30713
TES
  • bega82
    Én is ilyesmit fejlesztek most, csak még messze vagyok ettől, most 14-es szintű. :)
    Az időlassításra direkt nem raktál pontot? Nem szereted? Nekem tetszik, meg sokszor hasznos, az ide-oda mozgó ellenfelekkel való küzdelemben. ;)
  • Egoraptor
    Nálam [URL=http://skyrimcalculator.com/#11939]Sneak Nyilas/Orvgyilkos[/URL] így néz ki most.
  • Ragnar360
    lááál :))) megis van a hiba, vicces, en megse néztzem Molni linkjét, de jot nevettem utanna következö hszeken...
  • IXEMGabeo
    nekem van jó kis Dwarwer armorom:D tudom nem nagy szám csak 61 és csak 35 kg a védelmi értéke és 8 pont magicka pont növelőt tettem rá...:D ls van pl egy kesztyűm, ami 20%-al javítja a blokkolást
  • BEAST #11122
    Szerintem nincs baj azzal, ha változatos a karakter. Ha nagyon megtervezed és tényleg a min/maxolásra hegyezed ki az egész karaktert akkor hamar unalmassá válik a játék. Az én legújabb karakterem valahogy [URL=http://skyrimcalculator.com/#11930]így[/URL] néz ki skillek terén.

A kovácsolást megbántam, talált cuccokat használok. Csak közelharcos assassinféleség lenne. Harcban pedig a sárkányokon kívül minden másra megvan a jól bevált módszerem. Sneak amíg megy, utána illusion spellekkel fegyverzem le az ellent. A block az amiben kicsit csalódtam, mivel csak fegyvert használok még a 30%-os sebzésvédés mellett is lenulláznak a kétkezes fegyverrel vagdalkozók.
  • Molnibalage
    A Dragon Armor az mióta könnyű vért...? A másik irányra azért nem tettem, mert egyetlen deadratic alapanyagot sem találtam, ergo nem gyúrok arra, amihez sanszosan nem találok anyagot...

Az íjászatnál én is közöltem, hogy eltoltam. Az a 3 pont nagyon jól lenne máshol. A játék elején jobbnak tűnt a kétkezes fegyver.
  • Egoraptor
    Kétlem hogy a pontokkal akart spórolni... ahogy ez a többiből is kitűnik.
  • Nagydög
    "...ha heavy armoros a hősöd, miért a könnyűpáncélokat kovácsolod?"

mert a dragonig akart eljutni, de kellett az advanced armor is, es errol rovidebb.
  • MerlinW
    0 SSD = nincs SSD-je. Nekem is pár másodperc alatt betölt HDD-ről.
  • Nagydög
    Azt jelenti: no ssd involved.
  • Egoraptor
    Azt jelenti nincs benne SSD... 0 db...
  • Fantusz
    Tipikus hiba, amikor mindenből tud a karakter keveset, s ezzel igazából csak gyengébb lesz.
    Fölösleges helyen vannak pontok, ugyanakkor máshonnan meg hiányoznak.

Ne vedd rossz néven, én is máshogyan csinálnám az első karakteremmel, ha most kezdeném a fejlesztését.

Nem kellett volna a kétkezesre a két pont, alkímia fölösleges, kovácsolásnál is kibukik egy érdekesség: ha heavy armoros a hősöd, miért a könnyűpáncélokat kovácsolod?.
    A heavy armornál is inkább előbb a bónuszokat kellene megszerezni, aztán lehetne erősíteni a páncélt, ha szükséges.
    Blocknál szintén ez a helyzet, van perk, ami a nyílvesszők ellen véd a következő mágia ellen, neked ezek nincsenek meg.
  • Batmanci
    Ez mi? "0 SSD"
    Lehet tudni?
  • bega82
    Nem nulla az, nekem jó a link. Inkább az a fura szerintem, hogy a combat skilleken túl "pazarlóan" pakolászta a perkeket. Van 3 az íjászaton, egykezes+blokkon 11 (2+9), meg kétkezesen is 6. Ezek miatt egyik sem igazán erős. Plusz az alchemy-re az az 1 pont szintén tök fölösleges, de az már más téma, nyilván próba volt csak. :D
  • Nagydög
    Mar jo. Mikor az elobb megneztem, tok ures volt az egesz.
  • Egoraptor
    Gyakorlatilag össze-vissza van az egész.
    Már értek mindent.

Smithing-ben is csak a két legjobbat hagytad ki... Ebony meg Daedric.
    Ezek az 1-3 pontosok ezek mik lennének?
    Heavy Armorban is még véletlenül se a súlytalanság felé nehogy már
    tudj jobban manőverezni.

Többi még nem vészes.

De így összességében katasztrófa.
  • Molnibalage
    Mint mondtam, a főszálon nem. A melléküldetéseknél vannak néha olyan ellenfelek, hogy ehaj. A minden nulla részt sem értme. A block és vért majdnem maxon van...
  • Nagydög
    Igy ertheto, hogy szivsz. Minden nulla.
  • Fantusz
    Ismert bug, ha a maxkot felrakja a karakterünk eltűnhet az arca.
    Az archmage csuha igen randára lett szabva, "együttes" nem lehet hozzá hoodot is felvenni (bizonyára túl erősnek gondolják az enchatját).

