Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Azt nem szokott, lehet, csak ráállt valahogy a kezem.
De ahhoz képest, hogy régen minden játék során százszor leestem valahová, itt tényleg alig-alig fordul elõ.
Nekem a QTE-k mennek nehezebben, illetve az ejtõernyõzéssel szívtam elég sokat :))

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DarkSector
:)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaa, oké... :D

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Jah de kontrollerrel pc-n ugyanaz...:D
vagyis most nem a platform a lényeg. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De, Xboxon vagyok. Így persze természetesen kontrollerrel irányítom. Nem is kell egérrel klikkelgetnem csak "lépkedek" a menüpontokon.
Régebben minden Tomb Raidert PC-n irányítottam és oké volt. Aztán Kb a Legends óta Xboxon vagyok és hát mit nem mondjak kontrollerrel fényévekkel könyebb az irányítani.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
Nem xboxon, rosszul fogalmazott, hanem eleve kontrollerrel könyebb szerintem.
Sokaknak a célzás miatt nem fekszik a pad, ez egy dolog, de ugribugri miatt könyebb.
Nekem személyszerinte a célzás sem para.

Fpocok
Xboxon biztos más.
PCn, amikor mozog az egész, nehéz ráklikkelni. De most történt meg velem: Elindítom a játékot és ALAPból a continue-n van, rámegyek és nem azon volt. Enteren kívül semmit nem nyomtam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mondjuk akinek a The Cabin in the Woods: 10/10 az olyan rossz ember nem lehet. Szerintem nyugodj le egy kicsit aztán ugorj neki még egyszer. :)

DarkSector
"itt szinte magától megy elõre s ugrik, mikor kell."

irigyellek, nálam nem ugrik magától.
de annyira nem hogy ha elvéted leszalad és vagy megkapaszkodik vagy leesik simán a mélybe.

rage
Hát, én nem vagyok egy túl profi gamer, de egyelõre ez a játék azért könnyebbnek tûnik jóval (irányítás szempontjából is) mint mondjuk a korai Tomb Raiderek. Ott a kamera sem fordult mindig jó irányba, pixelpontosan kellett ugrálni, itt szinte magától megy elõre s ugrik, mikor kell.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Totálisan bolondbiztos játék nincs. Szóval már a menü ilyen kihívások elé állított? Ha ez miatt hagyod abba, hááát... érdekes. <#nyes>

New Game-re nyomsz és az a játék hibája?!? Amúgy nekem indítás után a Continuen van nem a New Game-en. Tökéletesen tudom irányítani. Én Xboxon vagyok, lehet PC-n szar az irányítás, Xboxon tökéletes.

DarkSector
Hát erre nem tudok mit javasolni, ész nélkül ne játszon senki. :)

Fpocok
Igen. Így van. Nekem sme veszett el.
Viszont ha megvan gyõzõdve az ember, hogy valami klikkolt és bejön valami hülye írás, nem biztos, hogy elolvassa, csak nyomja automatán. Be lehet nézni és ez részben a játékos hibája, de ez nem menti fel a béna menüt.

DarkSector
De nem értem.
A mentést eleve nem tudod elveszíteni hiszen a new game-re ha véletlen rámész van még 1 menü hogy kiválaszthatod a mentés helyet, ekkor max visszább lépsz...:D
Mindegy akkor az valami bug.

Fpocok
Na... nekem az alant leírt eset iígy volt. Elindítom a játékot és nyomok entert és valahogy new gameon volt... PEDIG CSAK ENTERT NYOMTAM.
Meg sokszor volt olyan, hogy egérrel rámentem valamire és nem az volt. Páran még a mentésüket is elvesztették így.

DarkSector
ige.

Miért ez nagy baj?

Fpocok
Amikor elindítod a játékot, akkor a continue gombon van a cucc, ugye? Alapból...

DarkSector
Érdekes, nekem ilyen gondok nem voltak. :)
Irányítás tudás kérdése.
Menü meg nekem mindig azt mutatja csinálja amit nyomok, nem tévedtem még el 1x sem. :)

De te tudod.

Fpocok
JA... és eddig ez a legszarabb fõmenû, amit valaha láttam. Crysisé szar volt, de legalább funkciónált. Rajta vagyok a contineut, kiválasztom a mentést és felül akarja írni... mondom mi a fasz... visszalépek, és a new gameon volt. DEHÁT NEM IS AZON VOLT?

Fpocok
Ennyi. Végleg feladom... többször neki ugrottam, de nem megy. Befejeztem. Nagy rakás szar, gondolom mondanom sem kell. Aki szerint meg fasza az írányítás, az hazudik, vagy sosem játszott jó irányítású játékkal.

MerlinW
Jól mondja:)

[merlinw.org]

CroftManor
Én tudom a technikáját. De HozHun pont azt írta, hogy nem szabad egybõl megölni õket.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Miután lebénítottad - nyíl a combban, elfekszik az ellenfél - F-el kell kivégezned.

[merlinw.org]

JaSoN HuNTeR
<#hehe>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Utánna kinyírhatod õket, csak egybõl nem. :)

CroftManor
Nem szabad kinyírni õket.. és akkor utána elfutsz vagy mi? <#hehe>

Elolvastam a hozzászólásokat+ megnéztem egy youtube vidót. A problémám az (meg gondolom sokaké) ha a második két plusz skilt kifejlesztjük, akkor Lara kinyírja az ellenfelet. Az nem számít! Nem szabad kinyírni õket, csak nyilat a tárdükbe aztán kész.

