2861
-
#1181 Kössz:) -
#1180 Vagy rádugod adatkábellel (és az USB módot mass storagere állítod a telefonon) vagy tegyél fel egy ftp szervert a telefonra (én a swiFTP-t használom, ingyenes, marketen megtalálod) és wifin keresztül FTP-n tudsz törölni (pl. total commanderrel, vagy böngészőben). :)
Telepített appot eltávolítáni pedig a beállításokban az alkalmazásoknál tudsz. -
#1179 Milyen programmal láthatom és törölhetem a számítógépemen a memóriakártyán lévő adatokat? -
#1178 3 is:) -
#1177 Mobilarénán van topik
2is :)
Ott megtalátok :) -
#1176 :) -
#1175 Nem fogom, mert már megtörtént. :D
Kb 3 óráig volt warezmentes a telóm, amíg fel nem raktam a realvnc viewert. :D -
#1174 mert te nem fogod azt csinálni ugye!?:D -
#1173 Warezolni :) -
#1172 micsoda?:) -
#1171 Nem tart az sokáig. :)))) -
#1170 xD -
#1169 ánem:D -
#1168 Igen. Már megy a warez?:P -
#1167 ha felraktam játékokat akkor az sd-re rakott apk fájlokat törölhetem? -
#1166 Ja, aszittem csak felkészülsz. :D -
#1165 Még pénteken, nem véletlen írogatok priviket. :D
Nagyon fasza :D (mini pro)
#1159: Beállítások -> Vezetéknélküli és mobilhálózatok -> Mobilhálózatok -> Adatok engedélyezve elől vedd ki a pipát. -
#1164 Kössz! -
#1163 Megkaptad a telód? Milyen? -
#1162 Gyakori kérdések Defy-ről
Elolvashatod az egészet, hasznos. -
#1161 biztos nekem is van,csak nemtudok lengyelül:D -
#1160 nekem volt külön kispapír is a dobozban, hogy a settings/wireless&networks/wifi-settings/menügomb-advanced/wifi sleep policy -> neverre állítsam át (wifi esetén így csak arra kapcsolódik), a mobilforgalmat meg a data managerben lehet teljesen tiltani -
#1159 És azt hogy lehet beállítani hogy nehogy adatforgalmat generáljon,csak wifivel menjen fel a netre? -
#1158 Fájlkezelővel gondolom. Megkeresed, ráböksz, Set as... és ott kiválasztod. Vagy kontaktoknál. -
#1157 Felesleges kilépkedni az alkalmazásokból, majd az android bezárja, ha kell a ram. Ha elég régóta nincs használva, egyébként is bezárja.
A másodikat nem tudom, nem defym van. :) -
#1156 Na megvettem a Defy-t!:)
Hogy lehet kilépni teljesen az alkalmazásokból hogy ne fusson tovább a háttérben és ne a task managerbe kelljen kilépni?
És hogy lehet a memóriakártyán lévő zenét beállítani egyik kapcsolat saját csengőhangjának? -
#1155 ebbudy-t raktam föl, ez elvileg jól küldi, mást nem próbáltam.
Lecseréltem sokéves SIM-kártyámat is (a telefonszám ugyanaz maradt), olvastam hogy a régi jobban tudja meríteni a telefonokat (sőt van amivel el sem indul).
Ma terhelésnek vetettem alá a gépet és éjjeli repülő módban hagyás után reggel 10-től 7 órát bírta Non-stop böngészve ; zenélve ; hangosan is, máskor fülhallgatón lejátszott, mobilra optimalizált (youtube, 22 perces sorozat + legalább még 20 perc innen-onnan) és nem-optimalizált (megavideo-s oldalon egy másik 21 perces sorozat ami akadozott az oldalról megnézve) dolgokat lejátszva, ebuddy végig "on", közte operáztam végig, 5%-ra vittem le a batteryt.
Vagyis naphosszat úgy is kibírja durván hogy fel sem állok közben és nem csinálok mást :P -
#1154 GoogleTalk
Viber
MSN: Mercury
Viber nekem alig húzza az akksit, barátnőmnek Galaxy S van, neki meríti rendesen (bár nem vágom, hogy miért). -
#1153 Üzenetekre? Ebuddy vagy Fring? Olyan ami akku kímélő?
-
#1152 Azt mondják el. -
#1151 Vajon a Defy+ akksijával elmenne az 525?
Nem rossz az 1700-as mutató. -
#1150 az oké, de új előfizura elég jó akciót kapok, + részletre akarom venni :) -
#1149 A 2.2-s CEE-ben régebbi kernel van. -
#1148 Ez a kernel verziója: 2.6.32.9 -
#1147 " kernel pedig tudtommal nem ugyanaz"
Mobilarénán mindenki azt írta, hogy ugyanaz.
A kérdés, hogy mennyi lesz az árkülönbség. -
A kamerából biztosan a Bayert kapja, ha defy+ -t vesz, szerintem már csak ezért is megérné, az aksi kicsit nagyobb, a kernel pedig tudtommal nem ugyanaz, hanem újabb, mint a defy 2.2-es kernele.
A legfontosabb dolog, ami miatt megéri, hogy alapból 2.3-as, nem kell szarakodnia a főzött romokkal.
Ha valaki újonnan veszi a telefont, szerintem megéri az a pár ezer forint különbség. Ha van már Defy-je, vagy használtan akar venni, akkor egyetértek, hogy nem éri meg. -
#1145 Vedd máshol. :)
Pl. b-tel:
link
62870 huf, gyártói garis. -
#1144 én kénytelen leszek, tmobilnál nem adnak már sima defy-t -
#1143 Angry birds folyamatosan fut. -
#1142 Még annyi kérdésem lenne hogy a játékok hogy futnak rajta?(Fifa,Angry birds) gyári rommal