Bug:
    "When equipping Morokei and the Archmage's Robes together the mask, and your entire head, disappears showing only an empty hood for some players."
  • Molnibalage
    Valaki kérte, hogy mutassam mivel tolom.[URL=http://skyrimcalculator.com/#11917]Ezzel.[/URL] Emlékezetből tölöttem ki, de elvileg stimmelnie kell.
  • Fantusz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ebből ugyan sok dolog nem derült ki, a leányzónak mindkét "hódolója" inkább a másik átb*szásával foglaltoskodik, ehhez kérik a segítségedet. Lehet először beszélni a wood elffel, és a bárddal is - úgyhogy itt elveszett a fonal, hogy nálad melyik volt az egyik, és melykinek kedveztél. Ami miatt spoilert kapott a dolog: az lehet az első követőd ingyen, és bérmentve, amelyik számára a kedvezőbb döntést hoztad. annyibó van jeletősége, hogy a bárd egy snassz kisérő lesz, a wood elf viszont oktat íjászatot, majdhogynem ingyenesen, ugyanis a kifizetett aranyakat vissza veheted tőle (50-es ijász tudomány után nincs több extra haszna, le lehet cserélni)

Ysoldát pedig azért "drágázom" , mert az egyik deadrás küldetésnél 3ezer aranyért volt hajlandó beszélni az asszony, s a kereskedelmi tevékenységéről is derültek ki érdekes dolgok. Csóri csajnak egyetlen ruhája van, abban is alszik, nem tudom mire költötte a 3ezer aranyat
  • koalalompos
    a steam is mutatja ikonokkal a főszálat.
  • Egoraptor
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Main_Quest_(Skyrim)
  • hegege
    Melyik a főküldetés?A legtetején lévő?A misc az értelemszerű,abba vannak a mellékküldik, de normál küldiből is nekem v vagy 20-25..
  • Molnibalage
    Nem high end gépem van, 0 SSD és nagyjából mindent betölt legfeljebb 5 másodperc alatt. Az átlag 2-3.
  • Batmanci
    Egyetértenék, de vadiúj vinyóra lett téve.
  • Pares
    Mármint más sikakot abszolút nem enged az archmage robes-al, a morokei maszkot viszont fel tudom venni, de eltűnik a karakter feje, így gondolom eleve az a bug, hogy fel engedi venni egyszerre a kettőt...
  • Pares
    Most a Morokei maszkot meg az Archmage robes tényleg nem lehet együtt használni? Sőt, az Archmage robes-al semmilyen hoodot vagy sisakot nem lehet használni...
  • simon7108
    először én is őt próbáltam befűzni,de nem volt rá lehetőség...
    pedig próbálkoztam,lehet meg kell csinálni a küldit?aztán meguntam és elmentem riverwoodba.ott am van egy küldetés,hogy 2 csávó szerelmes a csajba akit elvettem és át kell adni a levelet neki a másik nevében.én jól kibasztam velük és oda adtam a másik csávónak majd azt adtam oda a csajnak.azóta az aki át akarta verni állandóan járt a házamba mintha zaklatná vagy én nem tudom:D
    aztán egy nap követtem és szépen eltettem láb alól
  • Nagydög
    Nekem raid 0-as vinyon tenyeszik, szinten nem volt bajom vele.
  • Kindred Blades
    Nálam előfordult ilyen, egy egyszerű töredezettségmentesítés-optimalizálás megoldotta, SmartDefrag 2-t használok.
  • IXEMGabeo
    igen volt ilyen
  • Batmanci
    Egy High-end gépnél még jó!
    Nálam, ha minden oké, akkor 5, max 10mp és kint van.
    De kipróbáltam, ha ettől több idő telik el, akkor már tuti, hogy nem fog betölteni. A töltő képernyő megy, de játék nem lesz belőle.
    Letussoltam, kávét főztem, visszajövök még mindig tölt (vagy csak úgy csinál).
    Nem hallottatok, vlmi megoldást?
  • bega82
    Az esetek 98 %-ában nekem is. Csak időnként jön rá valami (elfogy a memória, vagy fasse tuggya!) :D
  • Sir Quno Jedi
    Nekem soha. SSD-n csücsül, de sosem halt még be töltéstől. SŐT 1-3 sec a töltés. Belső tereknél inkább 1, full külsőnél 2-3.
  • bega82
    Nálam is volt párszor... volt amikor türelmetlen voltam, és kilőttem a g*cibe (bár még a kitaskolás is nagyon nyögvenyelősen ment), de volt, amikor vártam, és egy idő után betöltött. Fura.
  • Batmanci
    Nálatok előfordul, hogy kilépsz egy házból/barlangból Skyrimbe, és csak tölt-tölt-tölt a végtelenségig?
    Nálam a kezdetektől ezt teszi. Nem mindenhol, de a legváratlanabb helyeken, és egyre gyakoribb. Van hely - egy vizes barlang -, két kijárattal, ahonnan sehogy nem tudtam kijönni. Konzol, testhall, és onnan vissza Whiterunba, mert máshová nem volt hajlandó.
    Ugyanez, előfordul gyorsutazásnál is.
    A peccs nem javította.
    Ilyenkor mi van?
  • koalalompos
    lopni is tudsz ilyet, pl. a varázsló iskolában az egyik hálószoba éjjeliszekrényén is van egy, ha jól tévedek.
  • koalalompos
    köszi. valóban jobban szeretem magam megtapasztalni a dolgokat. a fórumban is vannak dolgok, amiket szándékosan nem olvasok el, mihelyt érzem, hogy elárul valami olyat, amin inkább meglepődni szeretnék a játékban.
  • Fantusz
    Ysolda is egy bogaras személyiség.
    Előfordul nála, hogy nem jönnek a párbeszéd opciók, amelyeket másik karakterrel gond nélkül "ledumáltunk".
    Volt rá eset, hogy nem volt lehetőség a mammut agyar beszerzésére ajánlkozni, el is adtam a nálam lévő fél tucat csontot.

Ysolda az egyik legnépszerűbb asszonyjelelölt a játékban, elég könnyen beadja a derekát a "drága".
    A másik piaci kofánál esélyem sem volt a lánykérésre, érdekes módon az esküvőre is a zaklatója jött el.