MerlinW
Nekem beadta a játék közepén. 25 az nagyon sok, az ember csak úgy érzi, hogy 100-at dodge-olt, pedig nem:) A lõfegyvereseket nem is igen lehet..
Mire megszerzed azt a képességet, max 1-2 ellenfelet tudsz dodge-olni harconként. Továbbá, ha meghalsz, akkor nem számolja az adott szakasz öléseit, illetve a reload checkpoint sem számít.

[merlinw.org]

CroftManor
Ahogy elnézem az acsis oldalon,nem vagy egyedül ezzel:
"This is glitchy. I've incapcitated over a 100 guys, did block kills, dodge arrow kills, dodge gun kills and it still hasn't unlocked. Hopefully someone can clarify this."

Dodge után kivégzés az nem. Abból rengeteget megcsináltam és még sem. :(

MerlinW
Ha kiváltod az utolsó 2 skill-t a harc vonalon, akkor nem tudod megcsinálni azt az acsit, mert harcképtelenné tétel helyett megölöd az ellenfledetet. Egyébként meg annyi, hogy félreugrasz, stun, nyilat a combba, majd F-el kivégzed. Mindezt 25 ellenfélen.

[merlinw.org]

grebber
Az nekem is nehezen lett meg sokkal több mint 25-öt csináltam de csak meglett!

Next PC upgrade: 2022

CroftManor
Prestige aktiválásban semmi, csak egy rang, hogy a többiekhez képest te pro vagy. <#vigyor0>
Former Adventurer-hez sztem az kell, hogy dodge után ki is végezd az ellent. Vagy akkor sem adja be? Már más is írta itt, hogy neki sem adja be.

Amúgy ez a "Former Adventurer" achivement még nem jöttem rá pontosan mit takar. Amit kér azt megcsináltam többször is, de ezek szerint mégsem, vagy rosszul. :/

Azt hiszem az utolsó szigetlakós karaktert csak prestige 3 szinten lehet nyitni (ami meg kell a mindent de mindent nyiss ki a multiban achivementhez). De nem vagyok biztos benne. Amúgy mi a jó a prestige aktiválásban?

Szóval nekem valószínüleg sosem lesz fullos az achivement listám. Legalább a singléseket meg akarom szerezni. Abból már csak kettõ kell.

CroftManor
Steady Shot a neve. De én nem nagyon használok íjat.

lucifer9393
De, az utolsó offensive perk valami ilyesmi h. Steady "something" ami megnöveli az íj és a nyílpuska sebzõképességét.

CroftManor
Nem vettem észre, hogy nagyobbb sebzés perket kaptam volna attól mert elértem a 60at. Azok vannak amik voltak. Azon kívül hogy megvehettem Larát 10 ezer salvage pontért, azon kívül aktiválhatom a prestige 1 szintet, de akkor az eddigi összes skillem és fegyverem unlockolva lesz. Csak a karakterek maradnak meg, meg a salvage pontom.

lucifer9393
Nekem gyors sprint, bulletproof, meg a robbanás.

CroftManor
Nekem az van beállítva ha larával vagyok, hogy ha kinyírnak, akkor robbanjon a gránát és így az is meghal (néha), aki megölt. Meg a Bulletproof, elvileg akkor jobban bírom a lövéseket. Ha meg a másik csapatban vagyok, ott meg a nagyobb sebzés meele attack-al meg a bulletproof szintén.

Ping vagy lag, vagy kockák vagy mindhárom. :)
Engem is simán fejbelõdöznek íjjal.

lucifer9393
De számodra már elérhetõ a nagyobb sebzés perk, mert már 60 vagy. Az offensive-ben az az utolsó perk, azt hiszem.

CroftManor
Amúgy nem értem hogy van az, hogy némelyik játékos, aki íjat használ, simán lelõ egy lövéssel. Én is próbálgattam az íjat használni, de multiban mindenki rohangál, szinte lehetetlen õket fejbelõni. Van hogy a 2 méterre álló ellenfelet lövöm mint állat, és mégsem akar kinyifanni :/ Látom hogy az életcsíkja nullán van és én halok meg. neki meg gyorsan visszatöltõdik az életcsíkja. Érdekes dolgok ezek...

lucifer9393
Én sem értem. A múltkor deathmatchben tett minket össze Croftmanorral, olyankor látszódtunk, de nekem hatalmas volt a lag. Most nem volt lag, de nem látszódtam :D

És olyankor titokban, láthatatlanul csatlakozol, mi? <#ravasz1>

lucifer9393
Igen, úgy vettem észre, hogy akkor tudok hozzád csatlakozni, ha már megy a játék, de még nem max a játékosok száma. Olyankor gond nélkül összekapcsol. De most lehet már gyakrabban fog, hogy nem ismerlek, mert idegenekkel mintha jobban összetenne.

lucifer9393
Hát én csak 30 valahány vagyok, de tegnap én is megnyertem a csapatomnak egy Rescuet. Nem is tudom miért nincs ezért valami acsi. Összeszedtem az 5 medkitet, 3x felélesztettem a társaim, és egyszer sem haltam meg. Lehet olyankor is láthatatlan voltam <#idiota>

grebber
Multiban ez a szamuráj karakter nagyon adja! Volt egy gyerek 60-as szintû szamaruj ruciba és kb szinte maga megnyerte a csapatának a rescue-t szinte nem is tudtuk kinyírni :(

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Warez leszed, kipróbál, és ha tetszik és támogatni szeretné a készítõket, akkor megvesz... Akinek nincs magához való sütnivalója, azt nem tudom sajnálni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."