Megaupload: önkényesen dönt az átutalásokról a Mastercard
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A visa jovore jo evet fog zarni😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
www.icewebhu
nincs az mint pl rapidnál vagy más ilyen ddl-nél h nem tölti le vagy megakad letöltsé közbe.
kevés a várakozó idõ.
+megavideón lehet a legjobban filmet nézni, igaz a 72 perces határ elbassza de még így is köröket ver a többi ilyen tárhelyre.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Akkor szedik le a tartalmat, ha szólnak nekik, egy kurva szkriptjük nincs ami mondjuk névre keresne rá.
Szó sincs arról, hogy teljesen ingyen kell ezt csinálni. De amikor elkapják a töküket, akkor nem nyervákolni kel, hogy jaj hát mi nem tudjuk a tartalmat ellenõrizni, hanem bevallani, hogy hát bizony az illegális tartalmakból tudunk minden héten luxuskurvázni.
MAstercardnak meg semmi joga ehez amit csinál..johogy nemmár nem kapom meg a fizetésemet mert ö ugygondolja nem szép módon kerestem.
www.icewebhu
De te már fizess nekik, ha ésszerû idõn belül le akarsz tölteni egy komolyabb 1-2 GB-os tartalmat.
Nekem valamelyik nap valami egészen elképesztõ, 30-40 KB-vel szedte, na le is csuktam a francba és inkább torrenten rákerestem, valami szirszar seed-eléssel is 70 KB-val jött.
Igen tudom, erre mondják azt, hogy hát nekik a szervereket fenn kell tartani, meg a dedikált sávszélt fizetni kell, de ez nem magyarázat arra, hogy õk akkor is az illegális tartalmakon gazdagodnak meg, mert tuti, hogy ez kurva jó biznisz. Mennyi egy 100 MB-s dedikált sávszél? 2000 forint? Mennyi egy hónapos elõfizetés? 2500 forint?
Na lehet számolni.
Na ezért az egyetlen és igazságos dolog a torrent. Ott nem kapsz pénzt a feltöltésért, de nem is kell fizetned semmit sem.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szóval keményen hasznot húznak, és kihasználják az egész helyzetet. Régebben még egészen normálisak voltak a free userekkel, manapság már olyan korlátozások vannak, hogy értelme sincs bármit letölteni onnan guestként, gyorsabb ha valami eldugott tracker-rõl húzok le valamit.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A várakozásra, kattangatásokra, irkálgatásokra meg az összes velejáró fejfájás ellen meg ki vannak találva a letöltés managerek, nehogy már kézzel vacakoljon 2011-ben az ember is az ilyenekkel. Beolvasod a rakat kiválasztott linkjeidet és õ minden lépést automatizál helyetted (még ki is csomagolja a végén neked), reggel amikor felkeltél egy az egyben elõtted van a kész tartalom.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Persze az összes szar fizetõs közûl lehet az a legjobb, de attól még szar...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
DumaNet IRC szerver (chat): http://www.dumanet.hu
Természetesen a hardvergyártókat is lesitteljük, mert õk meg a PC-k alkatrészeit adják, amivel az egész illegális tartalom készül.
Nem hagyhatjuk ki a mindenféle alapanyag gyárakat és bányákat sem, hiszen az alkatrész gyártók tõlük szerzik be a nyersanyagot, amibõl vinyó lesz, meg router, stb.
Nyilvánvaló, hogy a bányagépek gyártóit is be kell perelni. Az erõmûveket is, amik biztosítják a termeléshez szükséges áramot. Velük együtt az áramszolgáltatókat.
Kihagytam valaki?
A vesztes háború után a katona mindig azzal védekezik, hogy "csak parancsot teljesítettem." Nem szeretem, amikor kollektíven megpróbálják hülyének nézni az egész világot, kezdve a törvénykezéssel. Ha a jogvédõk valóban bírósághoz fordulnának, a Megaupload lehúzhatná magát a klotyón, annyi jogvédett tartalom van rá feltöltve. És ez még csak nem is torrentoldal, ahol maga a tartalom nem található meg, ez FTP. Ez ténylegesen tárolja a fájlokat. Megy a feljelentés, a szervereket lefoglalják, aztán lehet nézegetni, mi minden van rá feltöltve.
Akkor is felelõs azért, amit feltöltenek, ha a szabályzatban elhárítja magáról a felelõsséget. Mindig azzal védekeznek, hogy nem áll módjukban minden tartalmat egyenként ellenõrizni, ami akár még igaz is, de ettõl még bûnrészesek jogvédett tartalmak hozzáférhetõségének a megosztásában.
Jobb, ha befogja a csipogóját, és keres egy még be nem tiltott fizetési rendszert magának.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aztán megint jön egy ddos támadás... 😄
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!