The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sárkány képes volt így is egy ütéssel megölni, HP 170 táján volt.
Asszem 4 katona belehalt a sárkányölésbe, a többi sem volt túl jó bõrben...
A vicces az, hogy egy dungeoban a kis banditákal lenyomom, de a bandit leader még mindig képes 3 ütéssel is agyoncsapni, de sárkányt már öltem. Persze csoportban. Szólóban reggelire megenne a kis tûzokádó...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy szép törpe nehézvértbe öltöztettem a kislányt + kétkezes nagy magic csatabárd a hátán, most úgy néz ki mögöttem caplatva, mint egy fentezi csatamech. 😄DD
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ha bemész ezután a shout power-ekhez (p billentyûvel megnyitod a varázslatok részleget majd ott benn alul a shouts-ot) akkor a jobb alsó sarokban ki lesz írva a meglévõ lelkek száma. Ezeket lehet felhasználni ara hogy tovább fejlessz egy képességet vagy megtanulj egy újat. Kiválasztasz egy már meglévõ shout-ot ami még nem teljes (például két szó van meg de csak az egyik fehér) és nyomsz egy r billentyût. Ekkor megtanulja az újabb fokozatot is a manus. Ha meg van egy szürke shout akkor azt kiválasztva szintén r billnetyûvel megtanulja annak elsõ fokozatát a manusod. Minden ilyen tanulás 1 lelket igényel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ti hogy látjátok?
Ezután rövidesen (el kell menni a helyrõl de néha elég szundítani egyet) fel fogja keresni a karaktert egy futár aki átad egy üzenetet ami egy jóakarótól érkezett. Abban leírásra kerül hogy merre található egy újabb ilyen képesség (fal ahonnan felszedhetõ). Egybõl misc feladat lesz belõle. Ha ezt teljesíti a játékos akkor lehet ismételni a fenti metódust. Egy idõben egyszerre csak egy futár hozta feladat lesz. Amíg az nem teljesül addig nem érkezik újabb.
A másik megoldás, hogy lehet infót kérni ilyen helyekrõl fenn a szakállas manusok vezetõjétõl. Õ szintén ad tippet (feladat nem lesz belõle csak bejelöl egy helyet a térképen).
"A nem kevés számú bug egy részét elvileg a hamarosan megjelenõ patch orvosolhatja." <#wink>#wink> <#eljen>#eljen>
Abban minden benne van amit az alapvetõ játékmechanizmusról tudni kell.
Tehát leírás az akad és még csak nincs is elrejtve, mindössze el kell olvasni. <#wink>#wink>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az ok mágus halálára pedig: nagyon rosszul "skálázódik". értsd: fegyvereket valami gusztustalanul el lehet tápolni enchantokkal (de akár talált cuccokkal is), amik pofátlanul felnyomják a sebzésüket - míg mágusnál sebzésnövekedést max piákkal érhetsz el, enchantok csak bizonyos varázslatok költségét csökkentik, ami kell is, feltéve ha... nos, sebezni akar.
Ellenben otthonnak elsõrangú tud lenni a Dark Bortherhood végsõ menedékhelye amit 18000-bõl lehet felszerelni (van benne tároló dobozka és öltöztethetõ páncélállvány figura), vagy az eleve felszerelt arch mage szállás a mágusoknál. De végülis ha az ember beáll a companion csapatba akkor ott is kap szálláshelyet és még talán egy ládát is ahová pakolhat.
Ahol mindenképp érdemes beruházni ha már házat akar az ember, az Windhelm városa. Ott alapból 12000-ért egy igen méretes házat kap az ember, további 8-10K-ért meg be lehet rendezni. Ehhez már több (4 vagy 6) fali fegyvertartó (szép vörös faragott fa tartó amire egy fegyver rakható), 3 manöken baba, 6 tõröknek fenntartott zárható üvegszekrény, 6 nagyobb méretû üveges tetejû tároló fegyvereknek, egy fali fegyverállvány amirõl 5 fegyver is lógatható, valamint 3 könyves szekrény (konkrétan a polcra bökve be lehet pakolni oda könyveket és azok rendezgetésével nem nekünk kell szórakozni) is található a berendezése után. Lesz még egy kisebb, berendezés nélküli szoba is. AZ egyetlen hátránya, hogy ez a ház egy bûntény helyszíne volt, így bizony vérnyomok mindig lesznek és egy rejtett helyiségben (ahová enchanting és alchemy asztal kerül) több véres emberi alkatrész is marad (ezek eltüntethetõek a vérnyomok viszont nem). Na ez nagyon megéri a pénzét. Kisebbfajta múzeumként tud mûködni.
Szerintem megtaláltam a játék egyszerre legnagyobb, legérdekesebb és legszebb helyét, Blackreach-et. Elég alaposan bejártam már sok helyet, de ezt csak úgy találtam meg, hogy Haermus Mora feladatát csináltam és õ vezetett el erre e helyre.
Lényegében ez egy óriási föld alatti város, számtalan érdekességgel (zümmögõ, daloló növényzettel, sejtelmes fényekkel, elfajzott havasi elfekkel, vagy ha így jobban tetszik akkor falmer, csak itt található növénnyel ami szüretelhetõ és azonnal kapcsolódik is hozzá egy gyûjtögetõs feladat amolyan oblivionos nirnroot módra). Van benne számtalan jókora épület, legalább 4 kijárat (lift ami a felszínre visz közvetlenül és csak belülrõl nyitható tehát ezeken keresztül lejutni nem lehet csak majd miután az ember feljött lentrõl és kinyitotta), többféle ellenség, két folyó, számtalan nagyon nagy vízesés és két tó is. Kiterjedése lényegében akkora, hogy Dawnstar-tól kicsit DNY-ra kezdõdik (már mikor a nagy térképen néztem a helyet a ÉK-i sarka valahol itt volt) és tart egészen addig a vonalig amit Whiterun és Markarth között lehet húzni.
Ezzel a programmal kreáltam az ini-t!
ini-vel? Ha itt a fórumon linkelt programmal
létrehozok egy egyedi ini-t ott aktív a data menüpont
a launcher-nél! Tudom is ki be kapcsolni a letöltött
fájlokat! De az eredetinél nem!
Amúgy elõrelépés volt a CSI:Skyrim ügyben is
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem eddig talán ez volt a legnagyobb reward.
Amúgy ENGEM NEM A PÉNZ ÉRDEKEL... Én a szívem után megyek, és az azt mondja nem hagyhatok ...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csapj hozzá egy 0-t a végére, és még szorozd meg 2-vel kb. 😊
Legjobb hogyha csinaltatsz nekik kinzókamrát, akkor az ottani kínzottak, elárulják hogy hol van a kincsük csak engedd el öket. 5000 gold jött kb csak abból, és azóta is ott kínlódnak. 😄
ha Lover stone hatása aktív rajtatok (15%-al gyorsabban növekszik minden skill), és alszotok, NEM kaptok well restedet.
és nem, nem vagyok kisfarkas, másnál is ez van
és a megoldás:
konzolba (0) "player.addspell fb894" beír, és örül.