The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen poén lenne az óriás😄 Meg más lényeknél is jólenne nagyobb különbségek vagy mindenféle sérülések, óriásoknál is ezek meg különbözõ bõrszínek ilyesmi😄
Lehet nemsokára indítok 1 új karit megjött a kedvem😄 Viszont olyan mod érdekelne amiben lehet házakba berendezéseket venni meg növényeket tárolókat szobrokat meg mindefélét de csak lore friendly modok érdekelnek nemkell nekem mindenféle modern tárgy csak amik beleillenek a játékba😄 Oblivionhoz meg Morrowindhez van iylen mod tudtok a skyrimhez is? nagyon szeretem rendezgetni a házamat mikor skyrimeztem órákat öltem bele h minden tökéletes legyen a markarthi házamban és végül NAGYON DURVÁN nézett ki😄 A régi mentés még megvan de a játékot leszedtem már...
PTW
én ezeknek örülnék nagyon:

Verlet surfaces for non-rigid objects
Fat giants

elképesztõen néz ki ahogy kijön a rengõhasú és mozgóruhájú troll\óriás a széthajló fák közül

PTW
ez a mod már úton van!

Snow footprints!!! Az nagyon kéne ebbe a játékba, nemis tudom h lehetett kihagyni...pedig meglehetne oldani h mondjuk minden lábnyom 1 játékbeli napig látszódik, v pedig a legközelebbi viharig😄 Mekkora lenne már követni 1 medve lábnyomait a barlangjáig vagy ha valaki elmenekül elõlünk azt a lábnyomai alapján üldözni...<#eljen>
PTW
aawwwww defender of the crown. egyik kedvenc volt commodoreon, csak annyira baszott nehéz volt, hoyg mindig ideggörcsöt kaptam tõle heheh. várban viváskor mindig elgyepáltak

bardocz
Mount&Blade Warband-ban van, bár nem az igazi.
PiszkosFred

Seasonal foliage
Flow-based water shader
Spears
Kill cams for magic**
Kill cams for ranged attacks**
Stealth enhancements
Paralysis runes
Dungeon enhancements
Water currents in dungeons
Dark dungeons
New follower commands
Set favourites for followers
Adoption
Build your own home
Spell combinations (fear + healing = drain health)
Goblins
High level draugr
Waygate fast travel
Epic new mounts**
Mounted combat**
Dragon mounts
Soulbug familiar
Kinect shouts**
Screen space ambient occlusion
Enhanced underwater visuals
Snow footprints
Verlet surfaces for non-rigid objects
Fat giants
Ice and fire arrows
Werebear
Lycanthropy perk tree**
Vampire feeding**
Vampire Lord**
Vampire imp minions
Mudcrab animation tweaks
Giant mudcrab

Ami csillagos, az mar megvan a DG-ig bezarolag.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

benőmenő
vampire lord a dawnguardban, meg a lovas harc
Molnibalage
Ezekbõl mi valósult meg?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Végigtoltam a Skyrimet és azóta kb. annyi infót szedtem össze, amit itt az elmúlt 1 hétben kérdeztem. Majd a SkrRE modot megnézem a durva sárkányokkal. Ígéretesnem tûnik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

http://www.youtube.com/watch?v=DGIgXeGC6Dg
Nem láttad még?😮 2 percnél😄
Molnibalage
Link? 😊

PiszkosFred
Morrowindben volt utoljara Spear hivatalosan, valami miatt mar ket generacio ota hianyzik a jatekbol. Modok vannak, de nagyon nehez, pont az emlitett mozgas animacio/modellezes hianya miatt. Anelkul meg bena, es felesleges.

Amit en varok, az egy lovagi torna mod, mert az oskori Defender of the Crown ota nem tudok egy jot "vivni" 😊

Volt az a Skyrim Game Jam videó amiben Howard bemutatta mi jót csináltak még a skyrimhez😄 Abban voltak lándzsák szal sztem idõ kérdése és valahogy beleteszik újabb DLC vagy valami formájában.
Huh, hát mondjuk igen... ha úgy csapkod vele, ahogy a karddal, akkor az azért nem az igazi. :S
Meg úgy látom, hogy csak a vas, acél és ork típusokat csinálta meg a készítõ.
Mindenesetre köszi a választ, ezek szerint nem csak nekem hiányzik a lándzsás harcmodor. 😄
http://www.skyrim.nexusmods.com/mods/15294

