164
A suli egy napja
-
Sharx #44 De nem értitek hogy ez nem oylan mint egy videószerkesztő??EZ EGY JÁTÉK!! -
#43 Talán azért nem mondják, hogy jó mert nem az. A legjobb tanács, hogy gyakorolj és senki sem 5 perc alatt vág videót. Ha úgy érzed, hogy sehogy sem megy jobban akkor meg keress más hobbit, vagy légy kitartó és addig csináld ameddig nem megy jobban. -
#42 -
Sharx #41 Eddig még mindenki csak azt mondta hogy gyakorolj még mag ótvar szar stb...De még senkitől nem hallottam volna hogy ez jó!!Ha olyan könnyed mondjátok hogy gyakorolj tovább próbálj meg te csinálni egy filmet!Nem olyan könnyű mint hiszitek!Mert ha egy fél milimétert mellényomok félrehúzza a szöveget!!
2,Nem nem nagyon van annyi időm mint a tenger...Tanulok,suliba járok és max délután jutok ide és akkoris csak a videó 15%-a van lész.Főleg ha még a gép elbaszódik...
3,Mit gyakoroljak 1,5 2 éve nyomom ezt a szart!!
4,kb 1 hét mire megvan 1 videó
5,Örülök hogyha kész a felirat nemhogymég másodpercre pontosan állítsam be mikor anyám itt ordibál mögöttem hogy jöjjek el a géptől!
-
#40 na jó, hazudtam. nagyon szar.
ja, és gyakorolj még. -
#39 sztem nagyon jó, én várom a következőt! -
Fidolorous #38 Moviessal sajnos csak szart lehet csinálni, tudom próbáltam... -
#37 Azért gyakorolj... -.- Ha olyan egyszerű lenne videót vágni mint fórumon pofázni akkor mindenki sztárproducer lenne. Szorgalom, kitartás kérdése. Gondolom nem melózol és nem határidőre kell, szabadidőd meg mint a tenger. Sokszor órákat kell melózni néhány penge másodpercért, de ez erről szól... Ha neked nem nyújt eleget a minőségi anyag a ráfordított időért cserébe, akkor inkább hagyd is... :D -
#36 csak gondolom téged vernek meg mindig :/
gyakorolj tovább -
Sharx #35 Tűröm csak nem ilyeneket kellene írni hogy ótvar szar! -
geo91 #34 minek csinálsz bármit is, ha nem tűröd a kritikát? a negatív vélemény is vélemény. -
Sharx #33 HA NEM TETSZIK NE IS ÍRDD KI! -
geo91 #32 hát ez enyhén szólva is ótvar szar. -
#31 én is.
Na és akkor mi van? -
Sharx #30 itt vagyok
-
Sharx #29 na még írók később
-
Sharx #28 csinálom csak sokáig tart mire 1 kész van -
#27 akkor ne csináld :D senki nem kényszerít rá -
Sharx #26 csakhát könnyebb mondani mint csinálni. -
#25 cumi, írjál olyan szöveget ami 2 secbe belefér avagy hosszabb mozdulat, mert ez így gagyi -
Sharx #24 oké köszi a tanácsot de nem olyan könnyű
pl:egy mozdulat 2 másodpercig tart.Hogy rakok alá egy 2 soros szöveget hogy el is tudják olvasni -
#23 jobban időzítsd a szöveget a karakterek mozgásához, ne csak alá legyen dobva -
Sharx #22 ezen nem lehet gyakorolni.
de lehetnének durvábbak a jelenetek ha meglenne a game-hoz a kiegészítő. -
#21 normálisabb szöveget írsz, nem "kész a házid? igen, neked? nekem nem" :D:D ez komolyan kit érdekel?!:D -
Sharx #20 ezen nem lehet mit gyakorolni
-
Sharx #19 hogy gyakoroljak tovább?? -
#18 azért csak gyakorolj tovább ;> -
Sharx #17 beszéljük meg mint kultúrált emberek. -
#16 uram ha már önmagad reklámozod :D akkor írhattad volna így is :D és akkor máshogy állok pl én a dologhoz... -
Sharx #15 Azért ilylen mert direkt ilyen!Kb az van enne mint ami az iskolában történik.(van kivétel ami nem történt meg és nem is fog) -
#14 azt hogy gyakoroljon tovább XD -
Sharx #13 "gyakorolj tovább :D"
mit vársz egy 12 évestől?
-
#12 gyakorolj tovább :D -
#11 mert buta, idióta, gyökérség -
Sharx #10 de mit vársz attól a videótól amit egy játékkal csináltam? -
#9 ratyi a szöveg
nem illik a mozdultokhoz a beszéd
ratyi a grafikai megoldás, ahogy például meglökte az egyik karakter a másikat
és ez csak 3 gyorsan szedett indok -
Sharx #8
-
Sharx #7 1 kérdés:Mért szar?
-
#6 Ez ultaszar :O azt a 1,5 percet is sajnálom amit ráfordítottam a matekházis részre o.O -
Sharx #5 Sok néznivaló van van 11 videó