164
A suli egy napja
-
Sharx #124 nem
-
xxxpaulxxx #123 KURVÁRALESZARJUKÉRTSDMÁRMEG=( -
Sharx #122 Lehet kicsit később lesz a feliratozás,lusta vagyok megint feltenni a játékot -
#121 :DDD őszinte szavak ezek :))) -
#120 talán -
Sharx #119 Akkor most igen vagy nem? -
xxxpaulxxx #118 nem -
Sharx #117 Az jó!! -
xxxpaulxxx #116 Alig várom! -
Sharx #115 Nagyon szépen köszönöm már néhány részt kezdek átfeliratozni!
Nemsoká lesz új rész is! -
#114 attól még hogy csináltál 100 videót,nem vagy profi. ahhoz,hogy egy ilyen videót érdekesre és humorosra is megcsinálj,nem elég a játék kezelésének tudása és a szöveg bevágása a videó alá.azt a legkönnyebb,azt egy sima txtben is meg lehet írni,amit később átnevezel srt-re és beleégeted az aviba.a legjobb az lett volna igazából,ha nem szövegesre csinálod,hanem összeállsz 1-2 spanoddal aztán felveszitek az egészet. rögtön rájöttél volna szerintem hogy a storyjaid nem annyira érdekesek és viccesek.én azt mondom sokakkal ellentétben,hogy ne add fel,csak viseld el a negatív kritikát. ha csinálsz egy videót és felrakod youtubera,akkor nyilván nem magadnak csinálod,azért csinálod,hogy más is lássa.ha viszont másnak csinálod,akkor olyanra csináld,hogy az embereknek tetszen is,ha pedig csak magadnak csinálod,akkor minek rakod fel youtubera? főleg nem úgy,hogy topikot is nyitsz neki. ha már felrakod youtubera és topikot is nyitsz neki,csinálj az egésznek egy kerek storyt igazi karakterekkel,akiknek mindnek megvan a maga története. amikor egy ilyen videót csinálsz,egy képzeletbeli világot kell létrehoznod,nem pedig csak 1-1 sületlen párbeszédet...hisz pont attól lesz egyéni és vicces,ha minden karakternek van egy jelleme,egy stílusa.bár ha tényleg csak 12 éves vagy,az ember nyilván ne várjon el tőled olyan poénokat,amiket a huszon-harminc x éves emberek is értékelnek.nem muszáj viccesre írni és nem muszáj agresszívra,legyen akkor inkább érdekes,érdekfeszítő. legyen olyan,hogy amikor valaki rákattint a linkedre,ne úgy legyen vele,hogy "mikor lesz már vége ennek a szarnak" vagy pedig "másfél percet vett el az életemből ez a hülyeség". mondjuk eleve a sulis dolog szerintem itt az sg-n nem nagyon fog érvényesülni. de azért próbálkozz,hajrá! -
karajjj #113 na hol az új videó? -
Sharx #112 no comment
xD -
xxxpaulxxx #111 KI NEM SZARJA LE MIT KOMMENTELSZ?:D:D
#109: Ezt meg pláne:) -
karajjj #110 ? -
Sharx #109 hogy még mindig nincs új rész :D -
#108 szerintem is szar még mindig :D:D -
Sharx #107 Azon a linken nem az én videóim vannak -
Sharx #106 Kedves, ha nem látnád csak te produkálod magad még mindig mint egy pontagyú papucsállatka?
