30713
TES
  • Alexzel
    Ha sima Skyrim-od van, esetleg ezt próbáld ki: RaceMenu
    Special Editon esetén nem tudom megvan-e az új verzió.
  • foxbat88fx
    na fasza minden :)

Skyrim Legendary Edition + Update 13 + Alternative Start
    és végre erre fel engedte telepíteni a magyarosítást... alap gamere nem :)
    remélem nem lesz gond ezzel így, köszönöm a helpet Alexzel :)
  • mate23
    tudok olyan karakter bealitasi modot ahol sok dolgod be lehet allitani?
  • foxbat88fx
    köszi :)
    le is szedtem tegnap este a Lengendary Editiont.... most telepítem, remélem ezzel már jó lesz :D
  • Alexzel
    Normál Skyrimot használsz gondolom és nem a 'Special Editon'-t, ugye?
    A DLC-k kellenek hozzá, és más is ajánlott. Az Alternate Start - Live Another Life-nál ez szerepel követelményként:
    "Official Skyrim patch 1.9.32.0.8 or greater. Using earlier game versions will result in CTDs and other problems. Just don't.
    Official Dawnguard, Hearthfire, and Dragonborn DLCs are required.
    Use of the Unofficial Skyrim Legendary Edition Patch is STRONGLY recommended.

You will need to turn on subtitles to see the text for the startup quest."
  • foxbat88fx
    na 1 óra guglizás után megoldottam h rá tudjak menni a Data Files-ra a launcherben...
    benne is van az Alternate Start, bepipálom, game elindít de a Bethesda logo után magától kilép :(
    TESV.exe inditásával is ugyan ezt csinálja :(

akkor ennyi volt? vagy van erre megoldás? Valaki? :D

szerk: na kezdem kapisgálni..... nem elég neki az alap game :(
    van valami fasza mód amit alap game vagyis a felpeccselt gamere felmegy és nem kell hozzá DLC?
    vagy van annyira jó ez az Alternate start, hogy leszedjem a szükséges DLC-ket hozzá? :P
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.11.05. 23:46:43
  • foxbat88fx
    Hali! valaki elárulná, hogy kell feltenni az Alternate Start módot? :)
    Van egy szűz gamem a legújabb peccsel (Update 13 ncore-ról)
    feltehető tört gamere mód? ha igen akkor hogyan?

Data mappába bemásolva a 3 fájl nem segített :(
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.11.05. 22:39:11
  • mate23
    udv!
    nemtudok valamiert letolteni modokat?
    tud valaki segiteni?
  • molnibalage83
    Ha végtelen időm lenne, akkor talán érdekelne meg, ha a Skyrim főszála nem egy nagy 0 lenne... :(
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.11.03. 23:00:21
  • PiszkosFred
    Koszonom elore is. A masik dolog meg serafutty, emberek vagyunk, neha kifogunk rosszabb es jobb napokat. Utobbira kell emlekezni es kesz is :)
  • Mr_no_NaMe
    Megbeszéltük. Szeretnék amúgy bocsánatot kérni a kirohanásaimért, kissé rapszódikus vagyok mostanában..a leírást megcsinálom amint lesz rá 1-2 órám.
  • PiszkosFred
    Ha gondolod, legyen az a pdf egy komplett ismerteto (de kerlek, ahogy jelezted is, ezuttal a mod mellett szoljon a dolog es ne az SSE es azt hasznalok legyenek elkuldve az anyjukba), es nagyon szivesen kirakom az elderscrolls.hu-ra ugy ahogy van.
  • Mr_no_NaMe
    Akit esetleg érdekel: a közel 1000 modot magába foglaló, szinte tökéletesen összecsiszolt modpackot órákig tesztelgettem, és nemhogy egy darab hibaüzenetet, de bugot sem találtam (tényleg nem). Az új mozgásanimációk kiválóak, nincs grafikai bug, nincs semmi játékélményt zavaró tényező.

Content az viszont kurva sok van benne, konkrétan nem tudom igazából, hogy mit csináljak magammal a játékban. A skillfák a Skyrim Redone által tízszer változatosabbak és dúsabbak lettek, rengeteg küldetés, nagyon sok új npc stb stb stb.

