Az IE9 nem egy modern böngésző
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chrome -t rengetegen használják, részben azért mert gyors, kezelhetõsége szinte tökéletes, hiányossága sajnos van, úgyhogy fenn kell legyen egy másik böngészõ is mellette 😞 Viszont ha 1 tab meg is fagy, gond nélkül be lehet zárni, és nem fagy le az egész.
Amúgymeg... FF tetûlassú. A pluginkezelõje bazihamar fullraszalad. Az ie randomban fagy néha hosszú másodpercekre. Chorome? Opera? majd ha sokat látok ilyet sokfajta gépen, majd mondok véleményt... 1-2 fajta gépen 1-2 teszt semmit sem mond. A neten található satisztikáknak meg nem hiszek. Mert az olyan lenne, mintha egy politikusnak hinnék.... kicsit nonszensz lenne. Mindkettõt csak a saját zsebe érdekli.
Ilyen egyszerû és mindenre alkalmas felületet legalább is nem találtam az ff adblockban (bár nem mintha próbán kívül használnék ff-et, ha opera nincs akkor chrome).
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
kis naív 😊 ha nem használtad, nem kell lesz..rni.
ha azt mondják ugorj a kútba mert az neked jó lesz, bele ugrasz? 😊
https://addons.opera.com/addons/extensions/details/noads/1.0.8/?display=en
https://addons.opera.com/addons/extensions/details/noads-fixed/1.0.8-fixed3/?display=en
szóval......
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Az adblock mindent blokkol, amit kell, egyedül ezt a fogyaték SG-féle "kiemelek egy random szót, és abból lesz a reklám" szûrõt kellett manuálisan hozzádani.
A silverlightos fileok, amik a cache-ben meg a temp-ben megjelennek, azokat mivel lehet lejátszani? Úgy értem, böngészõ és internek nélkül, csak a winyóról, mint bármelyik avi-t, flv-t, wmv-t, stb.
Nekem ugyanaz a (hosszúságú) videó, ami normál wmv-ben 35-40 MB, a silverlight-os .DAT fileban (ez a temporary internet filesben jelenik meg) több mint 100 MB, és semmivel sem tudom lejátszani.
(a fenti videók kb. 20-30 perces parlamenti felszólalások, szóval nem játékfilmekre kell gondolni! A megnézett videók közül csak keveset tartok érdemesnek arra, hogy elmentsem, de azokat igenis el fogom menteni, akkor is ha egyes szerzõi jogvédõk fejreállva bef..nak)
Jelenleg bojkottálom a silverlightos oldalakat, de lehet, hogy igazságtalanul?
http://img594.imageshack.us/img594/3048/snap0139.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/3371/snap0140.jpg

11.01 :

Firefox régebben jó volt, de egyre lassabb, még ma is talán a legmegbízhatóbb böngészõ amiben minden mûködik, és ahhoz vannak a leghatékonyabb pluginek is (adblock, ami nem csak utólag rejti el, hanem meg is akadályozza a letiltott flashek letöltését, flashvideó letöltõk, firebug, és kismillió másik), és nagyszerûen testreszabható.
A google chrome rendkívül gyors, a legfontosabb dolgokat támogatja, jobban is mint a firefox, javascriptet érezhetõen gyorsabban futtatja a többi böngészõnél (javascriptben kellett egyszer egy mastermind játékot készítenem, chrome -ban azonnal reagált mindenre, firefox -nál 1 mp is volt mindennél, IE -ben még több), de ez pl. jquery -s oldalaknál is érzõdik. Egyszerûsége, gyorsasága és hogy a lehetõ legegyszerûbben el lehet benne érni mindent nagyon megnyerõ, én is ezt használom többnyire.
Opera sebességben a Chrome és Firefox között van, kicsit közelebb a chromehoz, de valami hülyesége szinte mindig van alapból, amit biztos ki lehet valahogy küszöbölni keresgélés után valamivel, vagy be lehet állítani. Túl sok fölösleges funkció van benne. Támogat mindent, de vannak oldalak, amiket ez az egyetlen böngészõ nem képes tökéletesen megjeleníteni, ami persze a webfejlesztõ hibája többnyire, de a többi böngészõ logikusan ki tudja következtetni a megfelelõ megjelenítést.
FFox: gyakran összeomlik, esetleg kékhalál, viszonylag lassú
Google chrome: csak bionyos lapfülek omlanak össze, de indokolatlanul magukkal rántanak már betöltött lapfüleket is (pl google keresést)
Opera: némileg ritkán omlik össze, közepesen gyors, nincs adblock
Ezek a tapasztalataim.
