164
A suli egy napja
  • Sharx
    igen így van!
    Direkt "szar" ahogy ti mondtátok!
    De van akinek a szar is tetszik :D
  • SZilaJMaGGoT
    Nem törődik bele, erre törekszik! :D
  • Frosty01
    mit picsogsz? szar vagy, törődj bele
  • Sharx
    Van annak csak te nem érted!
  • Sharx
    Van annak csak te nem érte!
  • karajjj
    de kisfiam, itt egyik mondatnak sincs értelme, sőt még a helyesírás is borzasztó
  • Sharx
    Az a szar ott a fűben!
  • Sharx
    Te vagy az látod?
  • slime001
    Mi ez a szar úristen?!
  • Sharx
    Most ezt nem így elbasztam direkt ilyen!!
    DIREKT ILYEN!!
  • Sharx
    Mondd akkor meg nekem te eszes,mikor dumálsz valakivel minden 2. mondatban van poén??
  • karajjj
    magyarázd már meg akkor, hogy ebben pl mi a poén? vagy ennek egyáltalán mi értelme?

• karajjj
    miért ne lenne köze ide? példának linkeltem be, mert ez egész jó, nem úgy, mint a te szarjaid, vagy te mondod meg, hogy mit linkelhetek ide és mit nem? a te hatalmas poénjaidról meg annyit, hogy elég volt a matekházis videódat végigszenvedni, bár gondolom neked az is halál vicces... egyébként anyád "EZ", amúgy egyáltalán nem kell nekünk megfelelned, csak nem értem, hogy minek nyitottad a topikot, ha nem bírod a kritikát
  • Sharx
    Ez a videó nem ide való!Egyáltalán nincs köze ehez a "dolog"-hoz!
    "közben valami olyasmi lehet, hogy a haverjával belefingott egy pohár tejbe..."
    Azért ne gondoljátok hogy kb olyan pöttyagyú poénokat találok ki mint EZ mondd...Nekem is van eszem.
    És tudjátok mit?
    Ki akar nektek megfelelni ha akármit csinálok semmise jó?Mégha megköszönöm az se tetszik!
  • karajjj
  • karajjj
    gyerekek, ez nem szar, hanem hígfos, a kis taknyos azt hiszi, hogy a következő poénja ütni fog, közben valami olyasmi lehet, hogy a haverjával belefingott egy pohár tejbe...
  • sapkafej
    "Nem kell tanulnom 5-ös vagyok!"

fuck yeah! bárcsak visszamehetnék óvodába
  • Sharx
    Nem kell tanulnom 5-ös vagyok!De azért te se folyamatosan ugyanazt csinálod nem?
    olvass lentebb!!Megköszöntem hogy adott pár jó tanácsot!

• armageddon666
    Egyébként gondolom nem azért nincs időd a suli után, mert nyelvtant tanulsz... ;)
  • armageddon666
    Közzéteszed a munkádat véleményezésre, negatív kritikát kapsz, fel vagy háborodva. Mikor jönnek építőjellegű hozzászólások fel vagy háborodva. Nem kötelező csinálnod, ha csinálod nem kötelező közzétenned, ha közzéteszed, tűrd a kritikát! A "ha nem tetszik, csinálj jobbat" pedig egy nagyon gyenge fordulat.

Bár mit is vár az ember egy 12 évestől...
  • SZilaJMaGGoT
    Én csak segíteni akartam, erre te lázadozol, hogy minek végeznél 2x-es munkát? :D Ha így állsz hozzá, ne csodálkozz ha így viszonyulnak hozzád az emberek... -.- Kaptál egy rakás jó tanácsot aztán még te vagy megsértődve...
  • Sharx
    Épp az előbb mondtam hogy normálisak vagytok de tévedtem.Te is olyan bunkó vagy!Semmit se lehet megbeszélni veletek!
  • SZilaJMaGGoT
    +Egy film elkészítésénél szerinted hányszor dolgoznak? -.- Gyökér... Ha nem akarsz dolgozni akkor tegyél le a filmezésről... -.-
  • SZilaJMaGGoT
    Talán, hogy minőségi videókat készíts? Na látod ezért szar amit csinálsz... -.- Kár tanácsot is adni neked. Hülyegyerek... -.-
  • Sharx
    És mért van az hogyha az ő-t nyomom kérdőkelet ír a feliratozsánál?
  • Sharx
    Minek végeznék 2x-es munkát?
    Kitaláltam egy vicces részt csak a kaszkadőröket képzem!
  • SZilaJMaGGoT
    "Ja és ebben a játékban NEM lehet vágni!!" Ezen könnyen lehet segíteni: Ne a játékba akard megcsinálni az egész filmet! Felveszel pár jelenetet, majd adobe premier pro-ban(én pl. ezt használom videók vágásához) tovább dolgozol vele(többek között itt lenne érdemesebb hangokat, feliratokat is alávágni).

