The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet nemsokára indítok 1 új karit megjött a kedvem😄 Viszont olyan mod érdekelne amiben lehet házakba berendezéseket venni meg növényeket tárolókat szobrokat meg mindefélét de csak lore friendly modok érdekelnek nemkell nekem mindenféle modern tárgy csak amik beleillenek a játékba😄 Oblivionhoz meg Morrowindhez van iylen mod tudtok a skyrimhez is? nagyon szeretem rendezgetni a házamat mikor skyrimeztem órákat öltem bele h minden tökéletes legyen a markarthi házamban és végül NAGYON DURVÁN nézett ki😄 A régi mentés még megvan de a játékot leszedtem már...
Verlet surfaces for non-rigid objects
Fat giants
elképesztõen néz ki ahogy kijön a rengõhasú és mozgóruhájú troll\óriás a széthajló fák közül
Seasonal foliage
Flow-based water shader
Spears
Kill cams for magic**
Kill cams for ranged attacks**
Stealth enhancements
Paralysis runes
Dungeon enhancements
Water currents in dungeons
Dark dungeons
New follower commands
Set favourites for followers
Adoption
Build your own home
Spell combinations (fear + healing = drain health)
Goblins
High level draugr
Waygate fast travel
Epic new mounts**
Mounted combat**
Dragon mounts
Soulbug familiar
Kinect shouts**
Screen space ambient occlusion
Enhanced underwater visuals
Snow footprints
Verlet surfaces for non-rigid objects
Fat giants
Ice and fire arrows
Werebear
Lycanthropy perk tree**
Vampire feeding**
Vampire Lord**
Vampire imp minions
Mudcrab animation tweaks
Giant mudcrab
Ami csillagos, az mar megvan a DG-ig bezarolag.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem láttad még?😮 2 percnél😄
Amit en varok, az egy lovagi torna mod, mert az oskori Defender of the Crown ota nem tudok egy jot "vivni" 😊
Meg úgy látom, hogy csak a vas, acél és ork típusokat csinálta meg a készítõ.
Mindenesetre köszi a választ, ezek szerint nem csak nekem hiányzik a lándzsás harcmodor. 😄
Ezt találtam. Gyönyörû szép megmunkálás, de animáció nincs hozzá külön, az =a 2 kezes karddal.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A skyre modhoz még annyit, hogy ha nincs karácsonyig (remélem akkor már akciózzák a dawnguardot) nem is kezdek új karit, mivel az elsõvel a megjelenés óta játszok és beleuntam 110 óra után.
Így legalább van még újdonság.
Sorry ha tévedésbõl azt gondoltam, gondoltuk egy újabb yunkie majom vagy,aki a kiadókat hibáztatja olyanért amirõl nem õk tehetnek. És nem volt egyértelmû mint te gondolod, nem egy embernek jött a rossz üzenet, mégha te minket hibáztatsz ezért. És de ez a video csak a kalózoknak jó, ez leginkább a CD Projekt kapcsán jött le anno. De legalább most már értjük egymást. Egyszerûen csak betettél egy hülye videot rossz helyre.
Mielõtt vki belekötne: a skyrim az utóbbi 1-2 év legjobb játéka (mind a maga kategóriájában, mint összességében), van 1-2 hibája, de ezek teljesen eltörpülnek a játékélmény mellett. Viszont, amíg a kiadó/terjesztõ/akárki döntése miatt nem tudom megvenni steamen, addig nem fogom máshol sem (és nem, mindenféle fisfos kerülõúton sem, oroszoktól, kínaiaktól, délamerikaiaktól, etc).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az elsõ hozzászólásomban azt a kiadót kritizáltam az etikátlan üzletpolitikájáért, akitõl már vásároltam, h pár ember lelkivilága megnyugodjon, ugye Fred 😄. A videót annak szemléltetésére szúrtam be, h azt igazoljam hogyan szopatják szét a fizetõs vásárlókat. Ennyi volt az üzenet, nem a magyar warez mozgalom terjesztése.
Én személy szerint már jó pár havi megélhetésemet elköltettem már különbözõ emberek szellemi termékeiért, úgy h kurvára le lehet rólam szállni. Amúgy se hiszen, h itt én bárkinek elszámolással tartoznék.
Látom pangás volt a topikban, és itt páran minden gumicsontra ugranak.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A jatekot lehet szidni, szive joga, de azt egyedul Although teszi folyamatosan, nem David.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dawnguardot is meg tudod venni már mondtam nem egyszer. Szólsz nekem 20 dollárért már kapod is!
Úgyhogy ez a nem lehet beszerezni feljogosít a kritikára egy hülyeség.
Lássuk már a paradoxon-t: Ez olyan, mintha betörnél valahova ellopnál egy hifi-t és visszamennél reklamálni a tulajnak, hogy bizony ez nem 100 %-os és még felmennél rajongói oldalakra is hangoztatni, hogy ilyen meg olyan a lopott cuccod.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jelen állapotában ezt illegálisan teszed, így maximum magadban formálhatsz véleményt. Ez egyfajta irányelv az ilyen és ehhez hasonló topikokban.
Aki lop,az legalább hallgasson róla.
Ui.: Az nem vélemény, hogy sajnálod rá a pénzt és inkább lewarezolod ingyen, ami még hagyján, de hogy ezt még majdnem magadra büszke felhanggal közlöd az már elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Egy ork dualwield-el 2 nap alatt lvl 15-ig jutottam és kb. többször fejlõdött, mint a lightweapon és a smithing együttvéve (bár ez utóbbit még alig használtam, mivel már lootoltam ebony/dwaren armort, azokhoz a perkekhez meg elég sokáig kéne vastõröket gyártani :S).
Én már véleményt nyilvánítottam azzal, h nem vettem meg a terméküket. 5000 ftért egy étteremben úrként kezelnek, akkor miért kéne ezeket a szívatásokat eltûrni? Témába vágó videó.
nah, de ne offoljunk tovább kérem
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Semmi error üzi, semmi anomália, de hatásaik se vettem észre. Több mod mûködik rendesen (összesen 12 .esm), mind mod managerrel felrakva és logikailag egyiknek se kéne ütköznie (BOSS is lefuttatva)