Miket beszélek a papucsállatka egysejtű!Nincs agya!! -
xxxpaulxxx #105 SZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARMÉGMINDIG -
#104 ezt miért linkelted ide?:D -
#103 hát ez nagyon foscsi -
karajjj #102 eljött az ideje testvérem, hogy megbarátkozz a "válasz erre" funkcióval -
Sharx #101 Ha azokról a videókról beszélsz amiknek betettem a linkjét akkor az nem én vagyok. -
#100 Ilyen szar nyelvtannal nem tudom hol vagy ötös, de azt a helyet be kéne zárni. :) -
karajjj #99 ezmostmi? -
Sharx #98 http://indavideo.hu/profile/jatekpartizan/ -
Sharx #97 [url=http://indavideo.hu/profile/jatekpartizan/[/URL] -
#96 linket ezekről :D kíváncsi vagyok -
Sharx #95 Én is nagy rajongója voltam freddyD-nek...Csak hááát bezárja kapuit
Már mondtam vagy megemlítettem alól hogy már készítettem vagy 100x videót.Épp előző héten adtam be suliba a videót amit a faluról kellett csinálni.Meg volt pár még a You Tube-on,Pl:Crazy CJ,GTA San Andreas My trailer...meg volt még pár... -
Sharx #94 "felirstozni"
Bocsánat,feliratozni! -
Sharx #93 Köszönöm a megértést!Valakitől legalább kapok!
Megpróbáltam már kész is volt már csak fel kellett venni de újra lett telepítve a gép...Lehet hogy néhány nagyon uncsi részt újra fogok felirstozni...És lessz egy új is...
-
#92 Igazad van teljes mértékben, de még egy ilyen szarkupacot ne hányj már ide pls.. -
#91 azt is tudnám ajánlani,hogy dolgozz egy 20 perces résszel egy hetet és ha ezt megcsinálod,akkor hetente van új rész. rendesen találd ki a történeteket,de ne ilyeneket,hogy "kész van-e a matekházid" "igen" szintű történeteket.legyen benne csattanó meg minden,tudod. -
#90 ne bántsátok már...kicsi még.
Sharx: ha majd kicsit nőlsz,rájössz majd,hogy a 20-as,30-as korosztály nem tudja ezt értékelni,számunkra ez nem vicces. 12 évesen még elmegy a dolog és lehet,hogy az osztálytársaid értékelik,de majd rájössz,hogy egy idősebb ember számára ebben nem hogy poén nincs,de érdekesség. szerintem más témát keress,ne a sulit és találj ki egy történetet. ne az agresszióra és a poénokra menj rá,hanem csak úgy találj ki egy érdekes storyt,frappáns párbeszéddel és persze ne másfél percesek legyenek a videóid,mert az még egy sorozat részének is nagyon kevés,15-20 perces részek legyenek és legyen igazi tartalma,legyenek jól megírt párbeszédek,legyen egy igazi története.és igen,egy filmmel meg kell szenvedni. vegyél fel 20 percnyi videót és találj ki alá értelmes dolgokat,történetet a dolognak,de olyat,hogy egy 20-30 éves embert is le tudjon kötni. gyakorolj még kicsit szerintem. és fogd fel,hogy a fórum átlagéletkora 27-28 év körül van,innentől fogva ha olyat csinálsz,amit nem tetszik,meg fogják mondani, hisz szólásszabadság van és egy fórumban nem csak dícsérni lehet valamit,hanem igen is el kell fogadni a negatív kritikát. eddig még mindenki csak rosszat mondott a videódról. szerinted ez véletlen? egy videóval igen is dolgozni kell,emlékszem freddyD a rossz pc játékok blog tulajdonosa több napokat dolgozott egy 10 perces videóval,pedig ott még csak a szöveget sem kellett a jelenetekhez illeszteni,csak felvette ahogy végigjátsza a játékot,kivagdosta belőle az érdektelen jeleneteket. azt hogy játék közben vette-e fel a hangot vagy utána dobta rá,nem tudom,de valószínüleg közben. -
#89 nézd meg a machinima videóit youtuben, a combine soldiereseket, utánna nézd meg a saját foshadásodat, és ülj be egy sötét szoba legsötétebb sarkába és értelmezd újra az életed, thxomg -
#88 Van akinek tetszik?!
anyukád is csak hazudik, ne hogy fájjon neked a dolog :/ -
#87 Ahhoz végig kéne nézni őket ami lehetetlen... :/ -
karajjj #86 mind fos -
Sharx #85 Szavazzunk!
Szerintetek melyik rész a legszarabb?