Technicolor-erőt sejtet egy különös jel
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert olyan jo, hogy a sok sotet tusko, aki meg a pc-t is epphogy csak be tudja kapcsolni, azt irja pl., hogy 'Szerintem már õk se tudják, hogy mit csinálnak, mit keresnek, vagy mit találnak...'. Meg jo, hogy teged azonnal megalalnanak, olyan butasagot sugarzol magadbol.
Together we'll fly someday...
Erre csak ezt tudom mondani: Örülünk Vincent?
A cikk értékét le lehet hordani, de a munkájukat ne már. Sötétben tapogatóznak, de aki tud jobb módot a világunk megértésére az írja le nyugodtan.
Szerintem már õk se tudják, hogy mit csinálnak, mit keresnek, vagy mit találnak... Akkora katyvasz ez az egész... Közben meg folyton az "eleganciáról" meg a képletek "egyszerûségérõl" beszélnek...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem értem.
3* olvastam el és nem értem.
Arra számítottak, hogy szépen lassan csökken a tömeg, vagy erõ, vagy akármi, erre meg inkább nõtt? Energiát termelt az ütköztetõ, vagy részecskét, vagy mi van?
Alapvetõen úgy nézik meg, hogy mi keletkezik, hogy 2 ismert részecskét egymáshoz vágnak közel fénysebességgel...aztán ami széthullik "darabkák", azoknak a pályája alapján mondják meg, hogy emberek ez ebbõl és ebbõl áll tutira....magyarul közvetett módon nézik meg.
3* olvastam el és nem értem.
Arra számítottak, hogy szépen lassan csökken a tömeg, vagy erõ, vagy akármi, erre meg inkább nõtt? Energiát termelt az ütköztetõ, vagy részecskét, vagy mi van?
Alapvetõen úgy nézik meg, hogy mi keletkezik, hogy 2 ismert részecskét egymáshoz vágnak közel fénysebességgel...aztán ami széthullik "darabkák", azoknak a pályája alapján mondják meg, hogy emberek ez ebbõl és ebbõl áll tutira....magyarul közvetett módon nézik meg.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ne mondj ilyet,biztos kitalálnak majd valami hasznosat,adj nekik mégy egy kis idõt.<#nevetes1>#nevetes1>Ezt például az elektromérnöki kutatásoknak köszönhetjük:
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Belefulladtam a nyálba!!!<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
Istenem...
Istenem...
iSS!
Amúgy politikus szempontból ez a részecskefizika terület egy iszonyat megfejése a rendszernek. A részecskefizikusok ugyanis a Manhattan projekt óta nem tudtak olyan kézzelfogható technológiát elõállítani a kutatásba beleölt rengeteg pénzzel sem, aminek gyakorlati haszna lenne. Legalább valami jó kis bomba, vagy ilyesmi.
Másrészt Lederman Az isteni a-tom c. könyvében is írja, hogy egy ilyen nagy hadronütköztetõ kb olyan, mint amikor egy kukát kiborítanak, szal sok érdekes, de nem feltétlenül értékes dolgot lehet ott összeszedni.
<#nyes>#nyes>
Másrészt Lederman Az isteni a-tom c. könyvében is írja, hogy egy ilyen nagy hadronütköztetõ kb olyan, mint amikor egy kukát kiborítanak, szal sok érdekes, de nem feltétlenül értékes dolgot lehet ott összeszedni.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nekem is ez esett le elõször.
Milyen gáz név amúgy, a politikusoknak nem tudom be jön-e, báááár....
Joseph and the technicolor dreamcoat
<#hehe>#hehe>
Milyen gáz név amúgy, a politikusoknak nem tudom be jön-e, báááár....
Joseph and the technicolor dreamcoat
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Technicolor-erõ... Ez valami vicc?
A magyarázat egyszerû: szeptemberben be akarják zárni az egészet, és mivel pár ember így szarul jár, elveszti a jó zsíros állását, gyorsan produkáltak valamit, hogy hátha mégsem zárják be a kócerájt. Annak az esélye elég kicsi, hogy kiderüljön, hogy kamu az egész.
← ElőzőOldal 2 / 2