993
A Viasat3 startégiai valóságshowja.
  • Austin Bailey
    Szerintem nagyon betervezett volt, hogy Nikinek kellett kiesnie, mert ha Niki bent van, akkor Kyra azonnal lebuktatta volna, hogy igaziból párt cseréltek. Mivel akkor Niki Mátéval van, közben Krisztián Anikóval? Ezt nem vette volna be. De így, hogy a többi pár egyik tagját nem ismeri (Levente, Petra, Omár, Nikolett) sokkal hihetőbb az is, hogy Krisztián Anikóval van.
  • Steve Downie
    Igazatok van, eléggé befolyásolják a készítők a történéseket, és egyre kisebb százalékban múlik csak a játékosokon a saját sorsuk. Szvsz itt inkább a szórakoztatás a lényeg, hogy úgymond egy izgalmakkal teli szappanoperát kapjon a néző, hiszen eleve az sem igazságos, hogy valakinek esélye sincs a hódítók közül védettséget szerezni (mint pl. Tomi vagy Rico), és úgy kellett felvennie a harcot egy összeszokott társasággal (előbbi egyébként magának b*szta el a dolgokat). Nonsziról meg már ne is beszéljük, aki tkp. be sem költözhetett :D
    Ettől függetlenül nekem továbbra is favorit a show, és végre Kíra is visszajön már! :)
  • eLiXir
    mármint a készítők
  • eLiXir
    tegnap lefekvés előtt pont ezeket akartam leírni, tök értelmetlen az egész abból a szempontból, hogy milyen erős vagy bent. úgy alakítják, ahogy ők akarják.
  • Kasadya
    nekem az a véleményem,hogy a készitők kapják be! nagyon köcsög módon alakitják a játékot és szinte semmit nem számit,hogy mennyire vagy erős személyiség vagy mennire tudsz kijönni másokkal mivel egy huszárvágással szétbasszák a játákodat.....kb. olyan most az éden mintha foci közben a biró/partjelzők gondolnának egyet és kitalálnák mostantól csak kézzel érhetsz a labdához......pffff utálom ezeket a Ninja védettségeket
  • Austin Bailey
    én sajnálom Nikit. És úgy gondolom, hogy most Edina félhet a legjobban. Mivel Pít és Omár max párt cserél, de ha Kyra jön vissza, akkor ő megy Krisztiánnal, és Máté választhat Nikolett és Edina között. És szerintem Máténak egyszerűen sok Edina érzelmessége, és igaziból jobban kijön Nikolettel. Cinizmusban hasonlítanak. Szerintem Nikit nem fogják visszahozni, mert akkor semmi értelme nem lenne annak, hogy most kiesett.
  • Zeraa
    szegénykét szívesen megvigasztalnám xD
  • wesker24
    Én is de annak nagyon örülök hogy Krisztián párja kiesett ! xD

Nagyon nem birtam azt a csajt öröm volt látnia hogy pofára esett ! xD
  • Zeraa
    azért sajnálom Kriszt
  • Zeraa
    tuti
  • wesker24
    Basszátok holnapi adás vissza jön egy játékos Na nee !

Fogadjunk hogy holnap hozassák vissza Kirát ! xD
  • wesker24
    Hát volt rendesen tripla csavar ! xD
  • Zeraa
    jujjj az új csajszi bekavar de nagyon pfff
  • Zeraa
    na nézzük :)
  • Zeraa
    estét
  • Austin Bailey
  • Steve Downie
    Kíváncsi vagyok, ki esik ki és hogyan. Szerintem az utolsó jelenetnél jött vissza Kíra.

Ez meg vajon csak helyesírási hiba, vagy igyekeznek pontosan leírni azt, amit szegény Noémi próbál mondani? :)

• Austin Bailey
    am. síkhülye ez a Krisztián, részegen meg még viccesebb :D
  • Austin Bailey
    remélem azzal is tisztában vagy, ha már így szóba hozod, hogy a kognitív disszonancia nem azt jelenti, amit Attila mondott neki a villában, hanem a korábbinak ellentmondó érzékelést.
  • Casillas
    Gondolom megmondják neki, hogy kinek kell odaadnia.
  • ascii
    pörgőforgó faszkorbáccsal jutalmaznám azt a nőt, akinek a víznél fontosabb a smink, a MŰhaj, a MÜszempilla, a MŰsegg, a MŰmáj, a Műagy...

ez a Hiper milyen idegesítő, ráadásul mindig azt hiszi,h tud táncolni, közbe meg olyan szögletes a mozgása, ha derékszög elszégyeli magát.

