The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából az active effects résznél tudod nézni mi mit ad hozzá, nem lenne szükség a papers-re hacsak látványügyileg nem akarod megnézni. Az már más kérdés hogy az activ hatások mutatása is egy fostalicska PTW szavaival élve össze vissza mutatja a hatásokat, egyszerûen egy csomó dologból látszik minek szánták ezt a játékot mennyire vették komolyan. De ez van. Nekem az is elég lenne ha legalább látnám az összegzést, ehelyett felsorolások vannak és azt se tudom összeadódnak e vagy a legnagyobb számít. Persze lehet csak nekem bonyolult.
Jaa. 😄
Nem tudok ilyen modról, max kamerát beállítod háttérben mielõtt felhozod az inventoryt, persze a menü felette van, szóval nem tökéletes tudom.
Nem tudok ilyen modról, max kamerát beállítod háttérben mielõtt felhozod az inventoryt, persze a menü felette van, szóval nem tökéletes tudom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
sajnos a paper doll-t teljesen eltüntették. Ez az amúgy is nevetséges-fostalicska-MOBILOS-ui egyik legfájóbb pontja.
tudtommal nincs ilyen mod egyáltalán.
tudtommal nincs ilyen mod egyáltalán.
Invertory nézetbe szeretném, amikor nem vagyok játékban. Hogy miket aggathatok rá, csere-bere, ez ennyit javít, amaz gyengébb cucc.... stb, mint mondjuk egy lands of lore-ban... 😄
Egér scroll lefele hátraviszi a kamerát, vagy fps nézetben kéne, amikor lenézel? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy van e olyan mod, ami mutatja a hõs testét és lehet a megszerzett cuccokkal öltöztetni, mint a régebbi rpg-knél.
Tökre zavaró, hogy csak a cuccok mellé tudok nyilat tenni, és az jelenti az öltöztetést, vagymi...
Vagy valahogy megoldható?
Köszi!
az lenne a kérdésem, hogy van e olyan mod, ami mutatja a hõs testét és lehet a megszerzett cuccokkal öltöztetni, mint a régebbi rpg-knél.
Tökre zavaró, hogy csak a cuccok mellé tudok nyilat tenni, és az jelenti az öltöztetést, vagymi...
Vagy valahogy megoldható?
Köszi!
Üdvözlet
Van ez a mod.
Sajnos nem beszélem tökéletesen az angolt ezért megkérdeznélek benneteket, hogy van e lehetõség, hogy fasziknak legyen ilyen füle anélkül, hogy fel keljen húzni.
Vagyis hogy alapból ilyen legyen.
Elõre is köszi és bocsi a hülye kérdésért.
Van ez a mod.
Sajnos nem beszélem tökéletesen az angolt ezért megkérdeznélek benneteket, hogy van e lehetõség, hogy fasziknak legyen ilyen füle anélkül, hogy fel keljen húzni.
Vagyis hogy alapból ilyen legyen.
Elõre is köszi és bocsi a hülye kérdésért.
A vérfarkas karaktert csak akkor tudod fejleszteni, ha megvan a Dawnguard. Alapból magasabb szinteken gyenge leszel vérfarkasként, max megkereshetsz néhány totemet amiktõl 1-2 plusz képességet kapsz( üvöltésként de egyszerre csak egyet).
Tudom köszi. Eléggé öreg róka vagyok már moddolás és az ezzel járó hajcihõ terén, csak sajnos a Skyrimmal újdonságként berobbanó save-bloating áldozata lettem.
kb 70 mod esetében megtalálni azt az egyet ami konkrétan okozta a bajt ééés visszamenni egy olyan mentéshez, ahol még nem volt eltávolítva a problémás mod.... nos ez túl nagy falatnak bizonyult 😄 és inkább leszartam az egészet
kb 70 mod esetében megtalálni azt az egyet ami konkrétan okozta a bajt ééés visszamenni egy olyan mentéshez, ahol még nem volt eltávolítva a problémás mod.... nos ez túl nagy falatnak bizonyult 😄 és inkább leszartam az egészet
Esetleg úgy is érdemes biztonsági mentést csinálni, hogy minden modot kikapcsolsz, betöltöd a mentést aztán elmented egy új mentésként.(bár ez rajtad már nem segít)
Dühömben letöröltem az egészet a 'csába, de menthetetlen volt. Nem úgy volt korrupt, hogy sérült lett volna 'fizikailag' a mentés, hanem bloatinggal fertõzött plusz tele volt elárvult scriptekkel stb... 2 napig túrtam folyamatosan a különbözõ fórumokat írásokat és próbálgattam rendbehozni a cuccot, de esélytelen volt.
ha mázlid van btw, még file scavenger-rel vagy valami hasonló adatmentõ programmal vissza tudod szerezni régi mentéseidet - egy próbát szerintem mindenképpen megér.
