Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem rossz. Nem mondanám sokkal gyengébb lenne mint az underworld a régieket nem említeném mert nagyon más világ volt.
pozitiv:
+ élõ, lélegzõ világ nagyon jó párbeszédekkel storyval, sok mai rp-nek nevezett rpg megirigyelhetné.
+ nekem bejöttek a dungeonok, volt egy kettõ ami jópofa volt tényleg.
- Nagyon sok az akció benne, ami még kisebb gond de elszúrták a mobok méreteit és létszámát néhány helyen el se férnek annyian amennyien támadtak. Ez a stílus bejött a új star wars filmekkel és azóta nem lehet lelõni.
- karakter fejlesztés enyhén szólva gyermeteg vagy rakjanak bele valami rendes dolgot vagy ne erõltessék. De sok vizet nem zavar.
A kimaradt sírrablásokat amúgy még tuti megcsinálom. :)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Inkább mint egy "Sántitáun dé-el-cé máp".
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nothing is True, Everything is Permitted
- (23) Additional outfits for Lara for aesthetic value, maybe as unlockables (Penguin Suit, Classic Outfit, TRU Outfits)
Na pontosan ezért tartunk ott, ahol.
[merlinw.org]
Tudtam én hogy a Tomb Raiderhez nem adunk ki soha Single DLC-t csak kamu duma volt fél órája kint van a hír hogy nemsokára kiadnak hozzá egy Single DLC-t a Tomb Raiderhez !
Bekaphatják ! :D Olyan isten nincs hogy pont ehhez ne lenne Single DLC ugyanmár ! xD
[merlinw.org]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Ha már a rankedes acsi soha nem lesz meg soha legalább ez legyen meg :D
Next PC upgrade: 2022
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Korábban beugrottam pár ranked meccsre és vagy az volt, hogy egyedül voltam a lobby-ban, vagy 2-3 emberrel. Miért is? Ja mert elõrendelõként megvolt a multis plusz pálya. Érdekes tegnap én is letöröltem és voilá... egybõl olyan lobby-ba kerültem ahol 8-can voltak.
Ez milyen el****ott multi már...
Ehhez jön hozzá, hogy tegnap Croftmanor viszont megvette a multis DLC-t és attól a pillanatól kezdve nem tudtunk többé együtt játszani. Úgy értem egy pályán se! Az alap pályákon sem engedte. Végül letörölte és akkor újra tudtuk együtt tolni. De azt írta amióta letöltötte a DLC-t nehezen talál lobby-t.
Ha belegondolok, hogy a Mass Effecthez az összes multis DLC-t ingyen adták...
Nekem könyebb dolgom van 5 éve használom.
Kontrollerrel csináltam meg a RE5-ben pl a Lead Aspirin-t, mivel meg lehet csinálni, mert egy acsi, ha nem lehetne nem tették volna a játékba, csak gyakorlás kérdése.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Mathias-al harcolnék, meg is nyomom az F-et amikor kell, és aztán mutatja a kéz ikont, és hiába nyomom az E betüt, rámnyomja a csákányt a szemét, hogy csináljam akkor?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Némelyik ér is valamit a többi lofax.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"