Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 tu-hova kell telepíteni vagy másolni "fsd leszedi de az xm360 nem látja"
2 67% járok egy hajon vagyok nagy embert kinyírtam most kéne a nyíllal elhúzni a darut a kötélrõl na most jön a poén a daru jön ami rajta van az ott marad és nem szakad be a hajó hogy tovább menjek már két verziót probáltam
elõreis köszönöm
Nothing is True, Everything is Permitted
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Improves latency performance issues seen in Tomb Raider and Hitman Absolution
Resolves slight corruption seen in Tomb Raider with TressFX enabled for CrossFire and single GPU configurations
[merlinw.org]
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Forrás.
mint mikor filmben imádom,hogy van egy betörõ csaj,osonkodnia kell,de azért azt a kurva tûsarkút felveszi,hogy kopogjon,nem ám lapos talpú sportcipõt:)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
steam, origin: ACE_hun
Elakadtam, kérnék egy kis segítséget:
köszönöm!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
elakadtam ott ahol a hajón van az a nagy ember. lövöm a fejét, kitérek elõle, nyomom az F-et is amikor írja, de semmi. van ez a videó így is csinálom, de ahogy kéne másodszorra az F-et nyomni, akárhogy nyomkodom, próbáltam már nagyon sokszor, mindig megfog és eldob. nem tudom hogy lehetne máshogy csinálni
Milyen kártyád van?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Elb@szták a koffein-molekula tetkót Alex nyakán, a valóságban:

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Lara Croft olyan, mint Super Mario, csak sokkal többen verték ki rá."
Index cikk!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vagy csak helyzetjelentés akart lenni? :)
Ez asszem a játék közepe.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"