Több univerzumra utal a háttérsugárzás

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lost Lont
Ráadásul én úgy tudom, hogy nem a téridõben jött létre a világ, hanem a világ létrejötte hozta létre a teret és az idõt (vagy hogy), szóval két külön létrejött világ hogy kerülhetne "ugyan abba" a téridõbe?

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

De mi (maradok a hasonlatodnál) a Föld belsejében vagyunk. Szóval belülrõl elérhetjük a gömb felületét. Nem?
Szerintem nem ha abból indulok ki hogy nem tér van, hanem tér/idõ akkor mielõtt elérnéd a határát ugy lelassulna az idó hogy a tágulás mindig egy picivel gyorsabb mint ahogy elérnéd a szélét.
Mint amikor a fénysebesség közelébe ér valami akkor lelassul az idõ igy soha nem lépheti ást a fénysebességet.
Persze ez csak az én foteltudós véleményem!<#fejvakaras>
<#vigyor>
Nem. Ha teljes Földet víz borítaná egy hajóval akkor sem tudnál mást csinálni mint körbe-körbe menni. A cikk hibája, hogy túlságosan 3D-ben mutatja be a történetet de azt nem teszi hozzá, ez csak egy szemléltetõ hasonlat... Nos amit én írtam feljebb az is az, a lényeg ûrhajóval nem lehet.

Freddycom
Lehetséges, a Körös Volánnak láttam az oldalán úticélként, de borzasztóan drága a jegy.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Jól értem, hogy ez azt jelentené, hogy Univerzumunknak jól megszabható határai vannak (amik folyamatosan tágulnak)? Ezek szerint elméletileg ha egy ûrhajóval sokáig egy irányba megyek, akkor tételezzük fel, hogy elérhetem az Univerzum határát? Elég abszurd elképzelés. Mert ha két Univerzum összeütközik, akkor mindkettõnek meg kell lennie a határának, ráadásul ugyan abban a "magasabb szintû" téridõben kell "úszkálniuk". Lehet hogy hülyeséget írtam, de másképp nehezen tudom elképzelni ezt az egész ütközést. Ha viszont mégis így van, akkor mi van a két Univerzum közti térben? Lehetséges átmenni az egyikbõl a másikba?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Freddycom
Ez a cikk rengeteg dologra rávilágított, amit eddig nem értettem.. (nem)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Pontossan!<#vigyor>
Grr1234

ÁjjLe BoBBi
akkor meg már úgy is mindegy lesz...<#hehe><#wilting>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ez tetszik!<#eljen><#vigyor>

Ha jól értem akkor 2012 ig várni kell a bizonyitásra?
Kara kán
Szóhoz sem tudok jutni...

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Grr1234
Várom az önjelölt foteltudósok postjait. <#hehe>

NEXUS6
Becsapódás helyett jó lesz a behatás szó is ebben az esetben. Szerintem.
Hogy egyszer én is okoskodó nyelvellenõrként kezdjek egy cikket cikizni!
<#nyes>

Ja és itt: "Nincsenek egyértelmû, kézenfekvõ magyarázatok ezekre a jegyekre" xarul vannak az idézõjelek is.

(Asszem jó úton haladok egy ban felé, de 1-2 egyébveszély tábla már is kinéz!)
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

← ElőzőOldal 4 / 4