30713
TES
  • Ironman2
    Kemények az erődök,párszor megszívtam velük.A katakombák ezekhez képest idáig gyerekjáték volt.Védekezni kell rendesen,mert ha elkapja a nyakamat a csatabárddal,akkor annyi.Amúgy a Birodalmi légióhoz szeretnék csatlakozni (TES közben szoktam azért ezt is tolni).Magányvárába lépve,le akarnak fejezni egy embert.Kipróbáltam,közbeavatkoztam,és elmenekült a szerencsétlen,aztán rámrohantak,de nem ezt az utat választottam,végignéztem ahogy lefejezik.Kiváncsi lennék mi van akkor ha életbe marad az ürge.
  • Although
    A morrohun esetleg megpróbálhatod még.
  • Vegetto82
    Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy "mod rendelést" lehet valahol kérni-igényelni stb. = aki elkészít egy modot nekem.
    Nem megyek bele hosszan, mert senkit nem érdekel a hülye problémám, elég annyi fóbiás dologról van szó és hasonló modok pld. pókokra már léteznek is, tehát csak egy ilyet kéne úgymond kibővíteni.
    Foglalkozik valaki ilyennel itt, vagy létezik valamiféle modos közösség ahol ezt kérni lehet? Természetesen nem ingyen várom el senkitől (ma semmi nincs ingyen), Nexus-on is körbeudvaroltam pár mod készítőt finoman akik szerintem megcsinálhatták volna és felajánlottam, hogy fizetek, persze még annyi választ se kaptam, hogy "baszódj meg te idióta". A segítséget előre is köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: Vegetto82, 2016.11.20. 00:25:40
  • Calver
    TESO-ról fingom sincs, de PiszkosFred egyik legtürelmesebb és legsegítőkészebb ember a fórumon akit valaha láttam, szóval a cinikus paraszt kijelentéseddel... *nagyon finoman szembeszállnék*.
  • PiszkosFred
    Biztos ugy van. En csak azt tudom mondani, hogy bird ki valahogy ezt a depis idoszakot es meglatod, tavasszal ismet szep lesz minden! Ha barmiben tudunk, segitunk, csak szolj, nem hagyunk hatra embert!
  • Szaruman
    Te még mindig egy cinikus paraszt vagy. 2 éve is ugyanígy osztottad az észt a játékról, úgy, h 3 hetente 2 napot jelentkeztél be (gyk: fingod sincs/sem volt, h milyen a játék az első 10-15 szint után). Ha valaki mmozni akar, netán olyan játékkal játszani, ami nyomokban tartalmazza azt, amit a TES utolsó 3 része, akkor a TESO nem alkalmas kb semmire. Nem véletlenül hagyta ott a francba mindenki 1-2 hónap után.
  • Although
    Mindenképpen érdemes, jól megírt questek és karakterek vannak benne, ráadásul fantasztikusan mmok között egyedülálló módon a fősztori változásait megjelenítik vizuálisan is tehát ha befejezel valamit nem csak a fejedben fejeződik be. Szerethető az alap, látszik a loremaster ki volt. A jövőjéről nem nyilatkozok, meg az új tartalmakról, nem ismerem őket de, több oldalról is nyomás alatt vannak. Az alap viszont hetek hónapok. :)
    Edit: kifejezetten solo játékosoknak kedveztek a készítés során,
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.11.17. 15:43:10
  • PiszkosFred
    Ne etesd, jon az ev vege, ilyenkor ilyen. Elmulik.
  • Ironman2
    Attól még ki lehet próbálni,majd eldöntöm megveszem-e
  • Szaruman
    Ha jót akarsz magadnak, messziről kerülöd azt a szart.
  • genndy
    A morrohunos magyarítás.
  • Ironman2
    Mától ingyenes lesz a TES Online akit érdekel,egészen hétfőig.Én kipróbálom,mert gondolkoztam a megvételen.

