, A net szolgáltató milyen alapon figyeli, hogy mire használom a netemet?? Máskülönben honnan tudná, hogy illegális filecserére.
2, Ha pl azt nézik, hogy torrentezek, az egy hülye módszer, a torrent ugyanis nem feltétlenül illegális filecsere. Torrent alapon mûködik pl a Blizzard Warcraft downloadere. Volt is errõl egy cikk, hogy lekorlátozták a netet valamelyik országban és prioritásba tettek egyéb töltéseket. Aztán kiderült, hogy az nem a torrent volt hanem a patchet nem bírták letölteni a WoW elõfizetõk mert azt nézték illegális filecserének. Hogyan állapítják meg, hogy éppen mit tölt az ember a torrentjével?
3, Ha illegálisan töltök le akkor valószínû nem vagyok milliomos. Mégis mibõl fizet ki egy csóró ~3 millió huf büntetést? Netán 10 évig törleszteném...
4, Mi van akkor ha olyat töltök le amit máskülönben amúgy se tudnék beszerezni? Nem pénz miatt hanem mert nem árulják még véletlenül se a környéken. Gondolok itt animékre amihez torrenten jutok hozzá minden héten. Nem olyan dolog amit árulnak a zöldségesnél, de még csak az országon belül se lehet hozzájutni nagyrészéhez.... Ha lenne is pénzem akkor se árulják.
Mikor ezt megszavazzák ilyenekbe bele gondolnak?
Az pedig a hónap vicce volt amikor az elromlott jelzõlámpánál polgárõr terelte a forgalmat egészen addig amíg a rátremetsége miatt majdnem koccanás lett, de közbe 2 zöld oktáviából fotóztak...
BTW mindent meglehet magyarázni...
</off>