Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ascii
ezt azért nem értem, azért itt mennyirõl beszélhetünk? pár 100as-ról, h kussoljanak....sztem a tiszavirág életü szereplõk még ennyit sem, szinte semmit nem zsebeltek be...
egy blikk lazán lefizethetné valamelyiket...ráadásul olyan ostobák, könnyen megvezethetõk...plussz ott volt az a buli, ahol részegek is voltak tuti ki kotyogtak dolgokat.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

gduck
Hát mivel ez nem politika, így nem is szivárog <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Az oké de más honnan sem szivárog ki valami? Stúdió? Munkatársak? Nem csak a szereplõktõl jöhet az infó.
gduck
Ez az elõzõ szériában is így volt, gondolom aláírattak velük valamit és ha nem beszélnek a mûsor végéig, akkor valami kis lét is kapnak érte 😄

Azért az furcsa nekem hogy már mikor vége lett a forgatásnak és nem szivárgott ki semmi? Hogy ki nyert, mi lett a végén. Mindenki cipzárt evett?
Steve Downie
Azt hiszem az "Idõsebb vagyok, mint Szlovákia" és a szintén Noéminek címzett "Szlovák szopós k*rva" volt az a két mondat, amiért hivatalosan kiküldték. Az Extrában egyébként volt ott több is, folyamatosan r*bancozta a csajt, meg egy poharat is hozzávágott a földhöz mérgében.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

jackoneill90
heló heló, miért zárták ki? nem láttam már napok óta a mûsort.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Steve Downie
Én túlzásnak éreztem, hogy hazaküldik Petit. Persze azt, hogy büntetést kell kapnia nem, mert valóban többször is szabályt sértett, míg anno Szandra csak egyszer, akkor viszont ütött. Hát nem tudom melyik a súlyosabb, ezt is adhatták volna a többiek kezébe szvsz.
A végén tényleg jól megkavartak mindent viasaték: mindenki össze-vissza alszik, valahol hárman is, védettség a párválasztó elõtt egy nappal.

Darthmushroom
van egy érzésem akármelyk csaj lesz a védett, a Máté-Edinát fogja robbantani õk úgyis egymás mellé állnak,max Kira robbantaná a Nikit. am elõzetes alapján Máté még mindig jól csinálja h semmit nem mond a kapcsolatával Edinával. mondjuk csodálkozok h még nem buktak le h meddig jutottak.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

wesker24
Nah vazze ez durva lesz kit választ majd az új fiú aki pár nélkül marad az lesz a védett és ö küld haza majd egy tagot !
OptimusPrime
Jah, amibõl az egyik nem sokkal elõbb "se íze, se bûze" jelzõvel illette! 😄 Abból qrás biztos nem lesz! 😄

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

wesker24
Az új fiu 2 csajjal egy ágban mázlista ! xD
OptimusPrime
Edina teljesen belezúgott ebbe a Mátéba!
Még megkockáztatom, át fog szökni, hogy a tükör-szobában is 3-an legyenek, ne csak a szingliben! 😄

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

wesker24
Na jól megkavarták a szálakat !

Edina Pete-el Máté Noémivel az új fiú meg a 2 csajjal !
OptimusPrime
Krisztián: Az arcodat kéne kisebbre faragni, valami baltával lehetõleg nem az orrodat! De ha azt nem is, legalább tanulj meg artikuláltan beszélni!

OptimusPrime
Mondjuk a lasztival elég jól elbohóckodott! 😊

wesker24
Na nehogy már a jó csaj Alexát küldjék haza Levente helyett !
ascii
ez a Máté mekkora tufa...

(amugy miért tarja öt mindenki jofejnek, talán mert egy fél mondatot sem tud kimondani vagy mi a miért? 😊 )

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Zeraa
szódával elmegy xD

wesker24
Na itt az új fiú !
OptimusPrime
Edina, ez kész, ki sem látszik a feje a Máté seggébõl, de õ nagyon szomorú, hogy nem õ mehet vele randizni. Miközben 24-bõl 24-et együtt smúzolnak.

wesker24
Alexa és Kira egy pár ! Marhára örülünk ! xD
OptimusPrime
Hogy látja elõre a sorsát! 😄

wesker24
Jaja a köcsög Kira megy a szingli szobába Alexa-val !
Zeraa
és mi ennek örülünk xD

OptimusPrime
Na most vicces lesz, Kira megy a szingli szobába az új bukszával? 😊
Nincs párja, nem? 😊

wesker24
Na akkor egy új pasi várható ezek után !
wesker24
Kira pofára esett ! Ugy kell neki ! xD
wesker24
Ezek nem szaroznak baz meg azonnali kizárás !

