Két éve van az LHC-nak a Higgs megtalálására

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted ki
Szóval amíg a modern tudomány hitvallása és dogmatikus hitrendszere csak keresi a válaszokat , addig én megválaszolom azokat, csak ennyit akartam mondani.

Szerinted ki
Õszintén szólva ahogy ma elképzelik az univerzumot a "nagy" tudósok, az még az ókorban Atlasz és a teknõsbéka hátán hordó lapos Földnél is nevetségesebb dajkamese... hogy 10 a 72ediken számú proton idõnként gondol egyet a semmi közepén és felrobban... <#eplus2>

A bíróságon kéremszépen nem az ártatlanságomat kell bizonygatnom, hanem a vádnak kell bebizonyítania azt hogy bûnös vagyok.

Itt a helyzet hasonló, és ameddig bárki meg nem mutatja nekem az univerzum BÁRmelyik végét, addig az végtelen marad. <#falbav>

Innentõl kezdve pedig van-e még egyáltalán bárkinek is bármilyen kérdése???

Két év múlva Mr. Higgs nevet változtat <#vigyor4>
<#taps>
Elõször is kérünk egy algebrát, majd egy axiómarendszert, végül mutasd meg hogy következnek belõle speciális esetként a jelenleg használt és ellenõrzött összefüggések.

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Szerinted ki
Ott követik el a hibát, hogy az alapvetõ logikát zárójelbe teszik. Miközben magától értetõdõ, hogy az univerzum végtelen , illetve hogy a, zéró egyenlõ végtelennel,
0 = ∞

A modern tudósok, mindezt zárójelbe téve a végét keresik máig szakadatlanul, térben még mindig a legkisebb oszthatatlant keresik, idõben pedig egy nagy bummra datálják a kezdetét. <#falbav>

Ahelyett hogy belátnák és megértenék végre, amit Einstein száz éve megértett és próbált megértetni, hogy a téridõ , melyben élünk a pí-edik dimenzióben helyezkedik el , a 3 és 4 dimenzió között ahol a pí dimenziós téridõ minden pontján a pí maga ama bizonyos 3.14''''-es számnak tûnik. Távolabbra tekintve akár mikro akár makro méretekben ez az érték eltorzul. Máig nem értik meg hogy elég a sötétbe nézni ahhoz, hogy az univerzum egy sokkal távolabbi pontját lássad meg, ahhoz képest, ami mögötte van , de látható.

Nem fogják fel, hogy a sötétséget RELATÍV mikroméretû fekete lyukat generálják amelyek ugyan szupermasszívak , de téridejük torzítása miatt a felsõbb síkról tekintve rájuk súlytalannak tûnnek.

Összességében mindig és mindenhol az abszolót értékekbe kapaszkodnak foggal-körömmel miközben az Univerzum Einstein bácsi óra

RELATÍV

qetuol
te valami nagyon okos elméleti fizikus lehetsz, hogy ennyire értesz az ilyen dolgokhoz -.-'

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Szerintem azért ezek a kutatók nem azok a "megélhetési tudósok" akiket itt néhányan vizionálnak, a "fogalmuksincsmitkeresnek" de legalább lehet bele önteni a pénzt típus, ámbár ha így lenne, azt magam sem csinálnám másképp, vénségemre büszkén lengetném az "LHC érdemes tudósa" plaketteket az onokáknak, még ha a szolgálati idõm nagyobb részét a nemlétezõ fénykard élezési technológiáinak kifejlesztésére fordítottam is.

Röviden, tömören, az ott dolgozók krémjén kívül senki nem tudja hogy értelmes tevékenységet folytatnak-e az euromilliós kriomágneseikkel, avagy szimpla sikkasztás történik, ez pedig a jelen helyzetünket tekintve sötét jövõt vizionál a hasonló energiaigényes játszóterekre nézve...

És félre ne értsetek, én nem vagyok ellene!

Egy kérdés azért bánt engemet: ha megtaláljuk a Higgs pütypürüttyöt (egy 27km hosszú gyorsítóban, talán), az mennyiben fog változtatni a legnagyobb jóindulattal feltételezett 3-4 további generáció életén?

