140
  • tucky1
    Nagy játékosoknak bizony drága dolog a Mac, de alternatívaként ott vannak a konzolok nekik. Csak azért mert nem tudod megvenni nem kéne fikázni semmit.
  • cateran
    Hogyan? Megneztel 2 weboldalt,aztan szettartad a kezed es kozolted: nincs mas?
    Bullshit generator ON? A Macekeknel 90%-ban az OS-t,9%-ban a boritast,1%-ban a hardverelemeket fizeted ki (amik detto ugyanazok,mint akarmilyen masik gepen)
  • Balumann
    Én konkrétan több embert ismerek, aki visszatért Windows -ra Mac -ről, és olyat is, aki nem tért vissza de szidja jónéhány dologban.
    Azért szidják többnyire, mert azon az áron egy sokkal jobb gépet vehettek volna, amin a Windows 7 meg pláne jól menne, méginkább alkalmas lenne játékokra, nagyobb programok futtatására.
  • syn7h37ic
    Ismerek olyant, aki Mac-ről PC-re tért. Előtte PC volt neki, és áttért egy ideig Mac-re, de állítása szerint alaposan ráfizetett a cserével.

Amúgy pedig továbbra is ízlések és pofonok szerintem.

CSAK KÖNYÖRGÖM SZÁLLJUNK MÁR LE ERRŐL A DEDÓS AZ A CUCC LÓSZART SEM ÉR, MERT AZ ENYIMÉ JOBB BIBIBÍ HOZZÁÁLLÁSRÓL !!!

Az SG is egyre inkább elmegy a bulvár szemét felé, ahol vérre menő troll csaták alakulnak ki.
  • fika ferenc
    Szerintem a legtöbben már megint olyonról beszéltek amit esetleg ki sem próbáltatok. Ismer valaki olyat aki Mac-ről visszatért PC-re?
    - Nem? - Na ugye!
    - És olyat aki áttért Mac-re és azóta dicséri ? - Na ugye! Valami akkor csak lehet benne.
    Miért mindent csak az ár szempontjából vizsgáltok?
    Egy Traban is elvisz A-ból B-be, de egy Mercedes-sel sokkal jobb utazni :)
  • knightbali
    hajrá, csak így tovább
  • tucky1
    Gáz az OS X? Ha tényleg az, az már komoly probléma, mert a gyártók nagyrésze az Apple-t másolja, szoftver, forma, stb. Kíváncsi lennék mennyi ideig volt szerencséd hozzá, az írásodból úgy veszem le, kb 5-10 percig láttál egyet. Drágák a gépeik, de pl a macbookok nem feltétlenül drágábbak mint a hasonló minőséget képviselő egyéb márkák notebookjai. Újabb játékok is jönnek ki rá, azok viszont valamivel gyengébben futnak, mint Windows-ban. Jól használható a Windows is, de én például sokkal szívesebben használom az Apple rendszerét.
  • narumon
    Azért ez igy nem teljesen igaz, próbáltam egy ügyfélnek olyan Pc-t keresni mint a Macbook Pro, hát nem igazán találtam olcsóbban...
  • zola2000
    az hülyeség hogy a mac úgy gáz ahogy van, bár drága a mac, de míg a windows képes bika gépen is bereccenni, de a mac rendszerek valamiért sokkal folyamatosabban futnak (ugyanazért mint az iphone, hogy csak 3-4 féle hardverre kell gondolni), ezért megéri megvenni akinek van pénze rá (de nekem elég a windows is)...
  • ata4100
    Na bumm. Kit érdekel? Több windows van használatban mint 4 éve, több machintos, több iphone, több android, több ps3. Több az elektronikai kütyü mint 4 éve. De ez nem jelenti azt, hogy kevesebben használnának windowst, hogy az aránya romlott, sőt sokkal többen használják mint eddig bármikor. Ezeknek a statisztikáknak az égvilágon semmi értelme nincsen. Az apple sosem rúghat majd labdába a windows mellett, mert eszméletlenül túlárazott, röhej, hogy még teljes képernyőn se lehet futtatni rajta semmit. Úgy gáz ahogy van. Majd ha rájönnek, hogy egy kalapszarral sem ér többet a windowsnál, és ez árban is meglátszik, akkor van esélye térnyerésre addig nincs.
  • zola2000
    "Ha az asztali PC-ken lévő OS-eket vizsgálták, akkor hogy keveredik ide mobil platform meg konzol?"

gondolom azt vizsgálták hogy milyen oprendszer alól mennek fel az internetre a népek (legalábbis én erre gondolok).
  • syn7h37ic
    LoL. Ekkora bulvárszart!
  • zola2000
    "Egyszeri PC-s általában játszani akar"

nem akarok flémet kezdeni, de ez azért nem igaz, mert a magyar helyzetből indulsz ki, csakhogy igaz hogy magyarországon a játékeladások 90%a pc, de világösszesítésben nem sok pc játék fogy, ez a táblázat meg világszintű összesítés, ahol ne a magyar helyzetből indulj ki mert:
    bár itt a magyar piacon az összplatform majdnem = pc
    de világösszesítésben meg...
    tehát világszerte azért jóval kevesebbet nyomnak a latban a windows választásánál a játékok mint errefelé.
  • Papichulo
    "Macintosh operációs rendszert"

Ilyen nem letezik. Maximum a Macintosh szamitogepek operacios rendszere.
  • gulyasandras
    Kicsit más eredmények.
  • miszterjoe
    Ezt statisztikát honnan f×sták ki? Playstation a WinMobile után? Mi va'? Most tulajdonképpen mit is akartak kimutatni ezzel?
    Ha az asztali PC-ken lévő OS-eket vizsgálták, akkor hogy keveredik ide mobil platform meg konzol?
  • TSunny
    A mobil és asztali OS-ek miért is vannak egyáltalán egymáshoz hasonlítva? :/
  • GregSB
    Játékra nem tökéletesen alkalmatlan, de rosszab mint a Win. Bizonyos munkákra meg sokkal jobb.
  • Ender Wiggin #2
    Egyszeri PC-s általában játszani akar. Azt meg csak Winfos-os gépen lehet. Ennek tükrében az Apple - amiben szintén PC alkatrészek kattognak - valóban túlárazott, és játékra tökéletesen alkalmatlan.
  • EnxTheOne
    Nekem nem hiszem hogy lesz asztali gépen ios. Imac, és macbook is túlárazott nekem. :(