Este 18 után tölthető a steam-ről
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.16. 12:31:54
  • viktor25
    Sziasztok!
    Van egy nagy gondom nem rég ujra telepítettem a gépet s ujra felraktam a skyrimet, több dolog megváltozott.
    A fő gond hogy nem tudom elnyelni a megölt sárkányok lelkét, eddig úgy volt hogy magátol csinált mindent, de most nem történik semmi, s nem tudom hogy mi a gond.
  • genndy
    Normál esetben reagál, ki lehet lépni, csak rosszul tolerálja és általában visszalépésnél kivág. SKSE. ENB, mert azokban van Borderless Window mód. Új SE, mert abban is van borderless.
  • Ironman2
    Olyan mod nincs,amivel menet közben ki lehet lépni a windowsba? Semmi billentyüre nem reagál,alt+tab-ra sem.
  • Munkie
    Köszi! Átbogarászom, igazából csak a fényeket befolyásoló modok amik most nagyon kellenének.
    A textúrák másodlagosak (najó, annyira azért nem, pár napja párommal a földön lévő textúrában kerestük a négylevelű lóheréket... :D )
  • Mr_no_NaMe
    Ezeket nem engedte az előzőhöz csatolni, itt vannak a maradék képek:

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.11.11. 12:05:24
  • Mr_no_NaMe
    Azt a csomagot használom amit RottenDub rakott össze. Ha érdekel, itt van róla egy két infó.

Raknék még pár képet, ha nem bánjátok:
  • Munkie
    Nálad viszont nagyon tetszetősek a színek :D (a DOF nekem annyira nem, de az egyéni - sehol se szeretem, bántja kicsit a szemem-)
    Van valami Light overhaulod vagy sweetFX esetleg ENB?
  • Munkie
    Hát, a textúra modokkal + ReShade (ENB nélkül, nekem az nagyon megeszi az FPSemet... :( ) el lehet pepecselni.
    Nekem eddig ez a kedvencem, bár hozzátenném, hogy kicsit sötét, a színek nagyon szépek, de annyira sötét lett így a világ.
    Lehetne kicsi élénkebb. Vagy 60 wattos izzókat kérnék. :D

• Although
    Jók lettek.
  • Mr_no_NaMe
    Pár képecske, igaz én csak 1366x768-ban tudom futtatni:

Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.11.09. 18:56:03
  • Ironman2
    Steamen tölthető,én is onnan szedtem le:

http://store.steampowered.com/app/202485/?l=hungarian
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.09. 01:54:09
  • Dante73
    Nekem csak magyarítás van fent, De, szerintem újra kezdem, mert a sárkány lelkeket ugyan felveszi, viszont, csak az első sárkány dobott cuccokat, a többi már nem. Megyen fel az unofficial patch, és ha dobnál egy linket, akkor a high res textura is!
  • foxbat88fx
    na majd 5-10 év múlva kipörgetem a Fallout 4-et :)

ezzel is 5 évet vártam mivel 2011 novemberi game :D
  • PiszkosFred
    Izlesek es pofonok, van aki meg minden forumot, minden hirt, minden kommentelesi lehetoseget kihasznal, hogy kutyazza a jatekot, mert neki ez jelenti a kielegulest. Mas meg odakat zeng rola es azt hiszi, az SSE talalta fel a spanyol viaszt. Ez utobbi meg ettol lesz boldog. Van, aki meg leszarja. Ez is egy megoldas :) Tegyen mindenki belatasa szerint!

