2861
-
#2341 mielőtt rányomsz a 2nd bootra alatta van default és ott válaszd ki a 2nd boot-ot..
-
#2340 Ne indítsd sűrűn újra. :D -
#2339 Ez rohadt érdekes... Most minden működik tökéletesen,viszont minden újraindításnál manuálisan kell rámennem a 2nd bootra,mert ha defaulton van és újraindítom,nem lesz jó,és piros ledet kapok... -
#2338 Valahogy tudom törölni a fentlévő 2nd bootot? Szerintem az okozza a problémát,feltenném mégegyszer -
#2337 Lehet ez egy újabb vagy módosított. -
#2336 Én úgy emlékszem, hogy CM7-hez is már fel kellett rakni a 2nd boot-ot, nem? -
#2335 2nd boot fel
2nd boot kiválaszt
update fel. -
#2334 CM10-20120924-NIGHTLY-mb525-m van fenn.
Innentől melyik lépések kellenek? -
#2333 tiszta telepítés.
2.2 CEE fel
root
2nd line recovery
CM10 fel
2nd boot fel
2nd boot kiválaszt
update fel.
nekem így működik.
-
#2332 Tudsz adni akkor nekem egy leírást a telepítéshez? -
#2331 MIUI supoort?...hát kína nagyrsze :D XDA-n illetve a neten sokmindent találni. anno belemerültem én is a MIUI-ba. Saját témát csináltam, az átlátszó statusbaron keresztül a zenelejátszó ikon módosításik..
pl ez a saját műven:
egyedi statusbar, betütípus, ikonog a meego-ból..
mivel engem annyira nem kötött le a "minőségi" zenehallgatás így flacet nem hallgattam még soha. (bár nagy zene kedvelő vagyok a régebbi időkből, amikor még nem volt műanyagzene) szóval a Neutron biztos jó lesz. -
#2330 MIUI support?
Ki fejleszt rá igazán jót? Quarx szintén?
Felcsigáztál. ScreenShotokat tudsz linkelni?
Még valami:
Zenelejátszó: tapasztalatom szerint Neutron player a legszebb hangú, de bugos és nem túl ergonómikus... Van alternatívája?
FLAC lejátszás, zömében akusztikus hangszeres jazz, nagyzenekari big band, audiofil lemezek. Füles Beyer DTx 101ie.
MIUI alatt megy a Neutron? Vagy van valami ami hozza ezt a szintet minőségben? (úgy tudom nincs) -
#2329 ez jó kérdés....DE
ezt ki kell tapasztalni. Jó pár ROM mögöttem van, nagyjából ismerem a készítőit.
A helyzet az, hogy Froyóból már sokat nem lehet kihozni, mindenképpen nyitott BL kellene már..
Őszintén szólva MIUI-t tudom ajánlani. Sokkal barátságosabb, színesebb a telefon tőle, bármennyire is "iOS2 kinézetet fog mutatni a telefonod.
Csak egy egyszerű példa:
---- Lockscreenen szeretnék zenelejátszót, időjárást és nem fogadott hívás6/sms látni ----
CM esetében ez így néz ki:
Widgetlocker + időjárás + zenelejátszó + reminder (vagy valamilyen értesítős cucc)
MIUI esetében pedig a BEÉPÍTETT lockscreen mindezt kezeli.
Menürendszere kissé szokatlan, a MIUI-nak, bár 2-3 nap után meg lehet szokni.
Mivel telekommunikációs cégnél dolgozom, most a CM vonalat képviselem, mert sokszor szükség van rá. De hamarosan cserélhetek telót akkor a Defy-n tuti MIUI lesz. Nagyon jó support van hozzá, nagyon alakítható a rendszer. És ezzel nem rábeszélni akarok senkit, csak egyszerűen jobban szeretem a világos színt mint a feketét :)
Akksi szempontjából sem tudok mondani semmit. Függ az általad felpakolt cuccoktól, függ a használattól.
Nekem ez úgy történik, hogy ha délelőttös vagyok, indulás előtt lehúzom, hazaérkezéskor töltő...és ez az időintervallum mindig csúszik a melóval egyetemben :) -
#2328 Melyikkel vagy jobban megelégedve? MIUI vagy CM10?
Melyik a gyorsabb, fluidabb, megbízhatóbb?
Fogyasztás (aksi)? -
#2327 mire esküdjek hogy zöldlencsés sima Defy-m van?..
ez is az enyém..
ez is az enyém.. -
#2326 Ha app csomagot is felraksz akkor melegen ajánlott az első boot előtt egy wipe dalvik cash, majd boot után is egy, aztán reboot. -
#2325 Model number: mb526
Ez biz defy+... -
#2324 Nincs hozzá valami leírásod?Mellékelt fájlokkal? -
#2323 amit linkeltem azt használom..
-
#2322 esetleg másik 2nd boot?
Zoci te is ezt használtad? -
#2321 Nem árt a telónak ha oda-vissza rakom a romokat? -
#2320 Volt valami egyszerű megoldás arra, talán usb-re kellett dugni egyszer a telót? Már nem emlékszem. -
#2319 kicsit lasssú, de egy restart után újra bejön..és akkor gyorsabb lesz.. -
#2318 Nincs valami komplett leírás hogy hogy kell csinálni? Mindjárt kihajítom az ablakon... -
#2317 Most a piros led ellenére elindult,de használhatatlanul lassú -
#2316 hát hallod nem tudom mit csináltál...
én felraktam, 2nd boot és most megy...
-
#2315 igen
belemegyek hogy boot,és utána kiválasztom a 2nd bootot a 2nd init helyett -
#2314 amikor bekapcsolod, és pirosan világít a led. ott beállítottad, hogy 2nd bootoljon?... -
#2313 a leírásod alapján csináltam végig,és semmi...
Most hogyan tovább?
Végigcsinálta az alkalmazások frissítését,de utána kikapcsol. -
#2312 ha beindul nyomj egy hangerő le..és válaszd ki a 2nd boot-ot..
-
#2311 Csak nem akar ez működni,piros led világít:( -
#2310 köszönöm...:) -
#2309 tess :)
zipes :) -
#2308 nade ez a 2ndboot.ko ez nem zip,hanem .ko formátumú... -
#2307 .ZIP-et flashelj teeeee :D -
#2306 ha rámegyek arra hogy install zip from SD card,ott nem találom ez a .ko kiterjesztésű filet.
Mi a teendő?:) -
#2305 mi másként? :) -
#2304 zip-ként? -
#2303 flasheld fel..
-
#2302 és azt hol találom,hogy kell felrakni?
Szerk.: Quarx szerverén találtam egy ilyet: 2ndboot.ko
gondolom ez kell,de ezzel mit csináljak?