Regi szep idok amikor meg a haz elejen volt Turbo gomb. <#sir>#sir>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Hianyossagok vannak boven de szerintem a legtobb esetben user oldal a ludas. <#ejnye1>#ejnye1>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Alapvetõen az lenne a megoldás, hogy egy oldal nem lehetne részben flash. Vagy full flash, és akkor ha megnyitod eldöntheted hogy semmit se látsz, vagy engedélyezed a flasht, vagy pedig teljesen flash mentes. Mondjuk egy ad-blockkal ezt részben el lehet érni.
killall imagent
Egy minõségi és kifinomult böngészö van az pedig a Safari az Apple jóvoltából. Sokkal gyorsabb mint ezek a szarok!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
killall imagent
ha zavar a szmájli, lesz...om 😊
te gondod 😊
tudod nem feltétlen a verzió számoknál gondoltam a reklámozásokra, hanem pl sok progival is nyomatná fel magát a Google Chrome
sok oldalon ajánlgatja magát
ja és még az aulujárókban is reklámozza magát a Google Chrome
angliában, ha érdekel a kép keress rá 😊
az ilyen böngészõ sosem tudott érdekelni, amúgy meg inkább mozilla FF mint a Google Chrome
persze maradok az Opera-mnál, amirõl majmolja a Google Chrome a legmenõbb Opera fejlesztéseket
szóval <#mf1>#mf1><#kocsog>#kocsog><#mf2>#mf2> ezt a Google Chrome-nak
Hol láttad te a Google-t a verziószámmal reklámozni? Sehol. Még az EU-s böngészõválasztóban sincs feltüntetve, de ott más böngészõknek se. Ennyit errõl.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
király, még fél év és kb. a 14-es verzió szintet eléri a Google Chrome <#mf1>#mf1><#levele>#levele><#zavart2>#zavart2><#gun>#gun>
de lehet, hogy akár a 20-ast is ?!
<#mf1>#mf1>
mekkora egy reklám gerjesztõk, így tudják csak *eladni* a terméküket
a jó böngészõt még reklámozni sem kell....
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
http://goo.gl/gd6Zi5
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
CSS3-nál a vita arról szól, hogy ki mennyire támogatja az újabb technikákat. Persze mondhatjuk azt, hogy ezek még úgysem jöttek ki, ezért nem lenne kötelezõ a támogatásuk, de ha megnézzük, sok CSS funkciót beleraknak az IE-be is, csak totál más néven. És ugye ha már benne van, akkor használni fogja az, aki IE-re tervez, csak aztán meg még õ akad ki, hogy semmilyen más böngészõn nem megy, amit írt.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Kifolyik a szemem ettõl a homályos szartól!
Lassan tölt be induláskor, képes egyetlen bepörgõ flash modul az egész böngészõt lefagyasztani (ez elég kellemetlen amikor 8-10 tab van megnyitva, és az egyiken van egy sz@r flash, mire jó esetben perceket kell várni h ogy a firefox reagáljon, rossz esetben elszáll az egész a p.csába)
Csak nekem sugallja ez a kijelentés azt, hogy "Gyerekek! Minden teszt azt a böngészõt fogja a legjobbnak kihozni, amelyiket a teszt készítõje akar..." Az IE Test Drive-on lévõ speed tesztekben tény, hogy agyonveri az összes többit az IE9 RC, sõt, akármelyik konkurens TRAGIKUSAN teljesít hozzá képest. Vegyük már észre, hogy minden teszt csak arra jó, hogy valamilyen szempont alapján dícsérhessük a kedvencünket. Szerintem ha nagyon kellene, akkor egy Fapad Brózer 0.492-eshez is lehetne olyan tesztet csinálni, ami minden más konkurenst gyengébbnek mutat valamilyen szempontból... Csak teszt kérdése, hogy miben melyik program a gyorsabb. Van-e valami extra funkció az egyikben, amit kihasznál a teszt és ettõl fényéveket verhet a többire (ld. a fentebb említett IE Testdrive). A lényeg, hogy az adott program adja-e az elvárt teljesítményt és minõséget, és ennyi. Ha nekem a csak virtuális gépre telepített virtuális gépen futtatható Fapad Brózer v0.1.2.3.4 adja azt, amit szeretnék, akkor tõlem tépheti a száját bármelyik okos fejlesztõ, akkor is a Fapadra fogok esküdni.
Pedig majdnem elhittem, annyira mondták 😄
Nem állítom, hogy hû de profi vagyok, de ezt mint webprogramozó mondom.
Most kijött rajtad a flash mánia?
Operán olyan régóta van flashblock ujs, hogy nem is emlékszem már mióta használom.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A
Visszatérve a Flash-hez, IE-n, Safarin, de még az Operán sincs megfelelõ flashblock, ami viszont Chorme-on és Firefox-on évek óta alaptartozék az addonlistában... <#falbav>#falbav>