Monday Night Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ma összejött egy Über Streak, megöltem az 1000-dik Assasinomat, meglett az 1000 Assault Rifle kill, haverom összeszedett 2 Über Streaket. Jó nap volt ez 😄
Egyébként ha kell valakinek, fel tudok ajánlani egy 3 napos és egy 1 napos próbalehetõséget, bár ez ügyben bárkinél érdeklõdhet, akinek megvan a játék.
Battletag: Muhee#2716
Sima - Retro (számomra még mindig Mass Effect 😄) - Valentine - TF2
[merlinw.org]
Nincs OT, nincs custom class, 1 assa, 2 csipa/assault/support, 3 tank/gunner
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Végre menti a játék a szerverkeresõ filterét... utáltam mindig kattintgatni, hogy ne mutassa a telit és az ürest😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy C a bash, nem tudom észrevettétek-e, van is rá acsi.
Elképesztõen felbillenti a mérleget, ha egy csapatban mindenki maximálisan kihasználja a kasztját, lehet nálatok is ez volt a gond 😊 3 assa semmit nem ér, ha megfelelõen használják ki a dolgokat 😊
1. a MB támadása nem ad pénzt -> kisebb a fejlõdés
2. korántsem olyan hatásos a támadás egy játékostól, mintha a botokat engeded rá
3. szimplán csak rambózott, nem a játék célját figyelte, hanem hogy neki minél jobb statja legyen
4. lefogadom, a végén lenúbozta a komplett csapatát/ellenfelet.
Mindenesetre GG, bár tudta hogy mit csinál kicsit azért elég szétszórtnak tûnt, nem igazán gondolkodott, csak ment az emberek után. Az biztos hogy volt sütnivalója, mert használta a shurikent és a támadásokat is, a legtöbb assa vár arra, hogy rechargeoljon a grapple.

Erre tessék a kép alatt le van írva mit ad. Hasznos 😊
Most játszottam 2 játékot assaval, csak hogy meglessem mi annyira jó ebben a kasztban. Tényleg nincs op kaszt mert az ellen assassinjait én szúrtam le nagy többségben 😄 Szóval ha tud az ember játszani az adott kaszttal akkor erõs tud lenni 😊
Amúgy van 1 pálya, mikor középen van kisebb aréna és két egyenes, párhuzamos rész oldalt. Na ott assa távolsági fegyverrel pont be tud úgy bújni, hogy gömbre rálõhessen, de én gunerrel õt lõni nem tudtam :/
Illetve, ha már OP akkor a Supportnak a légi támadása is eléggé durva szerintem, instant megöl, kb 5 méteres körzetben.
Capello: mi az a painpill ? Mert nekem maxos életem van gunnerként és karddal instant kill vagyok.
Viktor: elég nagy tévhit, hogy az assassin csicska/sunyi, ha a játékosok kellõképp odafigyelnek, könnyen rá lehet jönni (sprintmódban csíkot hagy maga után, lev1-2 stealthen meg még nem teljes az álca).
Ez ennek a játéknak a szépsége, MINDENKI rá van utalva a másikra. Ahhoz hogy egy assassin jó lehessen, kell a csapatmunka, hogy eltereljék az ellenfél figyelmét ÉS legfõképpen gyengítsék õket, mert hiába a hátbatámadás egy gúnár vagy tank ellen, õket lev3-on SE biztos hogy meg tudod ölni, ha painpillt használ.
Ugyanez vissza is érvényes, nagyobb dara esetén kell az assassin, aki kicsit ritkítja a népet. Ebben van igaza Romeozornak, a gond az, hogy a legtöbb assa azt hiszi õ itt a nagyarc, ebbõl jönnek ki általában a 0-2-34 statok, rosszabb esetben csak áll és bambul.
Narxis&Viktor: a turettezéssel/moneyball lõdözéssel egy nagy baj van, és ezt én minden játékomkor megmondom a csapattársaimmal: telebaszni a MB környékét trappel és aknával, tele van állandóan assaulttal meg csipával a pálya, van belõle bõven. Ezzel bármit el lehet kerülni, de legalábbis idõt nyersz vele, hogy egy gúnár vagy tank beálljon turret módba, és megkezdje a darálást.
Nincsenek OP-s kasztok már, elég sok mindent javítottak, szimplán csak jó lenne ha az emberek felfognák a csapatmunka lényegét, és tudnának bánni az adott kaszttal.
Szóval sniper nagyon op. Talán csak az assassin az igazi ellenfele.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.