üresebb, semmitmondóbb, ridegebb csunyább, szarabb szemet még nem láttam lánynál, mint a Petra szemszerkezete.

Műanyag a fasz látványától is falnak megy, micsoda álszent egykurva.

hirtelen ennyi.

janem

mégegykérdés:

az édeninas milyen koncepcio szerint választja ki a levél felolvasásának nyertesét?
  • kozi001
    Agysebész a csapat:
    :)

neon.hu/neontv_bulvar/gondot-okoz-a-valasztekos-beszed-az-eden-hotel-2-szereploinek-266779

A kognitív disszonenciát még VV Cristofel is megtanulta! :)
  • gduck
    Köszi!
  • OptimusPrime
    Csak egy pár másodperces bevágás volt, ahol Niki éppen ecseteli, hogy el tudná képzeli a játékot Mátéval, ezután jött a vágás, hogy Máté Edinát osztja valami olyasmivel, hogy magának köszönheti...
    Hétfőn kiderül.
  • Steve Downie
    Én is azt töltöttem le, az előzetest levágták. Valaki leírja, hogy ne kelljen hétfőig várni? (nem mintha annyira izgulnék)
  • gduck
    Mi volt benne? Nekem sajnos lemaradt a felvétel végéről :(
  • eLiXir
    Edina picit könnyen fogadta, hogy van/volt bnője Máténak, bár az én helyzeteimben viselték volna így a csajok ezt :D
  • OptimusPrime
    Ebben azért Edina-Máté dolog is közre fog játszani - lehet elmúlt a varázsa a reszelésnek? :D Tehát okkal akarják most szétrobbantani, mert valahol / valamiért meggyengült a kettejük közötti erősnek hitt kapcsolat!
  • OptimusPrime
    Legyen "csábító" - Petrát ki is rakhatná, akár, vagy amilyen habitusa volt, megkavarhatná a szálakat rendesen, tőle kitelne! :)
  • LoSA
    Most néztem még csak meg a második évad első részét... Hát mit mondjak?! Eddig az első évad klasszisokkal jobb volt, ez nem tetszik annyira! Sok benne a tirpák, aki idegesít, de nagyon! :)
  • wesker24
    Eleve utálom az ilyen csajokat ráadásul olyan rusnya hogy zacskot kéne huzni a fejére ! Teste jó csak a fejét kéne lecserélni ! :D

Ahogy látom jövö héten megpróbálja szétrobbantani Máté Edina párost !
  • Zeraa
    miért utálod Nikit?
  • wesker24
    És ö kihez állna kit választana párjának ?

Remélem Krisztiánt látni akarom ahogy aza csaj pofára esik ! xD
  • OptimusPrime
    Nem akarom mondani, de én megmondtam már tegnap! :D
    Ki nézett itt előzetest? :D
    Amúgy jó is ez így, Kíra most visszajöhet... :D
  • wesker24
    Az hogy mindenképp erős párost akar szét robbantani az mekkora kamu duma volt ! Csak beetetés volt ! Tomi és Petra egyáltalán nem volt erős Páros !
  • wesker24
    Bazmeg mindenki marad a párjával ! Semmi nem változott ! Pffhh !

Ez a ribanc megint megúszta !
  • ascii
    Szevasz Tomikám...
  • wesker24
    Én annak örülnék ha Omar Niki mögé állna !

Látni akarom ahogy az a ribanc szenved ! xD

Habár nem lenne neki nagy érvágás ha elvesztené Krisztiánt !
  • ascii
    kénye kedve szerint kibaszhat akárkit...csak ne melákot, könyörgöm!
  • Kasadya
    a védettség a legnagyobb keciség