Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont a küldetésnél itt el is akadtam,mert valami tablet kéne megtalálni,de ha felérek a hajó orrára,ott bizony nincs semmi se,hiába nyögi Lara hogy itt van (Pirates life:Collect the block and table)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lent a hajóroncsoknál az egyik titkos barlang nem nyílik,oda kéne valami gear.azt hol találom? kicsit továbbmenve jobbra a stégen nem tudok továbbmenni,mert nem tudom hova kell belõni a kötelet hogy a cölöpre rárakja,pedig arra kell menni,mert ott vannak mászófalak is.lehet ott van a gear?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hét közbe esténként szántam ár egy kis idõt.(külföldi forrásból ócson meglett) :)
Nem rossz. Nem mondanám sokkal gyengébb lenne mint az underworld a régieket nem említeném mert nagyon más világ volt.
pozitiv:
+ élõ, lélegzõ világ nagyon jó párbeszédekkel storyval, sok mai rp-nek nevezett rpg megirigyelhetné.
+ nekem bejöttek a dungeonok, volt egy kettõ ami jópofa volt tényleg.

- Nagyon sok az akció benne, ami még kisebb gond de elszúrták a mobok méreteit és létszámát néhány helyen el se férnek annyian amennyien támadtak. Ez a stílus bejött a új star wars filmekkel és azóta nem lehet lelõni.
- karakter fejlesztés enyhén szólva gyermeteg vagy rakjanak bele valami rendes dolgot vagy ne erõltessék. De sok vizet nem zavar.

Lacee86
Na, végére értem, 72%-nál fejeztem be. Jó kis játék volt, az utóbbi idõben nem igen kötött le játék ennyire. Sajnos -kövezzetek meg- nekem a vége annyira nem jött be. :/ De hát ez legyen az én bajom. Összességében nem bántam meg a vele eltöltött idõt.
A kimaradt sírrablásokat amúgy még tuti megcsinálom. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

wesker24
Annak a páncélos szamurájnak 2 sebezhetõ pontja van amint nincs rajta már páncél a háta és a feje ha közeledbe ér csak Dodge-olj el és lõdd a hátát vagy a fejét !
Lacee86
Na még próbálkozom... Azért köszi.

Sir Quno Jedi
akkor jó a shoti is a hátára, ha már nincs ott páncél

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
De nincs már géppityum, eskü nemtom hova lett... :S

Sir Quno Jedi
Amúgy a shotgun, amíg páncélja van, a legrosszabb választás, mert mióta lövünk erõsen páncélozott célpontra söréttel vaze! :D Kb. semmit sem árt neki és ez korrekt is így.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
nelegyélmáilyenszerencsétlen. elsõre megy. használj gránátvetõt és robbanónyilat, illetve mikor már leszedtél pár páncéldarabot róla, akkor dodge-counter és beng a csupasz részeire amid van (fõleg géppityut). szal. rádtámad és mikor már üt, akkor elugrasz valamelyik irányba, erre körbetáncolod és kényelmesen simized a pucér bõrét. ennyi, egy óvódás is meg tudja ölni... lassú is szerencsétlen és kiszámítható...

Lacee86
Csak tudnám, miért kellett ezzel az istenverte szörnnyel ennyire elbaszni a végét... Nem tudom kinyírni. Azt se tudom, milyen fegyverrel kéne. Csak a shotgunnal lövök rá, de még 2 másik katona is támad mellette...

De igen. Nekem kell!! :)
Inkább mint egy "Sántitáun dé-el-cé máp".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Nekem elsõ végigjátszásra 78% lett. Lehet már nincs messze a vége :)

Nothing is True, Everything is Permitted

Lacee86
Na, már 70%-nál vagyok, de még mindig nincs vége. Ezek szerint aránylag jól gyûjtögettem eddig. :D

Myselor
hát érdekes.majd meglátjuk.kicsit erõltetett a dolog.fõleg hogy elõtte úgy volt hogy nem jön.na mindegy:)
wesker24
Egyetértek ! Kell ez nekünk ? :D Én szerintem nem :D
MerlinW
Az a legszomorúbb, hogy ez kapta a harmadik legtöbb szavazatot:

- (23) Additional outfits for Lara for aesthetic value, maybe as unlockables (Penguin Suit, Classic Outfit, TRU Outfits)

Na pontosan ezért tartunk ott, ahol.