DE többszöri figyelmeztetés után se birt magával !
Zeraa
várható volt

OptimusPrime
Hoppá!

wesker24
Hát szerintem tuti az lesz hogy Noémi dönt Peti sorsáról !
OptimusPrime
Na lássuk, mit rejt a boríték!

Steve Downie

NYAAAAAAAAAAAK!😄😄😄

gduck
Amúgy az index.hu nyitóoldalán óriási betûkkel ki van írva, én meg itt spoilerezek 😄

Most nem azért de kinek nem szóltak már be így. VV-ben simán ki lehetett volna zárni a fél csapatot.
gduck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Szlovákiai sz**ós k**va"

volt az ominózus mondat, de ezt a rendes adásban is hallani lehetett a háttérbõl! Enyhén durva, bár õ is elég részeg volt már.

gduck
Meg annak hogy Anikó is jó részeg volt. Túlzás amennyi italt ezeknek adnak, minden este tökrészegre isszák magukat. Hát gratulálok <#falbav>

Zs0lt1
Hát sejteni lehetett h durvábbat szólt be, mint amint mondtak, az extrát is le lehet tölteni torrent oldalakon.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Jaaa hogy az más. Ha nem adják le akkor honnan tudja az ember?
Zs0lt1
nem azt mondta h idõsebb vagyok, mint szlovákia, hanem sokkal durvábbat. Az extrában mondták, nem akarok felkiáltójeleket a nevem mellé ezért inkább nem idéznék :-)
Egyébként nagy fordulat lenne ha kizárnák Petit.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ezért akarnák kizárni mert le Szlovákiázta Noémit? Ne nevettessetek. Mi ebben a sértõ? Szerintem semmi.
Casillas
Vicces volt azért, hogy pont Kíra szerint nem szép lány Alexa, pedig azért õt simán kenterbe veri.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Steve Downie
Az Extrában még mutatták, hogy Tamás és Anikó körülbelül halálra röhögték magukat a Szlovákiás incidens után, mikor Peti mesélte nekik. 2 perccel késõbb meg már Noéminek sz*rjankózta Anikó a Petit. Nem kicsit kétszínû a csaj, de ez betudható egy a Gábor elvesztése miatti taktikának.
Aki meg összevágta a mai Extrát, valószínûleg szerelmes Kírába, mert a szokásos vetkõzõs képsorok 99 százaléka most róla szólt.
A maradék 1% meg Edina volt, íme 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Steve Downie
Én egy olyan verziót tudok elképzelni, hogy a játékosok kezébe adják Peti sorsát, mint tavaly Szandra esetében. Vagy esetleg Noémi dönthet, ami azért lenne izgalmas, mert ha az érzelmeire hallgat, kirúgatja, ha viszont az eszére, akkor neki sem lesz jó, hogy kettõvel több lány lesz bent.
A legtöbbet szerintem megint Krisztiánon lehetett röhögni, botrány ez az ember, amit itt mûvel 😄

ForzaInter
dehogynem.. a való világban peti és crisfofel is megjegyzést tett fecó cigány származására, a vv4-ben meg éva béciékre, csak összefoglalóba nem adták be egyiket sem.

Yo, Bitch!

wesker24
Ilyen egyetlen egy valóság showban se volt !

Se a Big Brotherben se a VV-ben de szivesen megnézném Kira pofáját ha petit kizárnák ! xD
wesker24
Hát a legsúlyosabb büntetés az azonnali kizárás ennél durvább már nem lehet !
OptimusPrime
Az a helyzet, hogy ez precedens lehet (de egyébként én sem hiszem...)

Szerintem még magyar valóság show-ban sem hangzott el ilyen, hogy valaki cigány, zsidó vagy szlovák megkülönböztetést kapott volna.