A grafika gyönyörűen testre van szabva, stabilan 35 és 50 fps között mozog a játék, ami azért a szinte összes létező szépítő mod egyidejű működésénél elég szép dolog.

Frostfall, sátrazás, bővített kraft rendszer, wanted táblák, az összes immersive mod, és megszámlálhatatlanul sok minden (az összes unoffical patch alap).

A magyarítás egyáltalán nem kompatibilis vele, de legalább van egy korrekt és stabil "újra kiadott" Skyrim, kismillió lehetőséggel.

Ha van rá igény készíthetek hozzá egy részletes leírást, hogy mit/honnan/hova kell telepíteni (bár igazából a játék feltelepítésén és egy mappa bemásolásán kívül nem kell semmi mást csinálni).

Nem trollkodok és nem a Skyrim Special Edition ellen kampányolok. Akinek nem feltétlen kell a magyarítás, és szereti a legjobb modokat, csak nem volt ideje soha bíbelődni vele, vagy nem tudta őket bugmentesen telepíteni azoknak lesz érdekes ez a dolog.

Akit érdekel az jelezze és ha van időm összedobok egy pdfet.
  • genndy
    Jó. Csak kapcsold be őket a Launcher/Data-ban, meg legyen jó a sorrend is (az is fönt van a morrohunon).
  • Ironman2
    Akkor ez igy rendben is lenne? Felraktam még az unofficial HD texture patchet is:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.03. 20:34:46
  • Ironman2
    Pont a fórumban nem nézegettem,köszi,megtaláltam!!
  • genndy
    morrohun oldalán van magyar USLEEP, azt tedd föl, az nem cseszi el a szövegeket. A nexusról te az eredetit tetted föl, abban természetesen egy csomó szöveg angol.
  • Ironman2
    Ami a honositásban szerepel unofficial patch,avval tökéletes a játék,minden szöveg magyar.Néztem a modokat,beszarás hogy mik vannak,régebben toltam a Skyrimet,elég sokáig eljutottam benne,de ezek a modok akkor még nem voltak meg,és a kiegészítők se.Itt az ideje újrakezdeni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.03. 18:08:14
  • Ironman2
    Nem mindegy melyik,mert a Legendaryhoz is van unofficial patch
  • Madi92
    Az ugy nem mukodik, hogy elobb uoffpatch aztán magyarositás?
  • Ironman2
    Ezt raktam fel:

Unofficial Skyrim Legendary patch

Akkor ehhez még nincs magyarítás,mert látom több nyelven már van feltöltve
  • PiszkosFred
    A modok sorrendjere figyelj es nem lesz gond. De ezt le is irtak a sracok, vagy keress ra itt a topikban, volt mar szo rola ezerszer. Konkretan segiteni nem tudok sajnos, sosem probaltam a magyaritast.
  • Ironman2
    Ja megvan,az unofficial patch felülir egy csomó szöveget,és így lesz némelyik angol
  • Ironman2
    Most nézem néhány párbeszéd angol lett már induláskor mikor megy a szekér,a morrohun telepitőjét raktam fel,akkor az nem kompatibilis ezekszerint az unofficial patch-el?

gondolom felülír sok-sok magyar szöveget az unofficial patch,vagy inkább használjam a Vik féle honosítást?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.03. 15:21:49
  • PiszkosFred
    Igen, tedd fel az unoffical patcht, nagyon ajanlott.
  • Ironman2
    Na megvan a Legendary,látom a Legendaryhoz is van unofficial patch.Erre szükség van nagyon? HD texture pack is fel van már rakva.
  • PiszkosFred
    Hetvegen vegig volt bennem egy erzes, hogy valami megvaltozott az SSE-ben a vanillahoz kepest, es most nem az 1-2 extra csilli-villi effekt, a jobb fps, a minimalis toltesi ido, stb. technikai dolgokra gondolok, mert ezek ismertek es beszeltuk, hogy ez lesz. (bar nagy reszevel eddig sem volt gond, ha megfelelo vasat raktunk ala).

