Éden Hotel (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi leszek mi lesz holnap a vége.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Krisztiánt hú, nagyon utálom! Beszélni nem tud, sötét, mégis azt hiszi õ az ász. (Neméremmeghogykiessenmár). Nikinek a szeme meg a szemöldöke az új Mercedes SL elejét juttatja eszembe mindig. Amúgy az elején nem szerettem de most már elviselem, semmi bajom vele. Kedvenc karakterem Máté. Vele tudtam azonosulni, viselkedésében, karakterében nagyon hasonlít rám. Edina a legszebb csaj! Okos, aranyos, kedves és a legnormálisabb. Irigylem Mátét basszus! 😄 Tamást már kezdtem megkedvelni erre kiejtette az öreget, ami nagy köcsögség volt a részérõl. Anikót és Kírát nagy játékosnak tartom, mindketten próbálnak irányítani több kevesebb sikerrel. Petit élvezem ahogy folyamatosan fûzi Kírát és szorítok neki hogy sikerüljön is majd egykét menet. 😄 Pít (szerkesztõk: komolyan?) amit elsõ este lemûvelt, nagyon elvágta maga alatt a fát. Remélem jövõ héten lesz esélye javítani a képén mert amúgy szerintem rendes csávó. Noémi pedig hülye, de tetszik milyen õszinte mindenkivel.
Jövõ héten biztos egy csaj fog bejönni és talán Niki fog kiesni. 😊
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy tecsõ-re vki fel szokta tölteni?
Az Edinás balhéról meg az a véleményem, hogy félig igaza van, mondjuk az sokkal durvább, mikor valakinek szex közben nyögdécselve nem találják el a nevét. 😄
Én ezen, amit most a csaj csinált biztosan nem kaptam volna fel ennyire a vizet, bár volt Mátéban alkohol bõven, úgyhogy valószínû jön majd a békülés.
szegénykének egy hibája van,hogy tul hamar közelengedte magához a gyereket
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Én annak örülnék a legjobban, ha ez a Tamás esne ki, remélem viszik a kórházba a csípés miatt, aztán go home.