Éden Hotel (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OptimusPrime
Na, hülye Peti, ebbe így beleugrani, persze jó duma ez az "idõsebb vagyok, mint Szlovákia" - na de azért mégis.
Kíváncsi leszek mi lesz holnap a vége.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

wesker24
Nah baz meg kiváncsi leszek mi lesz Peti büntetése a legdurvább az lenne ha kizárnák emiatt !
wesker24
Jó az új csaj nem rossz !
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

N o N a m e
Nah, lett egy kis idõm és a hétvége alatt végre lenyomtam a 2 heti részt.
Krisztiánt hú, nagyon utálom! Beszélni nem tud, sötét, mégis azt hiszi õ az ász. (Neméremmeghogykiessenmár). Nikinek a szeme meg a szemöldöke az új Mercedes SL elejét juttatja eszembe mindig. Amúgy az elején nem szerettem de most már elviselem, semmi bajom vele. Kedvenc karakterem Máté. Vele tudtam azonosulni, viselkedésében, karakterében nagyon hasonlít rám. Edina a legszebb csaj! Okos, aranyos, kedves és a legnormálisabb. Irigylem Mátét basszus! 😄 Tamást már kezdtem megkedvelni erre kiejtette az öreget, ami nagy köcsögség volt a részérõl. Anikót és Kírát nagy játékosnak tartom, mindketten próbálnak irányítani több kevesebb sikerrel. Petit élvezem ahogy folyamatosan fûzi Kírát és szorítok neki hogy sikerüljön is majd egykét menet. 😄 Pít (szerkesztõk: komolyan?) amit elsõ este lemûvelt, nagyon elvágta maga alatt a fát. Remélem jövõ héten lesz esélye javítani a képén mert amúgy szerintem rendes csávó. Noémi pedig hülye, de tetszik milyen õszinte mindenkivel.
Jövõ héten biztos egy csaj fog bejönni és talán Niki fog kiesni. 😊
az egészbe az a "legszebb",hogy épp õ mondta,hogy adás után rendezné le ha õt valaki kézfogás után átbaszná.....GG

ascii
Tamásnak jo volt ez a taktikai huzása, csak ezt kézgogás nélkül lett volna frappáns, így gerinctelen cselekedet volt. Meg nekem fura nagyon ez a tag, mintha eröltetné ezt a jófejséget, májerkodást.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ascii
@Zeraa:thx

Noémi Pítet akarta választani, tehát ha valaki odaállt volna mögé, az kiesett volna. Kivéve talán Gábort. De ez utólag derült ki. Nekem fura volt, hogy Noémi ennyire sírt utána

engem is csak a kézfogás miatt bosszantott a döntés....kezet fogni valakivel és úgy átbaszni gusztustalan féreg dolog és ahogy azt épp Tamás mondta!! mûsor után egy pofánbaszással jutalmaztam volna😛😄

gduck
Simán megbeszélhették volna, hogy még valaki álljon oda Pít mellé és akkor Noémi kiejthette volna Pítet. De hát ez van, ha nem tudnak megegyezni XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Teljesen igaza volt a Máténak. Igaz megint szét vágták az összefoglalót. Ki õrülne annak ha másik néven szólítanák. Fõleg ha netán az Edina ex pasiját hívták Ádámnak. 😊 😛
Steve Downie
Most néztem az elõzetest, mi történt vajon? 😄 Megtörtént, amit megjósoltunk, és Krisztián lekevert egy pofont valamelyik csajnak? 😄

Steve Downie
Így van, ez kizárólag taktikai lépés volt. Krisztiánnak viszont igaza volt abban, hogy ha ígéretek, kézfogások után mégis a fatert vagy õt ejti ki Tamás, akkor elég szar ember. Nekem már az elsõ pillanattól nem szimpatikus a srác, az igaz, hogy ez jó taktikai lépés volt ezúttal, viszont innentõl ki fog benne megbízni? Úgy gondolja, hogy ezek után lesz olyan lány, aki legkésõbb 15 milliónál nem ejti el azt a rohadt labdát?