Aztan ma reggel rajottem :D Nincsenek tobbe KOCKASZELU "reces" ARNYEKOK! Aprosag, de 5 eve baszta a csorom az a fortelmes arnyekolas, amelyet a motor hasznal, erre tessek, vegre nincs, es csak 2 napra ra jovok ra, hogy nincs :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.02. 15:47:47
  • Ironman2
    Csütörtökön jön meg a Legendary Editions.Melyek azok az alapmodok amiket kötelezően ajánlatok,és nem vágják haza a játékot?
    HD textura pack-et fel kell tenni azt tudom.
  • Ironman2
    Hú ez az Enderal azért nem semmi egy konverzió.Ilyet összedobni.
  • sadface #29322
    Hát ha skyrimwiki oké forrás 3 "act"ra szét lehet szedni a Fő sztorit. spoileres link
  • Ironman2
    Köszi az infót!
  • PiszkosFred
    Sajnos Murphy kicseszett velunk a folyton beigazolodo torvenyevel :) Mindig mindent bekkapolunk, tobb helyen is megvannak a forrasok, felkesz anyagok, stb. (foleg amiota anno elszallt a teljes Morrowind HQ), de a Skyrim vegigjatszast akkor ott pont nem. Annyira lenduletben voltunk az egesszel, hogy eszunkbe se jutott, csak azt neztuk, mikor tudjuk folytatni (barmennyire is szapulja egy-ket ember a Skyrim sztorijat, azert el lehet benne merulni). Aztan ahogy az elso reszeket felraktuk, megformazgattuk, puff elszallt az usb, amire dolgoztunk. Azota mar persze guglidrive/ms1drv-ra megy minden, de persze azota nem volt gond. Majd ha egyszer megnit kihagyjuk, ahogy az lenni szokott :)

Szoval ezert lett csak a fele felrakva, a vegehez Zoenn baratunk vegigjatszsat ajanlom a Gamekapcson.
  • Ironman2
    Kösz! Akkor jól döntöttem hogy megvettem!
  • genndy
    Kipróbáltam, nem eszi meg, LE kiírja hogy frissebb verzióval készült a mentés.

"Hány fejezet van összesen a játékban?"
    Nincs ilyen, ez nem az a fajta játék. Esetleg egy küldetésszál egyes küldetéseit lehet annak nevezni. Küldetésszálból is sok van, és akkor ott vannak még a radiant küldetések (szó szerint végtelen, csak ismétlődő), meg az egyes romokban lévő küldetések, meg a küldetés nélküli romok. De ne gondolkozz fejezetekben, mert semmi értelme.
    Fred asszem a főküldit írta meg, abból talán még 10 lépés is hátra volt a végéig.
  • Ironman2
    Nagyon jó a végigjátszásod,öröm volt olvasni,amúgy nem folytatod a mesét,vagy abbahagytad? Hány fejezet van összesen a játékban?
  • Ironman2
    Engem most az érdekelne,hogy vissza lehet-e vajon vinni a Legendaryba a mentést a Special-ból,mert megrendeltem a Legendaryt,mivel mindenki azt dicsősíti,4000-ért megéri nekem.A Special változat az most éppenséggel nem az eredeti,avval tolom,de ha nem lehet átvinni,akkor abbahagyom,még úgyis nagyon az elején vagyok Magas-Hrotgarban a szürkeszakállúaknál.
    Valaki próbálja ki akinek megvan mindkettő változat.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.31. 12:53:22
  • Rodman6
    Elképzelhető hogy akkor az volt amire emlékszek.
  • Rodman6
    Magyarítással mik a tervek? Lesz belőle valami erre a verzióra is? Mert hiába a másolgatások csak félig-meddig lesz magyar a játék.
  • Although
    Oké, az is igaz. :) De ha ránézel egyszer a képekre a nexuson az is valami irtó szar ami megy.
  • Dante73
    Hol írtam olyat, miszerint az mérce?
    Állítólag win7-en működik. Winn10-en, meg nem. Mint írtam, azért morrohun, mert hacsak lehet, magyarul játszok. Rengeteg modot honosítottak.
    Az is ott van, hogy járok nexusra is, rendszeresen. 99-a annak is szemét... És? Nem ez a lényeg.
    Egyszerűen balgaság összehasonlítani a modolást, és azt, amit egy játék készítői hoznak össze. Nem is tudom, hogy lehet idekeverni...