Ezt találtam. Gyönyörû szép megmunkálás, de animáció nincs hozzá külön, az =a 2 kezes karddal.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Olyan mod van már, ami dárdát rak a játékba?
Spec alvás után mindent be kell tolni azt tapasztaltam, meg Whiterun-ból Bleak Falls-ig félútig már (kicsit éhes) a kari, ami elég kemény penaltykkal jár és az már csak nyûg és spam hogy 30 flaskát fullra töltve tónál kéne cipelni folyton. Akkor már inkább eszegetek/iszogatok "csak úgy" a feeling kedvéért.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

benőmenő
Az valóban elég kellemetlen annyi kaját meg egyebet cipelni, viszont megnézném te mennyire lennél éhes/szomjas, miután fel, majd lekocogtál a 7000 lépcsõn, teljes nehéz páncélban, miközben mellékesen leütöttél pár farkast és egy frost trollt. Ugye, hogy ugye<#wink><#buck>
A skyre modhoz még annyit, hogy ha nincs karácsonyig (remélem akkor már akciózzák a dawnguardot) nem is kezdek új karit, mivel az elsõvel a megjelenés óta játszok és beleuntam 110 óra után.
Így legalább van még újdonság.
Ami eddig lejött belõle nekem, osztom a véleményt 😊 azt viszont nagyon sajnálom hogy a Basic Needs Modnál annyi kaja+vízigény van hogy nem sokáig volt kedvem hozzá, le is szedtem

Fent van a 09916-os verzió, nos nem rossz. Valóban kicsit gyors a wayfarer fejlõdés, ettõl függetlenül a harc megint erõs. Most volt idõm tesztelni és bizony minden harc kemény tud lenni,fõleg ha használod az installálásnál ami módosítja az ellenfelek perkjeit, meg statjait a harcban. Már experten is elég erõs ez a skyre. szóval nem tudom már elképzelni enélkül a skyrimet. Persze ettõl a linearitása a játéknak nem szûnik meg, de ez pozitív mod, emberünk megérdemli a támogatást!

Már bocs de a video és ez az ürge fárasztó és baromi jó szöveg megkerülni a lényeget. Nyilván valós problémákat vet fel de könyörgöm ne reklámozzuk. A DRM és a többi agyontámadott védelem egy okból került be,ez a majom támadhatja a kiadókat amiért problémákat okoz de ezt a játékot nem a kiadók kezdték ok?
Sorry ha tévedésbõl azt gondoltam, gondoltuk egy újabb yunkie majom vagy,aki a kiadókat hibáztatja olyanért amirõl nem õk tehetnek. És nem volt egyértelmû mint te gondolod, nem egy embernek jött a rossz üzenet, mégha te minket hibáztatsz ezért. És de ez a video csak a kalózoknak jó, ez leginkább a CD Projekt kapcsán jött le anno. De legalább most már értjük egymást. Egyszerûen csak betettél egy hülye videot rossz helyre.

Szaruman
Egyébként ha vmi szar, az akkor is szar marad, ha vki fizet érte, és akkor is, ha nem (lásd homm6, amiért nem fizettem, és diablo 3, amiért igen). Eredeti vagy sem, egy játékról 20-30 óra után lehet véleményt alkotni, és ezt megoszthatja másokkal.
Mielõtt vki belekötne: a skyrim az utóbbi 1-2 év legjobb játéka (mind a maga kategóriájában, mint összességében), van 1-2 hibája, de ezek teljesen eltörpülnek a játékélmény mellett. Viszont, amíg a kiadó/terjesztõ/akárki döntése miatt nem tudom megvenni steamen, addig nem fogom máshol sem (és nem, mindenféle fisfos kerülõúton sem, oroszoktól, kínaiaktól, délamerikaiaktól, etc).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Megoldva, preferences.ini-be nem stimmeltek dolgok

David2
Mi folyik itt? Hol állítottam, h illegálisan töltettem le a DG-t? Hol kérkedtem, hogy illegálisan töltenék le? Kedves Altough, ratgab: aki állít, az bizonyít. Eddig csak rágalmaztatok, ti engem. Nem kéne a számba adni olyasmit, amit nem mondtam.

Az elsõ hozzászólásomban azt a kiadót kritizáltam az etikátlan üzletpolitikájáért, akitõl már vásároltam, h pár ember lelkivilága megnyugodjon, ugye Fred 😄. A videót annak szemléltetésére szúrtam be, h azt igazoljam hogyan szopatják szét a fizetõs vásárlókat. Ennyi volt az üzenet, nem a magyar warez mozgalom terjesztése.
Én személy szerint már jó pár havi megélhetésemet elköltettem már különbözõ emberek szellemi termékeiért, úgy h kurvára le lehet rólam szállni. Amúgy se hiszen, h itt én bárkinek elszámolással tartoznék.

Látom pangás volt a topikban, és itt páran minden gumicsontra ugranak.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Bááhhh, rájöttem, semmi nem mûködik ami plugin-ként van. Alternate Start mod erre a legkézenfekvõbb példa. Minden kipipálva pedig.