ui.: Még egyszer megjegyezném, először lapozz át pár tutorialt filmkészítéssel kapcsolatban, addig ne erőltesd a poénokat stb... Egyébként az általános suliban poénosnak vélt dolgok általában egyáltalán nem olyan viccesek a tizen-huszonéves emberek számára, ezt is vedd figyelembe! :D
  • Sharx
    Bocsánat,,.
    Vannak még legalább olyan emberek akik nem csak ideírják hogy szar oszt kész.
  • Sharx
    Kössz a sok hozzászólást!Vannak még legalább olyan emberek akik ideírják hogy szar oszt kész.
    Jó tanács a következőben jobb lessz a történet lesznek poénok.Durvább is lessz!Megtaláltam a kieget hozzá.
    Ja és ebben a játékban NEM lehet vágni!!
  • ronihun
    Először is köszi, a hozzászólásokon jót kacagtam ,tehát én nem sajnálom, hogy megcsináltad ebből a szempontból, viszont tényleg elég szar, azt nem értem, hogy 12 évesen a suli után mért is nincs időd? Bár erre nem is kell fordítani sok időt szerintem, a Movies egy olyan játék amibe nagyon nehéz jó filmet csinálni, sőt szinte lehetetlen, mert eléggé korlátolt az egész, egyébként sztem inkább a játék topikjába olvasgass, vagy youtube-on nézz ilyesfajta videókat (lehetőleg olyat ami nem szar) és talán tanulsz belőle, Jó éjszakát
  • TneX
    Drága fiacskám, mint azt már előttem legalább 30-an leírták, azért mocskolja mindenki mert szar. Ha jó lenne, akkor legalább egy valaki biztos mondta volna, hogy jó, de mivel ilyet eddig még senki nem mondott, talán leeshetne végre neked is, hogy lehet hogy tényleg szar. Senkit nem érdekel hogy mennyire nehéz volt megcsinálni, vagy hogy mennyit szoptál vele. Ha már kirakod ide mindenkinek, hogy nézze meg nem értem mit csodálkozol azon, hogy az emberek elmondják a véleményüket. Ha az a véleményük hogy szar, akkor el kell fogadni nem pedig rinyálni. Ezt a sok betűt meg azért írtam be mert sikeresen elraboltál tőlem több mint másfél percet, amit ezúton szeretnék visszakövetelni.
  • SZilaJMaGGoT
    Minek nyitsz neki topikot, ha nem érdekel mások véleménye? A negatív vélemény is vélemény(ha topikot nyitsz ez velejárója). Egyébként először inkább vágási technikákat tanulj, ne egyből egy filmnek ess neki. Vágj mindenféle videókat, nem feltétlenül kell értelme/története legyen, csak jól legyen megvágva. Főleg ha(amint látom) a történet/poénok nem az erősséged, de nem csak ilyen filmeket lehet készíteni. Vágj zenék alá videót, vagy bármi alá ahol a téma adott.
  • Cef
    Azért, mert tényleg szar. Jó hogy próbálkozol, a szövegírást, vágást stb. csak így tudod elsajátítani, de amíg nem tudsz valami értelmeset összehozni, addig felesleges felraknod, mert csak szarozás lesz belőle.
  • Sharx
    nem étem...Miért mocskolja mindenki?Nektek se esne jól!
  • Panzeradler #50
    Ez miez? Ritka szar
  • Sharx
    Már hányszor mondtam hogy léccives ne írjátok ki ha nem teszik!!!Mi jogon mondod nekem hogy kussolsz?
  • Gurren
    ez egy szar.

amúgy meg kussolsz.
  • Sharx
    már elmondtam 100x de 101x is kiírjátok!!NE ÍRDD KI HA NEM TETSZIK.
    Mi jogon mondod nekem hogy kussoljak???
  • sapkafej
    dehát neked sikerült filmet csinálnod! csak kurva szart
    amúgy most bizonyítottad be, hogy igen, filmet csinálni nehéz. neked sem megy jól. úgyhogy a tanulság megvan
  • Gurren
    kussolsz.