Facebook-mámorban a HTC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elmondom drága barátom, hogy ár/arány kategóriában az iphone a legrosszabb választás.

Köszönjük Emese!
Nekem még hiányozna egy YouTube gomb... :/
Képzeld, nem a fészbúkkal van bajom, hanem avval a baromsággal, hogy külön gombot csinálnak neki....
Egy fészbúk ikon a többi közt nem pont ugyanolyan jó?<#bdead>

" microSD-bemenet, 5 megapixeles hátoldali kamera autófókusszal, elülsõ VGA-webkamera, valamint 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, illetve HSPA-támogatás kapott helyet, ezt pedig digitális iránytû, gyorsulásmérõ és microUSB-port egészíti ki." Ezek küzül vajon mi hiányzik a iPhone 4 ? <#mf1>
farxis
Nagy xar! fos mûanyag htc! Az iphone sokkal jobb! ez csak egy gyenge utánzat!!!

apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!

fergusonpapa
ne saját nézeted alapján itélj,hidd el h siker lesz,épp fb kockák miat.

A képet megoszttotam és már sokan azt kérdezték hol lehet kapni..

www.icewebhu

Hogy lehet Androidos telót kiadni GPS nélkül? Elvileg kötelezõ bele GPS-t rakni...

Szubjekt: Nevetségesek ezek a fészbúk telefonok... Nagy bukta lesz...
NEXUS6
Hát igen, de ezek a specifickók is viszonylag elég gyenguszok. Pár éves nem túl égbekiáltó árú telók ugyan ezt, vgy jobbat mutatnak. Pl Samu Wave S8500

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Éljen a Facebook! A konzervatívok meg bekaphatják.

LZ forever

Olyan 10 éve 😄

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

plu604
"512 MB RAM"
Nem is olyan régen még menõ volt akinek ennyi memória volt a gépében...

Világos, fészbúk gomb, az kell...:S
Ekkora baromságot...

NEXUS6
Fészbuk gombos, revolutioner edisön.
Kúl!
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Egy 10-es nek jobban örülnék, viszont ha árban jó lesz, akkor megvevõs 😄

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.