Suli napja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Kitaláltam egy vicces részt csak a kaszkadõröket képzem!
ui.: Még egyszer megjegyezném, elõször lapozz át pár tutorialt filmkészítéssel kapcsolatban, addig ne erõltesd a poénokat stb... Egyébként az általános suliban poénosnak vélt dolgok általában egyáltalán nem olyan viccesek a tizen-huszonéves emberek számára, ezt is vedd figyelembe! 😄
Vannak még legalább olyan emberek akik nem csak ideírják hogy szar oszt kész.
Jó tanács a következõben jobb lessz a történet lesznek poénok.Durvább is <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>lessz!Megtaláltam a kieget hozzá.
Ja és ebben a játékban NEM lehet vágni!!
...
Mi jogon mondod nekem hogy kussoljak???
amúgy most bizonyítottad be, hogy igen, filmet csinálni nehéz. neked sem megy jól. úgyhogy a tanulság megvan
György
2,Nem nem nagyon van annyi idõm mint a tenger...Tanulok,suliba járok és max délután jutok ide és akkoris csak a videó 15%-a van lész.Fõleg ha még a gép elbaszódik...
3,Mit gyakoroljak 1,5 2 éve nyomom ezt a szart!!
4,kb 1 hét mire megvan 1 videó
5,Örülök hogyha kész a felirat nemhogymég másodpercre pontosan állítsam be mikor anyám itt ordibál mögöttem hogy jöjjek el a géptõl!
<#mf1>#mf1>
Szeretem a cicákat
gyakorolj tovább
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
pl:egy mozdulat 2 másodpercig tart.Hogy rakok alá egy 2 soros szöveget hogy el is tudják olvasni
de lehetnének durvábbak a jelenetek ha meglenne a game-hoz a kiegészítõ.