Shadows of Amn - A saga folytatódik...
 • Cuchulainn
  #2940
  A két tortured hearts tényleg nagyon jó.

  Az én kedvenceim:

  Salerons gambit:Nagyon standard fantasy sztorinak indul, de zseniálisan van megoldva. Kevés pénz és mágia, TÉNYLEG számít minden megtalált potion és apró kis trükk, különösen az elején. Ötletes NPCk, jól összerakott világ. 5 külön modulból áll, összesen kb. 20 óra játékidővel.

  Almraiven és a folytatása Shadewood: Ez a legjobban kidolgozott CRPG amit valaha láttam. Csak wizarddal (és talán scorcererrel?) játszható, de pont emiatt elképesztően részletes. (pl. számít, hogy milyen minőségű ruhát viselsz, és az NPCk aszerint viszonyulnak hozzád). Érdekes világ, jól kidolgozott karakterek, gyönyörűen megcsinált helyszínek, izgalmas sztori. A küldetések között alig van "odamész, megölöd, elhozodafülét" típusú.

  The Hex coda: Sajnos a folytatása nem készült el, de az első rész is remekül játszható, nagyon egyedi, steampunk világban játszódik, remekül kidolgozott történettel és karakterekkel. (Nagygonosz megacégszerűség kontrollál minden mágiát és te bekerülsz a földalatti lázadómozgalomba)

  Shadowlords+Dreamcatcher+Demon: Ez egy remekül kidolgozott nagyon hosszú kampány. Az eleje még az NWN őskorában készül (még jóval a kiegészítők előtt) így kevésbé részletes, de később nagyon belelendül. (Futkosás a tengerfenekén, sárkánylovaglás, külön játszható magic the gathering klón etc.)

  Az NWN 2 toolkitje sajnos rettentően gépigényes, így jóval kevesebb igazán epikus modul készült hozzá. A Dark Waters nevezetűt érdemes bepróbálni, ugyanaz csinálta mint aki a fenti Shadowlords+Dreamcatcher+Demon cuccost. Nekem személyszerint az NWN2 megjelenése és kezelőfelülete nagyon nem jön be, és máig szívesebben játszom az 1el, így erről kevesebbet tudok mondani.