Motorola Defy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Például nekem még nem világos ez a My accounts funkció ez érdemes beállítani?
Annyi tanács van esetleg, hogy érdemes hagyni a telefont lemerülni 20% alá, és csak úgy elkezdeni a töltést. De van aki sokat használja, és minden este töltõre dugja, hogy másnap full aksival induljon.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Egyébként Microsoft akciózik a Motorola ellen. <#idiota>#idiota>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Elõre is köszi.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Starcraft + Diablo III - esemve
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Itt a fõoldala
Ha leszeded az RC1v2-t akkor láthatod, hogy majd mit javítanak az RC2-ben. Nagyrészt a kamerát érintik a változások, szerintem amúgy mindenben jobb a CM7 a gyárinál. Gyorsabb, ehhez még mérni se kell, észre fogod venni azonnal. A stabilitás már más kérdés, szerintem az RC-k stabilak, nekem azért volt 1-2 fagyás ami valószínûleg a memóriakártya miatt volt mert a class 6 és annál gyorsabb kártyákat nem szereti. GPS elég faja, fél-1 perc alatt talál mûholdat.
Hibák mindig vannak benne, de az van a gyáriban is, csak míg ezt folyamatosan fejlesztik, javítják, a gyárit kiadták és le se szarják a motorola fejlesztõi, pedig van benne bug bõven, sokan a GPS-re panaszkodnak a Google Mas update óta.
Jól érzem, hogy ezen a leíráson végighaladva akkor a 2. ponttól kell kezdenem?😊
A CM7 jó amúgy? Vannak perpill hibák benne? Régen mintha a kamerával vagy a gps-el gond lett volna. Gyorsabb? Stabilabb?
pedig nem nehéz ha már 2.2-n vagy.
Ha már van ,és éppen rá is értem akkor kipróbálom gondoltam.
Nos köszönet joe30 kollgának ,tökéletesen mûködik,és egyszerû volt megcsinálni .
Amúgy jó kis telefon ez kb 4 napja hordom melóba ,van por bõven ,de pl semmi karc rajta,pedig a kezem is koszos amikor használom. Hazaérve beteszem csap alá ,lemosom és csillog ,villog.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a tied is csinálja ezt
ha nem a válladnál van akkor rendesen szól?
ha nem akkor szervíz..
pl Tiszavasváriban úsztam a telefonnal, amint kijöttem, rögtön telefonáltam, viszont csak kihangosítva volt jó...eltelt fél óra és már rendesen mûködött...
Vettem én is egy defy-t, de a gondom az, hogy elég gyakran telefonálok úgy, hogy a vállamra rakom a telefont és a fejemmel fogom a telefont, de ilyenkor recseg a hangszóró meg el is megy a hangja :-(. Más is tapasztalja ezt vagy ez valami széria hiba? Mi a teendõ szerintetek?
Meg van😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Köszi elõre is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Szóval kíváncsi vagyok, tegnap tettem fel 0-ról újrakezdve, reméljük a Nordic-nál frissebb CEE sbf megoldja ezt a problémát, nem volt még fagyás és jó pár appot telepítettem.
Örülnék ha nem kéne már többet buzerálnom és annak meg fõleg ha nem kéne SD kártyát cserélnem... szeretném már használni ezt a k.rva telefont. Persze örülök, hogy kipróbáltam a gyári Froyo-t mert van egy fix pont ahova visszatérhetek ha muszáj lesz. Ott nem volt semmi gond, de a wifi jelérzékenységét kicsit rosszabbnak éreztem CM7-nél.
Viszont találtam megoldást, ugye CM7-ben húzva van a proci és olyan feszültség értékek vannak megadva ami a kiszivárgott Gingerbread ROM-ban van ami valószínûleg a Defy+ ROM-ja. Leírták mennyire érdemes emelni ha SD kártya probléma van, úgyhogy ha lesz ilyen probléma akkor beírom azokat az értékeket. Magamtól nem akartam kísérletezni mert ha túl nagyra emelem akkor nagyon merül az aksi és így is jó ha 2 napot bír egy töltéssel.
Am. itt van ha kell valakinek a leírás: Link
Korábban is olvastam, hogy ezzel lehet összefüggésben, de senki nem írt pontos értékeket, hogy mire emeljük a feszültséget.
a fagyást okozhatja a mem.kártya is, meg a csomó feltelepített program.
elhajtani nem fognak, egy próbát megérhet beküldeni
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Én is próbáltam a full formatot, és elõszür jó volt, de amint visszamásoltam a korábbi fényképeket és zenéket, azonnal fagyott. Ekkor töröltem õket, és azóta nics a hiba.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/