Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok 2 kérdésem lenne ha lehet

1 tu-hova kell telepíteni vagy másolni "fsd leszedi de az xm360 nem látja"

2 67% járok egy hajon vagyok nagy embert kinyírtam most kéne a nyíllal elhúzni a darut a kötélrõl na most jön a poén a daru jön ami rajta van az ott marad és nem szakad be a hajó hogy tovább menjek már két verziót probáltam

elõreis köszönöm
Fpocok
Ennek örülök.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lacee86
Hát ez szomorú. :(

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Maxtreme
CroftManor
Mi egy igazi csajról beszélünk, ha nem esett volna le xD

Nothing is True, Everything is Permitted

Ez nem garfika... EZ MÛVÉSZET!! <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lacee86
Ennyire ne legyetek már kockák, h egy grafikára álljon a farkatok... -.-

Simán <#finom>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Feature Highlights of the AMD Catalyst™ 13.3 Beta3 Driver for WindowsŸ

Improves latency performance issues seen in Tomb Raider and Hitman Absolution
Resolves slight corruption seen in Tomb Raider with TressFX enabled for CrossFire and single GPU configurations

[merlinw.org]

Myselor
nyelveddel lemosnád te mint a macskák xd
CroftManor
Azért elõtte elküldeném egy forró fürdõre <#vigyor>

Myselor
én is megkattintanám,csinoska<#gonosz1><#szeret><#vigyor2>
REALista
Köszi:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Lacee86
A gépfegyverre válts, és a középsõ egérgomb a gránátvetõ.

REALista
Üdv! Lenne egy kérdésem.Hogyan tudok a gránátvetõre váltani?Mikor kifogyott a lõszer átváltott másik fegyverre és azóta nem találom sehol...:S

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

CroftManor
Köszi az ingyen TR themé-t, tegnap letöltöttem <#vigyor0>

Fpocok
Ez nagyon jó. Hasonlít és a csaj is nagyon szép.

El kell ismerni, ezek tényleg jó képek. :)

CroftManor
Ez a csaj magyar? Hát vele én is szívesen találkoznék pár "kattintás" erejéig <#vigyor>

tomsolo
<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

chase
Épp ott tartok (újból) <#nyes>

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

lucifer9393
mellben lehetne nagyobb, de kárpótol érte minden más :) Borítóképnek is simán elmenne.

lucifer9393
Nem érdekel mekkora lesz a kép, ez megérdemli, hogy mindenki lássa. Ez egy magyar cosplayer csaj, akivel volt szerencsém nekem is elkattintani pár közös képet a TR hazai lauch partyján.

Forrás.

Lacee86
Most is egy jó kis Tomb fosztás így lefekvõre. :) Mikor a ketrecet fel kell emelni, megy körbe az a bólya szerûség, és elfordulnak a rudak a jó irányba, amiken oda kell ugrálni a sziklafalhoz, amin végül is fel lehet mászni a célhoz.

tommygear
LOL
Lassanként haladok,mert nem mindig indítom el,mikor szabadidõm van..de olyan sok forgatókönyvbeli húzás bosszant,ami filmekben is...direkt videóban húzzák az idõt,mikor a játékos már lõne..direkt nem azt lövi le,akit a játékos lelõne..és a többi írói idiótaság:)
mint mikor filmben imádom,hogy van egy betörõ csaj,osonkodnia kell,de azért azt a kurva tûsarkút felveszi,hogy kopogjon,nem ám lapos talpú sportcipõt:)
DarkSector
Legközelebb elég egy faék szó, mert ekkora off már léccike ne legyen. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Köszöni, de nem ott jár:)

[merlinw.org]

Amig lent van a ketrec meg kell várni, amig mindenféle hulladék belegyûlik, aztán ráugrasz, felmegy a ketrec és belehullik ott egy másik ketrecbe, amit amikor meggyújtasz, és lelöksz, akkor lent a hordókra átterjed a tûz és felrobbantja a kijáratot.

steam, origin: ACE_hun

tomsolo

:)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Seth
Az a tomb annyi volt, mehetsz kifelé. Sajna ilyen rövidkék :)

PSN ID.: Beegabor

daver88
Üdv!!

Elakadtam, kérnék egy kis segítséget:

Ott tartok, hogy egy szûk résen bemegyek egy nagy csarnokba, van ott egy tábor, 4 dobozka, a csarnok közepén egy ketrec, amit egy balansz tart fent. Feldobálom rá a dobozokat, le is jön a ketrec, kiszedem a dobozokat, felmegy a ketrec, gyorsan ráugrok, és el is érem a tornácot, ott van egy ládika, kinyitom, utána nem tudom hogyan tovább, mert csak lecsúszhatok, de ugyanoda jutok, ahol elkezdtem..

köszönöm!

acsati
Ahhh és tényleg! Köszi! Eddig ezt nem kellett számba venni, hanem mindig minél gyorsabbnak kellett lenni. Hát jól megszopatott :D Köszönöm!
bogyoka
Én is ott rontottam mindig el, az F-et akkor nyomd, ha a kör összemegy és akkor sikerülni fog.:)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

acsati
sziasztok
elakadtam ott ahol a hajón van az a nagy ember. lövöm a fejét, kitérek elõle, nyomom az F-et is amikor írja, de semmi. van ez a videó így is csinálom, de ahogy kéne másodszorra az F-et nyomni, akárhogy nyomkodom, próbáltam már nagyon sokszor, mindig megfog és eldob. nem tudom hogy lehetne máshogy csinálni
Lacee86
GT 630M. De vissza is raktam a régi drivert. Lehet, h csak az erõsebb kártyákra van pozitív hatással. :)

Myselor
lol <#idiota>
elite
Ez fura. Nekem SOKKAL jobb lett.
Milyen kártyád van?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Lacee86
Erre riadtál fel hajnali 4-kor, és mindenképpen közölnöd kellett? :DD

chase

Elb@szták a koffein-molekula tetkót Alex nyakán, a valóságban:

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Ki az aki Super Marióra verte?<#idiota>(a dobot)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az ifjú Lara szenvedései

"Lara Croft olyan, mint Super Mario, csak sokkal többen verték ki rá."

Index cikk!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

chase
Számoltam: ebbõl 29 megvolt nekem. <#nevetes1>

Fpocok
Van egy két tényleg durva. Spoileres.

http://www.youtube.com/v/f-w-43kTREY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
Mi a kérdés? :)
Vagy csak helyzetjelentés akart lenni? :)

Ez asszem a játék közepe.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

itt járok most:

Myselor
nekem elsõre ment xd
Lacee86
Hát nekem ezzel az új béta driverrel sztem szarabbul megy. :(

DarkSector
Jah ejtõernyõ az gáz. :D