[merlinw.org]

Myselor
mi?linket :|
wesker24
Ennyit errõl mennyire tudtam hogy ez lesz ! xD

Tudtam én hogy a Tomb Raiderhez nem adunk ki soha Single DLC-t csak kamu duma volt fél órája kint van a hír hogy nemsokára kiadnak hozzá egy Single DLC-t a Tomb Raiderhez !

Bekaphatják ! :D Olyan isten nincs hogy pont ehhez ne lenne Single DLC ugyanmár ! xD
CroftManor
Én az ACRben még megvettem azt a Mediterrán DLC-t, de az AC3ban már nem.

MerlinW
Jaja, tudom, már ott itt kiakadtam a dolgon. Mikor megláttam, hogy a 3-ban is így csinálták, leborultam az asztalra. Többet multi dlc-t nem veszek. Max karaktereset.

[merlinw.org]

Azt azért csendben mondom, hogy már az AC:Revelations-ben is így volt a plusz multis pályákkal. Míg újdonság volt, szaladgáltak rajta, utána meg senki. AC3-ban szintén. Vannak, akik semmibõl sem tanulnak! :Ð (Én is megvettem mindkettõt...)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
De a TRben meg ez el van cseszve, mert ha fölrakom a DLCt, akkor nem talál meccset. Illetve talál, de nagyon nehezen mivel nem sokan vették meg a DLCt. Itt nincs olyan, hogy extra maps. Egybe rakja a többivel. Letöröltem, érdekes egybõl tudtam játszani.

MerlinW
Ezt az Ubi is hasonlóan szabta el az Assassin' Creed-ekben. Kiadtak DLC-ként multi pályákat, amiket csak azok értek el külön menüben, akik megvették. Ráadásul annyira külön menüben, hogy van egy "extra maps", és azon belül játékmód választás, stb. Így konkrétan csak azt az 5-6 új pályát keresi a server browser, a többit nem. Ezzel ugye teljesen el vannak szeparálva a DLC tulajdonosai a többi játékostól. Ezáltal nem is játszik rajtuk senki. Nem értem én ezt a logikát...

[merlinw.org]

CroftManor
Így van, jól megszívtam ezzel a multis DLCvel! Alig találtam lobbyt. Igaz pár meccset tudtam vele tolni, de csak azokkal akik szintén megvették a dlct. Hát le is töröltem gyorsan. Majd késõbb visszarakom.

grebber
Valakik nem jönnének áldozatnak a rescue mod beach pályára?Csak annyi lenne a feladat hogy a golyószóró elé beállni azt halni :D

Ha már a rankedes acsi soha nem lesz meg soha legalább ez legyen meg :D

Next PC upgrade: 2022

grebber
Igen pc-n!

Amióta letöröltem a multis DLCt találok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PC-n játszol? Ott én se találok soha ranked meccseket.
grebber
Akkor nálad nagy a királyság ranked szervert a megjelenés napja óta nem találtam ahol vannak is :(

Egyetértek. Fõleg a karakterek mentek volna DLC-ként. De speckó fegyver vagy fegyver upgrade is meg persze skillek. Nem kicsi elõnyt jelent a jó cucc.