Merthogy a gyakorlati alkalmazása ennek az egésznek legalábbis megkérdõjelezhetõ, a legtöbb amit várhatunk (amennyiben ez a dolog létezik) hogy megnézhetjük amint a Higgs részecske széttárt karokkal, sajnálkozó tekintettel, de azért igazi jófej módjára visszaintegetve keresztezi az általunk ismert összes létezõ anyagot - hogy aztán névre szólóan némelyik atommal mégis kölcsönhasson.

Szóval ha létezik is technológia ami a gravitációra hatással van, az a jelenlegi technológiai szinten nem került _még véletlenül sem_ az egyébként elvakult kapitalista fejlesztõi-kivitelezõi ipar látóterébe, ezáltal alappal feltételezhetõ hogy ezt már kifejleszteni is szinte reménytelen, tömegtermelésre fogni meg egyenesen õrült gondolat, és..

Tudtátok hogy Afrikában éheznek?
Azért ne öntsük ki a fürdõvízzel a gyereket.

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Az emberiség a pályafutását nem 2012 évvel ezelõtt kezdte.
Nem tetszik ez a hozzá állás. Okés, hogy sok kesrõl van szó, de melyik felfedezõk voltak ennyire idõhöz kötve? Hiába, pénz beszél 😞
drfaust
"Ha két év után sem pillantjuk meg, az azt jelenti, hogy valami talán nem az, aminek gondoljuk. Vagy magát a Higgs-kutatást kell megváltoztatni valahogy, vagy valamelyik indirekt bizonyíték visz minket rossz irányba "
Tehát továbbra is kötik az ebet a karóhoz, és ha nem a Higgs-bozon csinálja a tömeget akkor majd keresnek mást csakhogy igazuk legyen. Kukába kéne dobni a Standard Modellt, mert nagyon úgy fest, hogy az univerzum nem akar így mûködni.

Csak a semmi lehet tökéletes!

Ez zseniális! <#idiota><#mf1><#eplus2><#hehe><#nevetes2><#nevetes1><#miaz>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Csirke4
Nem játszottam azzal. :C Demajd kipróbálom. 😄
adler30
Na maj jön a roland emerih,meg a zsdaffák és vége.<#alien2>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Én tudom a választ!

42
Azért ennél többrõl van szó!
Aki antigravitációt megy szupravezetést szobahõmérsékleten vizionál a mindennapokban, annak tudnia kell hogy ezek a kutatások nélkül sosem lessz,már ha lehetséges lessz egyáltalán.
<#eljen>

NEXUS6
Mass Effekt 1 elv.

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

2012-ben rájönnek, hogy az elméleteikkel mellélõttek, nagyon...

Csirke4
Tudják mit keresnek, csak nem találják meg. A kérdés, hogy mikor találják meg ha megtalálják és milyen körülmények között.
Szerintem mikor felfedezzük akkor megtaláljuk az élet értelmét, majd leszáll az Atyaúristen egy stopperrel a kezében és azt mondja:
-Nem rossz, nem rossz, 2012 év. Az elõzõ civilizációt megvertétek 4 évtizeddel. Gratulálok. Majd megnyomja a piros gombot és pusztító tûzvészben kecsmeredünk a halálba mindahányan. Utána újraspawnolja Ádámot és Évát majd kezdõdhet az egész elölrõl.
Az elméletem mostantól minden szerénységet nélkülözve: A Csirke4-elv.
Balumann
2012 -ben kiderül, hogy mi az igazság mindenrõl!! xD

CybeRick
Megelõztél <#zavart1>
A cikket végigolvasva, arra lehet következtetni, hogy fogalmuk sincs, mit is keresnek, de amíg milliárdokat lehet rá költeni addig tuti biznisz... <#eplus2>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Ez egyértelmû. 2012. december 21-én fogják felfedezni. Õk is addigra várják a felfedezést, és mi is.

<#idiota><#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

← ElőzőOldal 3 / 3