Suli napja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
xD
#109: Ezt meg pláne😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Miket beszélek a papucsállatka egysejtû!Nincs agya!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Már mondtam vagy megemlítettem alól hogy már készítettem vagy 100x videót.Épp elõzõ héten adtam be suliba a videót amit a faluról kellett csinálni.Meg volt pár még a You Tube-on,Pl:Crazy CJ,GTA San Andreas My trailer...meg volt még pár...
Bocsánat,feliratozni!
Megpróbáltam már kész is volt már csak fel kellett venni de újra lett telepítve a gép...Lehet hogy néhány nagyon uncsi részt újra fogok felirstozni...És lessz egy új is...
ReaL MaDRid x siempre
Sharx: ha majd kicsit nõlsz,rájössz majd,hogy a 20-as,30-as korosztály nem tudja ezt értékelni,számunkra ez nem vicces. 12 évesen még elmegy a dolog és lehet,hogy az osztálytársaid értékelik,de majd rájössz,hogy egy idõsebb ember számára ebben nem hogy poén nincs,de érdekesség. szerintem más témát keress,ne a sulit és találj ki egy történetet. ne az agresszióra és a poénokra menj rá,hanem csak úgy találj ki egy érdekes storyt,frappáns párbeszéddel és persze ne másfél percesek legyenek a videóid,mert az még egy sorozat részének is nagyon kevés,15-20 perces részek legyenek és legyen igazi tartalma,legyenek jól megírt párbeszédek,legyen egy igazi története.és igen,egy filmmel meg kell szenvedni. vegyél fel 20 percnyi videót és találj ki alá értelmes dolgokat,történetet a dolognak,de olyat,hogy egy 20-30 éves embert is le tudjon kötni. gyakorolj még kicsit szerintem. és fogd fel,hogy a fórum átlagéletkora 27-28 év körül van,innentõl fogva ha olyat csinálsz,amit nem tetszik,meg fogják mondani, hisz szólásszabadság van és egy fórumban nem csak dícsérni lehet valamit,hanem igen is el kell fogadni a negatív kritikát. eddig még mindenki csak rosszat mondott a videódról. szerinted ez véletlen? egy videóval igen is dolgozni kell,emlékszem freddyD a rossz pc játékok blog tulajdonosa több napokat dolgozott egy 10 perces videóval,pedig ott még csak a szöveget sem kellett a jelenetekhez illeszteni,csak felvette ahogy végigjátsza a játékot,kivagdosta belõle az érdektelen jeleneteket. azt hogy játék közben vette-e fel a hangot vagy utána dobta rá,nem tudom,de valószínüleg közben.
ReaL MaDRid x siempre
practitioner of the forbidden arts of death
anyukád is csak hazudik, ne hogy fájjon neked a dolog :/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szerintetek melyik rész a legszarabb?
Direkt "szar" ahogy ti mondtátok!
De van akinek a szar is tetszik 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
DIREKT ILYEN!!
"közben valami olyasmi lehet, hogy a haverjával belefingott egy pohár tejbe..."
Azért ne gondoljátok hogy kb olyan pöttyagyú poénokat találok ki mint EZ mondd...Nekem is van eszem.
És tudjátok mit?
Ki akar nektek megfelelni ha akármit csinálok semmise jó?Mégha megköszönöm az se tetszik!
olvass lentebb!!Megköszöntem hogy adott pár jó tanácsot!
<#banplz>#banplz>
Bár mit is vár az ember egy 12 évestõl...
@