"The trees move. Do you not see it?"
köszönöm a segítséget!4 go to skyrim 😊
Igen vannak. A Misc-ben a "Talk to companions leaders for work" ott lesz, és lehet tõlük küldiket felvenni... ami vicces, miután már fõnökök vagyunk, de hát ez van. 😄
huhh, köszi! már féltem hogy pöcsölnöm kell a vérfarkas formával, nekem nem jön be ez a létforma!
Az igaz hogy ha végigviszem a küldi sort és én leszek a kompánia vezetõje akkor ezek után is vannak "végtelen" random küldik a kompániának?
Az igaz hogy ha végigviszem a küldi sort és én leszek a kompánia vezetõje akkor ezek után is vannak "végtelen" random küldik a kompániának?
Nem kell használni nyugi. Ez egy power lesz, amit a faji power-hez hasonlóan lehet használni, de abszolút nem kötelezõ, lehet végig emberként csinálni az összes küldetésüket, a végén pedig "kiszedheted" magadból. 😊
éppen ez az hogy a kompánia küldetéssort akarom végigvinni. VAGY IS kötelezõ akkor vérfarkassá lennem ezek szerint. De szerinted muszály a vérfarkas karaktert fejlesztgetni? van -e rá szükség egy késõbbi küldetésben, vagy hagyhatom a fenébe ( nem szimpi ez az átváltozósdi), és majd egy adott küldiben kigyógyulok azt jól van ?
Ha nem csatlakozol hozzájuk akkor nem kapsz több küldetést, sosem muszáj vérfarkassá változni, a végén kigyógyulhatsz.
szevasztok. Elnézést kérek hogy ilyen régi kérdéssel állok elõ, mert a vérfarkas dolgot már ezerszer kitárgyaltátok itt korábban. De sajnos én csak most kezdtem újra a skyrimot( gép csere miatt) és korábban NEM foglalkoztam a companion küldetésekkel.
1. ugye amikor elér az ember oda hogy a titkos barlangba lépve vérfarkassá kell változnia akkor ugyan visszautasíthatja, DE AKKOR A küldetés szál nem is megy tovább a companionban?
2. Ha vérfarkas lettem akkor muszáj néha azzá válnom és embert ennem ( illetve a vérfarkas karaktert fejleszteni)? Vagy a további küldetéseket emberként vihetem végig? - vagy van olyan küldetése is a companion szálnak ahol a vérfarkassal kell menni?
3. Ugye van küldi a végén hogy kigyógyuljon az ember?
köszi a türelmet.
1. ugye amikor elér az ember oda hogy a titkos barlangba lépve vérfarkassá kell változnia akkor ugyan visszautasíthatja, DE AKKOR A küldetés szál nem is megy tovább a companionban?
2. Ha vérfarkas lettem akkor muszáj néha azzá válnom és embert ennem ( illetve a vérfarkas karaktert fejleszteni)? Vagy a további küldetéseket emberként vihetem végig? - vagy van olyan küldetése is a companion szálnak ahol a vérfarkassal kell menni?
3. Ugye van küldi a végén hogy kigyógyuljon az ember?
köszi a türelmet.
Mindíg volt backupomm, de most valami telejsen megymagyarázhatatlan agymenés miatt úgy döntöttem, hogy letötlöm a végeláthatatlan save listámat, mert minek....
Meg is lett a méltó büntetésem...
Majd elõveszem újra, ha kijött az elsõ nagy kiegészítõ
Meg is lett a méltó büntetésem...
Majd elõveszem újra, ha kijött az elsõ nagy kiegészítõ
július az új infónak számít ?<#wave>#wave><#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
Gondolom sokan vannak akik várják a magyarítást. A morrohun oldalán van új info és persze lehet olvasni a történetben levõ könyveket továbbra is. Szerintem ezt lehet be lehetne rakni a fejlécbe ezt az oldalt. A fordítás mellett akit érdekel mindig tud olvasni a könyvekbõl ami talán a játékkok között az egyik legjobb lore-t jelenti.
