2861
-
#2381 Zárt bootloaderen nem lehet kernelt cserélni (csak gyárira). :) Lehet hivatalosan nyitni a bootloadert (csak független telókon, szolgáltatóin nem), akkor viszont nincs gari.
A szolgáltatói telefonokat előbb függetleníteni kell, csak utána tudod bármilyen módon nyitni. Még a 2011-es Xperkra volt testpointos móka a nyitásra, de a garit jóeséllyel azokon is bukod, mert át kellett szúrni az imei matricát és azt észreveszik a szervízben. -
#2380 miért? gáz van vele?
-
#2379 Ha ROMot cserélgetni akarsz és úgy, hogy nem veszik el a gari, akkor a P-t felejtsd el. -
#2378 jah, de nem lenne olyan nagy változás..
Defy - 480x854 3,7" - 5Mpx - 720p
SGS - 480 x 800 pixels, 4.0" - 5Mpx - 720p
Xperia P - 540 x 960 pixel 4,0" - 8mpx - 1080p
szóval erősen a P felé hajlok... -
#2377 SGS Advance-t én is nézegettem... -
#2376 szerintem csak jövőre lesz...
bár én nálam Januárban véget ér a Defy korszak...vagy legalábbis megáll....
Xperia P
vagy
SGS Advance felé nyitok...
-
#2375 Mikor lesz 3.0-ás kernel? Vagy már azzal megy? -
#2374 benne van a LiveWallpaper-ed :)
egy 2 frissítés érkezik meg kis hibajavítás...
ha lejön feltolom :)) -
#2373 Jól elbeszélgetek magammal:D
"02.11 Add power hal, interactive governor+bootpulse(should be default in bootemnu for correct work power hal),kernel fixes from upstream, cleanup/disable unused drivers, fix SGX clocks, add bp_ptc service(only service), fix battery drain, add fuse rw-ntfs/extfat fs support(not tested, but should work), fix backlight settings, fix small problem with fm-radio on notfication drawer, add cm file manager(can work incorrect), restore live wallpapers, cm sync....
"
Ez a bootpulse-os cucc ez mi? -
#2372 ebben nincs google Now-sem:(
Se live wallpaper,se now -
#2371 nekem nem működik,rakott fel új programokat,de a Live Wallpapert még mindig nem lehet kiválasztani a háttérkép menüben -
#2370 akinek szüksége volna a LiveWallpaperre.. -
#2369 Jaja, vannak jól optimalizáltak amik nem szívják az aksit, pl. Haunted House HD most Halloween alkalmából. -
#2368 használtátok? -
#2367 Na neeeeee, ezt nem tehetik!!!! -
#2366 felesleges sztem...
1-2x használtam csak.. -
#2365 Miért került ki a cm10-ből a live wallpaper? -
#2364 :D -
#2363 Az új kernel alól a cm10-ben pár app új "buggal" bővült (amikkel együtt lehet ugyan élni csak kissé érthetetlenek) illetve megjelentek/visszatértek régebbi (azóta egyébként már egyszer megoldódott) CM7 / CM10 bug "feature"-ök mint pl a hívásfogadásnál a 0,5 mp-es továbbcsengés, átmeneti/eseti slider érzéketlenség, hívás bonthatatlanság stb.. Most újra lehet velük szenvedni. -
#2362 - wipe cache partition
- wipe dalvik cache
- boot menüben egyszer ki kellett választani a 2nd bootot (hiába volt beállítva alapértelmezettként) és onnan indítani. Majd a rendszer felállása utáni rebootok már mennek rendesen.
-
#2361 mi volt a megoldás? Nekem továbbra is az van,bár a működést nem befolyásolja -
#2360 Megoldva. -
#2359 na, piros ledes hiba.. :(((
Mit lehet tenni? -
#2358 nem is szabad rá feltenni ! a Mostanival 170m van . -
#2357 nekem nem.
folyamatosan 50mb körül volt.
bár semmi ramcheckert meg V6supercharger nem volt feltéve..
-
#2356 Már az előzőben is 150m +ramom volt! -
#2355 én ROMot váltottam.
CodenameAndroid-ra. nincs agyonhaxolva.
az eddigi Quarxos 50mb helyett stabil 100mb szabad ramom van...
-
#2354 21.10 Kernel update:more linaro optimizations, add power hal, interactive governor(should be default in bootemnu for correct work power hal)
Állítólag eltűntek a laggok, én GB-n vagyok szal nem tudom megerősíteni. :) -
#2353 azóta nincs ilyen gáz,igaz amikor felvillan a kék led a bootloadernek utána piros ledet kapok,de ezután simán bebootol,semmi problémám nicns vele azóta -
#2352 Nekem már az elő is automatán csinálta a beállítást! -
#2351 "minden újraindításnál manuálisan kell rámennem a 2nd bootra,"
Ez még fennáll? Vagy beállítottad egyszer és kész? -
#2350 jó 525-re is,nekem is azonvan,világítottam vele úgy 5percet egyhuzamban és semmi baja nem lett. -
#2349 defy+-ra raktad vagy sima 525 defy-re?
Vakukiégetéssel mi a helyzet?
A file nevében 526 van tehát defy+-ra való nem? -
#2348 18.10 Kernel update:fix wifi tether(reboot), reduce battery drain, fix charge only mode, cleanup unused drivers, fix button lights, fix slow boot and lags after boot. -
#2347 Köszi a tippet, megnézem azzal.
Firmware frissítés lehet ráférne már, de egyenlőre semmi más bajom nincs a telóval, és én "ami működik azt ne bántsuk" elvet vallom :) -
#2346 Titanium Backuppal tudod jegelni a cuccot. Akkor nem fog megjelenni.. -
#2345 mit szólnál 4.1.2-höz? :) -
#2344 Sziasztok.
Segítséget kérnék, a Defi legidegesítőbb appját, ezt a Voice Command-ot akarom kikapcsolni. Sokszor van, hogy egyszerű használatnál is a kereső gombhoz hozáér a kezem, mikor ez elindul, akkor hosszú időre lefogja a telefont, meg hangosan panaszkodik, ha nem ismeri fel a parancsot. Idegesítő, és lassú. Ezt hol lehet kikapcsolni? Vagy legalább a gombról leszedni?
2.2.2-es Firmware van a gépen.
Ha valaki tud megoldást, légyszíves ossza meg :) -
#2343 ki van választva:/ -
#2342 :-)
kb.:
[i]"- Doktor úgy, ha így csinálok fáj a hátam!
- Ne csináljon úgy!"