Ez a legnagyobb elszúrás az egészben, hogy a DLC-vel szeparálák az amúgy sem nagy játékos közösséget. Az oké, hogy ha olyan pályát vált, kapcsol XY vagy a szerveren, ami DLCs, akkor akinek nincs azt kirakja, de az hogy az ALAP pályára sem tudunk velük menni az túlzás!
Korábban beugrottam pár ranked meccsre és vagy az volt, hogy egyedül voltam a lobby-ban, vagy 2-3 emberrel. Miért is? Ja mert elõrendelõként megvolt a multis plusz pálya. Érdekes tegnap én is letöröltem és voilá... egybõl olyan lobby-ba kerültem ahol 8-can voltak.
Ez milyen el****ott multi már...

Ha pénzt akarnak vele keresni, akkor úgy kellett volna, mint a ME3-ban, hogy fegyvereket, más csomagokat lehessen valódi pénzért venni multiban. Azokért még esetleg fizettek is volna páran.
Hát, igen. Ezzel nagyon elrontották, hogy pénzt kérnek multis dlc-kért egy nem multira kihegyezett játékhoz. Az elsõt még talán megveszik páran, de miután rájönnek, hogy alig találnak más játékosokat, akkor utána a következõt már az a pár ember se fogja megvenni.
Hát én konzolon vagyok és bizony nem veszek multis DLC-t. Pedig én sajna nagy DLC fogyasztó vagyok, de a TR multi az elég tré szerintem. A single része az 10/10 nálam és ahhoz gondolkodás nélkül vennék DLC-t.

Ehhez jön hozzá, hogy tegnap Croftmanor viszont megvette a multis DLC-t és attól a pillanatól kezdve nem tudtunk többé együtt játszani. Úgy értem egy pályán se! Az alap pályákon sem engedte. Végül letörölte és akkor újra tudtuk együtt tolni. De azt írta amióta letöltötte a DLC-t nehezen talál lobby-t.
Ha belegondolok, hogy a Mass Effecthez az összes multis DLC-t ingyen adták...

DarkSector
Hát ha nem gyakoroltad a kontrollerrel való célzást akkor gáz lehet.
Nekem könyebb dolgom van 5 éve használom.

Kontrollerrel csináltam meg a RE5-ben pl a Lead Aspirin-t, mivel meg lehet csinálni, mert egy acsi, ha nem lehetne nem tették volna a játékba, csak gyakorlás kérdése.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen. Ugyan az a helyzet. Én most vettem kontrollert és ezt a játékot azzal toltam végig. Viszont az Assassin's Creed-eknél nem áll rá a kezem. Még a single-ben csak csak, de a multiban totál béna vagyok vele. Igaz, hogy amúgy is, de ha az egér+bill. kombóhoz képest nézem, akkor végképp! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én PC-n tolom kontrollerrel és a mozgás valóban jó vele, de engem a célzás az agyvérzés közelébe visz, annyira nem tudom becélozni pl. a farkasokat, hogy folyton kinyírnak. Be lehet ezt gyakorolni? :)
tomsolo

:D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kár, pedig reménykedtem benne. <#banplz>
bogyoka
Már sikerült, túl lassan nyomtam. :D

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Segítsen valaki!

Mathias-al harcolnék, meg is nyomom az F-et amikor kell, és aztán mutatja a kéz ikont, és hiába nyomom az E betüt, rámnyomja a csákányt a szemét, hogy csináljam akkor?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

grebber
Majd a sok ezer konzol felhasználó fizet helyetted szóval nem mennek miattad csõdbe!

Ha nem kell a pénzem nekik, az az õ bajuk. Multis pályákért biztos nem fogok pénzt kiadni.
DarkSector
Van há....
Némelyik ér is valamit a többi lofax.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lacee86
Na jó, én ingyenes DLC-re gondolnék. Vagy ma már nincs olyan?

tommygear
miért? mert kaptunk egy kerek sztorit és nem darabolták fel mint mondjuk az ac3-mat? ez inkább örömhír
A rövid személyes válaszom: nem veszek DLC-t hozzá.

bocsi ez elsõ megoldódott nem tudom mitõl 50* kikapcsoltam meg be egyszer csak megjelent látja xm360