Morrohun
Morrohun
Egy kis interjú, az Enderal várásának lázában a készítõkkel, Skyrim-ról, Enderal-ról, Nehrtim-rõl. Valamiért 100%-ig biztos vagyok az Enderal iszonyúan nagyot fog ütni. 😊 Fura de már egy ilyen kis mûhely játékát jobban várom mint a nagyokét mert tudom nem fogok csalódni benne 😊
Sure ai interjú
Sure ai interjú
Na, hát ezennel a ~70 órás, második végigjátszásos Assassin karakteremnek hivatalosan is lõttek. Az összes mentésem korruptált, a scriptek teljesen gallyon. Használhatatlan az egész.
Újra próbálkozom ha kijött az elsõ komoly kieg. Addig viszlát Skyrim 😞
Újra próbálkozom ha kijött az elsõ komoly kieg. Addig viszlát Skyrim 😞
Igen jártam ott régen emlékszem😄 Bár most nem játszom Skyrimmel ( Obliviont nyomom meg nemrég kezdtem a Dark Souls-t --> ez valami brutális😄)de majd belenézek szép kis könyvgyûjteményem van meg általában a naplókat is elraktam.
Fú hát a csilliárd könyvbõl nem tudom megmondani pontosan melyik, de tuti bele lehet futni.
A Windhelm közelében lévõ Dunmeth Pass közelében van egy rom -Refugees' Rest. Lehet hogy ott találtam valami journalt vagy ilyesmi ami említi.
Egyébként szerintem NPC is tuti beszél errõl.
A Windhelm közelében lévõ Dunmeth Pass közelében van egy rom -Refugees' Rest. Lehet hogy ott találtam valami journalt vagy ilyesmi ami említi.
Egyébként szerintem NPC is tuti beszél errõl.
Jah igen olvasom ezen a linken, hogy az a nagy meteoritdarab ami Vivec fölött lebegett biztos emlékszik aki játszott a Morrowinddel rázuhant a városra és a rezgések miatt tört ki a Vörös Hegy...
Igen figyelem, imádom az Elder Scrolls lore-ját emlékszem már, hogy bezsélnek róla az emberek de nekem úgy rémlett, hogy csak kitört de nem hogy ilyen szinten:S Mert ugye a Vezúv sem pusztította el Olaszországot...És mivel a Morroban Dagoth Urnak köszönhettük a mételyt meg a viharokat azthittem miután neki vége volt helyreáll a klíma...Ez durva. A skyrimben melyik könyv szól errõl? El kell olvasnom.
Ha a figyeled atörténéseket skyrimban és olvasod a könyveket akkor tudod, hogy Vvardenfellen kitört a Red Mountain (vulkán) ami Morrowind nagy részét a földdel tette egyenlõvé.
Windhelm Dumner gettójában asszem van is szó arról, hoyg azért vannak ott, merthoyg közel van Morrowindhez.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Red_Mountain
Windhelm Dumner gettójában asszem van is szó arról, hoyg azért vannak ott, merthoyg közel van Morrowindhez.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Red_Mountain
Tudsz olyan modot amiben lehet bútorokat, szobrokat( pl daedrákét) növényeket, lámpákat meg iylesmiket venni? Szal iylen bútorbolt modokat? Az elõzõ részekhez mindig használok ilyet.
Mért pusztult volna el Vvardenfell?😮
Na abban van tartalom, az korrekt DLC, akar a PC-seknek is nyujt ujdonsagot. De a Heartfire egy aprosag, lenyegeben 3 extra haz lehetoseget ad xboxra, egy kisse interaktiv modon. Se tobb, se kevesebb. PC-re van millio haziko mod, vagy akar magunk is epithetunk egyet a mozdidhato ruhas babuktol kezdve a TES szerkesztokig.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Énis azt várom nagyon.
Esélyesnek tartok(remélek) egy return to Morrowindet. Iszonyat érdekes lenne az elpusztult Vvardenfell legalább egy részét látni.
Esélyesnek tartok(remélek) egy return to Morrowindet. Iszonyat érdekes lenne az elpusztult Vvardenfell legalább egy részét látni.
Én személy szerint azt várom, hogy jöjjön valami igazán nagy kiegészítõ csomag. Mondjuk még a Dawnguardot sem próbáltam ki.