En annak orulok, hogy vegre a Fallout 4-gyel elkezdodott egy folyamat, amely a Skyrim SE-nel folytatodott, hogy most mar vannak konzolon is modok, nem csak a PC-seknek. Oke, a kinalat egyelore nem olyan nagy, de minden nagy utazas is csak egy kis lepessel kezdodik :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.11.08. 13:44:32
  • Ironman2
    A magyarok pedig dicsősítik steam-en a special változatot.D
  • Ironman2
    Nekem elrakta,lehet mert fent van az unofficial patch
  • PiszkosFred
    Pedig de, ismert es kozismert bug a "sarkany lelek" bug, foleg a fokuldetes elso talalkozojanal. Bar nem mindenkinel jon elo - nalam sem volt sosem bugos -, de sajnos eleg nagy szamban ahhoz, hogy kritikus hibanak nevezhessuk. Az unofficial patch javitja, es mivel az most mar elerheto minden platformra, nagy gondot nem okozhat a dolog.

A Special Ediiton tartalma (a buglista is ide tartozik) megegyezik a Legendary Edition 1.9es verziojaval, sajnos a kontent reszhez egy bitet nem sok, annyit nem raktak hozza vagy javitottak rajta, csak a motort frissitettek. Se scriptet, se semmi animaciot, se tartalmat, semmit, konkretan a CK-t el sem inditottak - kis tulzassal. Sot, most, hogy a modok elerhetoek mar mindenhol, meg ugy sem fognak hozzanyulni, mert minek...
  • foxbat88fx
    na most már így jó :) köszönöm a segítségeket!

Ironman2: én most már újra nem teszem :D
    először a sima alapgame lett bugos amikor a partyn elveszett minden felszerelésem (üres volt a láda)
    ott is már level 9-10 környékén voltam

most lvl8 vagyok és csak a sárkánynál tartok.. remélem nem fog megbaszódni mert ki akarom pörgetni a gamet
    állítólag nem rossz játék :D
  • Ironman2
    Én nem használok modokat úgy döntöttem,nem is érdekel a csili-vili kinézet sem,jó nekem az original grafika,egyedül az unofficial patch van fennt,és a high.res texture pack.
  • Ironman2
    Ilyen súlyos hiba nem maradhatott bent,szerintem valamelyik mod okozhatja,de ha mégis,akkor elég gáz hogy így kiadták anno.
  • Ironman2
    kicseréheted,hiszen ugyanaz lett leforditva
  • foxbat88fx
    megtaláltam az angolt mire leírtad a hozzászólásodat :)
    feltettem, betöltöttem régebbi mentést és megöltem az első sárkányt...
    most felvette a lelkét :D

mentés betöltés előtt kiírta, hogy olyan kiegészítők elemeit tartalmazhatja ami már nincs fent bla bla bla stb...
    remélem nem fog gondot okozni...

kicserélhetem a magyar-ra a fájlokat? vagy már maradjon az angol?
  • Ironman2
    nexus oldalán,és a morruhun oldalán a fórumban van a honosítás hozzá

eredeti nyelv:
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/71214/?

honosítás (csak ezt kell felrakni!!)
    https://drive.google.com/file/d/0B5bZ6v0vmxxNOElyS1R3QTBUWjA/view
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.08. 12:54:16
  • foxbat88fx
    hmmmm
    magyarosítás nekem is fent van
    megpróbáltam módokatk ikapcsolni, egyenként, összeset, bent hagyni párat, egyet kettőt stb
    egyik sem használt... körülnézek, hol lehet leszedni ezt a lengedary unofficial peccset :)
    remélem segít mert megkedveltem a gamet...
  • Ironman2
    Lehet kell hozzá a Legendary Unofficial patch is (nem az alap unofficial),nekem az fel van rakva (sőt magyarosítva is van)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.08. 12:44:04
  • foxbat88fx
    na ennyi volt az öröm :(
    elkezdtem a gamet modok nélkül, a Legendary Editionnal
    erre nem veszi fel a sárkány lelkét :(
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Ígértem egy részletesebb leírást az eddigi (szerintem) legjobban összerakott modpackhoz. Megpróbáltam mindenre kitérni. Használjátok egészséggel!

Skyrim Perfectly Modded csomag telepítési útmutató

• mate23
    kosz