Solid Snake
Ez így korrekt. <#wave>
PiszkosFred
Csakhogy a draga uriember nem a jatekot kritizalta, hanem a fejleszto/kiado uzleti tevekenyseget/felfogasat, UGY, hogy az uriember AKKOR SEM VETTE meg a jatekot, amikor azzal dugig volt a helyi magyar boltok polcai is. Innentol kezdve nincs joga egy warezhuszarnak kritizalni barmit is, ami a jatek terjesztesevel kapcsolatos. Ennyi.

A jatekot lehet szidni, szive joga, de azt egyedul Although teszi folyamatosan, nem David.

<#eljen> Ennyi.
Aki nem vette meg az menjen a wareztopikba. Én se verem a nyálam, ha lewarezolok valamit. Szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De abba egyetérthetünk, hogy nem kell reklámozni. Velem is elõfordult hogy angol könyv egyes részeit letöltöttem az internetrõl. De nem vagyok rá büszke, nem reklámozom és nem teszek fel hülye videokat, igazolni hogy a szarság feljogosít más szellemi termékének az eltulajdonítására. Elõfordulhat hogy az ember annyira szegény hogy nem engedheti meg magának hogy megvegye de valamivel szeretne játszani.. de tudod mit? Az ilyet nem fogod látni, így reklámozni a lopást. Mert emberünk tudja mi a szegénység és lehet jobban szégyelli érte magát mint akitõl elvette. De az ide, így írok zöme nem ilyen van egy érzésem.

Solid Snake
Sztem. meg magánügy. Ki honnan mit, miért mennyiért.A többire pedig: "az dobja rá az elsõ követ".....<#hehe>
Nincs, mert meg tudod venni. Ott van az alapjáték dobozosban, vagy steamen (oroszból beszerezhetõ bármikor)!

Dawnguardot is meg tudod venni már mondtam nem egyszer. Szólsz nekem 20 dollárért már kapod is!

Úgyhogy ez a nem lehet beszerezni feljogosít a kritikára egy hülyeség.

Lássuk már a paradoxon-t: Ez olyan, mintha betörnél valahova ellopnál egy hifi-t és visszamennél reklamálni a tulajnak, hogy bizony ez nem 100 %-os és még felmennél rajongói oldalakra is hangoztatni, hogy ilyen meg olyan a lopott cuccod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szaruman
Ez baromság. VAN jogom kritizálni akkor is, ha nem vettem meg (fõleg jelen helyzetben, ahol nem lehet rendesen megvenni).

Nos nem szoktam foglalkozni vele hogy idegesítõ valaki vagy nem. Próbáltam megtalálni hogy megvette e vagy nem, nem találtam, mondjuk csak ezt az oldalt néztem. Alapvetõen a video volt ami alapján gondoltam nem. Elég egyértelmû video. Nem vagyok biztos benne hogy megvette most se. Persze nem rám tartozik. De aki ilyen videoval próbálja igazolni az illegális letöltést ott talán nem is túlzás feltételezni. Szerintem. De egyetértek Ratgabal. És ott van a warez topic terjeszteni ezt a nézetet.

Molnibalage
A fickó tényleg idegesítõ, de õ megvette a terméket. Ezek után hol lopás, hogy letölti, hogy használhassa azt, amit megvett?

Nincs jogod bírálni/kritizálni egy olyat terméket, aminek csak a kalóz verzióját birtoklod (direkt nem fizetést mondtam, mert ha megnyered, akkor is jogos használója leszel a programnak).

Jelen állapotában ezt illegálisan teszed, így maximum magadban formálhatsz véleményt. Ez egyfajta irányelv az ilyen és ehhez hasonló topikokban.

Aki lop,az legalább hallgasson róla.

Ui.: Az nem vélemény, hogy sajnálod rá a pénzt és inkább lewarezolod ingyen, ami még hagyján, de hogy ezt még majdnem magadra büszke felhanggal közlöd az már elég nagy szegénységi bizonyítvány.

Szaruman
Volt már olyan vkivel, h beragadt combatba? Legalábbis folyamatosan combat zene megy... Erre van vmi megoldás?

Pár napja szántam rá pár órát tesztelni egy breton magéval és jóval könnyebb ez az utolsó patch mint az elsõ amit láttam. Majd írok az üzenet részbe de mivel ez a skyre fõlegaz old rpgseknek tetszik szerintem már jelezték is. Viszont önmagában a wayfarer egy zseniális dolog. Elképesztõ a gyerek tényleg próbálja kihozni amit lehet ebbõl az alapvetõen akció rpgbõl. És de igen túl gyors a dolgog. Még jó lenne ha a guild questekkel is kezdene valamit 😊 Nagyobb szabadság meg egyebek. De ha belegondolsz mondjuk én nem gondoltam volna hogy bármit is lehet kezdeni ezzel a minimális gondolkodást sem igénylõ perk dologgal és ez a gyerek tényleg jól megoldotta, mégha ez a rész nem is az övé. Meglátjuk, reméljük gyorsan javítja a dolgot. ha jól láttam már mások is észrevették és jelezték a breton dolgot is meg a wayfaret is.