90mb-s az egesz addon, de konzolra hianypotlo. PC-sek vszinu meg sem kapjak, vagy ha igen, jovore.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igen de az csak annyi, hogy kérsz engedélyt a jarltól meg veszel alapanyagokat meg néha megtámadnak a banditák vagy óriások nem?
Mivel küldetések is kapcsolódnak hozzá gondolm ez csak így ment.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Néztem videókat a Hearthfire-rõl most ez komoly, hogy összesen 3 helyen lehet építkezni? És azok is elõre elvannak nevezve mármint a házak. EZ MEG MI? Én arra számítottam, hogy majd én kijelölöm, hogy pontosan mit akarok és hová és majd elnevezem és akárhogy berendezhetem tehát vehetek mondjuk külön csak 1 bútort vagy valamit.Vagy félreértettem valamit?
Ezek az õrök már tényleg olyanok hogy elhiszem hogy a sárkányt is leszedik😄
Nos felraktam újra a skyret és most érdekes a fenne tud ezen eligazodni. De most experten sokkal sokkal erõsebb egyszerûen nem jönnek rám ész nélkül. Ha ketten vannak párhuzamosan crossbowal vadásznak rám és nem egymás mellõl. És hihetetlen de most már egy sima falusi õr is két lövésbõl leszed, ha nem egybõl. Na ez már mókás. Szinte nem hibáznak sajna itt már nem a helyemre megy a lövés, hanem elém céloznak és néha beleszaladok 😄
Nekem meg sikerült jól ki****nom magammal ugyanis belefutottam a bizonyos modok install/uninstallja által okozott save game bloating bugba ami azt okozza, hogy a save file-ok írtózatos méretûre dagadnak.
Amikor észrevettem az enyém épp 40 megásra nõtt. Ez iszonyatos akadozást mikro fagyogatást és hasonló finomságokat okoz játék közben, ergo játszhatatlan lesz a dolog.
Most iszonyatos full reinstall és clean save-ek gyártása/tesztelése kb az elmúlt 2 estém...
A másik meg, hogy a rohadt SkyRe nem 100% kompatilibils Dawnguarddal, mivel nem lehet exploding boltokat kraftolni
ideggörcs ON
Amikor észrevettem az enyém épp 40 megásra nõtt. Ez iszonyatos akadozást mikro fagyogatást és hasonló finomságokat okoz játék közben, ergo játszhatatlan lesz a dolog.
Most iszonyatos full reinstall és clean save-ek gyártása/tesztelése kb az elmúlt 2 estém...
A másik meg, hogy a rohadt SkyRe nem 100% kompatilibils Dawnguarddal, mivel nem lehet exploding boltokat kraftolni
ideggörcs ON
Három autosave van próbáld betölteni az egyel korábbit.
játék közben leölt egy sárkány, reloadnál dobja az üzenetet, autosave, quicksave se töltõdik be, modokat nem piszkáltam.
konkrétan a lenti hibaüzit dobja...félek, hogy bukom a lvl54-es karimat <#rinya>#rinya>
konkrétan a lenti hibaüzit dobja...félek, hogy bukom a lvl54-es karimat <#rinya>#rinya>
Királyság köszi szépen.
Esetleg módolást nem korepetálnál?
Jól fogsz járni😄
Esetleg módolást nem korepetálnál?
Jól fogsz járni😄
egész pontosan mit értesz corrupt alatt? Konkrétan ezt az errort dobja amikor betöltenéd? Ha igen, akkor sajnos kb semmit.
Ha kidob asztalra töltéskor, annak több oka lehet. Elsõ körben töröld a C:\Users\<userneved>\Documents\My Games\Skyrim mappbában az ini file-okat, hoyga játék újragenerálhassa magának.
Ha ezekután még mindíg kifagy töltéskor, akkor valószínûleg hiányzó mod (a mentésben megvan még de maga a mod már ki van kapcsolva), vagy rossz load order az ok.
Ha kidob asztalra töltéskor, annak több oka lehet. Elsõ körben töröld a C:\Users\<userneved>\Documents\My Games\Skyrim mappbában az ini file-okat, hoyga játék újragenerálhassa magának.
Ha ezekután még mindíg kifagy töltéskor, akkor valószínûleg hiányzó mod (a mentésben megvan még de maga a mod már ki van kapcsolva), vagy rossz load order az ok.