Zeraa
kár érte,szerintem komoly ellenfelet látott benne

wesker24
Tamás köcsög volt és Gábort ejtette ki !
Zeraa
pfffffffffff

OptimusPrime
Komoly fordulat.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Na bazz <#levele>

Remélem Krisztián esik ki <#idiota>

Darthmushroom
azért érdekes lenne ha Tamás oda állna a "világi barátjához" h kiejtse

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Steve Downie
Az én tippem ma estére:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gduck
Amikor valaki elissza az eszét...

letöltõ linket nem tudtok? mert a viasat oldalán megnéztem a legutolsó részt és majd 1 gb adatforgalmat generált..mobilnet...
vagy tecsõ-re vki fel szokta tölteni?
egy hete ismerik egymást, mégis mit várt??

Steve Downie
Sokban hasonlít Levire az elsõ szériából. Csak Máté mintha egy kicsit többet belefolyna a taktikázásokba.
Az Edinás balhéról meg az a véleményem, hogy félig igaza van, mondjuk az sokkal durvább, mikor valakinek szex közben nyögdécselve nem találják el a nevét. 😄
Én ezen, amit most a csaj csinált biztosan nem kaptam volna fel ennyire a vizet, bár volt Mátéban alkohol bõven, úgyhogy valószínû jön majd a békülés.

Biztos jó jogász lesz belõle ilyen módon! 😊
Máté egy alkoholista bazz 25 évesen.....biztos menõ talajrészegre inni magad minden nap?

Zeraa
jaja sajna túl korán mutatta ki az érzelmeit és hát így sebezhetõvé vált,Máté nyeregben érezte magát és oda is szólt neki rendesen...

nekem is õ a kedvencem

Zs0lt1
összeillenek Edinával, de teljesen igaza volt Máténak!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

hát az egész csapatból az Edina kb. a legnormálisabb amellett,hogy egyáltalán nem hülye és a legjobban is õ néz ki....Máténak köze nem lenne hozzá real life ha nem lennének összezárva...erre igy megbántja ez a barom...

szegénykének egy hibája van,hogy tul hamar közelengedte magához a gyereket

Zeraa
szerintem az h véletlenül Ádámnak szólította és berágott rá mert állítása szerint ezt már egyszer eljátszották vele és akkor annak ott volt vége...kb

az hogy Máté egy jellemtelen figura. <#duhos2>

Máténak mi a fax baja lett Edinával?

gduck
Köszi 😉

nyugi nem mondok semmit elég,hogy nekem elbaszta egy pöppet😛😄

Zeraa
ascii
vissza lehet nézni valahol az adásokat, ne kelljen torrentrõl letölteni?

Steve Downie

Zs0lt1
A ma esti adásban lesz benne, de ITT olvasható.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

gduck
Ezt honnan tudod, az extrában volt?

gduck
Ez is jó lesz, sokkal izgalmasabb mint a VV. 😄 És mondhatjuk hogy többet is látunk belõle, mert a VV-ben az online közvetítés egy vicc volt 😞

Zeraa
pfff Tomit megcsípte egy skorpió az erkélyen,ijedtébe kiszívta a mérget és ettõl a lebénult a szája nyelõcsöve és a légzõszerve <#wow1>

messze a leghülyébb ember a játékban

Steve Downie
Tényleg valami olyasmit mondott, de szerintem esélyesebb, hogy más erõs játékost választ. Az például elég érdekes, hogy Máté õt akarta kint látni, pedig látszólag nagy haverok. Ennek még lehet folytatása, ha Tamás is sejteni kezdi, h vmi nem stimmel. Két nap alatt még sok minden történhet, holnap pl. Pandora.
Én annak örülnék a legjobban, ha ez a Tamás esne ki, remélem viszik a kórházba a csípés miatt, aztán go home.

Steve Downie
😄😄

Elõzetesbõl nagyon az jött le hogy Tamás Gáborékhoz fog beállni :\ Azért remélem lesz esze és inkább kiejti Krisztiánt bár vele meg nagy spanok 😞

ascii

még a minimálisaktól is kímélj meg minket,köszi😄😄