benőmenő
Ha már skyre, akkor csak szerintem fejlõdik túl gyorsan a wayfarer skill?
Egy ork dualwield-el 2 nap alatt lvl 15-ig jutottam és kb. többször fejlõdött, mint a lightweapon és a smithing együttvéve (bár ez utóbbit még alig használtam, mivel már lootoltam ebony/dwaren armort, azokhoz a perkekhez meg elég sokáig kéne vastõröket gyártani :S).
Sok dolgot tudnék írni én is miért unom meg hamar relative a skyrimot. Csak ebbõl nem gyártok elméletet arra hogy ez feljogosít az illegális letöltésre, ráadásul úgy hogy cáfolni se lehetne. Írhatnám hogy unalmas hogy 80%-ban az egy szem választ klikkelgettem, vagy az hogy egy open wolrdnek nevezet világban esetek nagy részében azt csinálhatom csak a questekben amit a Bethesda megenged. Vagy hogy nem kell gondolkodni ehhez a játékhoz túl sokat. És folytathatnám még. De amit ez a fickó csinál úgy hívják hogy önigazolás, szóval ez egy asshole. De azt is írhatnám hogy még ennek ellenére sem bántam meg, hogy megvettem. Ennyi. És ha nem tetszik nem veszem meg. És nem készítek egy videot amiben miden harmadik szó a fuck. Igazad van hogy nem mondhat ilyet neked Fred amit mondott. De a topic fejlécben ott van hol találod a warez topicot.

Színvonalas video 😊. Keresed az alapot mellyel igazolod miért jogos ha illegálisan letöltöd a dolgokat? Nem kell törni magad, ez a video nem igazolja. Attól még lopás hiába nevezed szarnak. Nem jogosít fel más szellemi termékét lopd. Még akkor sem ha egyetértek veled a mai játékok szellemi sivársága elképesztõ. Ez csak önigazolás. A múltkori hozzászólod zavaros volt egy kicsit de most már világos. Ha nem tetszik valami nem kell megvenni. De a boltba se mész be lopni kenyeret mert nem tetszik hogy szar és pénzbe kerül.

Van egy txt fájl a zip fájlba, ha megnyitod ott van egy kompatibilitási lista benne. És arról is amelyekkel nem megy együtt. Magam részérõl csak a skyre modot használtam szinte. Bethesda tanulhatna a gyerektõl.

David2
Mi alapján veszteném el a véleményezési jogomat? Miért kéne itt nekem jognyilatkozatot (?) tennem? Ez nekem egy kicsit zavaros.

Én már véleményt nyilvánítottam azzal, h nem vettem meg a terméküket. 5000 ftért egy étteremben úrként kezelnek, akkor miért kéne ezeket a szívatásokat eltûrni? Témába vágó videó.

nah, de ne offoljunk tovább kérem

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

benőmenő
SkyRe-t úgy tudod ellenõrizni, hogy megnézed változtak-e a perktree-k és a neveik.
Ami biztos mûködik: javított vér, 2k textures, úgy nézem dance of death és climates is

Basic needs, Immersive Armor és SkyRe nálam azt se tudom 3 óra játék után hogy futnak -e. :SSS
Semmi error üzi, semmi anomália, de hatásaik se vettem észre. Több mod mûködik rendesen (összesen 12 .esm), mind mod managerrel felrakva és logikailag egyiknek se kéne ütköznie (BOSS is lefuttatva)

Most jutott eszembe valami amit le akartam írni😄 Éppen oblivionozok<#nevetes1> fejlesztgetem az argóniai bérgyilkosomat és gyûjtögetem az érdekes könyveket. Van 1 olyan, hogy Halhatatlan vér (Immortal blood) és az 1 vámpírvadászról szól akit Movarth Piquine-nek hívnak😄 Így olvasom és mondom ez a név ismerõs...hát igen õt csaptam szét a skyrimban az orkommal a Morthal környéki barlangjában biztos tudjátok melyik küldetésben. Csak persze így 200 év elteltével a vámpírvadászból mester vámpír lett<#nevetes1> Imádom az Elder Scrolls-t😄
Értem köszi😊 Egyébként milyen a SkyRe? Visszaolvastam tudom h többen azzal játszotok de megéri felrakni? Szeretem a nehezítéseket de csak az ésszerûeket😄 Meg ez a vampirism perkfa...hogy jön össze pl ez és a dawnguard?😄😄 Mondjuk az még nincs meg.
benőmenő
Nekem megjelenés óta nem voltak ilyen gondjaim.
Tegnap csináltam egy reinstallt, utána derült ki, hogy az egyik SkyRe plugin akadt valamivel, de friss installal sem tapasztaltam egyik problémát sem.